an online Instagram web viewer

#backpackerstory medias

Photos

xSay2
Que tal hoy ir a la Montaña de los 7 colores?
Definitivamente uno de los lugares que deberías conocer si vienes a Cusco
.
.
Pregunta por éste y otros tours de tu interés, en nuestro Hotel te brindamos la información que necesites!!
.
.
.
#cusco #peru #hotelroyalqosqo #hotels #backpakers #instapics ##worldtravelguide #worldtraveling #worldtravelpic #backpackerslife #backpackerstory #backpackersworld #backpacker_pics #travelerslife #traveler_stories #travelerphoto #latinamerika #southamericatrip #exploreperu #travelperu #visitperu #visitcusco
Que tal hoy ir a la Montaña de los 7 colores? Definitivamente uno de los lugares que deberías conocer si vienes a Cusco . . Pregunta por éste y otros tours de tu interés, en nuestro Hotel te brindamos la información que necesites!! . . . #cusco  #peru  #hotelroyalqosqo  #hotels  #backpakers  #instapics  ##worldtravelguide  #worldtraveling  #worldtravelpic  #backpackerslife  #backpackerstory  #backpackersworld  #backpacker_pics  #travelerslife  #traveler_stories  #travelerphoto  #latinamerika  #southamericatrip  #exploreperu  #travelperu  #visitperu  #visitcusco 
Rio was the most impressive city we have seen so far! The city is surrounded by mountains and the ocean, which gives an amazing view from above. Christoffer is so lucky to see the sunset from there everyday 😉. Our travel has come to an end. We are spending our last week on Ilha Grande, which is a beautiful island nearby Rio 🏝🌅
Rio was the most impressive city we have seen so far! The city is surrounded by mountains and the ocean, which gives an amazing view from above. Christoffer is so lucky to see the sunset from there everyday 😉. Our travel has come to an end. We are spending our last week on Ilha Grande, which is a beautiful island nearby Rio 🏝🌅
Culture does not make people. People make culture, and I got many experiences and knowledges about their culture 😍
#sukubaduyluar
#backpackerstory
Culture does not make people. People make culture, and I got many experiences and knowledges about their culture 😍 #sukubaduyluar  #backpackerstory 
Another one from the Ahar ruins of Udaipur - couldn’t believe we were pretty much the only tourists here!
Another one from the Ahar ruins of Udaipur - couldn’t believe we were pretty much the only tourists here!
Alhamdulillah. Terima kasih kerana memilih pakej pulau perhentian 2 hari 1 malam dengan sis 😘. Jumpa bulan 4 nanti ok 😉
. .

Yang masih mencari2 pakej bajet dan murah boleh pm sis. Insya Allah sis akan bagi pakej yang bersesuaian mengikut bajet anda semua 😁.
.
.

Boleh klik direct link whatapps sis di bawah untuk booking dan inquiry 👇
http://wasap.my/60122527261
. .

