an online Instagram web viewer

#agenttemyracleshahalam medias

Photos

xSay2
COFFEE SCRUB IN THE HOUSE
.
Since ada yang tanya fit apa beza coffee scrub temyracle dengan coffee scrub dekat luar sana?
.
Coffee scrub temyracle ni memang πŸ’― pure coffee. Dipanggang dan dikisar dan ditambah bahan-bahan lain yang berkualiti tinggi contoh macam coconut oil untuk memberikan lagi kesan terbaik untuk masalah skin kita.
.
Sebab tu coffe scrub ni best saller sepanjang zaman uolss .
.
Dengan harga yang sangat berbaloi tu sangat rugi if uolss tak cuba πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
COFFEE SCRUB IN THE HOUSE . Since ada yang tanya fit apa beza coffee scrub temyracle dengan coffee scrub dekat luar sana? . Coffee scrub temyracle ni memang πŸ’― pure coffee. Dipanggang dan dikisar dan ditambah bahan-bahan lain yang berkualiti tinggi contoh macam coconut oil untuk memberikan lagi kesan terbaik untuk masalah skin kita. . Sebab tu coffe scrub ni best saller sepanjang zaman uolss . . Dengan harga yang sangat berbaloi tu sangat rugi if uolss tak cuba πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
THE BEST SCRUB EVER .
Pernah rasa scrub yang paling best dan memang tak nak tukar lagi kan. Yeahh macam tu lah pengguna temyracle, sekali cuba mesti akan SETIA 😍
.
Uolss nak cuba manfaat scrub daripada temyracle boleh whatapp fit 0189624037 .
Mana tahu lepas ni scrub temyracle be your β€œBFF” πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
THE BEST SCRUB EVER . Pernah rasa scrub yang paling best dan memang tak nak tukar lagi kan. Yeahh macam tu lah pengguna temyracle, sekali cuba mesti akan SETIA 😍 . Uolss nak cuba manfaat scrub daripada temyracle boleh whatapp fit 0189624037 . Mana tahu lepas ni scrub temyracle be your β€œBFF” πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT DAH TAKDE JERAWAT PASIR
.
Jerawat pasir selalu timbul dekat dahi , dagu kan. Kalau time panas merenyam je jerawat tu kan
.
So say NO to jerawat pasir & cuba COFFEE SCRUB berhantu ni yaa .
Berminat whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT DAH TAKDE JERAWAT PASIR . Jerawat pasir selalu timbul dekat dahi , dagu kan. Kalau time panas merenyam je jerawat tu kan . So say NO to jerawat pasir & cuba COFFEE SCRUB berhantu ni yaa . Berminat whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
PAKAI FOUNDATION PUN DAH SMOOTH
.
Pernah rasa pakai foundation tapi ada ketul-ketul tu, buat muka bercapuk.
.
Wahh cuba tengok lepas scrub alhamdulillah nak pakai foundation je dah okey skin kan
.
Jadi jangan tak tahu scrub sangat penting dalam skincare routine tau .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
PAKAI FOUNDATION PUN DAH SMOOTH . Pernah rasa pakai foundation tapi ada ketul-ketul tu, buat muka bercapuk. . Wahh cuba tengok lepas scrub alhamdulillah nak pakai foundation je dah okey skin kan . Jadi jangan tak tahu scrub sangat penting dalam skincare routine tau . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT JADI LEBIH CERAH
.
Uolss tahu ? Dalam body scrub ada vitamin yang boleh memberikan kecerahan & kelembapan pada kulit tau
.
Sebab tu ramai pengguna body scrub dapat kulit yang lebih cerah.
.
Berminat boleh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT JADI LEBIH CERAH . Uolss tahu ? Dalam body scrub ada vitamin yang boleh memberikan kecerahan & kelembapan pada kulit tau . Sebab tu ramai pengguna body scrub dapat kulit yang lebih cerah. . Berminat boleh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Temyracle meluaskan sayap sampai ke Egypt πŸ‡ͺπŸ‡¬ .
Sememangnya produk temyracle diterima ramai sebab πŸ’― natural & organic.
.
So uolss yang belum cuba lagi tu boleh cuba πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Temyracle meluaskan sayap sampai ke Egypt πŸ‡ͺπŸ‡¬ . Sememangnya produk temyracle diterima ramai sebab πŸ’― natural & organic. . So uolss yang belum cuba lagi tu boleh cuba πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
MACAM BAU COFFEE ASLI .
Uolss nak tahu ? Ada ones of my cust yang cakap coffee scrub ni macam bau kopi asli, mungkin dia tak tahu memang lah coffee scrub diperbuat daripada coffee asli kan hehe. Sebab dia ni penggemar coffee tau
.
Dia cakap bila drive wajib bawak coffee scrub sekali sebab bila mengantuk dia akan bau aroma coffee scrub tu. wahhh macam tu sekali 😜
.
