an online Instagram web viewer

#bibirpecah medias

Photos

TALKATIVE! Nampak macam kaler orange² sikit gitueww. Sexay untuk gegadis macam awak!

Meh whatsapp Kak Cun untuk order +6012 380 4536
TALKATIVE! Nampak macam kaler orange² sikit gitueww. Sexay untuk gegadis macam awak! Meh whatsapp Kak Cun untuk order +6012 380 4536
KISS LOVE in action! Memang merah tapi nampak sexayy kan? Haa, Sistho Lipmatte punya shade jaa gituu

Tak dapat untuk brand lain tauu! Nak yang ini? Whatsapp Kak Cun sekarang +6012 380 4536
KISS LOVE in action! Memang merah tapi nampak sexayy kan? Haa, Sistho Lipmatte punya shade jaa gituu Tak dapat untuk brand lain tauu! Nak yang ini? Whatsapp Kak Cun sekarang +6012 380 4536
Ceritanya kemaren malem mas Bani Al Basri video call
.
.
💂 : "de, pake lipstik ya ? Bibirnya merah gitu".
.
.
👧 : "engga kok mas, baru bangun tdr jeh, ngapain malem2 pake lipstik" .
.
💂 : " tuh sih bibirnya kok merah kaya pake lipstik?" .
.
👧 : " gara2 sering pake lipstik Royal Jelly jafra kali ya .. Makanya bibir ade jadi merah gini hehe :v " .
.
💂 : " wah iyah pantesan kalo pake jafra maah"
.
.
👧 : " iyah mas ..semenjak pake lipstik Royal Jelly dr jafra nih .. Ga pernah tuh yg namanya bibir kering, terkelupas atau item gara2 pake lipstik, karena lipstik ini ada kandungan royal jelly nya yg dapat menutrisi bibir ade mas,  makanyaa sekarang bibir ade jadi lebih sehat, lembab dan merah alami 😍 heheee btw kalo lipstiknya abis beliin yaa :v " .
.
💂 : " huwaah nyata bae 😂😂"
.
.
WA 089629755501
.
.
#jualliptint #juallipstick #juallipstickmatte #juallipstickmurah #juallipstickori #juallipstickoriginal #juallipstickjafra #juallipstikjafra #lipstick #lipstik #lips #lipstickswatch #lipstikoriginal #lipbalm #lipstikglossy #lipgloss #lipstikmatte #bibirhitam #bibirkering #bibirpecahpecah #bibirpecah #penghilangbibirhitam #pelembabbibir
Ceritanya kemaren malem mas Bani Al Basri video call . . 💂 : "de, pake lipstik ya ? Bibirnya merah gitu". . . 👧 : "engga kok mas, baru bangun tdr jeh, ngapain malem2 pake lipstik" . . 💂 : " tuh sih bibirnya kok merah kaya pake lipstik?" . . 👧 : " gara2 sering pake lipstik Royal Jelly jafra kali ya .. Makanya bibir ade jadi merah gini hehe :v " . . 💂 : " wah iyah pantesan kalo pake jafra maah" . . 👧 : " iyah mas ..semenjak pake lipstik Royal Jelly dr jafra nih .. Ga pernah tuh yg namanya bibir kering, terkelupas atau item gara2 pake lipstik, karena lipstik ini ada kandungan royal jelly nya yg dapat menutrisi bibir ade mas, makanyaa sekarang bibir ade jadi lebih sehat, lembab dan merah alami 😍 heheee btw kalo lipstiknya abis beliin yaa :v " . . 💂 : " huwaah nyata bae 😂😂" . . WA 089629755501 . . #jualliptint  #juallipstick  #juallipstickmatte  #juallipstickmurah  #juallipstickori  #juallipstickoriginal  #juallipstickjafra  #juallipstikjafra  #lipstick  #lipstik  #lips  #lipstickswatch  #lipstikoriginal  #lipbalm  #lipstikglossy  #lipgloss  #lipstikmatte  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirpecahpecah  #bibirpecah  #penghilangbibirhitam  #pelembabbibir 
FEEDBACK SISTHO LIPMATTE!

The best lip matte ever, rasa ringan bila pakai 😍
FEEDBACK SISTHO LIPMATTE! The best lip matte ever, rasa ringan bila pakai 😍
Cantikkan shade BABY MUAH, Sistho Lipmatte nih? Shade yang paling laris uols!

Korang dah ada satu ke? Kalau belum, meh whatsapp Kak Cun for order!

Ready stock chuols +6012 380 4536
Cantikkan shade BABY MUAH, Sistho Lipmatte nih? Shade yang paling laris uols! Korang dah ada satu ke? Kalau belum, meh whatsapp Kak Cun for order! Ready stock chuols +6012 380 4536
‪Bismillah ‬😇
*Cantik | Percaya Diri | Anda* bersama #berlcosmetics
💋 💃💃💃💃 lip matte B Erl Cosmetics ini wajib dikoleksi👌, buktikan sendiri, enak bgt dipake n awettt 😘😍 Stock aman👌
💋
B ERL Beauty Lip Matte (01) - NUDE BROWN - POM NA18171300383
B ERL Beauty Lip Matte (02) - NATURAL NUDE - POM NA18171300385
B ERL Beauty Lip Matte (03) - SOFT PINK - POM NA18171300384
💋
Temukan kami, informasi produk dan testimonial :
📡@berlcosmeticscorp (Instagram)
📡www.facebook.com/berlcosmeticscorp ( Fan Pages Facebook) 💋
📱Fast Respon (W‪hatsApp & Telegram), pilih salah satu admin :‬
‪ 👉 ‬081 999 186 518 (Admin 1)
‪ 👉 ‬0877 6308 5777 (Admin 2)
‪ 👉 ‬0878 6354 2944 (Admin 3)
💋
🚛 ‪PONDOK AREN, TANGERANG SELATAN (JNE & TIKI)‬ ‪
💋
#info #berl #tips #cantik #glowing #tipscantik #tipsglowing‬
‪#pondokaren #tangerang #tangerangselatan #berlcosmeticsindo #berlcosmeticspondokaren #berlcosmeticstangerang #perawatan #perawatanwajah #perawatankulit #kosmetikaman #skincareaman #bpom‬ #skincarebpom #lip #lipstick #lipmatte #bibir #bibirpink #bibirsehat atasi #bibirhitam #bibirkering #bibirpecah
‪Bismillah ‬😇 *Cantik | Percaya Diri | Anda* bersama #berlcosmetics  💋 💃💃💃💃 lip matte B Erl Cosmetics ini wajib dikoleksi👌, buktikan sendiri, enak bgt dipake n awettt 😘😍 Stock aman👌 💋 B ERL Beauty Lip Matte (01) - NUDE BROWN - POM NA18171300383 B ERL Beauty Lip Matte (02) - NATURAL NUDE - POM NA18171300385 B ERL Beauty Lip Matte (03) - SOFT PINK - POM NA18171300384 💋 Temukan kami, informasi produk dan testimonial : 📡@berlcosmeticscorp (Instagram) 📡www.facebook.com/berlcosmeticscorp ( Fan Pages Facebook) 💋 📱Fast Respon (W‪hatsApp & Telegram), pilih salah satu admin :‬ ‪ 👉 ‬081 999 186 518 (Admin 1) ‪ 👉 ‬0877 6308 5777 (Admin 2) ‪ 👉 ‬0878 6354 2944 (Admin 3) 💋 🚛 ‪PONDOK AREN, TANGERANG SELATAN (JNE & TIKI)‬ ‪ 💋 #info  #berl  #tips  #cantik  #glowing  #tipscantik  #tipsglowing ‬ ‪#pondokaren  #tangerang  #tangerangselatan  #berlcosmeticsindo  #berlcosmeticspondokaren  #berlcosmeticstangerang  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatankulit  #kosmetikaman  #skincareaman  #bpom ‬ #skincarebpom  #lip  #lipstick  #lipmatte  #bibir  #bibirpink  #bibirsehat  atasi #bibirhitam  #bibirkering  #bibirpecah 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
#Repost @seemegirls.id_ (@get_repost)
・・・
Laneige lip sleeping mask [Original]
Rp 55.000
.
.

