an online Instagram web viewer

#ajimaura medias

Photos

Hai korang...ni ig laki kak tini....kalau ada sesiapa yang ada masalah seperti yang tertera boleh la call laki kak tini untuk selesaikan masalah korang yee...
.
.

InsyaAllah laki kak tini sedia membantu menyelesaikan masalah yang korang hadapi tu. Caj servis memang berpatutan. Jangan risau
.
.

Call untuk set time dulu tau...@011-56612885( abam ahmad) 😆
.
.

#jomsupportbisnesmelayu #serikembangan 
#bisnesparttime 
#mencarisesuaprezeki 
#alhamdulillah 
#rezekiallah 
#ajimaura 
#cspscs
#terapiinstagram
#servisberpatutan
Hai korang...ni ig laki kak tini....kalau ada sesiapa yang ada masalah seperti yang tertera boleh la call laki kak tini untuk selesaikan masalah korang yee... . . InsyaAllah laki kak tini sedia membantu menyelesaikan masalah yang korang hadapi tu. Caj servis memang berpatutan. Jangan risau . . Call untuk set time dulu tau...@011-56612885( abam ahmad) 😆 . . #jomsupportbisnesmelayu  #serikembangan  #bisnesparttime  #mencarisesuaprezeki  #alhamdulillah  #rezekiallah  #ajimaura  #cspscs  #terapiinstagram  #servisberpatutan 
xSay2
Almond Nutela Brownies & FREE chocolate chips on the top😄
.
RM45 for 8inc in size
.
Almond Nutela Brownies & FREE chocolate chips on the top😄 . RM45 for 8inc in size .
🍊Kebaikan vitaminC allurebeauty
👉 menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
👉 mengecilkan pori pori kulit
👉 memberikan warna kulit yang sekata & cerah
👉 melembapkan kulit secara menyeluruh satu badan
👉 memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
👉 merawat jerawat di wajah & badan
👉 mengurangkan jeragat pada muka
👉 melindungi daripada pembekuan darah & lebam
👉 mengurangkan parut jerawat & kesan luka
👉 diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
👉 meningkatkan imuniti badan, mengurangkan jangkitan selsema
👉 membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
👉 membantu sistem penghadaman
👉 amat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah resdung
👉 ibu mengandung juga boleh amalkan
👉 boleh menambahkan susu badan untuk ibu yang  anak
.
.
RM60 SM
RM65 SS
.
FREE GIFT SHAKER, SUDU & SHISEIDO MASK
.
WhatsApp 0163940285 untuk sebarang order / nak mudah klik link di bio
.
#cikvitc #vitamincviral #allurebeautystar #sayajualproduk #vitamincterbaik  #purevitaminc #kulitflawless #kulitsihat #infosihat #produkkecantikan #promo #freepostage #bazaarpaknil #vitcfeedback #ruangrezekihanania #serbukvitamin  #jerawat #jeragat #detox #sayajual #produkterbaik #produkkesihatan #laris #produkpalinglaris #terapiinstagram #ajimaura #trustedseller #dropshipdiperlukan #miniagentdiperlukan
🍊Kebaikan vitaminC allurebeauty 👉 menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh 👉 mengecilkan pori pori kulit 👉 memberikan warna kulit yang sekata & cerah 👉 melembapkan kulit secara menyeluruh satu badan 👉 memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku 👉 merawat jerawat di wajah & badan 👉 mengurangkan jeragat pada muka 👉 melindungi daripada pembekuan darah & lebam 👉 mengurangkan parut jerawat & kesan luka 👉 diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu 👉 meningkatkan imuniti badan, mengurangkan jangkitan selsema 👉 membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi 👉 membantu sistem penghadaman 👉 amat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah resdung 👉 ibu mengandung juga boleh amalkan 👉 boleh menambahkan susu badan untuk ibu yang anak . . RM60 SM RM65 SS . FREE GIFT SHAKER, SUDU & SHISEIDO MASK . WhatsApp 0163940285 untuk sebarang order / nak mudah klik link di bio . #cikvitc  #vitamincviral  #allurebeautystar  #sayajualproduk  #vitamincterbaik  #purevitaminc  #kulitflawless  #kulitsihat  #infosihat  #produkkecantikan  #promo  #freepostage  #bazaarpaknil  #vitcfeedback  #ruangrezekihanania  #serbukvitamin  #jerawat  #jeragat  #detox  #sayajual  #produkterbaik  #produkkesihatan  #laris  #produkpalinglaris  #terapiinstagram  #ajimaura  #trustedseller  #dropshipdiperlukan  #miniagentdiperlukan 
🦋BOOSTER WHITENING by Nshhazbeauty🦋
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. . .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. .
.
Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
😍Meh pm laju2 📲0182090286 .
.
.
#boosterwhitening #mutiara #serbukmutiara #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #ubatjerawat #ubatparutjerawat #flawlessskin #supplementjerawat #whitening #whiteningskincare #titiancinta #zulofa #zularifin #neelofa #neelofahijab #fattzura
🦋BOOSTER WHITENING by Nshhazbeauty🦋 . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . . . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. . . Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . 😍Meh pm laju2 📲0182090286 . . . #boosterwhitening  #mutiara  #serbukmutiara  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah  #ubatjerawat  #ubatparutjerawat  #flawlessskin  #supplementjerawat  #whitening  #whiteningskincare  #titiancinta  #zulofa  #zularifin  #neelofa  #neelofahijab  #fattzura 
2 BOTOL LEMONEX TURUN 27KG ! MUDAH JE NAK DIET DENGAN LEMONEX ! JANJI TAKDE KERAK KERAS & LEMAK PEJAL DALAM BADAN & ELAK MKANAN YG TAK SIHAT.
.
.

DAPATKAN SEGERA HARGA HAPPY HOURS..
.
.
2 BOTOL TRIAL PACK (20sachet) RM95 (NP RM120) + FREE POSTAGE SM + FREE GIFT CHAI (3SACHET)
.
.
.

#lemonexorimalaysiaofficial #nakkurus #detoks #taknakgemuk #ajimaura #kencingmanis #asma #airlemon #ubatkurus #cekgu #terapiinstagram #lemonexoriginal #lemonexborong #lemonexfake #promosimurah #sale #pasarkarat #Nextreoriginal #hermonex #happyhours #beratideal #langsing #abambocey #enotkurus #jomheboh #sitinurhaliza #fattahamin #fazura
2 BOTOL LEMONEX TURUN 27KG ! MUDAH JE NAK DIET DENGAN LEMONEX ! JANJI TAKDE KERAK KERAS & LEMAK PEJAL DALAM BADAN & ELAK MKANAN YG TAK SIHAT. . . DAPATKAN SEGERA HARGA HAPPY HOURS.. . . 2 BOTOL TRIAL PACK (20sachet) RM95 (NP RM120) + FREE POSTAGE SM + FREE GIFT CHAI (3SACHET) . . . #lemonexorimalaysiaofficial  #nakkurus  #detoks  #taknakgemuk  #ajimaura  #kencingmanis  #asma  #airlemon  #ubatkurus  #cekgu  #terapiinstagram  #lemonexoriginal  #lemonexborong  #lemonexfake  #promosimurah  #sale  #pasarkarat  #Nextreoriginal  #hermonex  #happyhours  #beratideal  #langsing  #abambocey  #enotkurus  #jomheboh  #sitinurhaliza  #fattahamin  #fazura 
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
NAK KURUS TAPI TERLAJAK GEMUK SEBAB SALAH MAKAN UBAT KURUS .
.
Guys jangan taksub sangat nak cepat kurus, cuma amalkan minuman detoks secara konsisten.insyaallah kesan padu..
.
.
.

#lemonexorimalaysiaofficial #nakkurus #detoks #taknakgemuk #ajimaura #kencingmanis #asma #airlemon #ubatkurus #cekgu #terapiinstagram #lemonexoriginal #lemonexborong #lemonexfake #promosimurah #sale #pasarkarat #Nextreoriginal #hermonex #happyhours #beratideal #langsing #abambocey #enotkurus #jomheboh #sitinurhaliza #fattahamin #fazura
NAK KURUS TAPI TERLAJAK GEMUK SEBAB SALAH MAKAN UBAT KURUS . . Guys jangan taksub sangat nak cepat kurus, cuma amalkan minuman detoks secara konsisten.insyaallah kesan padu.. . . . #lemonexorimalaysiaofficial  #nakkurus  #detoks  #taknakgemuk  #ajimaura  #kencingmanis  #asma  #airlemon  #ubatkurus  #cekgu  #terapiinstagram  #lemonexoriginal  #lemonexborong  #lemonexfake  #promosimurah  #sale  #pasarkarat  #Nextreoriginal  #hermonex  #happyhours  #beratideal  #langsing  #abambocey  #enotkurus  #jomheboh  #sitinurhaliza  #fattahamin  #fazura 
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
_LAZY SOFA BIG_ .
.
.📌 110cm x 50cm .
✅ red
✅ jerman
✅ england
✅ zebra
✅ black
✅ coffee
✅ grey
✅ green
✅ light blue
✅ pink

Rm97 inc pos sm
ss add rm20
.
.
#sofa #lazysofa #comfortable #beautiful #ikea #barangmurah #freepos #freepostage #colorfull #eco #ecofriendly #viral #ajimaura #bazarpaknil
Aircond tak sejuk?
Sinki tersumbat?
Tandas tersumbat?
Kebocoran paip?
Masalah elektrikal?
.
.