Apa kenangan terindah uolss dengan coffee scrub ? .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
MACAM BAU COFFEE ASLI . Uolss nak tahu ? Ada ones of my cust yang cakap coffee scrub ni macam bau kopi asli, mungkin dia tak tahu memang lah coffee scrub diperbuat daripada coffee asli kan hehe. Sebab dia ni penggemar coffee tau . Dia cakap bila drive wajib bawak coffee scrub sekali sebab bila mengantuk dia akan bau aroma coffee scrub tu. wahhh macam tu sekali 😜 . Apa kenangan terindah uolss dengan coffee scrub ? . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Hari ni cuti pergi mana je? Kalau balik kampung tu jangan lupa bawak scrub sekali okey πŸ’“
.
Nanti tetiba sunburn dah tak perlu risau dah, on the sport ada jalan penyelesaian nyaa
.
Happy lunch πŸ₯— uolss
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Hari ni cuti pergi mana je? Kalau balik kampung tu jangan lupa bawak scrub sekali okey πŸ’“ . Nanti tetiba sunburn dah tak perlu risau dah, on the sport ada jalan penyelesaian nyaa . Happy lunch πŸ₯— uolss . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Happy weekend uolss ✨
.
Wahh cuti-cuti mesti best kan luangkan masa dengan family. Sambil-sambil tengok tv sambil spa dekat rumah.  Satu keluarga pun boleh buat lagi mengeratkan hubungan πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Happy weekend uolss ✨ . Wahh cuti-cuti mesti best kan luangkan masa dengan family. Sambil-sambil tengok tv sambil spa dekat rumah. Satu keluarga pun boleh buat lagi mengeratkan hubungan πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
PORI SEMAKIN KECIL
.
Siapa yang mengalami masalah pores besar ? Fit pun dulu mcm tu pores besar dan breakout senang dapat
.
Tips // selepas pakai detox & coffee / peach face scrub gelek muka dengan ice cube . Gelek muka dengan ice cube ni 3 kali seminggu dah cukup dah
.
Setiap hari jangan lupa pakai toner tau. Konsisten & sure pores awak akan semakin kecil dari hari ke hari πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
PORI SEMAKIN KECIL . Siapa yang mengalami masalah pores besar ? Fit pun dulu mcm tu pores besar dan breakout senang dapat . Tips // selepas pakai detox & coffee / peach face scrub gelek muka dengan ice cube . Gelek muka dengan ice cube ni 3 kali seminggu dah cukup dah . Setiap hari jangan lupa pakai toner tau. Konsisten & sure pores awak akan semakin kecil dari hari ke hari πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
BUAT KULIY JADI LEMBUT
.
Hii uolss ✨ .
Kepada yang bercuti selamat bercuti semua. Cuti-cuti ni syok manjakan diri kan. Sebab tu kalau cuti fit akan buat extra treatment for my skin
.
Tak perlu pergi spa buat sendiri je kat rumah uolss 😘
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
BUAT KULIY JADI LEMBUT . Hii uolss ✨ . Kepada yang bercuti selamat bercuti semua. Cuti-cuti ni syok manjakan diri kan. Sebab tu kalau cuti fit akan buat extra treatment for my skin . Tak perlu pergi spa buat sendiri je kat rumah uolss 😘 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
RUAM PELUH DEKAT HIDUNG PUN DAH TAKDA
.
~~~
.
Hii uolss ✨ cuaca tak menentu ni memang bila panas akan naik ruam kat dekat wajah, merah-merah lepas tu sunburn
.
Nahh uolss boleh cuba detox mask & coffee scrub tau insyAllah berkesan. Kalau uolss jenis kulit sensitive boleh try peach face scrub ❀️
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
RUAM PELUH DEKAT HIDUNG PUN DAH TAKDA . ~~~ . Hii uolss ✨ cuaca tak menentu ni memang bila panas akan naik ruam kat dekat wajah, merah-merah lepas tu sunburn . Nahh uolss boleh cuba detox mask & coffee scrub tau insyAllah berkesan. Kalau uolss jenis kulit sensitive boleh try peach face scrub ❀️ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Temyracle terkenal dengan homemade produk. Jangan tak tahu tau temyracle dibancuh setiap hari bagi menjaga kualiti dan fresh sesuatu produk
.
Formulation of course yang terbaik dan di test sendiri oleh founder kami. Dan πŸ’― organic & natural
.
Nak sihat kulit tak perlu bahayakn skin dengan chemical yang bahaya ye. πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Temyracle terkenal dengan homemade produk. Jangan tak tahu tau temyracle dibancuh setiap hari bagi menjaga kualiti dan fresh sesuatu produk . Formulation of course yang terbaik dan di test sendiri oleh founder kami. Dan πŸ’― organic & natural . Nak sihat kulit tak perlu bahayakn skin dengan chemical yang bahaya ye. πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Siapa tak tahu kelebihan sabun susu beras kan. Sabun susu beras sangat bagus melembutkan kulit , kulit berminyak dan mencerahkan kulit
.