ORIGINAL !! TERMURAH !!! Exp 2019

LANEIGE Lip Sleeping Mask 3gr
.
.
Bibir halus dan kenyal dengan Lip Sleeping Mask
.
Ekstrak beri yang kaya akan vitamin C dan antioksidan bekerja pada bibir yang kering dan kasar, menjadikannya halus dan kenyal.
.
Teknologi Pembalut tidur terdiri atas jaringan mineral asam hialuronik yang menjernihkan kulit di malam hari, memungkinkan agen aktif meresap ke dalam saat paket ini ada pada bibir.
.
Formula ini memiliki wangi yang manis dan asam yang membantu Anda tidur.
.

Original 100%

Jaminan uang kembali
.
.
#laneigeori #laneigesleepingmaskmurah #laneigemurah #laneigeasli #juallaneige #liptherapy #bibirpecahpecah #bibirpecah #bibirkering #perawatanbibir #kosmetikset #jualkosmetik #laneigebbcushion #bajulebaran #muabontang #muabontang #muabandung #muabekasi #liptherapy #vaselineliprossy #perawatanbibir #hantarannikah #hantarankawin #muapadang #muatebingtinggi
#Repost  @seemegirls.id_ (@get_repost) ・・・ Laneige lip sleeping mask [Original] Rp 55.000 . . ORIGINAL !! TERMURAH !!! Exp 2019 LANEIGE Lip Sleeping Mask 3gr . . Bibir halus dan kenyal dengan Lip Sleeping Mask . Ekstrak beri yang kaya akan vitamin C dan antioksidan bekerja pada bibir yang kering dan kasar, menjadikannya halus dan kenyal. . Teknologi Pembalut tidur terdiri atas jaringan mineral asam hialuronik yang menjernihkan kulit di malam hari, memungkinkan agen aktif meresap ke dalam saat paket ini ada pada bibir. . Formula ini memiliki wangi yang manis dan asam yang membantu Anda tidur. . Original 100% Jaminan uang kembali . . #laneigeori  #laneigesleepingmaskmurah  #laneigemurah  #laneigeasli  #juallaneige  #liptherapy  #bibirpecahpecah  #bibirpecah  #bibirkering  #perawatanbibir  #kosmetikset  #jualkosmetik  #laneigebbcushion  #bajulebaran  #muabontang  #muabontang  #muabandung  #muabekasi  #liptherapy  #vaselineliprossy  #perawatanbibir  #hantarannikah  #hantarankawin  #muapadang  #muatebingtinggi 
#Repost @seemegirls.id_ (@get_repost)
・・・
Laneige lip sleeping mask [Original]
Rp 55.000
.
.

ORIGINAL !! TERMURAH !!! Exp 2019

LANEIGE Lip Sleeping Mask 3gr
.
.
Bibir halus dan kenyal dengan Lip Sleeping Mask
.
Ekstrak beri yang kaya akan vitamin C dan antioksidan bekerja pada bibir yang kering dan kasar, menjadikannya halus dan kenyal.
.
Teknologi Pembalut tidur terdiri atas jaringan mineral asam hialuronik yang menjernihkan kulit di malam hari, memungkinkan agen aktif meresap ke dalam saat paket ini ada pada bibir.
.
Formula ini memiliki wangi yang manis dan asam yang membantu Anda tidur.
.

Original 100%

Jaminan uang kembali
.
.
#laneigeori #laneigesleepingmaskmurah #laneigemurah #laneigeasli #juallaneige #liptherapy #bibirpecahpecah #bibirpecah #bibirkering #perawatanbibir #kosmetikset #jualkosmetik #laneigebbcushion #bajulebaran #muabontang #muabontang #muabandung #muabekasi #liptherapy #vaselineliprossy #perawatanbibir #hantarannikah #hantarankawin #muapadang #muatebingtinggi
#Repost  @seemegirls.id_ (@get_repost) ・・・ Laneige lip sleeping mask [Original] Rp 55.000 . . ORIGINAL !! TERMURAH !!! Exp 2019 LANEIGE Lip Sleeping Mask 3gr . . Bibir halus dan kenyal dengan Lip Sleeping Mask . Ekstrak beri yang kaya akan vitamin C dan antioksidan bekerja pada bibir yang kering dan kasar, menjadikannya halus dan kenyal. . Teknologi Pembalut tidur terdiri atas jaringan mineral asam hialuronik yang menjernihkan kulit di malam hari, memungkinkan agen aktif meresap ke dalam saat paket ini ada pada bibir. . Formula ini memiliki wangi yang manis dan asam yang membantu Anda tidur. . Original 100% Jaminan uang kembali . . #laneigeori  #laneigesleepingmaskmurah  #laneigemurah  #laneigeasli  #juallaneige  #liptherapy  #bibirpecahpecah  #bibirpecah  #bibirkering  #perawatanbibir  #kosmetikset  #jualkosmetik  #laneigebbcushion  #bajulebaran  #muabontang  #muabontang  #muabandung  #muabekasi  #liptherapy  #vaselineliprossy  #perawatanbibir  #hantarannikah  #hantarankawin  #muapadang  #muatebingtinggi 
Peace ✌🏿.. jom jalan jalan.. wearing cozuma lipstick 💄 
#projekstg #setcozuma #bibirpink #bibirsihat #bibirpecah #meletops 
#enyedayu 
#alhamdulillahsyukurselalu
Hi gais. Selamat pagi . .
Mesti korang dalam mood bercuti sakan lagi kan. .
Korang tak tau nak pakai kaler lipmatte apa arini?
.
Korang tak tau nak match dengan eyeshadow apa?
.
Korang tak tahu nak match dengan baju yang mana satu?
.
Jangan risau uolss. Tak perlu stress lagi bila nak keluar da. Ce tengok kat bawah ni. Mama cik kembang share kaler kaler lipmatte siap match lagi dengan eyeshadow yang sesuai. .
Fuhhhh kompom mengancam ! Kompom wowww !
Hi gais. Selamat pagi . . Mesti korang dalam mood bercuti sakan lagi kan. . Korang tak tau nak pakai kaler lipmatte apa arini? . Korang tak tau nak match dengan eyeshadow apa? . Korang tak tahu nak match dengan baju yang mana satu? . Jangan risau uolss. Tak perlu stress lagi bila nak keluar da. Ce tengok kat bawah ni. Mama cik kembang share kaler kaler lipmatte siap match lagi dengan eyeshadow yang sesuai. . Fuhhhh kompom mengancam ! Kompom wowww !
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
🌷BEAUTE LIP CARE🌷

Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir
💋 memudarkan warna gelap di bibir
💋 melembabkan bibir
💋mengenyalkan bibir
💋mencegah atau mengobati bibir pecah2
💋membuat bibir merah merona

Cara pakai :
Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur

Netto : 10gr

HARGA : 80K

#creambibir #pemerahbibir #bibirkenyal #bibirpecah #bibirlembab #bibirkering
🌷BEAUTE LIP CARE🌷 Gel pemerah bibir dengan kandungan collagen, gluthatione, aloevera dan berbagai vitamin dengan fungsi untuk : 💋 memerahkan bibir 💋 memudarkan warna gelap di bibir 💋 melembabkan bibir 💋mengenyalkan bibir 💋mencegah atau mengobati bibir pecah2 💋membuat bibir merah merona Cara pakai : Cukup oleskan di bibir 1 x sehari sebelum tidur Netto : 10gr HARGA : 80K #creambibir  #pemerahbibir  #bibirkenyal  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirkering 
Lip Gel Magic.. pelopor lip yang berwarna transparan, tapii setelah dipakai berubah mengikuti keasaman bibir kita.. ga bikin bibir kering dan pecah2 yaak..😊
Lip Gel Magic.. pelopor lip yang berwarna transparan, tapii setelah dipakai berubah mengikuti keasaman bibir kita.. ga bikin bibir kering dan pecah2 yaak..😊
Kakak cantik ini lg pake lip gel magic lhoo.. yuk cek IG @meliaku_asli .
Kakak cantik ini lg pake lip gel magic lhoo.. yuk cek IG @meliaku_asli .
Lip Gel Magic.. pelopor lip yang berwarna transparan, tapii setelah dipakai berubah mengikuti keasaman bibir kita.. ga bikin bibir kering dan pecah2 yaak..😊
Lip Gel Magic.. pelopor lip yang berwarna transparan, tapii setelah dipakai berubah mengikuti keasaman bibir kita.. ga bikin bibir kering dan pecah2 yaak..😊
** BABY LIPSCRUP ** Hi awek awek pakwe pakwe yang manis yang lawa yang handsome !!!!! Harini i nak share satu product yang i sedang pakai untuk memulihkan kering bibir di bibir bicara manis i ni ehem 🤣 
Serius weiii product ni berjaya membantu memulihkan bibir i yang kering seperti dahulu kala , kalau dulu i tak berapa nak manis berkata kata ! Sekarang jangan cakap lah! Semut pun takut nak dekat ! Sebabnya terlampau manis senyuman i selepas menggunakan product ni !!! Hah! Lelaki?! Ehhh lelaki pun boleh guna maaa !! Jangan risau ! Product ni tak kan menukar jantina anda 🤣🤣🤣 @nurshaheera__ 
@nurshaheera__ 
@nurshaheera__ 
@nurshaheera__ 
SELAMAT MENCUBA 💋🌹 #babyscrub #lipscrub #anakmelayuniaga #scrubleleh #scrublife #scrubmanis #anakjatimelaka #anakgadis #perempuanlawa #bibirletups #bibirsihat #bibirseksi #bibirpecah #bibirkering #bibirhitamhilang #bibirkusam
** BABY LIPSCRUP ** Hi awek awek pakwe pakwe yang manis yang lawa yang handsome !!!!! Harini i nak share satu product yang i sedang pakai untuk memulihkan kering bibir di bibir bicara manis i ni ehem 🤣 Serius weiii product ni berjaya membantu memulihkan bibir i yang kering seperti dahulu kala , kalau dulu i tak berapa nak manis berkata kata ! Sekarang jangan cakap lah! Semut pun takut nak dekat ! Sebabnya terlampau manis senyuman i selepas menggunakan product ni !!! Hah! Lelaki?! Ehhh lelaki pun boleh guna maaa !! Jangan risau ! Product ni tak kan menukar jantina anda 🤣🤣🤣 @nurshaheera__ @nurshaheera__ @nurshaheera__ @nurshaheera__ SELAMAT MENCUBA 💋🌹 #babyscrub  #lipscrub  #anakmelayuniaga  #scrubleleh  #scrublife  #scrubmanis  #anakjatimelaka  #anakgadis  #perempuanlawa  #bibirletups  #bibirsihat  #bibirseksi  #bibirpecah  #bibirkering  #bibirhitamhilang  #bibirkusam 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘

Sugarbelle Lipbalm 💄
Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry.

It helps to:
💋 Moisturize your lips
💋 Prevent lips from dehydration
💋 Avoid dry lips in any condition
💋 Soften your lips
💋 Remove dead skin cells

Price: RM19

#lipbalm #lipbalmsugarbelle #lipbalmmurah #lipbalms #lipscrub #drylips #bibirkering #sugarbelle #sugarbelleproduct #sugarbellelipbalm #sugarbellelovers #lipbalmmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #liptint #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibirpecah #bibirmerekah #darklips
Siapa ada masalah bibir kering? You must have this in your handbag! 😘 Sugarbelle Lipbalm 💄 Available in two codes, Iced Caramel & Honey Berry. It helps to: 💋 Moisturize your lips 💋 Prevent lips from dehydration 💋 Avoid dry lips in any condition 💋 Soften your lips 💋 Remove dead skin cells Price: RM19 #lipbalm  #lipbalmsugarbelle  #lipbalmmurah  #lipbalms  #lipscrub  #drylips  #bibirkering  #sugarbelle  #sugarbelleproduct  #sugarbellelipbalm  #sugarbellelovers  #lipbalmmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #liptint  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibirpecah  #bibirmerekah  #darklips 
Assalamu'alaykuum