#pakejpulauperhentianmurah 
#pakejbajet #pakejmurah
#pulauperhentiankecil #pulauperhentianbesar 
#perhentianbajetammara 
#daytrippakej #3h2mpakej #2h1mpakej 
#longbeach #pasirpanjang #cuticutimalaysia 
#visitterengganu #visitmalaysia2020
#backpackertravel #backpackerlife #backpackerstory #fireworks #kinciranginpulauperhentian #kincirangin
Alhamdulillah. Terima kasih kerana memilih pakej pulau perhentian 2 hari 1 malam dengan sis 😘. Jumpa bulan 4 nanti ok 😉 . . Yang masih mencari2 pakej bajet dan murah boleh pm sis. Insya Allah sis akan bagi pakej yang bersesuaian mengikut bajet anda semua 😁. . . Boleh klik direct link whatapps sis di bawah untuk booking dan inquiry 👇 http://wasap.my/60122527261 . . #pakejpulauperhentianmurah  #pakejbajet  #pakejmurah  #pulauperhentiankecil  #pulauperhentianbesar  #perhentianbajetammara  #daytrippakej  #3h2mpakej  #2h1mpakej  #longbeach  #pasirpanjang  #cuticutimalaysia  #visitterengganu  #visitmalaysia2020  #backpackertravel  #backpackerlife  #backpackerstory  #fireworks  #kinciranginpulauperhentian  #kincirangin 
İnsan hayatında iki gün önemlidir : Biri doğduğu gün , biri neden doğduğunu anladığı gün ! Bir penguene sarılana kadar 🐧 ▪️ Ö Z G Ü R L Ü K 
#biravucfoto #hürriyetseyahat #ayigibigez  #travelgram #travelphotography #traveller #backpacker #backpackerslife #backpackerstory #backpackersworld #hitchiking #autostop #hitchhike #gezginler #seyyah #seyahatfoto #gezginfoto #interrailtürkiye #gezgin #benimlegez #mavifotografzamanı #kutupayısı #kamperest
İnsan hayatında iki gün önemlidir : Biri doğduğu gün , biri neden doğduğunu anladığı gün ! Bir penguene sarılana kadar 🐧 ▪️ Ö Z G Ü R L Ü K #biravucfoto  #hürriyetseyahat  #ayigibigez  #travelgram  #travelphotography  #traveller  #backpacker  #backpackerslife  #backpackerstory  #backpackersworld  #hitchiking  #autostop  #hitchhike  #gezginler  #seyyah  #seyahatfoto  #gezginfoto  #interrailtürkiye  #gezgin  #benimlegez  #mavifotografzamanı  #kutupayısı  #kamperest 
🇬🇧 Passing the nights, looking this beauty city!
🇪🇸 Pasando las noches, mirando esta hermosa ciudad!
.
.
.
.
.
.
.
.
#australia #trip #travel #traveler #viaje #vacaciones #holidays #traveling #travelers #travels #blogger #travelblogger #backpacker #backpackerstory #Sydney #sydneyopera #sydneyoperahouse #sydneyharbor #bridge
The perfect window view ☘🗻🌿
The perfect window view ☘🗻🌿
"what feels like the end is often the beginning"
"what feels like the end is often the beginning"
#tbt to this time last year, on the beautiful island of Koh Lipe, Thailand 🌴. Believe it or not, this is no filter! 🙌🏻😍
#tbt  to this time last year, on the beautiful island of Koh Lipe, Thailand 🌴. Believe it or not, this is no filter! 🙌🏻😍
It’s funny to think I lived out of these two bags for two months. Consisting of 5 books, a few pairs of shorts and pants, a dozen shirts, loads of undergarments, a small bag of toiletries, a towel, a couple of swim suits, a portable phone charger, and my GoPro along with its accessories. I wore one pair of shoes every day for 2 months! If backpacking taught me anything, it taught me how to live in such a simple way. It taught me how to be resourceful. It taught me that when we lay our heads down to sleep (wherever that might be), all we really need is the clothes on our back, and something comfy to use as a pillow. 🤗🌏 #backpacking #backpackerstory #southeastasia #livingsimple #minimalism #travel #airportnaps #howboutthatairlinefood #hydroflask4life #tevasandals #backpacksarepillowstoo #coattiedaroundmywaistliketheolddays #iamfashion
It’s funny to think I lived out of these two bags for two months. Consisting of 5 books, a few pairs of shorts and pants, a dozen shirts, loads of undergarments, a small bag of toiletries, a towel, a couple of swim suits, a portable phone charger, and my GoPro along with its accessories. I wore one pair of shoes every day for 2 months! If backpacking taught me anything, it taught me how to live in such a simple way. It taught me how to be resourceful. It taught me that when we lay our heads down to sleep (wherever that might be), all we really need is the clothes on our back, and something comfy to use as a pillow. 🤗🌏 #backpacking  #backpackerstory  #southeastasia  #livingsimple  #minimalism  #travel  #airportnaps  #howboutthatairlinefood  #hydroflask4life  #tevasandals  #backpacksarepillowstoo  #coattiedaroundmywaistliketheolddays  #iamfashion 