Bukan setakat pakai dekat muka tau, dekat badan pun boleh pakai πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Siapa tak tahu kelebihan sabun susu beras kan. Sabun susu beras sangat bagus melembutkan kulit , kulit berminyak dan mencerahkan kulit . Bukan setakat pakai dekat muka tau, dekat badan pun boleh pakai πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Dalam banyak-banyak penjagaan mesti lips yang kurang ambil perhatian kan.
.
Bibir pun kulit jugak tau, jadi akan ada proses penumbuhan kulit baru. Sebab tu bibir perlu scrub 3 kali seminggu untuk kulit baru tumbuh
.
Dan bila tak scrub tu sebab nya bibir kita akan jadi kusam dan kering. So uolss make your lips HOT okey πŸ‘„ .
Berminat whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Dalam banyak-banyak penjagaan mesti lips yang kurang ambil perhatian kan. . Bibir pun kulit jugak tau, jadi akan ada proses penumbuhan kulit baru. Sebab tu bibir perlu scrub 3 kali seminggu untuk kulit baru tumbuh . Dan bila tak scrub tu sebab nya bibir kita akan jadi kusam dan kering. So uolss make your lips HOT okey πŸ‘„ . Berminat whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Tya pun dah start pakai detox mask & peach face scrub bila skin start naik jerawat uolss
.
Sebab bila skin perlukan proper skincare untuk jadikan kulit lebih sihat & gebu
.
So uolss jom lah cuba πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Tya pun dah start pakai detox mask & peach face scrub bila skin start naik jerawat uolss . Sebab bila skin perlukan proper skincare untuk jadikan kulit lebih sihat & gebu . So uolss jom lah cuba πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Yang tak normal jerawat tak pernah stop nakk. Tapi kalau sekali sekala tu naik that normal
.
Yang tak normal bila lansung takde jerawat. Yang tu ada skin yang dah nipis yang menyebakan jerawat tak naik
.
What your choices for your skincare routine? .
Lambat tapi selamat atau cepat tapi dalam masa yang panjang akan effect pada skin ?
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Yang tak normal jerawat tak pernah stop nakk. Tapi kalau sekali sekala tu naik that normal . Yang tak normal bila lansung takde jerawat. Yang tu ada skin yang dah nipis yang menyebakan jerawat tak naik . What your choices for your skincare routine? . Lambat tapi selamat atau cepat tapi dalam masa yang panjang akan effect pada skin ? . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Jangan tak tahu body scrub berhantu ni memang setiap kali restock je sold out. Penangan dia memang wallla uolss
.
Kulit kusam jadi gebu , badan berdaki boleh licin. Mana tak nya kan garam mineral yang ada dalam body scrub & vitamin dapat menyihatkan kulit
.
Berbaloi sangat dengan harga Rm 20 350 gram. Tahan 2 bulan uolss πŸ’“
.
Excited nak dapatkan whatapp fit deh 0189624037
.
Raya cina ni fit COD jee 😜
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Jangan tak tahu body scrub berhantu ni memang setiap kali restock je sold out. Penangan dia memang wallla uolss . Kulit kusam jadi gebu , badan berdaki boleh licin. Mana tak nya kan garam mineral yang ada dalam body scrub & vitamin dapat menyihatkan kulit . Berbaloi sangat dengan harga Rm 20 350 gram. Tahan 2 bulan uolss πŸ’“ . Excited nak dapatkan whatapp fit deh 0189624037 . Raya cina ni fit COD jee 😜 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Untuk kulit sihat memang perlu proses. Untuk ada jerawat satu dua tu normal yang penting konsisten je
.
Biar lambat asalkan skin selamat dan sihat .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Untuk kulit sihat memang perlu proses. Untuk ada jerawat satu dua tu normal yang penting konsisten je . Biar lambat asalkan skin selamat dan sihat . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Thank you kak emmy . Dah dua kali dah kak emmy repeat order πŸ˜‰
.
Alhamdulillah kak emmy berpuas hati dengan skin dia semakin membaik. .
Jom sama-sama road to healthy skin πŸ’ͺ🏻
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Thank you kak emmy . Dah dua kali dah kak emmy repeat order πŸ˜‰ . Alhamdulillah kak emmy berpuas hati dengan skin dia semakin membaik. . Jom sama-sama road to healthy skin πŸ’ͺ🏻 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Selamat petang uolss✨
.
Petang-petang macam ni seronok sental daki dengan Whitening body scrub . Perempuan bau badan dia lebih busuk sebenarnya daripada lelaki.
.
Kalau fit satu hari kerja petang tu husband amik balik kerja mesti dia cakap badan berbau , siap sembur minyak wangi satu kereta sebab tak tahan busuk punya pasal 😀
.