Selamat pagiihh
Jogja mendung rek

Bagaimana dengan kotamu? .
.
. 
Happy Friday for you a good souls

Tetap berprasangka baik dan ikhtiar sampe tuntas

Segala sesuatu itu MUNGKIN menurut gusti ALLAAH

Nah buat kamu yg punya masalah kulit atoo mau kulitnya smkn sehat bs chit chat akuu yaahh

PUPUT NAWANGSARI
wa 0857🔸8073🔸6093 .
.
.
#renungan
#muhasabah
#longweekend
#liburan
#holiday
#wisatajogja 
#kulinerjogja
#jogja24
#icj
#umy 
#ugm 
#mahasiswajember 
#jafrajogja 
#jafrasolobaru 
#jafrasolo
#jafrajakartabarat
#jafraklaten
#jafrakaranganyar 
#glowskin 
#jerawat
#kusam
#bibirpecah 
#komedo
#flekhitam 
#managerclub 
#managerjafra 
#executivemanagerjafra
Assalamu'alaykuum Selamat pagiihh Jogja mendung rek Bagaimana dengan kotamu? . . . Happy Friday for you a good souls Tetap berprasangka baik dan ikhtiar sampe tuntas Segala sesuatu itu MUNGKIN menurut gusti ALLAAH Nah buat kamu yg punya masalah kulit atoo mau kulitnya smkn sehat bs chit chat akuu yaahh PUPUT NAWANGSARI wa 0857🔸8073🔸6093 . . . #renungan  #muhasabah  #longweekend  #liburan  #holiday  #wisatajogja  #kulinerjogja  #jogja24  #icj  #umy  #ugm  #mahasiswajember  #jafrajogja  #jafrasolobaru  #jafrasolo  #jafrajakartabarat  #jafraklaten  #jafrakaranganyar  #glowskin  #jerawat  #kusam  #bibirpecah  #komedo  #flekhitam  #managerclub  #managerjafra  #executivemanagerjafra 
Assalamu'alaykuum

Selamat pagiihh
Jogja mendung rek

Bagaimana dengan kotamu? .
.
. 
Happy Friday for you a good souls

Tetap berprasangka baik dan ikhtiar sampe tuntas

Segala sesuatu itu MUNGKIN menurut gusti ALLAAH

Nah buat kamu yg punya masalah kulit atoo mau kulitnya smkn sehat bs chit chat akuu yaahh

PUPUT NAWANGSARI
wa 0857🔸8073🔸6093 .
.
.
#renungan
#muhasabah
#longweekend
#liburan
#holiday
#wisatajogja 
#kulinerjogja
#jogja24
#icj
#umy 
#ugm 
#mahasiswajember 
#jafrajogja 
#jafrasolobaru 
#jafrasolo
#jafrajakartabarat
#jafraklaten
#jafrakaranganyar 
#glowskin 
#jerawat
#kusam
#bibirpecah 
#komedo
#flekhitam 
#managerclub 
#managerjafra 
#executivemanagerjafra
Assalamu'alaykuum Selamat pagiihh Jogja mendung rek Bagaimana dengan kotamu? . . . Happy Friday for you a good souls Tetap berprasangka baik dan ikhtiar sampe tuntas Segala sesuatu itu MUNGKIN menurut gusti ALLAAH Nah buat kamu yg punya masalah kulit atoo mau kulitnya smkn sehat bs chit chat akuu yaahh PUPUT NAWANGSARI wa 0857🔸8073🔸6093 . . . #renungan  #muhasabah  #longweekend  #liburan  #holiday  #wisatajogja  #kulinerjogja  #jogja24  #icj  #umy  #ugm  #mahasiswajember  #jafrajogja  #jafrasolobaru  #jafrasolo  #jafrajakartabarat  #jafraklaten  #jafrakaranganyar  #glowskin  #jerawat  #kusam  #bibirpecah  #komedo  #flekhitam  #managerclub  #managerjafra  #executivemanagerjafra 
Assalamu'alaykuum

Selamat pagiihh
Jogja mendung rek

Bagaimana dengan kotamu? .
.
. 
Happy Friday for you a good souls

Tetap berprasangka baik dan ikhtiar sampe tuntas

Segala sesuatu itu MUNGKIN menurut gusti ALLAAH

Nah buat kamu yg punya masalah kulit atoo mau kulitnya smkn sehat bs chit chat akuu yaahh