This place is surreal! One of the most fascinating landscapes I’ve ever seen in my entire life 🙏
This place is surreal! One of the most fascinating landscapes I’ve ever seen in my entire life 🙏
The #RainbowReef is a well-known dive eldorado and one of my favourite dive locations.😍 Plenty of #reeffish, big swimmers like sharks, manta rays and turtles as well as the most colorful #coralgardens make this reef absolutely gorgeous. Plus, the Rainbow Reef being such an extensive area, you get to see hardly any other divers while on the boat or in the water. Even if you're not a certified diver yet and you happen to be in the area, go diving!!! 🐠🐟🐋 #fijifebruary #vanualevu #taveuni #diving #reef #underwaterphotography #throwbackthursday
The #RainbowReef  is a well-known dive eldorado and one of my favourite dive locations.😍 Plenty of #reeffish , big swimmers like sharks, manta rays and turtles as well as the most colorful #coralgardens  make this reef absolutely gorgeous. Plus, the Rainbow Reef being such an extensive area, you get to see hardly any other divers while on the boat or in the water. Even if you're not a certified diver yet and you happen to be in the area, go diving!!! 🐠🐟🐋 #fijifebruary  #vanualevu  #taveuni  #diving  #reef  #underwaterphotography  #throwbackthursday 
Up close and personal 🦈 #oslob #philippines #day134 🇵🇭
I'm much more me when I'm with youღ
————
➸ Luang Prabang, notre coup de cœur au Laos, petite ville tellement agréable, on se sent à la maison ✦ On part pour le Vietnam ce soir, des choses à ne pas manquer absolument ?
I'm much more me when I'm with youღ ———— ➸ Luang Prabang, notre coup de cœur au Laos, petite ville tellement agréable, on se sent à la maison ✦ On part pour le Vietnam ce soir, des choses à ne pas manquer absolument ?
The Palm Trees in Queensland are so beautiful 🏝 ——
Photo by @eddcope
The Palm Trees in Queensland are so beautiful 🏝 —— Photo by @eddcope
Breakfast in Bed? Nicht mit uns 😜
.
➡️Unsere Kollektion findest du hier - Link in der Bio .
.
.
#koomiibag #koomiitravel #koomiilove #blogger_de #germanblogger #lifestyleblogger_de #mode #style #atabag #fashionblogger_de #fashion  #reisen #klamotten #bali #handmade #mode #fernweh #tasche #backpackerstory #städtetrip #bali #mamablogger_de #swissblogger #oodt
Starting the day right🤸‍♀️
Starting the day right🤸‍♀️
Children are the future of the world 🐣.
.
These kids were following our little canoe alongside the canal, they were asking us to give them pens or pencils for school.
.
Kerala is the most literate state in India. What I learnt talking to people was that for centuries, if you weren't born into high caste, literacy was beyond your reach. The so-called modern education took roots and spread in British India through the efforts of missionaries. They were helped by the British government who wanted educated Indians to help them run things. Nearly 80% of the Hindu community belonged to the persecuted castes and they were ruthlessly denied basic education.
.
Missionaries made a special pitch for them. One reason was conversion of heathens. The other was rather old fashioned — educating those who desperately needed educating was both a vocation and a mission.
.
I think from now on, when travelling, I will keep with me a spare bag of pens and colour pencils.
♥
Children are the future of the world 🐣. . These kids were following our little canoe alongside the canal, they were asking us to give them pens or pencils for school. . Kerala is the most literate state in India. What I learnt talking to people was that for centuries, if you weren't born into high caste, literacy was beyond your reach. The so-called modern education took roots and spread in British India through the efforts of missionaries. They were helped by the British government who wanted educated Indians to help them run things. Nearly 80% of the Hindu community belonged to the persecuted castes and they were ruthlessly denied basic education. . Missionaries made a special pitch for them. One reason was conversion of heathens. The other was rather old fashioned — educating those who desperately needed educating was both a vocation and a mission. . I think from now on, when travelling, I will keep with me a spare bag of pens and colour pencils. ♥
Thailand is definitely a country full of colorful temples!

#bluetemple #ChiangRai #Thailand #southeastasia #solotravel #backpackerstory #architecture
Thirsty Thursday!
Quench your thirst with a coldie on Fitzroy Island. 🍺
Thirsty Thursday! Quench your thirst with a coldie on Fitzroy Island. 🍺
Didn't take me +20 shots at all 😅📸
Didn't take me +20 shots at all 😅📸
These moments make the job all that more worth while. Just a work commute over Nice. 🙋🏼‍♀️✈️ #cabincrew #Nice #France #Zoescommute
One of the best things to do before you're 30 is Traveling.
Why?
At least you still can carry those big backpack and your vision is 10/10 😂
•
•
•
•
#vanlife #exploreindonesia #exploreasia #explorelabuanbajo #exploreflores #explorekomodo #folklife #liveauthentic #travel #traveling #travelbuddy #wanderlust #fernweh #backpacker #backpackerstory #padarisland #padartrip #solobackpacker #worldnomads #natgeo #wonderfulindonesia #nature #adventure #padarisland #vsco #vscocam #bestofvsco #landscape
One of the best things to do before you're 30 is Traveling. Why? At least you still can carry those big backpack and your vision is 10/10 😂 • • • • #vanlife  #exploreindonesia  #exploreasia  #explorelabuanbajo  #exploreflores  #explorekomodo  #folklife  #liveauthentic  #travel  #traveling  #travelbuddy  #wanderlust  #fernweh  #backpacker  #backpackerstory  #padarisland  #padartrip  #solobackpacker  #worldnomads  #natgeo  #wonderfulindonesia  #nature  #adventure  #padarisland  #vsco  #vscocam  #bestofvsco  #landscape 
There is something special about the views here! 🙊🙄🚃
#nature #srilanka #backpackerstory #travel #adventuretime
Efsaneye göre bir Malay prensi Malezya aşağılarında bir adada avlanırken, karşısına kedigillerden kallavi bir yaratık çıkmış. 
Prens dönüp “Lala, lala, bu gördüğümüz ne ola?” diye sormuş. Lala, “kedidir kedi” demek isterken dili sürçmüş ve “aslandır, aslan” deyivermiş. Ama o coğrafyada aslana rastlanmadığı için olaya biraz mitoloji katmışlar ve gördükleri hayvanın aslan başlı, balık kuyruklu bir kahraman olduğuna karar vermişler. Adanın koruyucusu olduğu varsayılan bu yaratığa merlion (mermaid-lion karışımı) ismini vermişler ve hayvancağızın arz-ı endam etmesini hayra yorarak buraya bir şehir kurma kararı almışlar. Şehrin adına Cava diline göre Temasek (deniz şehri), Sanskritçeye göre de Singapur (aslan şehri) denmiş 😌
#merlionpark #singapore #backpackerstory #travel
Efsaneye göre bir Malay prensi Malezya aşağılarında bir adada avlanırken, karşısına kedigillerden kallavi bir yaratık çıkmış. Prens dönüp “Lala, lala, bu gördüğümüz ne ola?” diye sormuş. Lala, “kedidir kedi” demek isterken dili sürçmüş ve “aslandır, aslan” deyivermiş. Ama o coğrafyada aslana rastlanmadığı için olaya biraz mitoloji katmışlar ve gördükleri hayvanın aslan başlı, balık kuyruklu bir kahraman olduğuna karar vermişler. Adanın koruyucusu olduğu varsayılan bu yaratığa merlion (mermaid-lion karışımı) ismini vermişler ve hayvancağızın arz-ı endam etmesini hayra yorarak buraya bir şehir kurma kararı almışlar. Şehrin adına Cava diline göre Temasek (deniz şehri), Sanskritçeye göre de Singapur (aslan şehri) denmiş 😌 #merlionpark  #singapore  #backpackerstory  #travel 
Mood today: Just hanging around!
-----------
Sacred monkey temple in Ubud 🐒 This guy stood in exacly this pose for about 5 minutes without moving. Doesn't look so comfy, does it? 🐒

#sacredmonkeyforest #ubud #bali #baliguru #balibible #balicili #balilife #monkey #modelpose #temple #backpackerstory #backpacker #travelinspiration #travellerstories #ig_mood #passionpassport #ig_inspira #travellingsisters #loveanimals  #funnymonkey #funnyanimals #ig_story #likeamovie #indianajones
Mood today: Just hanging around! ----------- Sacred monkey temple in Ubud 🐒 This guy stood in exacly this pose for about 5 minutes without moving. Doesn't look so comfy, does it? 🐒 #sacredmonkeyforest  #ubud  #bali  #baliguru  #balibible  #balicili  #balilife  #monkey  #modelpose  #temple  #backpackerstory  #backpacker  #travelinspiration  #travellerstories  #ig_mood  #passionpassport  #ig_inspira  #travellingsisters  #loveanimals  #funnymonkey  #funnyanimals  #ig_story  #likeamovie  #indianajones 
#transjelawang
.
.
Sambunga hari kedua.
.
.
Waktu kami turun tu dah gelap jadi kami kene jalan rapat rapat supaya takde yang terpisah. Jadi malam itu semua berjalan dengan penuh hati hati sebab laluan kami lalu itu adalah laluan binatang.
.
.
“Kak zaryn tergelincir jatuh”.Masa kak zaryn jatuh tu ada ady dan ejoi.Aku sampai ingat kan cuma krem je.Jadi aku dibelakang pun sambung borak dengan kak ieja dan kudin.Tanda tanya di hati aku kenapa lama sangat berhenti ni terjawab bila ejoi meminta pil killer dan memanggil nama aku.Aku toleh ke arah ejoi.Aku nampak uncle ,ejoi dan ady tengah balut kaki kak zaryn. .
.
Waktu tu jam dah pukul 9 malam dan guide decide untuk bawak turun yang lain lain dahulu untuk buat kerja kerja pasang fly/ground dan akan berpatah balik. Aku , uncle dan amy lepak ditempat kejadian sambil menunggu kawan kawan tadi berpatah balik. .
.
Lepak punya lepak bulu roma aku pun naik, seram sejuk juga lah malam tu dah la ada kami berempat sahaja. Uncle terus bangun dan cakap jom kita turun pelan pelan. Aku membawa beg uncle. Amy pula membawa beg kak zaryn. Kami tak berjaya berjalan jauh sebab waktu tu kabus dah menutup jalan.aku dan amy mencari cari jalan pun tak jumpa. Guide cakap ada satu laluan je untuk turun ke campsite. Tapi malam tu ada 3 atau 4 laluan. Aku dan amy pun buntu jadi kami lepak sambil menunggu rescue kawan kawan. .
. 
2 jam lepas tu kawan kawan dan guide pun sampai. Jadi kami menerus kan perjalanan ke campsite che tahir. Allhamdulilah kami sampai pukul 11.30 malam. .
.
Bersambung
#transjelawang  . . Sambunga hari kedua. . . Waktu kami turun tu dah gelap jadi kami kene jalan rapat rapat supaya takde yang terpisah. Jadi malam itu semua berjalan dengan penuh hati hati sebab laluan kami lalu itu adalah laluan binatang. . . “Kak zaryn tergelincir jatuh”.Masa kak zaryn jatuh tu ada ady dan ejoi.Aku sampai ingat kan cuma krem je.Jadi aku dibelakang pun sambung borak dengan kak ieja dan kudin.Tanda tanya di hati aku kenapa lama sangat berhenti ni terjawab bila ejoi meminta pil killer dan memanggil nama aku.Aku toleh ke arah ejoi.Aku nampak uncle ,ejoi dan ady tengah balut kaki kak zaryn. . . Waktu tu jam dah pukul 9 malam dan guide decide untuk bawak turun yang lain lain dahulu untuk buat kerja kerja pasang fly/ground dan akan berpatah balik. Aku , uncle dan amy lepak ditempat kejadian sambil menunggu kawan kawan tadi berpatah balik. . . Lepak punya lepak bulu roma aku pun naik, seram sejuk juga lah malam tu dah la ada kami berempat sahaja. Uncle terus bangun dan cakap jom kita turun pelan pelan. Aku membawa beg uncle. Amy pula membawa beg kak zaryn. Kami tak berjaya berjalan jauh sebab waktu tu kabus dah menutup jalan.aku dan amy mencari cari jalan pun tak jumpa. Guide cakap ada satu laluan je untuk turun ke campsite. Tapi malam tu ada 3 atau 4 laluan. Aku dan amy pun buntu jadi kami lepak sambil menunggu rescue kawan kawan. . . 2 jam lepas tu kawan kawan dan guide pun sampai. Jadi kami menerus kan perjalanan ke campsite che tahir. Allhamdulilah kami sampai pukul 11.30 malam. . . Bersambung
#transjelawang .
.
Day 2 .
.
Malam pertama kami tidur di dalam gua bogo.Dalam gua ni boleh masuk 30 orang dan paling best air sungai kat gua ni gila punya sejuk weh. .
.
Okay nak cerita hari kedua pula, Kami mula mendaki pukul 9 pagi dan misi kami akan tawan Gunung kob , Gunung baha dan gunung ayam. Dijangka perjalanan harini akan mengambil masa 10 ke 12 jam.
.
.
Trek ke gunung kob sangat mencanak weh lutut bertemu muka. Kami ambil masa sejam untuk sampai ke puncak dan trek ke gunung baha sangat santai hanya 15 minit sahaja untuk ke puncak manakala gunung ayam kami mengambil masa 45 minit.
.
.
Kami sampai di gunung ayam dah nak dekat mahgrib jadi kami decide untuk lepak dulu sebelum menerus kan perjalanan ke campsite che tahir. .
. 
Okay , semasa nak turun ke campsite che tahir ada accident yang berlaku. Tapi tu aku akan cerita kan kat post akan datang okay 😘
#transjelawang  . . Day 2 . . Malam pertama kami tidur di dalam gua bogo.Dalam gua ni boleh masuk 30 orang dan paling best air sungai kat gua ni gila punya sejuk weh. . . Okay nak cerita hari kedua pula, Kami mula mendaki pukul 9 pagi dan misi kami akan tawan Gunung kob , Gunung baha dan gunung ayam. Dijangka perjalanan harini akan mengambil masa 10 ke 12 jam. . . Trek ke gunung kob sangat mencanak weh lutut bertemu muka. Kami ambil masa sejam untuk sampai ke puncak dan trek ke gunung baha sangat santai hanya 15 minit sahaja untuk ke puncak manakala gunung ayam kami mengambil masa 45 minit. . . Kami sampai di gunung ayam dah nak dekat mahgrib jadi kami decide untuk lepak dulu sebelum menerus kan perjalanan ke campsite che tahir. . . Okay , semasa nak turun ke campsite che tahir ada accident yang berlaku. Tapi tu aku akan cerita kan kat post akan datang okay 😘
#airterjunjelawang .
Kalau dah terjebak dengan outdoor ni , bila cuti panjang je mesti kau tak kan boleh duduk diam diam kat rumah.
.
Cny tahun ni sepatutnya aku pergi trip v2 sama @syednuaim tapi disebabkan trip lipak last minit. Jadi aku pun kelam kabut juga lah mencari trip supaya tak mereput.
.
Thanks kepada @iejasaad  sebab menjemput aku untuk join trip trans jelawang yang tawan 9 puncak ni. 
Walaupun hanya tawan 4 puncak sahaja tapi pengalaman bersama dengan line up padu lebih bermakna.
.
Semoga kita bertemu lagi #transjelawang
#airterjunjelawang  . Kalau dah terjebak dengan outdoor ni , bila cuti panjang je mesti kau tak kan boleh duduk diam diam kat rumah. . Cny tahun ni sepatutnya aku pergi trip v2 sama @syednuaim tapi disebabkan trip lipak last minit. Jadi aku pun kelam kabut juga lah mencari trip supaya tak mereput. . Thanks kepada @iejasaad sebab menjemput aku untuk join trip trans jelawang yang tawan 9 puncak ni. Walaupun hanya tawan 4 puncak sahaja tapi pengalaman bersama dengan line up padu lebih bermakna. . Semoga kita bertemu lagi #transjelawang 
Memang berat yang kurasakan dan ter HQQ
.
.
#cikuraymountain #2821mdpl✌️⛅️🗻 #javamontainers #pendakiindonesia #pendakilemah #pecandumdpl
#camerapendaki #backpackerstory