Ehhh sekarang dah tak perlu dah okey. Sental je dengan scrub badan magic ni mesti segar , wangi paling best kulit pun boleh cerah dan lembap jee 😍
.
Baru lah en. Husband tak perli-perli lagi. .
Berminat whatapp fit deh 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Selamat petang uolss✨ . Petang-petang macam ni seronok sental daki dengan Whitening body scrub . Perempuan bau badan dia lebih busuk sebenarnya daripada lelaki. . Kalau fit satu hari kerja petang tu husband amik balik kerja mesti dia cakap badan berbau , siap sembur minyak wangi satu kereta sebab tak tahan busuk punya pasal 😀 . Ehhh sekarang dah tak perlu dah okey. Sental je dengan scrub badan magic ni mesti segar , wangi paling best kulit pun boleh cerah dan lembap jee 😍 . Baru lah en. Husband tak perli-perli lagi. . Berminat whatapp fit deh 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Wahhhh scrub paling best dan terbaik
.
Uolss ada masukan scrub & mask dalam skincare routine uolss ? .
Kalau belum better uolss masukan sekarang. Nak tahu scrub & mask sangat bagus untuk keep your skin fresh .
Yang belum ada tu boleh start sekarang πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Wahhhh scrub paling best dan terbaik . Uolss ada masukan scrub & mask dalam skincare routine uolss ? . Kalau belum better uolss masukan sekarang. Nak tahu scrub & mask sangat bagus untuk keep your skin fresh . Yang belum ada tu boleh start sekarang πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Jerawat tu normal untuk kulit yang normal. Tapi jerawat lama-lama dekat muka tu yang tak normal. Sokmo naikk joo deh
.
Okey lahh meh kita berdetox malam ni buang kotor-kotor kat muka tu?
.
Uolsss dah cuba ? Jom lah share pengalaman uolss ?
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Jerawat tu normal untuk kulit yang normal. Tapi jerawat lama-lama dekat muka tu yang tak normal. Sokmo naikk joo deh . Okey lahh meh kita berdetox malam ni buang kotor-kotor kat muka tu? . Uolsss dah cuba ? Jom lah share pengalaman uolss ? . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Uolss tahu ? Dalam peach face scrub mengandungi grapeseed oil tau yang membantu untuk treat skin
.
Row material kami memang πŸ’― organic. Harga pun berbaloi tau
.
Kulit kering & sensitive fit memang high recommend untuk uolss grab πŸ‘ ni tau πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Uolss tahu ? Dalam peach face scrub mengandungi grapeseed oil tau yang membantu untuk treat skin . Row material kami memang πŸ’― organic. Harga pun berbaloi tau . Kulit kering & sensitive fit memang high recommend untuk uolss grab πŸ‘ ni tau πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Happy weekend uolss. .
Selalunya time weekend banyak majlis-majlis kan. Benda wajib pakai liptick betul ? Haa mesti lah nak lipsticks tu smooth je dekat bibir kan
.
Nahh jangan lupa scrub dulu tau, bibir pun boleh sihat dan bibir kita pun tak hitam lagi
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Happy weekend uolss. . Selalunya time weekend banyak majlis-majlis kan. Benda wajib pakai liptick betul ? Haa mesti lah nak lipsticks tu smooth je dekat bibir kan . Nahh jangan lupa scrub dulu tau, bibir pun boleh sihat dan bibir kita pun tak hitam lagi . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Sekarang ni busy sukan sekolah kan. Setiap petang mesti ada koko. Kulit pun dah kalah β€œmat N” ni, mula lah pulak jerawat kecik-kecik tu merayau kat muka terutama dahi argh 😀 .
Selalu masalah budak sekolah macam ni kan? Haa kak fit suggest uolss cuba lah coffee scrub yang berharga Rm29 je dik, insyAllah masalah tu mesti dapat diatasi tau
.
So boleh dengan lebih confident masa bersukan πŸ’‹
.
Berminat whatapp je kak fit tau 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Sekarang ni busy sukan sekolah kan. Setiap petang mesti ada koko. Kulit pun dah kalah β€œmat N” ni, mula lah pulak jerawat kecik-kecik tu merayau kat muka terutama dahi argh 😀 . Selalu masalah budak sekolah macam ni kan? Haa kak fit suggest uolss cuba lah coffee scrub yang berharga Rm29 je dik, insyAllah masalah tu mesti dapat diatasi tau . So boleh dengan lebih confident masa bersukan πŸ’‹ . Berminat whatapp je kak fit tau 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
JERAWAT DAH TAK BERKAMPUNG DAH DEKAT MUKA
.
Hii uolss, pernah rasa jerawat berkampung ke dekat muka ? Siap pasang khemah lagi lepas tu ajak rakan-rakan dia β€œjerawat” join sekali kan
.
Argh 😀 stresss nyaaaa!!!!! Okey takpee jom tenyeh detox mask & coffee scrub conform jerawat lari tak cukup kulit hahahaha
.