PUPUT NAWANGSARI
wa 0857🔸8073🔸6093 .
.
.
#renungan
#muhasabah
#longweekend
#liburan
#holiday
#wisatajogja 
#kulinerjogja
#jogja24
#icj
#umy 
#ugm 
#mahasiswajember 
#jafrajogja 
#jafrasolobaru 
#jafrasolo
#jafrajakartabarat
#jafraklaten
#jafrakaranganyar 
#glowskin 
#jerawat
#kusam
#bibirpecah 
#komedo
#flekhitam 
#managerclub 
#managerjafra 
#executivemanagerjafra
Assalamu'alaykuum Selamat pagiihh Jogja mendung rek Bagaimana dengan kotamu? . . . Happy Friday for you a good souls Tetap berprasangka baik dan ikhtiar sampe tuntas Segala sesuatu itu MUNGKIN menurut gusti ALLAAH Nah buat kamu yg punya masalah kulit atoo mau kulitnya smkn sehat bs chit chat akuu yaahh PUPUT NAWANGSARI wa 0857🔸8073🔸6093 . . . #renungan  #muhasabah  #longweekend  #liburan  #holiday  #wisatajogja  #kulinerjogja  #jogja24  #icj  #umy  #ugm  #mahasiswajember  #jafrajogja  #jafrasolobaru  #jafrasolo  #jafrajakartabarat  #jafraklaten  #jafrakaranganyar  #glowskin  #jerawat  #kusam  #bibirpecah  #komedo  #flekhitam  #managerclub  #managerjafra  #executivemanagerjafra 
Feedback Sistho Lipmatte .
Feedback Sistho Lipmatte .
I like it when you get TALKATIVE .
.
Hah sis spiking jawa terusss bila pakai lipmatte Sistho ni😆 .
.
Whatsapp 0111 321 7206
I like it when you get TALKATIVE . . Hah sis spiking jawa terusss bila pakai lipmatte Sistho ni😆 . . Whatsapp 0111 321 7206
Sistho Lipmatte tahan lama walau sesudah minum dan makan makanan yang berat dan berminyak serta tidak mudah luntur namun senang untuk dicuci .
.
Warna-warna yang ditawarkan iaitu No Lies, Kiss Love, Baby Muah, Sweet Talker dan Talkative sesuai dengan semua warna kulit. Sistho Lipmatte juga pigmented .
.
Sistho Lipmatte juga merupakan lipstick matte cair yang mana dengan hanya penggunaan sedikit dapat memberikan efek yang penuh dan padat bibir si pemakai.
.
Kebaikan : .
🌀Melembapkan bibir yang kering .
🌀Anti aging .
🌀Menghaluskan kulit bibir .
🌀Menghalang penyerapan UV .
🌀Membantu penyerapan Vitamin A .
.
Rm 35 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Sistho Lipmatte tahan lama walau sesudah minum dan makan makanan yang berat dan berminyak serta tidak mudah luntur namun senang untuk dicuci . . Warna-warna yang ditawarkan iaitu No Lies, Kiss Love, Baby Muah, Sweet Talker dan Talkative sesuai dengan semua warna kulit. Sistho Lipmatte juga pigmented . . Sistho Lipmatte juga merupakan lipstick matte cair yang mana dengan hanya penggunaan sedikit dapat memberikan efek yang penuh dan padat bibir si pemakai. . Kebaikan : . 🌀Melembapkan bibir yang kering . 🌀Anti aging . 🌀Menghaluskan kulit bibir . 🌀Menghalang penyerapan UV . 🌀Membantu penyerapan Vitamin A . . Rm 35 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206
Feedback Sistho Lipmatte .
Feedback Sistho Lipmatte .
Omaigad!! Sumpah color dia letups habis! .
.
Hakak kalau dari jauh tu memang nampakkkk dahhhhh tak payah nak tercari-cari dah❤️ .
.
No lies means akak tak tipuuuu taw😆 .
.
Rm 35 + mystery gift .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Omaigad!! Sumpah color dia letups habis! . . Hakak kalau dari jauh tu memang nampakkkk dahhhhh tak payah nak tercari-cari dah❤️ . . No lies means akak tak tipuuuu taw😆 . . Rm 35 + mystery gift . . Whatsapp 0111 321 7206
Apa best sangat sampai korang wajib grab Sistho Lipmatte ni? Jom kita terjah .
.
1.Punyai 5 code warna yang sangat cantik dan pigmented (more is coming😉) .
2. Tekstur yang lembut dan tidak mengeringkan
3.Long lasting .
4.Bau yang sangat memukau(Honey Dew) .
5.Mencantikkan bibir sekaligus merawat bibir kusam .
6.Warna yang tidak merekah .
7.Sangat ringan bila berada dibibir .
8.Boleh menutup gelap bibir .
.
Best bukan? So apa tunggu lagi. Dapatkan segera sebelum habis .
.
Rm 35 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206 .
Apa best sangat sampai korang wajib grab Sistho Lipmatte ni? Jom kita terjah . . 1.Punyai 5 code warna yang sangat cantik dan pigmented (more is coming😉) . 2. Tekstur yang lembut dan tidak mengeringkan 3.Long lasting . 4.Bau yang sangat memukau(Honey Dew) . 5.Mencantikkan bibir sekaligus merawat bibir kusam . 6.Warna yang tidak merekah . 7.Sangat ringan bila berada dibibir . 8.Boleh menutup gelap bibir . . Best bukan? So apa tunggu lagi. Dapatkan segera sebelum habis . . Rm 35 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206 .
Feedback Sistho Lipmatte .
.
Rm 35 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Feedback Sistho Lipmatte . . Rm 35 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206
Sistho Lipmatte tahan lama walau sesudah minum dan makan makanan yang berat dan berminyak serta tidak mudah luntur namun senang untuk dicuci .
.
Warna-warna yang ditawarkan iaitu No Lies, Kiss Love, Baby Muah, Sweet Talker dan Talkative sesuai dengan semua warna kulit. Sistho Lipmatte juga pigmented .
.
Sistho Lipmatte juga merupakan lipstick matte cair yang mana dengan hanya penggunaan sedikit dapat memberikan efek yang penuh dan padat bibir si pemakai.
.
Kebaikan : .
🌀Melembapkan bibir yang kering .
🌀Anti aging .
🌀Menghaluskan kulit bibir .
🌀Menghalang penyerapan UV .
🌀Membantu penyerapan Vitamin A .
.
Rm 35 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Sistho Lipmatte tahan lama walau sesudah minum dan makan makanan yang berat dan berminyak serta tidak mudah luntur namun senang untuk dicuci . . Warna-warna yang ditawarkan iaitu No Lies, Kiss Love, Baby Muah, Sweet Talker dan Talkative sesuai dengan semua warna kulit. Sistho Lipmatte juga pigmented . . Sistho Lipmatte juga merupakan lipstick matte cair yang mana dengan hanya penggunaan sedikit dapat memberikan efek yang penuh dan padat bibir si pemakai. . Kebaikan : . 🌀Melembapkan bibir yang kering . 🌀Anti aging . 🌀Menghaluskan kulit bibir . 🌀Menghalang penyerapan UV . 🌀Membantu penyerapan Vitamin A . . Rm 35 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206
Pernah mengalami masalah seperti: .
.
❌Lipmatte cepat kering? .
❌Warna merekah? .
❌Lipmatte tanggal selepas makan? .
❌Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? .
❌Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? .
.
No worries dear sebab kita telah provide SISTHO lipmatte yang bebas kimia merbahaya serta lipmatte yang sangat lembut serta dapat effect gebu pada bibir. .
Rm 35 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Pernah mengalami masalah seperti: . . ❌Lipmatte cepat kering? . ❌Warna merekah? . ❌Lipmatte tanggal selepas makan? . ❌Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? . ❌Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? . . No worries dear sebab kita telah provide SISTHO lipmatte yang bebas kimia merbahaya serta lipmatte yang sangat lembut serta dapat effect gebu pada bibir. . Rm 35 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206
SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA LIPSCRUB THE BEAUTY HACKS!!
.
1) Lips scrub the beauty hacks tak sama seperti lips scrub yang lain jenis gula berpasir.
Lip scrub tbh jenis gel macam lip balm ✨ .
.
2) Homemade dengan tangan our ladyboss Noor Fathin Azlan sendiri and it's fresh from oven taw 💘 .

3) Lips scrub TBH bukan jurr untuk menyental bibir tapi berfungsi sebagai lip balm. Wow! Jimat sebab dah tak payah beli lip balm gais. All in one kata omputehh 🤓 .
.
4) Buat bibir nampak lebih moist dan lembut. Sebelum sapu lipmatte, scrub dulu dengan lip scrub tbh. Lipmatte pun akan jadi cantik dan soft jurr kat bibir 👄 .
.
5) Merawat bibir yang kehitaman, bibir pecah dan mengembalikan bibir pinkish anda. Kesan scrub warna merah macam pakai liptint. Tak basuh pun takpa just lap pakai kain 😍 .
.
Rm 22 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206
SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA LIPSCRUB THE BEAUTY HACKS!! . 1) Lips scrub the beauty hacks tak sama seperti lips scrub yang lain jenis gula berpasir. Lip scrub tbh jenis gel macam lip balm ✨ . . 2) Homemade dengan tangan our ladyboss Noor Fathin Azlan sendiri and it's fresh from oven taw 💘 . 3) Lips scrub TBH bukan jurr untuk menyental bibir tapi berfungsi sebagai lip balm. Wow! Jimat sebab dah tak payah beli lip balm gais. All in one kata omputehh 🤓 . . 4) Buat bibir nampak lebih moist dan lembut. Sebelum sapu lipmatte, scrub dulu dengan lip scrub tbh. Lipmatte pun akan jadi cantik dan soft jurr kat bibir 👄 . . 5) Merawat bibir yang kehitaman, bibir pecah dan mengembalikan bibir pinkish anda. Kesan scrub warna merah macam pakai liptint. Tak basuh pun takpa just lap pakai kain 😍 . . Rm 22 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206
Dalam lip scrub ni sememangnya ada petroleum jelly. Petroleum jelly mmg kelebihannya bagi bibir nampak lembap dan sihat. Eh bibir pun kena sihat tau! Jangan ingat badan dan kulit muka je kena jaga tau!
.
Jangan biarkan bibir tu menggelupas nanti pedih dan sakit bila nak makan. Lip scrub ni boleh jadi lip balm sekali tau.
.
Kira jimat dan 2 in 1. Rugi lorhhh kalau tak grab awal-awal .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Dalam lip scrub ni sememangnya ada petroleum jelly. Petroleum jelly mmg kelebihannya bagi bibir nampak lembap dan sihat. Eh bibir pun kena sihat tau! Jangan ingat badan dan kulit muka je kena jaga tau! . Jangan biarkan bibir tu menggelupas nanti pedih dan sakit bila nak makan. Lip scrub ni boleh jadi lip balm sekali tau. . Kira jimat dan 2 in 1. Rugi lorhhh kalau tak grab awal-awal . . Whatsapp 0111 321 7206
NAK BIBIR MERAH BAK RETIS KPOP ?? JOM SCRUB DENGAN LIP SCRUB THE BEAUTY HACKS 💋
.
Lip scrub TBH boleh melembutkan bibir yang kering dan pecah. Bukan tu je tau,ia juga boleh dijadikan sebagai LIP BALM. 💋 Boleh jugak apply lip scrub ni sebelum awak-awak pakai lipstick yer. 💄
.
Scrub kan bibir malam sebelum tido.. Bila awak bangun,boleh tengok perbezaan yang WOWW sangat kat bibir tu tau. Lembut je,bibir kaler pink-pink gitchuwww... 💋. Nanti orang pun tegur bibir awak cantik macam Mrs Pitt. Nak ke Nak Sangat? .
.
Nak lips cantik macam artis KPOP merah macam buah delima? Jom scrub dengan Lip Scrub TBH
.
WhatsApp 0111 321 7206
NAK BIBIR MERAH BAK RETIS KPOP ?? JOM SCRUB DENGAN LIP SCRUB THE BEAUTY HACKS 💋 . Lip scrub TBH boleh melembutkan bibir yang kering dan pecah. Bukan tu je tau,ia juga boleh dijadikan sebagai LIP BALM. 💋 Boleh jugak apply lip scrub ni sebelum awak-awak pakai lipstick yer. 💄 . Scrub kan bibir malam sebelum tido.. Bila awak bangun,boleh tengok perbezaan yang WOWW sangat kat bibir tu tau. Lembut je,bibir kaler pink-pink gitchuwww... 💋. Nanti orang pun tegur bibir awak cantik macam Mrs Pitt. Nak ke Nak Sangat? . . Nak lips cantik macam artis KPOP merah macam buah delima? Jom scrub dengan Lip Scrub TBH . WhatsApp 0111 321 7206
Lip Scrub TBH bukan sekadar buang sel kulit mati tau, tapi mengandungi shea butter dan petroleum jelly untuk pastikan bibir uols tetap lembap dan segar.
.
Rm 22 + mystery gift .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Lip Scrub TBH bukan sekadar buang sel kulit mati tau, tapi mengandungi shea butter dan petroleum jelly untuk pastikan bibir uols tetap lembap dan segar. . Rm 22 + mystery gift . . Whatsapp 0111 321 7206
Together in Venice! Cewah!! .
.
Lip scrub yang comel ni memang boleh dibawa ke mana-mana uolls nak sebab kecil senang nak selit dalam bag .
.
Pergi overseas especially time musim sejuk lip scrub ni boleh jadi lip balm jugak tau so that bibir uolls tak kering .
.
Rm 22 + mystery gift
.
Whatsapp 0111 321 7206
Together in Venice! Cewah!! . . Lip scrub yang comel ni memang boleh dibawa ke mana-mana uolls nak sebab kecil senang nak selit dalam bag . . Pergi overseas especially time musim sejuk lip scrub ni boleh jadi lip balm jugak tau so that bibir uolls tak kering . . Rm 22 + mystery gift . Whatsapp 0111 321 7206
Bibir lebih cantik dan menawan kalau kita rajin scrub tau .
.
Rm 22 + mystery gifts .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Bibir lebih cantik dan menawan kalau kita rajin scrub tau . . Rm 22 + mystery gifts . . Whatsapp 0111 321 7206
Ada mengalami masalah seperti:
💋 Lipmatte cepat kering?
💋 Warna merekah?
💋 Lipmatte tanggal selepas makan?
💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum?
💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya?
.
No worries dear! Sebab kita provide Lipmatte cream yang bebas kimia merbahaya serta lipmatte yang sangat lembut di bibir.
.
Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni?
.
🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau!
🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir
🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap
🌻 Warna tidak merekah
🌻 Ringan dipakai
🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum
🌻 Mudah dibersihkan
🌻 Bau wangi Honey Dew
🌻 Tekstur sangat lembut
🌻 Tidak menghitamkan bibir
.
Kebaikan : 
_
🌻Melembapkan bibir yang kering .
🌻Anti aging
🌻Menghaluskan kulit bibir
🌻Menghalang penyerapan UV
🌻Membantu penyerapan vit A
_
RM35
Free pos
SEMENANJUNG
SABAH
SARAWAK
Jika order melalui www.shopee.com.my/nadiarose
.
Cod area
Ipoh
Kuala kangsar
Sg siput
Chemor
Caj rm2 untuk sekali penghantaran

Free pickup at kfc meru raya
Ada mengalami masalah seperti: 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte tanggal selepas makan? 💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? . No worries dear! Sebab kita provide Lipmatte cream yang bebas kimia merbahaya serta lipmatte yang sangat lembut di bibir. . Apa best sangat yang korang #WAJIB  grab sistho Lipmatte ni? . 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir . Kebaikan : _ 🌻Melembapkan bibir yang kering . 🌻Anti aging 🌻Menghaluskan kulit bibir 🌻Menghalang penyerapan UV 🌻Membantu penyerapan vit A _ RM35 Free pos SEMENANJUNG SABAH SARAWAK Jika order melalui www.shopee.com.my/nadiarose . Cod area Ipoh Kuala kangsar Sg siput Chemor Caj rm2 untuk sekali penghantaran Free pickup at kfc meru raya
KELEBIHAN LIP SCRUB TBH 👇🏻👇🏻
.
✔Melembabkan bibir yang kering .
✔Menghaluskan kulit bibir .
✔Bibir kelihatan merah semulajadi .
✔Memudarkan lingakaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir .
✔boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir .
✔tidak perlu basuh.Hanya lap jika perlu .
.
DUA SEBAB KENAPA PETROLEUM JELLY DIGUNAKAN DALAM LIP SCRUB ROSE LOLLYPOP 🍭.
.
- Petroleum jelly adalah balsem bibir yang sangat bagus untuk merawat bibir yang merekah .
.
- Petroleum jelly juga berfungsi untuk membersihkan sel kulit mati yang ada pada bibir .
.
Kerana itulah lip scrub rose lollypop nie memang menjadi pilihan ramai untuk merawat masalah bibir kering, bibir mengelupas dan bibir gelap .
.
Rm 22 + mystery gift .
.
Whatsapp 0111 321 7206
KELEBIHAN LIP SCRUB TBH 👇🏻👇🏻 . ✔Melembabkan bibir yang kering . ✔Menghaluskan kulit bibir . ✔Bibir kelihatan merah semulajadi . ✔Memudarkan lingakaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir . ✔boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir . ✔tidak perlu basuh.Hanya lap jika perlu . . DUA SEBAB KENAPA PETROLEUM JELLY DIGUNAKAN DALAM LIP SCRUB ROSE LOLLYPOP 🍭. . - Petroleum jelly adalah balsem bibir yang sangat bagus untuk merawat bibir yang merekah . . - Petroleum jelly juga berfungsi untuk membersihkan sel kulit mati yang ada pada bibir . . Kerana itulah lip scrub rose lollypop nie memang menjadi pilihan ramai untuk merawat masalah bibir kering, bibir mengelupas dan bibir gelap . . Rm 22 + mystery gift . . Whatsapp 0111 321 7206
Lips dah macam artis Kpop dah ni haa💋 .
.
Merah cantik semula jadi tak pakai lipstik pon nampak macam pakai lipstik .
.
Rm 22 + mystery gift .
.
Whatsapp 0111 321 7206
Lips dah macam artis Kpop dah ni haa💋 . . Merah cantik semula jadi tak pakai lipstik pon nampak macam pakai lipstik . . Rm 22 + mystery gift . . Whatsapp 0111 321 7206
Nampak tak tekstur lip scrub TBH ni macam mana? .
.
Halus je kan? Sebab kita bukan guna gula batu. Tapi cosmetic sugar dalam ni. .
.
Boleh tanggalkan sel kulit mati sekali dan paling penting boleh melembapkan kulit kering kat bibir tu.💋
.
Rm 22 + mystery gift .
.
Tahan sehingga 6 bulan . .
WhatsApp 0111 321 7206
Nampak tak tekstur lip scrub TBH ni macam mana? . . Halus je kan? Sebab kita bukan guna gula batu. Tapi cosmetic sugar dalam ni. . . Boleh tanggalkan sel kulit mati sekali dan paling penting boleh melembapkan kulit kering kat bibir tu.💋 . Rm 22 + mystery gift . . Tahan sehingga 6 bulan . . WhatsApp 0111 321 7206
Best sangatttt pakai Moisturiser Gel ni sebab dia waterbase, tak melekit okay. Then dia boleh pakai kat muka, badan dan rambut pun boleh guna tau.

Pakai moisturiser gel kat rambut, rambut akan jadi lebat. Rambut lebih mudah terurus dan cantik. Paling penting rambut dah tak gugur lagi😘

Banyak lagi benefits moisturiser gel ni.
Sekarang Promo RM22 sahaja 🤩

#TiendaBizSolution #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #UlfaaBeauty #onetubeforonefamily #salahproduct #jerawathilang #kayap #parut #kulitkusam #kulitlembap #kurap #gelajaib #luka #lecur #uvprotection #merawatmasalahkulit #eczema #bibirpecah #pelbagaiguna #basemakeup #rambut #multipurpose #cod #kajang #bangi #ukm #gmi #kuis #uniten #iukl
Best sangatttt pakai Moisturiser Gel ni sebab dia waterbase, tak melekit okay. Then dia boleh pakai kat muka, badan dan rambut pun boleh guna tau. Pakai moisturiser gel kat rambut, rambut akan jadi lebat. Rambut lebih mudah terurus dan cantik. Paling penting rambut dah tak gugur lagi😘 Banyak lagi benefits moisturiser gel ni. Sekarang Promo RM22 sahaja 🤩 #TiendaBizSolution  #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty  #UlfaaBeauty  #onetubeforonefamily  #salahproduct  #jerawathilang  #kayap  #parut  #kulitkusam  #kulitlembap  #kurap  #gelajaib  #luka  #lecur  #uvprotection  #merawatmasalahkulit  #eczema  #bibirpecah  #pelbagaiguna  #basemakeup  #rambut  #multipurpose  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #gmi  #kuis  #uniten  #iukl 
Treatment Lipcream. Code : Heartbreaker

Active Ingredient
- Organic Marula Oil
- Argan Oil
- Shea Butter
- Vitamim E
.
Kelebihan .
- Mencantikkan bibir yang pucat
- Merawat bibir hitam, mengelupas dan kering.
- Tidak mengeringkan bibir
- No harmful chemical seperti Paraben, Plumbum, Formaldehyde.

#hauraempire #treatmentlipcream #furaiha2018 #paritraja #johor #airhitam #bibir #bibirgelap #bibirhitam #bibirmungil #bibirmengelupas #lafazkankalimahcintamu #natural #furaihaskincarecosmetic #furaihauthm #furaihaparitraja #businesswoman #naturalingredient #luluskkm #certifiedorganik #france #drylips #treatment #bibirpedih #bibirkering #bibirpecah  #premiumcosmeticbrand
Treatment Lipcream. Code : Heartbreaker Active Ingredient - Organic Marula Oil - Argan Oil - Shea Butter - Vitamim E . Kelebihan . - Mencantikkan bibir yang pucat - Merawat bibir hitam, mengelupas dan kering. - Tidak mengeringkan bibir - No harmful chemical seperti Paraben, Plumbum, Formaldehyde. #hauraempire  #treatmentlipcream  #furaiha2018  #paritraja  #johor  #airhitam  #bibir  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmungil  #bibirmengelupas  #lafazkankalimahcintamu  #natural  #furaihaskincarecosmetic  #furaihauthm  #furaihaparitraja  #businesswoman  #naturalingredient  #luluskkm  #certifiedorganik  #france  #drylips  #treatment  #bibirpedih  #bibirkering  #bibirpecah  #premiumcosmeticbrand 
KENAPA PERLU SCRUB BIBIR? ======================= Baca ni 👇 
Kulit luar pd bahagian bibir adalah hasil produksi ulang sel dibahagian luar @ bahagian basal epidermis.
Sel akan muncul ke lapisan luar dan menghasilkan protein yg disebut sbg keratin,biasanye ini terjadi ketika sel sudah matang.
Keriatin mengeras utk melindungi mulut dr elemen yg panas mahu pun sejuk.
Memberikan krin @ gel yg disebut scrub.teksturnya menyerupai pasir menjadi solusi utk kulit bibir yg bermasalah.
**biasanya scrub bibir akan dibuat manis serta berperisa,agar pengguna akan berasa nyaman tiada masalah jika tertelan.ini kerana bahan2 yg digunakan 100% dr bahan organik** #lipscrubhipster#makeforyoubyme#lipscrubmurah#onlineseller24hour#lipscrub@bunshoppe#sellerkelantan#sellerlipscrubpengkalanchepa#trustedseller#sispakaisisjual#bibirkering#bibirpecah#bibirhitam
KENAPA PERLU SCRUB BIBIR? ======================= Baca ni 👇 Kulit luar pd bahagian bibir adalah hasil produksi ulang sel dibahagian luar @ bahagian basal epidermis. Sel akan muncul ke lapisan luar dan menghasilkan protein yg disebut sbg keratin,biasanye ini terjadi ketika sel sudah matang. Keriatin mengeras utk melindungi mulut dr elemen yg panas mahu pun sejuk. Memberikan krin @ gel yg disebut scrub.teksturnya menyerupai pasir menjadi solusi utk kulit bibir yg bermasalah. **biasanya scrub bibir akan dibuat manis serta berperisa,agar pengguna akan berasa nyaman tiada masalah jika tertelan.ini kerana bahan2 yg digunakan 100% dr bahan organik** #lipscrubhipster #makeforyoubyme #lipscrubmurah #onlineseller24hour #lipscrub @bunshoppe#sellerkelantan #sellerlipscrubpengkalanchepa #trustedseller #sispakaisisjual #bibirkering #bibirpecah #bibirhitam 
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Hebooh! Harga promo selama bulan Februari 🙌🙌🙌
.
B Erl Lip Treatment
Harga normal idr 150.000
Harga promo idr 85.000
😨😨😨😨
.
Pengiriman 🚚 dari Tangerang 
Pemesanan 📲 wa 085747179184
.
Buruuuan, sebelum kehabisan.. karna produk Best Seller.. Produksi dalam negeri
Teregister Bpom
Dan halal 😊😊😊 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #berlcosmetics
#liptreatment
#kosmetik
#kosmetichalal
#facialserum 
#bodyserum 
#halal
#liptreatment 
#lipmatte 
#kecantikan
#paketlightening
#lighteningseries
#lipmoisturies
#perawatanbibir
#noporipori
#bibirpecah
#naturalpink
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Hebooh! Harga promo selama bulan Februari 🙌🙌🙌 . B Erl Lip Treatment Harga normal idr 150.000 Harga promo idr 85.000 😨😨😨😨 . Pengiriman 🚚 dari Tangerang Pemesanan 📲 wa 085747179184 . Buruuuan, sebelum kehabisan.. karna produk Best Seller.. Produksi dalam negeri Teregister Bpom Dan halal 😊😊😊 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #berlcosmetics  #liptreatment  #kosmetik  #kosmetichalal  #facialserum  #bodyserum  #halal  #liptreatment  #lipmatte  #kecantikan  #paketlightening  #lighteningseries  #lipmoisturies  #perawatanbibir  #noporipori  #bibirpecah  #naturalpink 
🎊PROMOSI DARI 15 FEB HINGGA 15 MAC 2018🎊
.
🍃 SETIAP PEMBELIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS RM70 KE ATAS DALAM 1 RESIT
🍃 FREE HANA HAIR SERUM
.
TO ORDER 👇
WHATSAPP 0196678249
🎊PROMOSI DARI 15 FEB HINGGA 15 MAC 2018🎊 . 🍃 SETIAP PEMBELIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS RM70 KE ATAS DALAM 1 RESIT 🍃 FREE HANA HAIR SERUM . TO ORDER 👇 WHATSAPP 0196678249
🌹 LIPS SCRUB ROSE LOLLYPOP 🌹
.
💋 Memerahkan bibir secara semulajadi
💋 Memudarkan lingkaran gelap bibir
💋 Melembapkan bibir yang kering
💋 Menyingkirkan sel-sel kulit mati
.
☘ TEXTURE : SCRUB HALUS
☘ PERISA : ROSE LOLLYPOP
☘ BERAT : 12 GRAM
.
💵 RM 22.00 tak termasuk pos
📮 Kos pos : RM 8 sm / RM 12 ss
🌹 LIPS SCRUB ROSE LOLLYPOP 🌹 . 💋 Memerahkan bibir secara semulajadi 💋 Memudarkan lingkaran gelap bibir 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menyingkirkan sel-sel kulit mati . ☘ TEXTURE : SCRUB HALUS ☘ PERISA : ROSE LOLLYPOP ☘ BERAT : 12 GRAM . 💵 RM 22.00 tak termasuk pos 📮 Kos pos : RM 8 sm / RM 12 ss
🌹 LIPS SCRUB ROSE LOLLYPOP 🌹
.
💋 Memerahkan bibir secara semulajadi
💋 Memudarkan lingkaran gelap bibir
💋 Melembapkan bibir yang kering
💋 Menyingkirkan sel-sel kulit mati
.
☘ TEXTURE : SCRUB HALUS
☘ PERISA : ROSE LOLLYPOP
☘ BERAT : 12 GRAM
.
💵 RM 22.00 tak termasuk pos
📮 Kos pos : RM 8 sm / RM 12 ss
🌹 LIPS SCRUB ROSE LOLLYPOP 🌹 . 💋 Memerahkan bibir secara semulajadi 💋 Memudarkan lingkaran gelap bibir 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menyingkirkan sel-sel kulit mati . ☘ TEXTURE : SCRUB HALUS ☘ PERISA : ROSE LOLLYPOP ☘ BERAT : 12 GRAM . 💵 RM 22.00 tak termasuk pos 📮 Kos pos : RM 8 sm / RM 12 ss