Anda sedang menghadapi masalah-masalah seperti di atas??
.
.

Jangan risau kami akan bantu anda untuk selesaikan masalah tersebut
.
.

Boleh Call 01156612885 (Ahmad) untuk set appointment 😉.
.
.

#plumbing
#elektrikal
#tandassumbat
#sinkisumbat
#servisaircond
#ajimaura 
#cspscs
#terapiinstagram 
#serikembangan
#putrajaya
Milo.
.
Sedapnya air Milo, seperti sedapnya memakai Serkop Inner Berdagu 😁
.
Sedap itu bila, pipi chubby tersorok dan double chin 😍
.
🌺KEISTIMEWAAN IBR🌺
.
❤️ Menutup aurat dibahagian bawah dagu.
❤️ Mengelakkan kegatalan/elergik/luka apabila menggunakan kerongsang(brooch).
❤️ Boleh cover pipi yg chubby.
❤️ Membuatkan muka nampak ilusi runcing.
❤️ Sesuai untuk mereka yang tidak suka memakai inner cover leher.
❤️ Bahagian belakang mempunyai getah dan tali pengikat untuk keselesaan. Tiada lagi sakit telinga.
❤️ Boleh terus bawa solat bila dah memakai pakaian/tudung yg sempurna syariat kerana sudah tutup bahagian bawah dagu.
.
Menggunakan Material Hi-Quality Soft Lycra.
.
Best tak? 
Nak beli?
.
Sehelai = RM15 (Belum termasuk kos poslaju)

Beli 3helai =
RM50 SEM / RM55 SABAH SARAWAK (Sudah termasuk kos poslaju)
.
Wassap ke :
📱012-676.9367
📱012-676.9367
📱012-676.9367
.
#HanaLegacyCollections
#Innertudung
#InnerBerdagu
#SerkopKepala
#Anaktudung
Milo. . Sedapnya air Milo, seperti sedapnya memakai Serkop Inner Berdagu 😁 . Sedap itu bila, pipi chubby tersorok dan double chin 😍 . 🌺KEISTIMEWAAN IBR🌺 . ❤️ Menutup aurat dibahagian bawah dagu. ❤️ Mengelakkan kegatalan/elergik/luka apabila menggunakan kerongsang(brooch). ❤️ Boleh cover pipi yg chubby. ❤️ Membuatkan muka nampak ilusi runcing. ❤️ Sesuai untuk mereka yang tidak suka memakai inner cover leher. ❤️ Bahagian belakang mempunyai getah dan tali pengikat untuk keselesaan. Tiada lagi sakit telinga. ❤️ Boleh terus bawa solat bila dah memakai pakaian/tudung yg sempurna syariat kerana sudah tutup bahagian bawah dagu. . Menggunakan Material Hi-Quality Soft Lycra. . Best tak? Nak beli? . Sehelai = RM15 (Belum termasuk kos poslaju) Beli 3helai = RM50 SEM / RM55 SABAH SARAWAK (Sudah termasuk kos poslaju) . Wassap ke : 📱012-676.9367 📱012-676.9367 📱012-676.9367 . #HanaLegacyCollections  #Innertudung  #InnerBerdagu  #SerkopKepala  #Anaktudung 
Assalamualaikum wr.wb 
Istana itu mmng terlihat indah di luarnya tapi akan terasa hampa di dalamnya jika tidak ada sang buah hati.
-
Memang Benar Bahagia adalah ketika bisa MEMILIKI MOMONGAN dari RAHIM kita sendiri.. tidak ad yg tdk mungkin jika kita berusaha.. HAMIL itu DIJEMPUT, bukan DITUNGGU,!! Tuntaskan segala penghambat kehamilan degan kami. 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . 
ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💞💞💞💞💞
Follow & like... 🌺🍁🌹 🌠
Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi

Laa ilaha ilalllaah
@raffinagita1717
@ayutingting92.
@viral.banget
@princessyahrini
#regrann

Untuk dapat info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL serta Konsultasi Tentang Seputar Kehamilan Dan Infetilitas konsultasi ➡➡Konsultasi Gratis ⬅⬅
⬇⬇💑 💓HUBUNGI💓💑⬇⬇
Follow:
@PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46
@PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46
@PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46
@PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46
️✔ contact person : ️
📲 BBM : DB5BC5BD
📲WA: 085806461433
Assalamualaikum wr.wb Istana itu mmng terlihat indah di luarnya tapi akan terasa hampa di dalamnya jika tidak ada sang buah hati. - Memang Benar Bahagia adalah ketika bisa MEMILIKI MOMONGAN dari RAHIM kita sendiri.. tidak ad yg tdk mungkin jika kita berusaha.. HAMIL itu DIJEMPUT, bukan DITUNGGU,!! Tuntaskan segala penghambat kehamilan degan kami. Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💞💞💞💞💞 Follow & like... 🌺🍁🌹 🌠 Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi Laa ilaha ilalllaah @raffinagita1717 @ayutingting92. @viral.banget @princessyahrini #regrann  Untuk dapat info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL serta Konsultasi Tentang Seputar Kehamilan Dan Infetilitas konsultasi ➡➡Konsultasi Gratis ⬅⬅ ⬇⬇💑 💓HUBUNGI💓💑⬇⬇ Follow: @PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46 @PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46 @PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46 @PREGNANCY_BUNDA_HAMIL46 ️✔ contact person : ️ 📲 BBM : DB5BC5BD 📲WA: 085806461433
Stock JERSI JDT kami ⭕🔴🔵.
.
.
Berminat whatsapp .
📲 017-7522372
📲 017-7522372

atau klik link di bio .
.
#jersiJDT #jdtsoutherntigers
#jdt  #jdtfans #jersijdt2018 #jersiJDTmurah #mrlondonmalangkawi #ajimaura #terapiinstagram #dramasangat #syurgayangkedua
#gadiscendol #cendol
.
.
🔥XPERLU GUNA WAX !!
🔥XPERLU GUNA PENCUKUR !!
🔥TAK SAKIT
🔥XPEDIH
🔥XLUKA
🔥SANGAT MUDAH, SAPU2 JE DAH SIAP
🔥BULU PON LAMBAT TUMBUH BALIK
🔥KERJA PON SENANG
🔥LEPAS KKM
🔥BERSIH LAGI SUCI
.
.
Krim nie mmg dicipta khas utk buang BULUS² kat anggota badan ❌ rasa panas atau pedih... ✔ rase sejuk sejuk mint jer..Bahagian kulit yang dah gelap pun bertambah cerah dan licin..dengan wangian LEMON 🍋 .
Prooduk nie ada kelulusan KKM ❌ tiada side effect  di jamin Selamat digunakan..
.
.
Tempat² yang boleh digunakan:
✔ K3tiak ✔ Tangan ✔ B4dan
✔ Kaki ✔ P3ha ✔ 3hem²
.
.
Sesuai untuk mereka yang :
💗Tak larat nak bercukur setiap hari
💗 kulit pedih dan sakit kalau bercukur
💗 lelakii dan wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur!
.
.
Dijamin :
💗 Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah)
💗 BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau)
💗 Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit
.
.
Nak order ⤵⤵
Whatsapp 📲 017-7522372
Whatsapp 📲 017-7522372
Whatsapp 📲 017-7522372
.
.
#organichairremoval
#hairremoval
#cabutbulu #shaving
#waxing #vivieshairremoval
#viviescabutbulu
#instashop #cabutbuluketiak #buangbulu  #dendamaurora #dramasangat
#dramasangat #cendol
#terapiinstagram #ajimaura  #cintahatibatu #bajuraya2018 #norahwax #gadiscendol #meletop #diatv3 #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi
. . 🔥XPERLU GUNA WAX !! 🔥XPERLU GUNA PENCUKUR !! 🔥TAK SAKIT 🔥XPEDIH 🔥XLUKA 🔥SANGAT MUDAH, SAPU2 JE DAH SIAP 🔥BULU PON LAMBAT TUMBUH BALIK 🔥KERJA PON SENANG 🔥LEPAS KKM 🔥BERSIH LAGI SUCI . . Krim nie mmg dicipta khas utk buang BULUS² kat anggota badan ❌ rasa panas atau pedih... ✔ rase sejuk sejuk mint jer..Bahagian kulit yang dah gelap pun bertambah cerah dan licin..dengan wangian LEMON 🍋 . Prooduk nie ada kelulusan KKM ❌ tiada side effect di jamin Selamat digunakan.. . . Tempat² yang boleh digunakan: ✔ K3tiak ✔ Tangan ✔ B4dan ✔ Kaki ✔ P3ha ✔ 3hem² . . Sesuai untuk mereka yang : 💗Tak larat nak bercukur setiap hari 💗 kulit pedih dan sakit kalau bercukur 💗 lelakii dan wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur! . . Dijamin : 💗 Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah) 💗 BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau) 💗 Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit . . Nak order ⤵⤵ Whatsapp 📲 017-7522372 Whatsapp 📲 017-7522372 Whatsapp 📲 017-7522372 . . #organichairremoval  #hairremoval  #cabutbulu  #shaving  #waxing  #vivieshairremoval  #viviescabutbulu  #instashop  #cabutbuluketiak  #buangbulu  #dendamaurora  #dramasangat  #dramasangat  #cendol  #terapiinstagram  #ajimaura  #cintahatibatu  #bajuraya2018  #norahwax  #gadiscendol  #meletop  #diatv3  #syurgayangkedua  #mrlondonmslangkawi 
Introduction PROMO for a limited time only!
BROCADE LACE KURUNG

Promo Price: RM99 free postage to SM, SS add RM7
(Normal price: Rm110 exclude postage)

Material :
Premium french lace

Other :
• Full lining
• Top with hidden zipper at the back
• Pearl beadings on sleeve
• Mermaid cutting skirt with full elastic waistband
• Easy Wudhuk sleeves

Size :
Free size

Measurement (in inch) :

Shoulder 14.5-15
Top length 25
Sleeve 21
Bust 36-38
Skirt length 40
Hips 38
Fully elastic waist
.
_____________________________________________________________

TO ORDER, click link at bio to WHATSAPP 019 2586168 without saving the number to your phone

______________________________________________________________
❤Follow our 1st IG @Miss.Lovelisa for lotsa pretty tops and pants❤
.
❤Follow @Popkatelove for blouse SALE 3pcs RM89❤
.
❤Follow our sister IG @Lovelisa.bags for pretty and trendy bags ❤

______________________________________________________________

#wudhukfriendly #kurunglace #lacekurung #brocadelacekurung #bajukurungfrenchlace #kurungfrenchlace #bajukurungbrocade
#ajimaura #terapiinstagram #cspscs
#sayajualbaju #sayajualbajukurung #ggagent #bajubridesmaid #fcagent #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajukurunglace #sayajual #bajukurungmoden
#bajulace #bajukenduri #bajukeje #minikurung #bajukurungmalaysia #uitm #bangi #bazaarpaknil #shahalam #bajukurungwudhukfriendly
Introduction PROMO for a limited time only! BROCADE LACE KURUNG Promo Price: RM99 free postage to SM, SS add RM7 (Normal price: Rm110 exclude postage) Material : Premium french lace Other : • Full lining • Top with hidden zipper at the back • Pearl beadings on sleeve • Mermaid cutting skirt with full elastic waistband • Easy Wudhuk sleeves Size : Free size Measurement (in inch) : Shoulder 14.5-15 Top length 25 Sleeve 21 Bust 36-38 Skirt length 40 Hips 38 Fully elastic waist . _____________________________________________________________ TO ORDER, click link at bio to WHATSAPP 019 2586168 without saving the number to your phone ______________________________________________________________ ❤Follow our 1st IG @Miss.Lovelisa for lotsa pretty tops and pants❤ . ❤Follow @Popkatelove for blouse SALE 3pcs RM89❤ . ❤Follow our sister IG @Lovelisa.bags for pretty and trendy bags ❤ ______________________________________________________________ #wudhukfriendly  #kurunglace  #lacekurung  #brocadelacekurung  #bajukurungfrenchlace  #kurungfrenchlace  #bajukurungbrocade  #ajimaura  #terapiinstagram  #cspscs  #sayajualbaju  #sayajualbajukurung  #ggagent  #bajubridesmaid  #fcagent  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaidmalaysia  #bajukurunglace  #sayajual  #bajukurungmoden  #bajulace  #bajukenduri  #bajukeje  #minikurung  #bajukurungmalaysia  #uitm  #bangi  #bazaarpaknil  #shahalam  #bajukurungwudhukfriendly 
READY STOCK

CADAR PREMIUM REALPATCHWORK

Lebih eksklusif ✔
Lebih kualiti✔
Lebih tebal✔
Lebih lembut✔
Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan?
Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL
SAIZ SUPER QUEEN
230cmx250cm

http://www.wasap.my/601114363955 
premiumrealpatchwork

#ajimaura #ctdk #noradanish#fattzura#baazarpaknil
READY STOCK CADAR PREMIUM REALPATCHWORK Lebih eksklusif ✔ Lebih kualiti✔ Lebih tebal✔ Lebih lembut✔ Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan? Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL SAIZ SUPER QUEEN 230cmx250cm http://www.wasap.my/601114363955 premiumrealpatchwork #ajimaura  #ctdk  #noradanish #fattzura #baazarpaknil 
READY STOCK

CADAR PREMIUM REALPATCHWORK

Lebih eksklusif ✔
Lebih kualiti✔
Lebih tebal✔
Lebih lembut✔
Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan?
Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL
SAIZ SUPER QUEEN
230cmx250cm

http://www.wasap.my/601114363955 
premiumrealpatchwork

#ajimaura #ctdk #noradanish#fattzura#baazarpaknil
READY STOCK CADAR PREMIUM REALPATCHWORK Lebih eksklusif ✔ Lebih kualiti✔ Lebih tebal✔ Lebih lembut✔ Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan? Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL SAIZ SUPER QUEEN 230cmx250cm http://www.wasap.my/601114363955 premiumrealpatchwork #ajimaura  #ctdk  #noradanish #fattzura #baazarpaknil 
READY STOCK

CADAR PREMIUM REALPATCHWORK

Lebih eksklusif ✔
Lebih kualiti✔
Lebih tebal✔
Lebih lembut✔
Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan?
Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL
SAIZ SUPER QUEEN
230cmx250cm

http://www.wasap.my/601114363955 
premiumrealpatchwork

#ajimaura #ctdk #noradanish#fattzura#baazarpaknil
READY STOCK CADAR PREMIUM REALPATCHWORK Lebih eksklusif ✔ Lebih kualiti✔ Lebih tebal✔ Lebih lembut✔ Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan? Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL SAIZ SUPER QUEEN 230cmx250cm http://www.wasap.my/601114363955 premiumrealpatchwork #ajimaura  #ctdk  #noradanish #fattzura #baazarpaknil 
Repost from @jamutunteja.stokis @TopRankRepost #TopRankRepost JAMU TUN TEJA LULUS KKM !!!
.
.
Alhamdulillah finally kita dh lulus semua procedure dri KKM. Walaupun take time yg agak lama. Kami di Jamu Empire sebenarnya sentiasa berusaha menambah baik & mengatasi apa2 kekurangan yg ada utk pastikan kepuasan pd semua pengguna Jamu Tun Teja.
.
Di sini kami amat2lah berbangga utk umumkan produk dri Jamu Empire Sdn Bhd iaitu Jamu Tun Teja telah pun diiktiraf & dikategorikan sbgai "Natural Product" oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (NPRA) dgn kelulusan dri Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan no semakan adalah spt dibawah
.
.
MAL No : MAL 18026060T
No Rujukan : 201704060156T
.
.
Anda boleh direct check di website NPRA dan boleh consume tanpa rasa was-was okay. Kami stiasa teliti & percaya kualiti dri setiap bahan yg dipilih. TQ for choosing Jamu Tun Teja sbgai teman harian, we are nothing without you ❤
. .
#jamutunteja #jamupremiumquality #lifestylejamu#jamu
#jamutunteja
#jamutuntejagombak
#jamutuntejasetapak
#jamutuntejakl
#jamutuntejaklcc
#jamutuntejaselayang
#womensupplement 
#jamutuntejanana
#jamutuntejastockist
#jamutuntejabrunei 
#goodsupplement
#jttbabes 
#jamufied 
#instafamous 
#syukur 
#terapiinstagram
#ajimaura
#trustedseller 
#igsokongan 
#igshop
#nanajttteam #empirejttbynana
Repost from @jamutunteja.stokis @TopRankRepost #TopRankRepost  JAMU TUN TEJA LULUS KKM !!! . . Alhamdulillah finally kita dh lulus semua procedure dri KKM. Walaupun take time yg agak lama. Kami di Jamu Empire sebenarnya sentiasa berusaha menambah baik & mengatasi apa2 kekurangan yg ada utk pastikan kepuasan pd semua pengguna Jamu Tun Teja. . Di sini kami amat2lah berbangga utk umumkan produk dri Jamu Empire Sdn Bhd iaitu Jamu Tun Teja telah pun diiktiraf & dikategorikan sbgai "Natural Product" oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (NPRA) dgn kelulusan dri Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan no semakan adalah spt dibawah . . MAL No : MAL 18026060T No Rujukan : 201704060156T . . Anda boleh direct check di website NPRA dan boleh consume tanpa rasa was-was okay. Kami stiasa teliti & percaya kualiti dri setiap bahan yg dipilih. TQ for choosing Jamu Tun Teja sbgai teman harian, we are nothing without you ❤ . . #jamutunteja  #jamupremiumquality  #lifestylejamu #jamu  #jamutunteja  #jamutuntejagombak  #jamutuntejasetapak  #jamutuntejakl  #jamutuntejaklcc  #jamutuntejaselayang  #womensupplement  #jamutuntejanana  #jamutuntejastockist  #jamutuntejabrunei  #goodsupplement  #jttbabes  #jamufied  #instafamous  #syukur  #terapiinstagram  #ajimaura  #trustedseller  #igsokongan  #igshop  #nanajttteam  #empirejttbynana 
READY STOCK

CADAR PREMIUM REALPATCHWORK

Lebih eksklusif ✔
Lebih kualiti✔
Lebih tebal✔
Lebih lembut✔
Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan?
Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL
SAIZ SUPER QUEEN
230cmx250cm

http://www.wasap.my/601114363955 
premiumrealpatchwork

#ajimaura #ctdk #noradanish#fattzura#baazarpaknil
READY STOCK CADAR PREMIUM REALPATCHWORK Lebih eksklusif ✔ Lebih kualiti✔ Lebih tebal✔ Lebih lembut✔ Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan? Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL SAIZ SUPER QUEEN 230cmx250cm http://www.wasap.my/601114363955 premiumrealpatchwork #ajimaura  #ctdk  #noradanish #fattzura #baazarpaknil 
READY STOCK

CADAR PREMIUM REALPATCHWORK

Lebih eksklusif ✔
Lebih kualiti✔
Lebih tebal✔
Lebih lembut✔
Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan?
Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL
SAIZ SUPER QUEEN
230cmx250cm

http://www.wasap.my/601114363955 
premiumrealpatchwork

#ajimaura #ctdk #noradanish#fattzura#baazarpaknil
READY STOCK CADAR PREMIUM REALPATCHWORK Lebih eksklusif ✔ Lebih kualiti✔ Lebih tebal✔ Lebih lembut✔ Yang penting REAL PATCHWORK, iaitu kaedah Sulam, Tampal dan Jahit 😍😍😍 Sudah merasa cadar patchwork yang biasa tu kan? Jom dapatkan satu yang premium pula sebagai koleksi ..pasti tak menyesal😍😍 1 CADAR TEBAL + 2 SARUNG BANTAL SAIZ SUPER QUEEN 230cmx250cm http://www.wasap.my/601114363955 premiumrealpatchwork #ajimaura  #ctdk  #noradanish #fattzura #baazarpaknil 
Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? ❤️️ Lulus Pusat Racun Negara ❤ Lulus KKM
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah ❤️️ Dalam bentuk serbuk ❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) ❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) ❤️️ 1 sachet 1000mg
❤️️ Senang dibawa travel ❤️️ Harga yg berbaloi 
Masih ragu2 lagi? Raya tinggal beberapa bulan aje lagi. Belum terlambat kalau nk cuba 😊

Wasap ira cpt2 utk oder dan dptkan free gift menarik.. www.wasap.my/+601117850627

#stokisallurapurevitckualaterengganu
#alluravitc
Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? ❤️️ Lulus Pusat Racun Negara ❤ Lulus KKM ❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah ❤️️ Dalam bentuk serbuk ❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) ❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) ❤️️ 1 sachet 1000mg ❤️️ Senang dibawa travel ❤️️ Harga yg berbaloi Masih ragu2 lagi? Raya tinggal beberapa bulan aje lagi. Belum terlambat kalau nk cuba 😊 Wasap ira cpt2 utk oder dan dptkan free gift menarik.. www.wasap.my/+601117850627 #stokisallurapurevitckualaterengganu  #alluravitc 
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ]
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ] . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
RIBUAN WANITA PERCAYA DAN JATUH CINTA DENGAN KEBERKESANAN LOVE POTION!
.
Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau dah beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion dan dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda?
.
Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG"
.
Jom dapat Love Potion sekarang 😊
.
Whatsapp 📱0146945682
.
#misitawansuami #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin  #instashopmalaysia #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #jomselfie #mamapapa #tilljannah #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgumalaysia #neolofar #nursemalaysia #terapiinstagram #ajimaura
RIBUAN WANITA PERCAYA DAN JATUH CINTA DENGAN KEBERKESANAN LOVE POTION! . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau dah beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion dan dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . Jom dapat Love Potion sekarang 😊 . Whatsapp 📱0146945682 . #misitawansuami  #produkpayudara  #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #jomkahwin   #instashopmalaysia  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara   #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimbesarkanpayudara  #kedaisuamiisteri  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #jomkahwin  #hadiahanniversary  #jomselfie  #mamapapa  #tilljannah  #cikgucikgi  #cikgucikgu  #cikgumalaysia  #neolofar  #nursemalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura 
••‘Elvyna Luxe Edition’••
.
✔CUSTOM PRINTED XCLUSIF
di jamin tidak ada 100% pattern printed yang sama.
.
✔DESIGN LUXE EDITION
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang xclusif namun masih mengekalkan identiti MUSLIMAH sejati.
.
✔MATERIAL MOSS CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling bestt TAK PERLU IRON. Bestnyaaa 😍
.
✔BF & WUDHU FRIENDLY
Button dan hidden zip di dada mmg di reka khas untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana2 ajer.
.
✔SIDE POCKET 
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
RM85 + FREE POSTAGE 📮
.
Wasap 📲013-4146754
atau
Click link wasap yang tertera d'bio 😎
.
.
#blouse #blousemuslimah #blouseprinted #blousecorak #blouselabuh #blousepanjang #blousepoket #blousepocket #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #muslimahwear #hijabfesyen #sayajualonline #dropshipwanted #baju #bajulabuh #bajupanjang #bajumuslimah #bajupoket #bajupocket #bajuwudhufrendly #bffriendly #wudhufriendly #giveaway #review #eusahawan
••‘Elvyna Luxe Edition’•• . ✔CUSTOM PRINTED XCLUSIF di jamin tidak ada 100% pattern printed yang sama. . ✔DESIGN LUXE EDITION Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang xclusif namun masih mengekalkan identiti MUSLIMAH sejati. . ✔MATERIAL MOSS CREPE Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling bestt TAK PERLU IRON. Bestnyaaa 😍 . ✔BF & WUDHU FRIENDLY Button dan hidden zip di dada mmg di reka khas untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana2 ajer. . ✔SIDE POCKET side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan? . RM85 + FREE POSTAGE 📮 . Wasap 📲013-4146754 atau Click link wasap yang tertera d'bio 😎 . . #blouse  #blousemuslimah  #blouseprinted  #blousecorak  #blouselabuh  #blousepanjang  #blousepoket  #blousepocket  #ajimaura  #terapiinstagram  #cikguseo  #muslimahwear  #hijabfesyen  #sayajualonline  #dropshipwanted  #baju  #bajulabuh  #bajupanjang  #bajumuslimah  #bajupoket  #bajupocket  #bajuwudhufrendly  #bffriendly  #wudhufriendly  #giveaway  #review  #eusahawan 
MARY KAY BOTANICAL EFFECTS: 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSER@PENCUCI: 
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .. ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2
👉membersihkan proi2 tersumbat
👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head
🌸 jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal. Mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..😙😙😙 ✅FRESHEN@TONER..
Fungsinya untuk :
👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka
👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2! ✅PELEMBAP@ HYDRTE @ MOISTURIZER-
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap
👉jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nk kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap🙌🏻
.

Whatsapp me Rad +6019 7250509
Whatsapp me Rad +6019 7250509
Whatsapp me Rad +6019 7250509
.
#ilovemarykay#marykay#marykaymalaysia#glowing #beautyconsultant#cantikmenawan 
#kusam#jeragat#jerawat#kulittaksekata
#bisneswomen#wanita#neelofa#sayajual
#terapiinstagram#aurainsta#azizanosman#irfankhairi
#aurainstaBatch7#igmashup#bisnesonline
#ajimaura#erezeki#youcandoit#belajarinstagram
#utm#ukm#johor#shahalam#terapiinstagram
.
MARY KAY BOTANICAL EFFECTS: 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSER@PENCUCI: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .. ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2 👉membersihkan proi2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head 🌸 jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal. Mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..😙😙😙 ✅FRESHEN@TONER.. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2! ✅PELEMBAP@ HYDRTE @ MOISTURIZER- ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap 👉jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nk kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap🙌🏻 . Whatsapp me Rad +6019 7250509 Whatsapp me Rad +6019 7250509 Whatsapp me Rad +6019 7250509 . #ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #glowing  #beautyconsultant #cantikmenawan  #kusam #jeragat #jerawat #kulittaksekata  #bisneswomen #wanita #neelofa #sayajual  #terapiinstagram #aurainsta #azizanosman #irfankhairi  #aurainstaBatch7 #igmashup #bisnesonline  #ajimaura #erezeki #youcandoit #belajarinstagram  #utm #ukm #johor #shahalam #terapiinstagram  .
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ]
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ] . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
New Upgrade!!🔥🔥 High Dose!!👏👏👍
.
.
🌸 LAROSCORBINE PLATINIUM E-UF 🌸💉
.
.
1 BOX ⏩ 10 Ampoules 💉
E-UF Vitamin C - 15.0 gm
E-UF Collagen - 6.5 gm
.
.
Offer Now!! ⏩ 💰RM150.00
Free Postage!!(SM) 📮📮📮
.
.
Benefits ⏩
🍀 Anti oxidant
🍀 Skin Whitening
🍀 Reduce wrinkles
🍀 Fade scar and dark spots
🍀 Moisture skin
🍀 Fades discolourations hyperpigmentations such as liver spots, freckle spots, age spots and skin *pigmentations
* Improves skin complexion
* Replenish lost collagen and increase skin elasticity
.
.
💋 Order dan Pertanyaan direct Whatsapp 📲 018-6653476 💋
---------------------------------------------------
--------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ✔ 100% ORIGINAL ✔ FREE POSTAGE ✔️ LIST CLINIC PROVIDE AFTER PURCHASE -----------------------------------------------
* result may vary on different individu *
.
.

#laroscorbineplatiniumeuf
#laroscorbineplatiniumeuforiginal
#laroscorbineplatiniumgold
#laroscorbineplatinium
#rochegold #collageninjection 
#vitamincinjection
#injectionvitaminc
#flawlessskin 
#glowingskin 
#radiantskin
#firmingskin
#immunesystem #laroscorbineplatinum #tagsforlikesandfollowers #tagafriend 
#vitaminc #ajimaura #terapiinstagram
#collagenterbaik
#directhq #instafamous #instashopping
#sayajualoriginaldanmurah
#injectionartisviral
#followersmyig@aliabeautyface
New Upgrade!!🔥🔥 High Dose!!👏👏👍 . . 🌸 LAROSCORBINE PLATINIUM E-UF 🌸💉 . . 1 BOX ⏩ 10 Ampoules 💉 E-UF Vitamin C - 15.0 gm E-UF Collagen - 6.5 gm . . Offer Now!! ⏩ 💰RM150.00 Free Postage!!(SM) 📮📮📮 . . Benefits ⏩ 🍀 Anti oxidant 🍀 Skin Whitening 🍀 Reduce wrinkles 🍀 Fade scar and dark spots 🍀 Moisture skin 🍀 Fades discolourations hyperpigmentations such as liver spots, freckle spots, age spots and skin *pigmentations * Improves skin complexion * Replenish lost collagen and increase skin elasticity . . 💋 Order dan Pertanyaan direct Whatsapp 📲 018-6653476 💋 --------------------------------------------------- --------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ✔ 100% ORIGINAL ✔ FREE POSTAGE ✔️ LIST CLINIC PROVIDE AFTER PURCHASE ----------------------------------------------- * result may vary on different individu * . . #laroscorbineplatiniumeuf  #laroscorbineplatiniumeuforiginal  #laroscorbineplatiniumgold  #laroscorbineplatinium  #rochegold  #collageninjection  #vitamincinjection  #injectionvitaminc  #flawlessskin  #glowingskin  #radiantskin  #firmingskin  #immunesystem  #laroscorbineplatinum  #tagsforlikesandfollowers  #tagafriend  #vitaminc  #ajimaura  #terapiinstagram  #collagenterbaik  #directhq  #instafamous  #instashopping  #sayajualoriginaldanmurah  #injectionartisviral  #followersmyig @aliabeautyface
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ]
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ] . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. 
menghubungi kami: 
Yuk Follow: 
@SOLUSI_HAMIL7
@SOLUSI_HAMIL7
@SOLUSI_HAMIL7
@SOLUSI_HAMIL7
@SOLUSI_HAMIL7 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person: 👉↠PIN: DC9F28CF
👉↠WA: +6282334264803
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. menghubungi kami: Yuk Follow: @SOLUSI_HAMIL7 @SOLUSI_HAMIL7 @SOLUSI_HAMIL7 @SOLUSI_HAMIL7 @SOLUSI_HAMIL7 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person: 👉↠PIN: DC9F28CF 👉↠WA: +6282334264803
🍋 KRIM PANTAS TANGGAL BULU !! 🍋
.
.
Vivies Hair Removal Cream mmg dicipta khas utk buang bulu kat badan dear tue.. dengan FORMULA terbaru.. tak rasa panas pun dear... rase sejuk sejuk mint jer.. siap dengan wangian LEMON 🍋 😘
.
Produk nie buatan Malaysia... tak de ape2 side effects dear... di jamin Selamat digunakan.. ADA kelulusan KKM tau !
- NOT170505883K -
.
Tempat² yang sesuai digunakan:
✔ Ketiak ✔ Tangan ✔ Badan
✔ Kaki ✔ Peha ✔ Alat sulit
.
.
Sesuai untuk mereka yang :
💗Tak larat nak bercukur setiap hari
💗 kulit pedih dan sakit kalau bercukur
💗 lelakii dan wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur!
.
.
Dijamin :
💗 Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah)
💗 BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau)
💗 Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit
.
.
Nak order ⤵⤵
Whatsapp 📲 017-7522372
Whatsapp 📲 017-7522372
Whatsapp 📲 017-7522372
.
.
#organichairremoval
#hairremoval
#cabutbulu #shaving
#waxing #vivieshairremoval
#viviescabutbulu
#instashop #cabutbuluketiak #buangbulu  #dendamaurora #dramasangat
#dramasangat #cendol
#terapiinstagram #ajimaura  #cintahatibatu #bajuraya2018 #norahwax #gadiscendol #meletop #diatv3 #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi
🍋 KRIM PANTAS TANGGAL BULU !! 🍋 . . Vivies Hair Removal Cream mmg dicipta khas utk buang bulu kat badan dear tue.. dengan FORMULA terbaru.. tak rasa panas pun dear... rase sejuk sejuk mint jer.. siap dengan wangian LEMON 🍋 😘 . Produk nie buatan Malaysia... tak de ape2 side effects dear... di jamin Selamat digunakan.. ADA kelulusan KKM tau ! - NOT170505883K - . Tempat² yang sesuai digunakan: ✔ Ketiak ✔ Tangan ✔ Badan ✔ Kaki ✔ Peha ✔ Alat sulit . . Sesuai untuk mereka yang : 💗Tak larat nak bercukur setiap hari 💗 kulit pedih dan sakit kalau bercukur 💗 lelakii dan wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur! . . Dijamin : 💗 Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah) 💗 BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau) 💗 Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit . . Nak order ⤵⤵ Whatsapp 📲 017-7522372 Whatsapp 📲 017-7522372 Whatsapp 📲 017-7522372 . . #organichairremoval  #hairremoval  #cabutbulu  #shaving  #waxing  #vivieshairremoval  #viviescabutbulu  #instashop  #cabutbuluketiak  #buangbulu  #dendamaurora  #dramasangat  #dramasangat  #cendol  #terapiinstagram  #ajimaura  #cintahatibatu  #bajuraya2018  #norahwax  #gadiscendol  #meletop  #diatv3  #syurgayangkedua  #mrlondonmslangkawi 
Alhamdulillah..customer suka sangat dengan Jspgold😄

Mana tak suka lepas amalkan Jspgold je terus dapat kesan positif tau.😆 👄Badan kekal bertenaga sepanjang hari walaupun anak menyusu badan
.
👄Melawaskan jadi badan rasa ringan je
.
👄BONUS kulit badan, tangan semua makin cerah🤗

HARGA 1 BOTOL Jspgold:- 🍓RM55 (SM)
🍓RM60 (SS) ⏩1 botol untuk 1 bulan
⏩Masa period stop makan dulu kecuali ada senggugut teruk

INFO/ORDER:- Whatsapp⏩011-60721276
Alhamdulillah..customer suka sangat dengan Jspgold😄 Mana tak suka lepas amalkan Jspgold je terus dapat kesan positif tau.😆 👄Badan kekal bertenaga sepanjang hari walaupun anak menyusu badan . 👄Melawaskan jadi badan rasa ringan je . 👄BONUS kulit badan, tangan semua makin cerah🤗 HARGA 1 BOTOL Jspgold:- 🍓RM55 (SM) 🍓RM60 (SS) ⏩1 botol untuk 1 bulan ⏩Masa period stop makan dulu kecuali ada senggugut teruk INFO/ORDER:- Whatsapp⏩011-60721276
🍋 KRIM PANTAS TANGGAL BULU !! 🍋
.
.
Vivies Hair Removal Cream mmg dicipta khas utk buang bulu kat badan dear tue.. dengan FORMULA terbaru.. tak rasa panas pun dear... rase sejuk sejuk mint jer.. siap dengan wangian LEMON 🍋 😘
.
Produk nie buatan Malaysia... tak de ape2 side effects dear... di jamin Selamat digunakan.. ADA kelulusan KKM tau !
- NOT170505883K -
.
Tempat² yang sesuai digunakan:
✔ Ketiak ✔ Tangan ✔ Badan
✔ Kaki ✔ Peha ✔ Alat sulit
.
.
Sesuai untuk mereka yang :
💗Tak larat nak bercukur setiap hari
💗 kulit pedih dan sakit kalau bercukur
💗 lelakii dan wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur!
.
.
Dijamin :
💗 Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah)
💗 BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau)
💗 Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit
.
.
Nak order ⤵⤵
Whatsapp 📲 017-7522372
Whatsapp 📲 017-7522372
Whatsapp 📲 017-7522372
.
.
#organichairremoval
#hairremoval
#cabutbulu #shaving
#waxing #vivieshairremoval
#viviescabutbulu
#instashop #cabutbuluketiak #buangbulu  #dendamaurora #dramasangat
#dramasangat #cendol
#terapiinstagram #ajimaura  #cintahatibatu #bajuraya2018 #norahwax #gadiscendol #meletop #diatv3 #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi
🍋 KRIM PANTAS TANGGAL BULU !! 🍋 . . Vivies Hair Removal Cream mmg dicipta khas utk buang bulu kat badan dear tue.. dengan FORMULA terbaru.. tak rasa panas pun dear... rase sejuk sejuk mint jer.. siap dengan wangian LEMON 🍋 😘 . Produk nie buatan Malaysia... tak de ape2 side effects dear... di jamin Selamat digunakan.. ADA kelulusan KKM tau ! - NOT170505883K - . Tempat² yang sesuai digunakan: ✔ Ketiak ✔ Tangan ✔ Badan ✔ Kaki ✔ Peha ✔ Alat sulit . . Sesuai untuk mereka yang : 💗Tak larat nak bercukur setiap hari 💗 kulit pedih dan sakit kalau bercukur 💗 lelakii dan wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur! . . Dijamin : 💗 Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah) 💗 BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau) 💗 Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit . . Nak order ⤵⤵ Whatsapp 📲 017-7522372 Whatsapp 📲 017-7522372 Whatsapp 📲 017-7522372 . . #organichairremoval  #hairremoval  #cabutbulu  #shaving  #waxing  #vivieshairremoval  #viviescabutbulu  #instashop  #cabutbuluketiak  #buangbulu  #dendamaurora  #dramasangat  #dramasangat  #cendol  #terapiinstagram  #ajimaura  #cintahatibatu  #bajuraya2018  #norahwax  #gadiscendol  #meletop  #diatv3  #syurgayangkedua  #mrlondonmslangkawi 
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ]
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ] . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah?

1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga

2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan

3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka

4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur

5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah)

6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan.

7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat

8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat)

9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan
. .
🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya

1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. .

1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi)

1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar

1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. .
1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi.

1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati

1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan.

1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup  70 kejahatan di dunia.

1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan

2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh

2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian

2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. .
.
👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah
..
.
Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah? 1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga 2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan 3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka 4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur 5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah) 6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan. 7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat 8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat) 9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan . . 🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya 1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. . 1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi) 1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar 1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. . 1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi. 1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati 1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan. 1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup 70 kejahatan di dunia. 1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan 2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh 2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian 2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. . . 👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah .. . Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah?

1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga

2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan

3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka

4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur

5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah)

6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan.

7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat

8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat)

9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan
. .
🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya

1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. .

1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi)

1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar

1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. .
1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi.

1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati

1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan.

1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup  70 kejahatan di dunia.

1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan

2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh

2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian

2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. .
.
👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah
..
.
Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah? 1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga 2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan 3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka 4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur 5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah) 6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan. 7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat 8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat) 9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan . . 🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya 1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. . 1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi) 1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar 1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. . 1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi. 1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati 1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan. 1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup 70 kejahatan di dunia. 1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan 2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh 2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian 2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. . . 👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah .. . Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah?

1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga

2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan

3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka

4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur

5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah)

6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan.

7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat

8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat)

9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan
. .
🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya

1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. .

1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi)

1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar

1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. .
1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi.

1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati

1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan.

1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup  70 kejahatan di dunia.

1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan

2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh

2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian

2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. .
.
👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah
..
.
Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah? 1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga 2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan 3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka 4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur 5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah) 6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan. 7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat 8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat) 9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan . . 🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya 1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. . 1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi) 1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar 1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. . 1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi. 1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati 1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan. 1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup 70 kejahatan di dunia. 1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan 2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh 2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian 2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. . . 👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah .. . Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah?

1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga

2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan

3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka

4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur

5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah)

6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan.

7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat

8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat)

9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan
. .
🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya

1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. .

1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi)

1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar

1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. .
1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi.

1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati

1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan.

1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup  70 kejahatan di dunia.

1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan

2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh

2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian

2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. .
.
👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah
..
.
Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah? 1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga 2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan 3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka 4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur 5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah) 6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan. 7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat 8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat) 9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan . . 🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya 1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. . 1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi) 1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar 1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. . 1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi. 1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati 1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan. 1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup 70 kejahatan di dunia. 1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan 2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh 2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian 2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. . . 👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah .. . Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
Sape yg blm dapatkan salah satu produk viral ni cepat dapatkan nye dengan harga promosi dan free gift sbb happy hours dilanjutkan sampai 28 feb. 
Nak dapatkan nye wasap terus ke 013-9456490

#lemonex #hermonex #nextre #happyhour 
#kurustanpasengaja 
#isteridambaansuami 
#jadilelakigagahperkasa
#promosihappyhours
#viral #sayajualonline 
#directdarikilang #ori
#lemonexmalaysia 
#hermonexmalaysia 
#nextremalaysia
#sayaagentsah #ajimaura
#dukunsaka #sifucilik
#jutawan #mantap #power
Sape yg blm dapatkan salah satu produk viral ni cepat dapatkan nye dengan harga promosi dan free gift sbb happy hours dilanjutkan sampai 28 feb. Nak dapatkan nye wasap terus ke 013-9456490 #lemonex  #hermonex  #nextre  #happyhour  #kurustanpasengaja  #isteridambaansuami  #jadilelakigagahperkasa  #promosihappyhours  #viral  #sayajualonline  #directdarikilang  #ori  #lemonexmalaysia  #hermonexmalaysia  #nextremalaysia  #sayaagentsah  #ajimaura  #dukunsaka  #sifucilik  #jutawan  #mantap  #power 
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ]
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ] . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
_
Sebelum tidur, ambil masa lakukan rutin skincare untuk di malam hari.
Bagi vitamin yang mencukupi untuk kulit.
Supaya esok pagi bila bangun dari tidur, kulit kita terasa lembut dan sihat.

Yang paling penting baca doa dahulu ye.

Assalamualaikum.
Selamat malam sahabat kesayangan Baginda Rasulullah saw.
_ Sebelum tidur, ambil masa lakukan rutin skincare untuk di malam hari. Bagi vitamin yang mencukupi untuk kulit. Supaya esok pagi bila bangun dari tidur, kulit kita terasa lembut dan sihat. Yang paling penting baca doa dahulu ye. Assalamualaikum. Selamat malam sahabat kesayangan Baginda Rasulullah saw.
Selamat malam semua... Kaklizza nak update pasal group kutu februari hingga jun.

Pembayaran awal bermula pada 1.2.2018 hingga 28.2.2018 (last 28.2.2018 terima payment pertama untuk Anak kutu batch februari hingga jun INI)

Batch lain semua dah penuh.
Batch februari hingga jun.
Yang masih kosong adalah batch 64
Rm100 setiap bulan selama 5bulan
Hanya TINGGAL 2KEKOSONGAN SAHAJA LAGI.

batch 63
Rm200 setiap bulan selama 5bulan
Tinggal 3 sahaja lagi kekosongan.

Sesiapa berkemampuan dan komited boleh join.
Sila wasup atau DM no. Wasup anda PD kaklizza.

0136693185

Rujuk testimoni @lizzajewels.testimoni

#malaysia
#kutuemas
#trustedseller
#lizzajewels
#ajimaura
#cikgu
#guru
#pensyarah
#nurse
#jururawat
#askar
#tentera
#pendidik
#johor
#johordarultakzim
#larkin
#kualalumpur
#kl
Selamat malam semua... Kaklizza nak update pasal group kutu februari hingga jun. Pembayaran awal bermula pada 1.2.2018 hingga 28.2.2018 (last 28.2.2018 terima payment pertama untuk Anak kutu batch februari hingga jun INI) Batch lain semua dah penuh. Batch februari hingga jun. Yang masih kosong adalah batch 64 Rm100 setiap bulan selama 5bulan Hanya TINGGAL 2KEKOSONGAN SAHAJA LAGI. batch 63 Rm200 setiap bulan selama 5bulan Tinggal 3 sahaja lagi kekosongan. Sesiapa berkemampuan dan komited boleh join. Sila wasup atau DM no. Wasup anda PD kaklizza. 0136693185 Rujuk testimoni @lizzajewels.testimoni #malaysia  #kutuemas  #trustedseller  #lizzajewels  #ajimaura  #cikgu  #guru  #pensyarah  #nurse  #jururawat  #askar  #tentera  #pendidik  #johor  #johordarultakzim  #larkin  #kualalumpur  #kl 
Jom dapatkan blouse dgn hanya Rm29 shj!!
.
Pssstt.. Nk match dgn palazo pon boleh tawww..🙌
.
❌Tak termasuk postage
📞Ws +60133794282
** atau click shj link kt bio😘

#selamatmalam #blousemurah #blousebunga #palazomurah #palazotulang #palazo #belajarinstagram #ajimaura #terapiinstagram #hello2018 #gegarvaganza2017 #dianz #diatv3 #Memoreen #shawl #kemejasulam #keknis #neelofa #hijab #bisnesonline #surirumah #bidang45 #murah #ootd #mawarrashid #malaysia #dressmurah #produkviral #pelaminbajet #hargastudent
Jom dapatkan blouse dgn hanya Rm29 shj!! . Pssstt.. Nk match dgn palazo pon boleh tawww..🙌 . ❌Tak termasuk postage 📞Ws +60133794282 ** atau click shj link kt bio😘 #selamatmalam  #blousemurah  #blousebunga  #palazomurah  #palazotulang  #palazo  #belajarinstagram  #ajimaura  #terapiinstagram  #hello2018  #gegarvaganza2017  #dianz  #diatv3  #Memoreen  #shawl  #kemejasulam  #keknis  #neelofa  #hijab  #bisnesonline  #surirumah  #bidang45  #murah  #ootd  #mawarrashid  #malaysia  #dressmurah  #produkviral  #pelaminbajet  #hargastudent 
Antara kebaikan dan kelebihan ESP Shaklee adalah :
.
1) Ia dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
.
2) Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
.
3) Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
.
4) Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
.
5) Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
.
6) Memberi ton warna kulit yang sekata.
.
7) Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
Antara kebaikan dan kelebihan ESP Shaklee adalah : . 1) Ia dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. . 2) Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 3) Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 4) Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 5) Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. . 6) Memberi ton warna kulit yang sekata. . 7) Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
- Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
- Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥
.
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh

Sebotol iv kids 6ml rm20
+postage rm8
.
.
Whatsapp 017-9811908
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk
#ivmistteamMarziana #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #terapiinstagram #ajimaura #ejendiperlukan
IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥 . . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh Sebotol iv kids 6ml rm20 +postage rm8 . . Whatsapp 017-9811908 . #ivkids  #bayidemam  #bayibatuk  #ivmistteamMarziana  #bayiselsema  #bayikembung  #ruam  #gigitannyamuk  #demam  #batuk  #selsema  #tidurlena  #asma  #asthma  #lelah  #hidungsumbat  #kahak  #hingus  #hinguspekat  #ekzema  #eczema  #terapiinstagram  #ajimaura  #ejendiperlukan 
Murah murah je Uolss 💕
.
.
💚Blouse Rm20💚
.
Ukuran
Bahu 15
Dada 38
L. Tangan 23
L. Baju 28
.
📬Tak termasuk postage
📞Ws +60133794282

#seminar #testimoni #malaysia #aliffsyukriterlajaklaris #surirumah #niqab #youcanduit  #terapiinstagram #nursajat #neelofa #belajarinstagram #ajimaura #muslimah #uitmpuncakperdana #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #mawarrashid #eusahawan #azizanosman #syafiqahaina #sahabat #kmph #amyramar #bazarpaknil #iphone  #fattzura #tambahfollowers #shaklee
Murah murah je Uolss 💕 . . 💚Blouse Rm20💚 . Ukuran Bahu 15 Dada 38 L. Tangan 23 L. Baju 28 . 📬Tak termasuk postage 📞Ws +60133794282 #seminar  #testimoni  #malaysia  #aliffsyukriterlajaklaris  #surirumah  #niqab  #youcanduit  #terapiinstagram  #nursajat  #neelofa  #belajarinstagram  #ajimaura  #muslimah  #uitmpuncakperdana  #lokalah  #sayajual  #produkmuslim  #wanita  #mawarrashid  #eusahawan  #azizanosman  #syafiqahaina  #sahabat  #kmph  #amyramar  #bazarpaknil  #iphone  #fattzura  #tambahfollowers  #shaklee 
-  Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
- Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
m -  Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
m - Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
-  Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
- Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
[ 3 ORANG YANG PALING MELUCUKAN ]
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
-  Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
- Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
Murah murah je Uolss 💕
.
.
💚Blouse Rm25💚
.
Ukuran
Bahu 18
Dada 44
L. Tangan 23
L. Baju 28
.
📬Tak termasuk postage
📞Ws +60133794282

#seminar #testimoni #malaysia #aliffsyukriterlajaklaris #surirumah #niqab #youcanduit  #terapiinstagram #nursajat #neelofa #belajarinstagram #ajimaura #muslimah #uitmpuncakperdana #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #mawarrashid #eusahawan #azizanosman #syafiqahaina #sahabat #kmph #amyramar #bazarpaknil #iphone  #fattzura #tambahfollowers #shaklee
Murah murah je Uolss 💕 . . 💚Blouse Rm25💚 . Ukuran Bahu 18 Dada 44 L. Tangan 23 L. Baju 28 . 📬Tak termasuk postage 📞Ws +60133794282 #seminar  #testimoni  #malaysia  #aliffsyukriterlajaklaris  #surirumah  #niqab  #youcanduit  #terapiinstagram  #nursajat  #neelofa  #belajarinstagram  #ajimaura  #muslimah  #uitmpuncakperdana  #lokalah  #sayajual  #produkmuslim  #wanita  #mawarrashid  #eusahawan  #azizanosman  #syafiqahaina  #sahabat  #kmph  #amyramar  #bazarpaknil  #iphone  #fattzura  #tambahfollowers  #shaklee 
-  Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ?

Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu!

Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST!

Ada contest #belidanmenang -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱
.
Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ;
.
🌼 FREE POSTAGE
🌼 FREE MYSTERY GIFT
🌼 FREE GIFT CARD
🌼 FREE CONSULTATION
.
.
#hushhushlovepotion #officialhushhushagent #payudarabesar #payudaramontok #breastserum #breastenlargement #malaypretty #selamatpagi #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lingeriemurah #putihgebu #begbranded #tipscantik #krimpembesarpayudara 
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #pdrm #perempuancantik  #terapiinstagram #ajimaura
- Nak ikat suami yg suka baliklewat malm n jarang nak lekat dekat rumah ? Tips nya senang je. Sapu #lovepotionbyhushhush  setiap hari, urut² manja sampai krim meresap. Bau wangiiii sgt (kalah body lotion branded² kat luar tu). Dah la tak melekit, cpt meresap pulak tu! Jom cantikkan aset kesayangan dgn Love Potion. Promo bulan Dec ni la paling BEST! Ada contest #belidanmenang  -- Gold bar/cash/LP 😱😱😱 . Extra benda FREE jugak untuk setiap pembelian 2box nak bagi ; . 🌼 FREE POSTAGE 🌼 FREE MYSTERY GIFT 🌼 FREE GIFT CARD 🌼 FREE CONSULTATION . . #hushhushlovepotion  #officialhushhushagent  #payudarabesar  #payudaramontok  #breastserum  #breastenlargement  #malaypretty  #selamatpagi  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #lingeriemurah  #putihgebu  #begbranded  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #kosmetikmalaysia  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar  #pdrm  #perempuancantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
Apa yang sis dapat untuk setiap pembelian WAWAWAX🙈
.
🍯1 tube 120 ml/240 g
🍯12 washable cotton strips
🍯4 wooden sticks
.
.
Price exclude postage:
.
💰1 tube RM 32.90
💰2 tube RM 65.80
💰3 tube RM 98.70
.
POSTAGE ADD :
.
Semenanjung
📮1-3 tube RM 8
.
Sabah & Sarawak (SS):
📮1-3 tube RM12
.
Visit & Follow Ig👇🏻
@organicwax.bytriosista 
@organicwax.bytriosista 
@organicwax.bytriosista .
Berminat?Click link whatsapp di atas/DM Triosista🤗
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#waxkaki
#waxmissv
#testimoniwawawax
#maryjardin
#nurraysabeauty
#marykay
#niqavie
#selamatpetang
#fashionvalet
#dyxy
#shaklee
#shakleeuitm
#perlashine
#seribella
#cikgusekolah
#bawallabuh
#tudungprinted
#duckscarves
#dropshipwanted
#agentwanted
#organicwax
#dianzvitamin
#uitm
#upm
#ukm
#handsock
#tupperware
#ajimaura
Apa yang sis dapat untuk setiap pembelian WAWAWAX🙈 . 🍯1 tube 120 ml/240 g 🍯12 washable cotton strips 🍯4 wooden sticks . . Price exclude postage: . 💰1 tube RM 32.90 💰2 tube RM 65.80 💰3 tube RM 98.70 . POSTAGE ADD : . Semenanjung 📮1-3 tube RM 8 . Sabah & Sarawak (SS): 📮1-3 tube RM12 . Visit & Follow Ig👇🏻 @organicwax.bytriosista @organicwax.bytriosista @organicwax.bytriosista . Berminat?Click link whatsapp di atas/DM Triosista🤗 . Because we care, Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718 #wawawax  #wawawaxuser  #waxkaki  #waxmissv  #testimoniwawawax  #maryjardin  #nurraysabeauty  #marykay  #niqavie  #selamatpetang  #fashionvalet  #dyxy  #shaklee  #shakleeuitm  #perlashine  #seribella  #cikgusekolah  #bawallabuh  #tudungprinted  #duckscarves  #dropshipwanted  #agentwanted  #organicwax  #dianzvitamin  #uitm  #upm  #ukm  #handsock  #tupperware  #ajimaura 
❤️Esyaal peplum kurung

Price: RM90sem/RM95ss ✅MATERIAL : POLITY SOFT , SOFT NET (RIben blakang baju)
✅ Terdapat 2 size : FREE SIZE & PLUS SIZE

FREE SIZE (FIT XS TO M)
SHOULDER : 14 '' BUST : 35 '' - 36 '' MAX 
WAIST : 28'' - 36 '' MAX 
SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 8 '' LENGTH : 22 '' INCH

SKIRT ~
WAIST : 32 '' - 36 '' MAX 
HIP : 36 '' - 38 '' MAX 
LENGTH : 39 '' INCH

PLUS SIZE (FIT M-XL)
TOP: 
SHOULDER : 16 '' BUST : 38 '' - 40 '' MAX 
WAIST : 36 '' - 39 '' MAX 
SLEEVE : 23 '' ARMHOLE : 9 '' LENGTH : 23 '' INCH

SKIRT:~
WAIST : 38 '' - 39 '' MAX 
HIP : 40'' - 42 '' MAX 
LENGTH : 39 '' INCH

Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungmalaysia #bajukurungcotton #bajukurungsongket #bajukurungpahang #bajukurungmodern #bajukurungbudak #bajukurungterkini #bajukurunglawa #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungplussize #bajukurungonline #bajukurungmini #bajukurung2018 #bajukurungplain #bajukurungbaby #bajukurungraya2018 #bajukurungbatik #bajukurungsiap #bajukurungexclusive #bajukurungmuslimah #bajukurungkedah #bajukurungcorak #ajimaura #bajukurunglycra
❤️Esyaal peplum kurung Price: RM90sem/RM95ss ✅MATERIAL : POLITY SOFT , SOFT NET (RIben blakang baju) ✅ Terdapat 2 size : FREE SIZE & PLUS SIZE FREE SIZE (FIT XS TO M) SHOULDER : 14 '' BUST : 35 '' - 36 '' MAX WAIST : 28'' - 36 '' MAX SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 8 '' LENGTH : 22 '' INCH SKIRT ~ WAIST : 32 '' - 36 '' MAX HIP : 36 '' - 38 '' MAX LENGTH : 39 '' INCH PLUS SIZE (FIT M-XL) TOP: SHOULDER : 16 '' BUST : 38 '' - 40 '' MAX WAIST : 36 '' - 39 '' MAX SLEEVE : 23 '' ARMHOLE : 9 '' LENGTH : 23 '' INCH SKIRT:~ WAIST : 38 '' - 39 '' MAX HIP : 40'' - 42 '' MAX LENGTH : 39 '' INCH Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇 ➡ www.wasap.my/60129672505 #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcotton  #bajukurungsongket  #bajukurungpahang  #bajukurungmodern  #bajukurungbudak  #bajukurungterkini  #bajukurunglawa  #bajukurungpeplum  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #bajukurungonline  #bajukurungmini  #bajukurung2018  #bajukurungplain  #bajukurungbaby  #bajukurungraya2018  #bajukurungbatik  #bajukurungsiap  #bajukurungexclusive  #bajukurungmuslimah  #bajukurungkedah  #bajukurungcorak  #ajimaura  #bajukurunglycra 
CROC PATTERN BAGPACK😍
.
✅READY STOK (slgi stok ada)
✅ BAG
✅ADA 1 COLOUR (Black)
✅MATERIAL: PU leather
✅SIZE BAG: 33cm X 33cm X 16cm
.
❤️PRICE: RM50 SM/ RM55 to SS (AI)
❤️FREE POSTAGE

#beg
#begwanita
#begcantik
#cikgu
#begglamour
#kelantan
#terengganu
#lafazkankhalimahcintamu
#begtanganmalaysia
#igshopmalaysia
#johor
#terapiinstagram
#ajimaura
#bagpack
#ctdk
#backpack
#selangor
#uitm
#penang
#begtangan
#begmurah
#shakleemalaysia
#handbagmurah
#assalamualaikum 
#neelofa
#kekasihpaksarela
#selamatpagimalaysia
#utm
#cikgusekolah
#putih
CROC PATTERN BAGPACK😍 . ✅READY STOK (slgi stok ada) ✅ BAG ✅ADA 1 COLOUR (Black) ✅MATERIAL: PU leather ✅SIZE BAG: 33cm X 33cm X 16cm . ❤️PRICE: RM50 SM/ RM55 to SS (AI) ❤️FREE POSTAGE #beg  #begwanita  #begcantik  #cikgu  #begglamour  #kelantan  #terengganu  #lafazkankhalimahcintamu  #begtanganmalaysia  #igshopmalaysia  #johor  #terapiinstagram  #ajimaura  #bagpack  #ctdk  #backpack  #selangor  #uitm  #penang  #begtangan  #begmurah  #shakleemalaysia  #handbagmurah  #assalamualaikum  #neelofa  #kekasihpaksarela  #selamatpagimalaysia  #utm  #cikgusekolah  #putih