Ehhh berminat boleh whatapp fit dehh 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
JERAWAT DAH TAK BERKAMPUNG DAH DEKAT MUKA . Hii uolss, pernah rasa jerawat berkampung ke dekat muka ? Siap pasang khemah lagi lepas tu ajak rakan-rakan dia β€œjerawat” join sekali kan . Argh 😀 stresss nyaaaa!!!!! Okey takpee jom tenyeh detox mask & coffee scrub conform jerawat lari tak cukup kulit hahahaha . Ehhh berminat boleh whatapp fit dehh 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Lately ni cepat sangat skin breakout. Mungkin sebab cuaca tak menentu atau tak jaga proper skincare atau tak jaga pemakanan
.
Okey uolss cuba dulu set coffee & detox ni, tahun lepas ramai yang berpuas hati dengan set ni, 99% beri feedback yang postive. .
Jom lah be a part to healthy skin πŸ˜‰ any questions boleh je whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Lately ni cepat sangat skin breakout. Mungkin sebab cuaca tak menentu atau tak jaga proper skincare atau tak jaga pemakanan . Okey uolss cuba dulu set coffee & detox ni, tahun lepas ramai yang berpuas hati dengan set ni, 99% beri feedback yang postive. . Jom lah be a part to healthy skin πŸ˜‰ any questions boleh je whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss selamat berhujung minggu.
.
Berapa concern nya kita pada skin yang sihat? Tak semestinya produk yang mahal je yang bagus tau. .
Ada jugak produk yang harga sangat fleksible dengan kualiti terbaik
.
Ofcouse pihak production house Temyracle hasilkan sesuatu yang terbaik untuk uolss nak tampil dengan kulit lebih sihat
.
So uolss nak merisik ke ? Nak meminang scrub fav fit ni boleh whatapp deh 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss selamat berhujung minggu. . Berapa concern nya kita pada skin yang sihat? Tak semestinya produk yang mahal je yang bagus tau. . Ada jugak produk yang harga sangat fleksible dengan kualiti terbaik . Ofcouse pihak production house Temyracle hasilkan sesuatu yang terbaik untuk uolss nak tampil dengan kulit lebih sihat . So uolss nak merisik ke ? Nak meminang scrub fav fit ni boleh whatapp deh 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
BIBIR DAH TAK KERING .
Bibir dah tak kering macam sebelum ni dah. Sebelum ni nak pakai lipstick pun tak boleh sebab bibir terlalu kering .
Now happy sebab segala masalah dah berlalu pergi πŸ’‹
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
BIBIR DAH TAK KERING . Bibir dah tak kering macam sebelum ni dah. Sebelum ni nak pakai lipstick pun tak boleh sebab bibir terlalu kering . Now happy sebab segala masalah dah berlalu pergi πŸ’‹ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Petang uolss ✨
.
KULIT BERMINYAK + BIBIR MENGGELUPAS
.
Uolss ada masalah macam ni ? Jangan lah risau meh cuba our set coffee scrub + milk soap & Lips scrub .
Temyracle πŸ’― homemade & natural
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Petang uolss ✨ . KULIT BERMINYAK + BIBIR MENGGELUPAS . Uolss ada masalah macam ni ? Jangan lah risau meh cuba our set coffee scrub + milk soap & Lips scrub . Temyracle πŸ’― homemade & natural . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Good morning uolss. Dah breakfast ke tu? Fit nak share sikit nak cantik perlukan konsisten yang tinggi tau
.
Never skin your skincare routine 🌸
.
Siapa area KL ni . Fit ada kat kl so sesiapa nak COD just whatapp je tau πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Good morning uolss. Dah breakfast ke tu? Fit nak share sikit nak cantik perlukan konsisten yang tinggi tau . Never skin your skincare routine 🌸 . Siapa area KL ni . Fit ada kat kl so sesiapa nak COD just whatapp je tau πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
JERAWAT SUSAH NAK NAIK
.
Dulu jerawat bukan main kan jadi sarang dia dah muka kita ni, haaa sekarang kalau naik je mesti cepat-cepat kau pergi
.
Mana lah tahan detox mask + coffee scrub + πŸ‘ face scrub bekerja kat muka kita kan
.
Say hallo to healthy skin πŸ’‹
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
JERAWAT SUSAH NAK NAIK . Dulu jerawat bukan main kan jadi sarang dia dah muka kita ni, haaa sekarang kalau naik je mesti cepat-cepat kau pergi . Mana lah tahan detox mask + coffee scrub + πŸ‘ face scrub bekerja kat muka kita kan . Say hallo to healthy skin πŸ’‹ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Peach πŸ‘ face scrub menjadi pujaan ramai sekarang ni tau
.
Sebab tektur dia yang best dan bau dia rasa nak makan. Siapa lagi belum cuba peachy ni ?
.
Jom lah cuba πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Peach πŸ‘ face scrub menjadi pujaan ramai sekarang ni tau . Sebab tektur dia yang best dan bau dia rasa nak makan. Siapa lagi belum cuba peachy ni ? . Jom lah cuba πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
"COFFEE SCRUB SUPERBB" Baru pakai sekali dah tertarik dengan produk temyracle !! Wahhh nmpk tak testimoni sis kali nie .. Terus bagi 5 ⭐️⭐️⭐️🌟🌟 uolls .. Coffee Scrub temyracle mmg the best uolls .. yang mne belum cuba ,, pakat2 lah beli scrub temyracle confirm tak menyesal πŸ‘
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
"COFFEE SCRUB SUPERBB" Baru pakai sekali dah tertarik dengan produk temyracle !! Wahhh nmpk tak testimoni sis kali nie .. Terus bagi 5 ⭐️⭐️⭐️🌟🌟 uolls .. Coffee Scrub temyracle mmg the best uolls .. yang mne belum cuba ,, pakat2 lah beli scrub temyracle confirm tak menyesal πŸ‘ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
BETUL-BETUL BUAT KULIT CLEAN
.
Siapa sini suka makeup baik ngaku? 😝
.
Bila kita makeup kalau tak bersihkan betul-betul boleh buat skin breakout tau. .
Even dah guna makeup remover tapi kita tak perasan yang makeup kita tu masuk dalam pores kita. Sebab tu lah we need scrub skin 3 times for week πŸ˜‰
.
So uolss if nak tanya pape boleh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
BETUL-BETUL BUAT KULIT CLEAN . Siapa sini suka makeup baik ngaku? 😝 . Bila kita makeup kalau tak bersihkan betul-betul boleh buat skin breakout tau. . Even dah guna makeup remover tapi kita tak perasan yang makeup kita tu masuk dalam pores kita. Sebab tu lah we need scrub skin 3 times for week πŸ˜‰ . So uolss if nak tanya pape boleh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Parut ni selalu menghantui wanita-wanita yang ingin tampil lebih yakin kan.
.
Macam-macam dah try produk drugstores still takde perubahan. Kadang-kadang tak semua skin sesuai dengan produk drugstores tau, ada yang boleh pakai & ada yang tak.
.
Kene rajin try & error. Tapi cuba yang selamat , natural & yakin dengan bahan-bahan nya tau
.
Coffee scrub pulak dibuat πŸ’― homemade di production house temyracle sendiri. Antara main ingredients dia organic coffee, brown sugar & coconut oil .
Its safe for our skin ❀️ want to try it just whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Parut ni selalu menghantui wanita-wanita yang ingin tampil lebih yakin kan. . Macam-macam dah try produk drugstores still takde perubahan. Kadang-kadang tak semua skin sesuai dengan produk drugstores tau, ada yang boleh pakai & ada yang tak. . Kene rajin try & error. Tapi cuba yang selamat , natural & yakin dengan bahan-bahan nya tau . Coffee scrub pulak dibuat πŸ’― homemade di production house temyracle sendiri. Antara main ingredients dia organic coffee, brown sugar & coconut oil . Its safe for our skin ❀️ want to try it just whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Setiap kali pakai πŸ‘ face scrub setiap tulah bermonolog dengan diri sendiri. β€œEhhh kenapa best sangat ni ? Ehh kenapa setiap kali pakai excited ?”
.
Perasaan yang tak boleh nak gambarkan macam mana dah peachy ni kan
.
Macam tulahh fit rasa uolss rupa nya sesiapa yang pakai πŸ‘ ni akan rasa yang sama 😍
.
Uolss jom lah cuba , we feel together 🀀
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Setiap kali pakai πŸ‘ face scrub setiap tulah bermonolog dengan diri sendiri. β€œEhhh kenapa best sangat ni ? Ehh kenapa setiap kali pakai excited ?” . Perasaan yang tak boleh nak gambarkan macam mana dah peachy ni kan . Macam tulahh fit rasa uolss rupa nya sesiapa yang pakai πŸ‘ ni akan rasa yang sama 😍 . Uolss jom lah cuba , we feel together 🀀 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Mungkin ramai yang tak tahu kepentingan scrub for our routine skincare kan
.
Sebenarnya scrub berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan hasilkan sel kulit baru yang lebih fresh. Sebab setiap hari kulit kita menghasilkan kulit yang baru tau, bila kita tak buang yang mati tu kulit yang baru tak dapat nak tumbuh
.
Sebab tu pakai skincare pun tak ada perubahan, makeup bercapuk.
.
Satu badan kita ni ada kulit & setiap kulit tu proses yang sama. Sebab tu kami ada body scrub & lipscrub jugak πŸ˜‰
.
Nak merisik scrub kesayangan fit boleh whatapp ye 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Mungkin ramai yang tak tahu kepentingan scrub for our routine skincare kan . Sebenarnya scrub berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan hasilkan sel kulit baru yang lebih fresh. Sebab setiap hari kulit kita menghasilkan kulit yang baru tau, bila kita tak buang yang mati tu kulit yang baru tak dapat nak tumbuh . Sebab tu pakai skincare pun tak ada perubahan, makeup bercapuk. . Satu badan kita ni ada kulit & setiap kulit tu proses yang sama. Sebab tu kami ada body scrub & lipscrub jugak πŸ˜‰ . Nak merisik scrub kesayangan fit boleh whatapp ye 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Pakai sekali je dengan Rice Milk Soap minyak dekat muka dah kurang .. Pakai Detox Mask & Coffee Scrub pun ringan je rase & tbe2 Kulit Terus
.jadi pink uolls 
Temyracle adalah produk memulih & memperbaiki tekstur kulit serta menanggalkan sel kulit mati.
.
Jadi uolss nak cuba boleh whatapp asma 0125222254 .

#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Pakai sekali je dengan Rice Milk Soap minyak dekat muka dah kurang .. Pakai Detox Mask & Coffee Scrub pun ringan je rase & tbe2 Kulit Terus .jadi pink uolls Temyracle adalah produk memulih & memperbaiki tekstur kulit serta menanggalkan sel kulit mati. . Jadi uolss nak cuba boleh whatapp asma 0125222254 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Bibir hitam orang tuduh merokok
.
Kecewa betul rasa nya kan. Kadang2 bila salah pakai liptick pun boleh menyebabkan bibir hitam tau
.
So uolss meh pakat bibir sihat & pink dengan lipscrub by temyracle
.
Didatangkan dengan 3 flavour exclusive dan dapat menjadikan hari uolss happy
.
Nak merisik lipscrub fit boleh whatapp je fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Bibir hitam orang tuduh merokok . Kecewa betul rasa nya kan. Kadang2 bila salah pakai liptick pun boleh menyebabkan bibir hitam tau . So uolss meh pakat bibir sihat & pink dengan lipscrub by temyracle . Didatangkan dengan 3 flavour exclusive dan dapat menjadikan hari uolss happy . Nak merisik lipscrub fit boleh whatapp je fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Siapa yang dah cuba πŸ‘ face scrub memang uolss akan rasa wowwww dia tau.
.
Peach πŸ‘ kalau jenis yang takde masalah skin muka sangat but nak glowing kan lagi then uolss boleh guna tau
.
Bau dia memang wahhh gitu, memang rasa nak makan je heheh
.
Memang tak rugi kalau uolss baru nak cuba untuk scrub sebab skin kita memang perlukan proses exfoliate tau
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Siapa yang dah cuba πŸ‘ face scrub memang uolss akan rasa wowwww dia tau. . Peach πŸ‘ kalau jenis yang takde masalah skin muka sangat but nak glowing kan lagi then uolss boleh guna tau . Bau dia memang wahhh gitu, memang rasa nak makan je heheh . Memang tak rugi kalau uolss baru nak cuba untuk scrub sebab skin kita memang perlukan proses exfoliate tau . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Kecantikan bukan pada putih nya kulit kita. Tapi kecantikan terletak kepada bersih & sihat nya skin kita
.
Colour pada skin semua cantik uolss, diri sendiri kena yakin dan make your skin healthy πŸ˜‰
.
Happy weekend 🌹
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Kecantikan bukan pada putih nya kulit kita. Tapi kecantikan terletak kepada bersih & sihat nya skin kita . Colour pada skin semua cantik uolss, diri sendiri kena yakin dan make your skin healthy πŸ˜‰ . Happy weekend 🌹 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Sebelum tidur jangan lupa cuci muka bersih tau
.
Pastikan sebelum cuci muka kalau muka ada makeup cuci dulu dengan makeup remover lepas tu baru cuci muka
.
Untuk kulit berminyak boleh cuci dengan MILK SOAP .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Sebelum tidur jangan lupa cuci muka bersih tau . Pastikan sebelum cuci muka kalau muka ada makeup cuci dulu dengan makeup remover lepas tu baru cuci muka . Untuk kulit berminyak boleh cuci dengan MILK SOAP . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Mostly yang pakai coffee scrub mesti akan cakap KULIT LEMBUT JEEE
.
Sampai boleh request pakai hari-hari pulok doh hehe. Ingat ye untuk proses scrub iaitu proses tonyoh tu tak dibenarkan setiap hari. Cukup 3 kali seminggu je .
Tapi kalau guna sebagai mask takpe πŸ˜‰ boleh pakai hari-hari tau
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Mostly yang pakai coffee scrub mesti akan cakap KULIT LEMBUT JEEE . Sampai boleh request pakai hari-hari pulok doh hehe. Ingat ye untuk proses scrub iaitu proses tonyoh tu tak dibenarkan setiap hari. Cukup 3 kali seminggu je . Tapi kalau guna sebagai mask takpe πŸ˜‰ boleh pakai hari-hari tau . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Uolss tahu tak selain cleanser , moisturiser , toner , serum & sunblock penggunaan scrub dan mask juga memainkan peranan yang sangat penting tau
.
Cuba bayangkan papan yang kasar tu kalau dicat tanpa perlu dilicinkan dulu. Mesti papan tu jadi buruk kan bila cat
.
Haa macam tu jugak lah skin kita, perlu buang kulit mati tu dulu baru lah our others skincare senang resap dekat skin dan makeup pun jadi smooth jee 😘
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Uolss tahu tak selain cleanser , moisturiser , toner , serum & sunblock penggunaan scrub dan mask juga memainkan peranan yang sangat penting tau . Cuba bayangkan papan yang kasar tu kalau dicat tanpa perlu dilicinkan dulu. Mesti papan tu jadi buruk kan bila cat . Haa macam tu jugak lah skin kita, perlu buang kulit mati tu dulu baru lah our others skincare senang resap dekat skin dan makeup pun jadi smooth jee 😘 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
New circle feb semoga segalanya dipermudahkan.
.
Fit open dropship & agent untuk uolss nak jada income. Yang ada niat nak berjaya tanpa putus asa whatapp fit deh 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
New circle feb semoga segalanya dipermudahkan. . Fit open dropship & agent untuk uolss nak jada income. Yang ada niat nak berjaya tanpa putus asa whatapp fit deh 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hi uolss ✨
.
Tahu fit sebok dengan baby baru tapi uolss jangan lupa kakak πŸ‘ ni tau heheh
.
Detox mask special nya sebab membantu uolss membersih pores uolss yang dah clock tu . Bila pores you all dah clock tu yang menyebabkan skin breakout tau
.
So lets detox mask clean first okey πŸ˜‰ .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hi uolss ✨ . Tahu fit sebok dengan baby baru tapi uolss jangan lupa kakak πŸ‘ ni tau heheh . Detox mask special nya sebab membantu uolss membersih pores uolss yang dah clock tu . Bila pores you all dah clock tu yang menyebabkan skin breakout tau . So lets detox mask clean first okey πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Mungkin ramai yang tak tahu lagi tentang πŸ‘ face scrub ni kan?
.
Mungkin ada yang tanya face scrub yang baru ni untuk apa ? .
Okey meh fit cerita untuk kita-kita je 😜. .
πŸ‘ Kita-kita yang nak kulit halus macam baby
.
πŸ‘ Kita-kita yang tak pernah pun pakai scrub ni baru 1st time ni pakai .
πŸ‘ Kita-kita yang takde masalah jerawat pun tapi blackhead banyak dan kulit kusam .
πŸ‘ Kita-kita yang kulit kering ya amat + sensitive ya amat .
Okey untuk kita-kita tu boleh lah cuba peachy ni ofcouse you all jatuh cinta 😍
.
Ws fit deh untuk order 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Mungkin ramai yang tak tahu lagi tentang πŸ‘ face scrub ni kan? . Mungkin ada yang tanya face scrub yang baru ni untuk apa ? . Okey meh fit cerita untuk kita-kita je 😜. . πŸ‘ Kita-kita yang nak kulit halus macam baby . πŸ‘ Kita-kita yang tak pernah pun pakai scrub ni baru 1st time ni pakai . πŸ‘ Kita-kita yang takde masalah jerawat pun tapi blackhead banyak dan kulit kusam . πŸ‘ Kita-kita yang kulit kering ya amat + sensitive ya amat . Okey untuk kita-kita tu boleh lah cuba peachy ni ofcouse you all jatuh cinta 😍 . Ws fit deh untuk order 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Siapa ingat temyracle mesti ingat coffee scrub kan. Haa jangan tak tahu Whitening body scrub ni antara best seller tau, kalau fit restock je habis , habis je restock 😜
.
Siapa yang dah cuba body scrub conform akan repeat order sebab wangi, boleh cerahkan kulit badan , boleh hilangkan sunburn , boleh hilangkan hitam-hitam kat celah & banyak lagi lahh 😍
.
Rm20 je uolss tahan pulak 2 bulann gilaa jimat uolss .
Mehh whatapp fit 0189624037 untuk dpaatkan 😚
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Siapa ingat temyracle mesti ingat coffee scrub kan. Haa jangan tak tahu Whitening body scrub ni antara best seller tau, kalau fit restock je habis , habis je restock 😜 . Siapa yang dah cuba body scrub conform akan repeat order sebab wangi, boleh cerahkan kulit badan , boleh hilangkan sunburn , boleh hilangkan hitam-hitam kat celah & banyak lagi lahh 😍 . Rm20 je uolss tahan pulak 2 bulann gilaa jimat uolss . Mehh whatapp fit 0189624037 untuk dpaatkan 😚 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam