an online Instagram web viewer

#UsahawanBTGD medias

Photos

Tahukah anda salah satu ramuan penting #betheglamorousdrink drink adalah strawberry putih? Haaaa..buah ni sangat terkenal di negara Jepun dan sangat mahal.

Ia mempunyai pelbagai khasiat terutamanya vitamin C yang dapat membantu badan anda memerangi pelbagai jangkitan, bakteria dan virus.

Tapi anda tak payah la susah-susah nak pergi sampai ke Jepun untuk mencari strawberry putih ni, minum sahaja #betheglamorousdrink sehari sekali, sebelum sarapan, untuk menikmati khasiatnya.

#produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #melaka
Tahukah anda salah satu ramuan penting #betheglamorousdrink  drink adalah strawberry putih? Haaaa..buah ni sangat terkenal di negara Jepun dan sangat mahal. Ia mempunyai pelbagai khasiat terutamanya vitamin C yang dapat membantu badan anda memerangi pelbagai jangkitan, bakteria dan virus. Tapi anda tak payah la susah-susah nak pergi sampai ke Jepun untuk mencari strawberry putih ni, minum sahaja #betheglamorousdrink  sehari sekali, sebelum sarapan, untuk menikmati khasiatnya. #produk4dalam1  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #melaka 
Yakinlah dengan keunikan diri anda. Kita semua cantik dengan gaya kita yang tersendiri.

Tumpukan kepada benda yang positif dan lakukan apa yang anda suka dan buatkan anda happy!

Enjoy your Sunday from #betheglamorousdrink!

#produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #melaka
Yakinlah dengan keunikan diri anda. Kita semua cantik dengan gaya kita yang tersendiri. Tumpukan kepada benda yang positif dan lakukan apa yang anda suka dan buatkan anda happy! Enjoy your Sunday from #betheglamorousdrink ! #produk4dalam1  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #melaka 
Tidur adalah nikmat Allah untuk semua makhluknya. .
.
Bayangkan berapa ramai yang perlukan ubat hanya untuk dapatkan nikmat tidur. .
.
Tidur dengan secukupnya membantu kita lebih cantik dan sihat. .
.
Yang bestnya tidur yang cukup bantu kita awet muda.
.
Semoga esok kita kelihatan lebih muda dari hari semalam, hiks!๐Ÿ˜….
.
Nitez cayunkโ˜บ๏ธ.
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #nightquotes #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Tidur adalah nikmat Allah untuk semua makhluknya. . . Bayangkan berapa ramai yang perlukan ubat hanya untuk dapatkan nikmat tidur. . . Tidur dengan secukupnya membantu kita lebih cantik dan sihat. . . Yang bestnya tidur yang cukup bantu kita awet muda. . Semoga esok kita kelihatan lebih muda dari hari semalam, hiks!๐Ÿ˜…. . Nitez cayunkโ˜บ๏ธ. . . #produkkecantikan  #produkhalal  #nightquotes  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
HANYA DENGAN RM5 SEHARI!!! Ye betul...hanya RM5 sehari anda tidak perlu lagi ke spa, tempat facial dan beli skincare mahal-mahal sebab semuanya boleh diperolehi daripada @betheglamorousdrink_putrajaya 
Nak kesan hebat...sangat perlu konsisten tau...pastu minum air putih secukupnya... Pandanglah lihatlah kulit Founder #betheglamorousdrink Pn Nadia Annuar yg sangat 'flawless'ni, uols x jeles ke... ๐Ÿ˜Š
Nak order??? Nak order jom whatsapp/dm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ013 224 8899 atau nk senang klik link di bio tu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #btgdputrajaya
#slimbeautyandglamour
#poresmengecil
#UsahawanBTGD
#projekpoketgemuk2018 
#sayajual
#ikhlasmanfaat
HANYA DENGAN RM5 SEHARI!!! Ye betul...hanya RM5 sehari anda tidak perlu lagi ke spa, tempat facial dan beli skincare mahal-mahal sebab semuanya boleh diperolehi daripada @betheglamorousdrink_putrajaya Nak kesan hebat...sangat perlu konsisten tau...pastu minum air putih secukupnya... Pandanglah lihatlah kulit Founder #betheglamorousdrink  Pn Nadia Annuar yg sangat 'flawless'ni, uols x jeles ke... ๐Ÿ˜Š Nak order??? Nak order jom whatsapp/dm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ013 224 8899 atau nk senang klik link di bio tu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #btgdputrajaya  #slimbeautyandglamour  #poresmengecil  #UsahawanBTGD  #projekpoketgemuk2018  #sayajual  #ikhlasmanfaat 
Regrann from @betheglamorousdrink - [#REALTESTIMONIBEDRINK] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK!

#Betheglamorousdrink bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg
Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
MMG TERBAIK!

Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba .

Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink ADALAH PENYELESAIANNYA.

Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman.

#produkpertama4dalam1#pilihanNo1wanitaselepasberkahwin #HalalJakim #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #LifestyleDrink #malaysia #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #thursday #testimonikurus
Regrann from @betheglamorousdrink - [#REALTESTIMONIBEDRINK ] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK! #Betheglamorousdrink  bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ MMG TERBAIK! Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink ! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba . Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink  ADALAH PENYELESAIANNYA. Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman. #produkpertama4dalam1 #pilihanNo1wanitaselepasberkahwin  #HalalJakim  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #LifestyleDrink  #malaysia  #loveyourbody  #goodvibes  #fitness  #motivation  #thursday  #testimonikurus 
Nak badan cantik dengan cara yang sihat?.
.
Tapiii, tak tau nak pilih produk mana?.
.
Meh rapat-rapat sini, Nadia cadangkan ok ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Bukan hanya bantu uols dapatkan bentuk badan yang cantik tapi juga uols dapat mengamalkan gaya hidup yang sihat.
.

Ada kelulusan KKM dan sijil pengesahan HALAL JAKIM lagi tau.
.
Dengan bahan yang 100% semulajadi dan sangat berkesan. Takde bahan kimia dan bahan-bahan terlarang.
.
Ini jaminan Nadia. Dan Nadia sendiri amalkannya.
.
.
Jatuh cinta? Jomlah whatsapp, Nadia tunggu ya๐Ÿ˜‰,
.
๐Ÿ“ž013-507-2605
.
.
.
fb.me/bedrinktgg
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #ipunnak #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Nak badan cantik dengan cara yang sihat?. . Tapiii, tak tau nak pilih produk mana?. . Meh rapat-rapat sini, Nadia cadangkan ok ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Bukan hanya bantu uols dapatkan bentuk badan yang cantik tapi juga uols dapat mengamalkan gaya hidup yang sihat. . Ada kelulusan KKM dan sijil pengesahan HALAL JAKIM lagi tau. . Dengan bahan yang 100% semulajadi dan sangat berkesan. Takde bahan kimia dan bahan-bahan terlarang. . Ini jaminan Nadia. Dan Nadia sendiri amalkannya. . . Jatuh cinta? Jomlah whatsapp, Nadia tunggu ya๐Ÿ˜‰, . ๐Ÿ“ž013-507-2605 . . . fb.me/bedrinktgg . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #ipunnak  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
[#REALTESTIMONIBEDRINK] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK!
.
#Betheglamorousdrink bukan untuk wanita saja tapi boleh untuk lelaki juga!
.

Kali ini testimoni lelaki yang mengalami masalah berat badan. Beratnya dahulu 124 kg dan kini sudah turun sampai 106 kg. Sebanyak 18 kg turun! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
MEMANG TERBAIK!
.

Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yang SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilihlah #BEdrink! Tetapi untuk 15 tahun ke atas saja ya. Kami tidak menyarankan pada mereka yang berusia bawah 15 tahun untuk mencuba .
.
.
Sayangi anak-anak anda! Pilihlah minuman #BeTheGlamorousDrink untuk kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman.
.
.
.

#produkpertama4dalam1
#pilihanNo1wanitaselepasberkahwin
#HalalJakim 
#ProdukKecantikan #SayaJual
#Produkkurusselepasbersalin
#UsahawanBTGD #beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya
#behealthybeslimbebeautiful
#Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda
#LifestyleDrink #malaysia
#loveyourbody #goodvibes
#fitness #motivation #thursday
#testimonikurus
#nadiassecretjb
[#REALTESTIMONIBEDRINK ] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK! . #Betheglamorousdrink  bukan untuk wanita saja tapi boleh untuk lelaki juga! . Kali ini testimoni lelaki yang mengalami masalah berat badan. Beratnya dahulu 124 kg dan kini sudah turun sampai 106 kg. Sebanyak 18 kg turun! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ MEMANG TERBAIK! . Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yang SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilihlah #BEdrink ! Tetapi untuk 15 tahun ke atas saja ya. Kami tidak menyarankan pada mereka yang berusia bawah 15 tahun untuk mencuba . . . Sayangi anak-anak anda! Pilihlah minuman #BeTheGlamorousDrink  untuk kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman. . . . #produkpertama4dalam1  #pilihanNo1wanitaselepasberkahwin  #HalalJakim  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #LifestyleDrink  #malaysia  #loveyourbody  #goodvibes  #fitness  #motivation  #thursday  #testimonikurus  #nadiassecretjb 
Nak dapat RM500.00?!.
.
RM500.00 ye, bukan RM5!.
.
Caranya?
.
Alahai, mudah yakmat sis๐Ÿ˜.
.
Selfie je...dengan #betheglamorousdrink ๐Ÿ˜˜.
.
Selanjutnya, bolehlah whatsapp Nadia ok.
.
Nadia terangkan cam mana uols boleh dapat RM500.00 ni๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Jom selfie satu๐Ÿคณ๐Ÿป.
.
๐Ÿ“ฑ013-507-2605
.
.
Kenalah usaha sikit kan, dari uols selfie sesaje tak masuk hasil. Hiks๐Ÿ˜‰.
.
.
#produk4dalam1 #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful  #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia  #nadiaannuar #btgdtrg #ipunnak #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Nak dapat RM500.00?!. . RM500.00 ye, bukan RM5!. . Caranya? . Alahai, mudah yakmat sis๐Ÿ˜. . Selfie je...dengan #betheglamorousdrink  ๐Ÿ˜˜. . Selanjutnya, bolehlah whatsapp Nadia ok. . Nadia terangkan cam mana uols boleh dapat RM500.00 ni๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Jom selfie satu๐Ÿคณ๐Ÿป. . ๐Ÿ“ฑ013-507-2605 . . Kenalah usaha sikit kan, dari uols selfie sesaje tak masuk hasil. Hiks๐Ÿ˜‰. . . #produk4dalam1  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #nadiaannuar  #btgdtrg  #ipunnak  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Nak badan cantik dengan cara yang sihat?.
.
Tapiii, tak tau nak pilih produk mana?.
.
Meh rapat-rapat sini, Nadia cadangkan ok ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Bukan hanya bantu uols dapatkan bentuk badan yang cantik tapi juga uols dapat mengamalkan gaya hidup yang sihat. .
Ada kelulusan KKM dan sijil pengesahan HALAL JAKIM lagi tau.
.
Dengan bahan yang 100% semulajadi dan sangat berkesan. Takde bahan kimia dan bahan-bahan terlarang.
.
Ini jaminan Nadia. Dan Nadia sendiri amalkannya.
.
.
Jatuh cinta? Jomlah whatsapp, Nadia tunggu ya๐Ÿ˜‰,
.
๐Ÿ“ž019-968-1322
.
.
.
fb.me/bedrinktrg
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Nak badan cantik dengan cara yang sihat?. . Tapiii, tak tau nak pilih produk mana?. . Meh rapat-rapat sini, Nadia cadangkan ok ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Bukan hanya bantu uols dapatkan bentuk badan yang cantik tapi juga uols dapat mengamalkan gaya hidup yang sihat. . Ada kelulusan KKM dan sijil pengesahan HALAL JAKIM lagi tau. . Dengan bahan yang 100% semulajadi dan sangat berkesan. Takde bahan kimia dan bahan-bahan terlarang. . Ini jaminan Nadia. Dan Nadia sendiri amalkannya. . . Jatuh cinta? Jomlah whatsapp, Nadia tunggu ya๐Ÿ˜‰, . ๐Ÿ“ž019-968-1322 . . . fb.me/bedrinktrg . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Credit to from @betheglamorousdrink -  Pengambilan teh hijau sekurang-kurangnya satu atau dua kali sehari dikatakan mampu membuat kulit anda bebas dari jerawat kerana ia mempunyai antioksidan yang sangat bagus.

Atau, anda juga boleh amalkan #betheglamorousdrink sehari sekali sahaja kerana selain daripada mempunyai ekstrak teh hijau, supplemen ini mempunyai pelbagai khasiat lain.

Ianya cukup untuk menjadi satu-satunya sumber nutrisi untuk meningkatkan keyakinan dan mempertingkatkan tahap kesihatan anda.

#produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia
Credit to from @betheglamorousdrink - Pengambilan teh hijau sekurang-kurangnya satu atau dua kali sehari dikatakan mampu membuat kulit anda bebas dari jerawat kerana ia mempunyai antioksidan yang sangat bagus. Atau, anda juga boleh amalkan #betheglamorousdrink  sehari sekali sahaja kerana selain daripada mempunyai ekstrak teh hijau, supplemen ini mempunyai pelbagai khasiat lain. Ianya cukup untuk menjadi satu-satunya sumber nutrisi untuk meningkatkan keyakinan dan mempertingkatkan tahap kesihatan anda. #produk4dalam1  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia 
Gong Xi..Gong Xi...
Hari ni, Nadia belanja yee sang.. opsss testimoni onggg punya..!๐Ÿ˜˜.
.
.
โ€œBelum cukup 1 bulan, dah turun 9kilooo! 
Manyak onggg maaa..๐Ÿ˜ฌ.
.
Ejja dah cuba pelbagai cara. Tapi tak pernah dapat result yang onggg macam gini. 
Adalah turun, tapi yang naik lagi banyak. 
Yoyo ooo jerrr. Kurus kejap naik yang lama๐Ÿ˜ญ.
.
Itu cerita lama lah. Sebelum terlooove dengan cinta sejati ni. Siapa sangka belum cukup eddah, oppsss belum cukup 1 bulan minum @betheglamorousdrink , dah hilang 9kg!.
.
Baju dah bertukar size, badan ringan jerrr, nak melompat ke bintang pun bolehhh..huhu. Hidup lebih sihatโฃ๏ธ.
.
~Ejja .
Tak perlu lagi meratap hiba dengan berat badan yoyo.  Follow jer rahsia Nadia.
.
Mailah whatsapp, Nadia tunggu ok,
๐Ÿ“ž013 507 2605
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #ipunnak #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Gong Xi..Gong Xi... Hari ni, Nadia belanja yee sang.. opsss testimoni onggg punya..!๐Ÿ˜˜. . . โ€œBelum cukup 1 bulan, dah turun 9kilooo! Manyak onggg maaa..๐Ÿ˜ฌ. . Ejja dah cuba pelbagai cara. Tapi tak pernah dapat result yang onggg macam gini. Adalah turun, tapi yang naik lagi banyak. Yoyo ooo jerrr. Kurus kejap naik yang lama๐Ÿ˜ญ. . Itu cerita lama lah. Sebelum terlooove dengan cinta sejati ni. Siapa sangka belum cukup eddah, oppsss belum cukup 1 bulan minum @betheglamorousdrink , dah hilang 9kg!. . Baju dah bertukar size, badan ringan jerrr, nak melompat ke bintang pun bolehhh..huhu. Hidup lebih sihatโฃ๏ธ. . ~Ejja . Tak perlu lagi meratap hiba dengan berat badan yoyo. Follow jer rahsia Nadia. . Mailah whatsapp, Nadia tunggu ok, ๐Ÿ“ž013 507 2605 . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #ipunnak  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Syhhh..dekat sikit, tengok sini..๐Ÿ˜‰,
.
Inilah rutin Nadia setiap pagi, waaaajib!๐Ÿ˜. Mudah yakmat uols. Shake dan terus minum.
.
Ramai tanya Nadia, macam mana nak dapatkan BE Shaker yang menawan kalbu ni..? Hehehe.
.
Mudah jerr, beli @betheglamorousdrink sekarang, dengan Harga Promo dan Percuma BE Shaker๐Ÿ˜˜. .
.
Alaaa, Nadia tau uols berminat? Kan..kan..kan..๐Ÿ˜…,
.
Whatsapp ok, Nadia tunguuu,
๐Ÿ“ž6013 507 2605
.
.
fb.me/bedrinktgg
.
#produk4dalam1 #ProdukKecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #ipunnak #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih  #halaljakim
Syhhh..dekat sikit, tengok sini..๐Ÿ˜‰, . Inilah rutin Nadia setiap pagi, waaaajib!๐Ÿ˜. Mudah yakmat uols. Shake dan terus minum. . Ramai tanya Nadia, macam mana nak dapatkan BE Shaker yang menawan kalbu ni..? Hehehe. . Mudah jerr, beli @betheglamorousdrink sekarang, dengan Harga Promo dan Percuma BE Shaker๐Ÿ˜˜. . . Alaaa, Nadia tau uols berminat? Kan..kan..kan..๐Ÿ˜…, . Whatsapp ok, Nadia tunguuu, ๐Ÿ“ž6013 507 2605 . . fb.me/bedrinktgg . #produk4dalam1  #ProdukKecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #ipunnak  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #halaljakim 
Good Morning you alls! Plan korang apa today? Bestnya dapat relax dekat rumah on weekend, sambil sambil tu follow la ig @betheglamorousdrink_putrajaya, jika anda berminat untuk membeli product yang membantu tubuh badan kita sihat, sebab dalam product ni mempunyai 15 active ingredients untuk memutihkan kulit warna, anti-aging, detox dan body slimming ๐Ÿ‘™ kesannya seawal 7 hari sahaja ๐Ÿ™€

Dapatkan Be Drink sekarang, promo masih on yaaa , harga jimat superb ๐Ÿ’ฅ
(SAMPAI HUJUNG BULAN INI SAHAJA) ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒWhatsapp 013 224 8899
๐Ÿ“ฒWhatsapp 013 224 8899
๐Ÿ“ฒWhatsapp 013 224 8899

#agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia  #sayajualmurah #betheglamorousdrinkmurah #betheglamorousdrinkputrajaya#detoxmalaysia #detoxputrajaya #produkkurusmalaysia #sayajual #usahawanbtgd
Good Morning you alls! Plan korang apa today? Bestnya dapat relax dekat rumah on weekend, sambil sambil tu follow la ig @betheglamorousdrink_putrajaya, jika anda berminat untuk membeli product yang membantu tubuh badan kita sihat, sebab dalam product ni mempunyai 15 active ingredients untuk memutihkan kulit warna, anti-aging, detox dan body slimming ๐Ÿ‘™ kesannya seawal 7 hari sahaja ๐Ÿ™€ Dapatkan Be Drink sekarang, promo masih on yaaa , harga jimat superb ๐Ÿ’ฅ (SAMPAI HUJUNG BULAN INI SAHAJA) ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013 224 8899 ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013 224 8899 ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013 224 8899 #agentwantedmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #sayajualmurah  #betheglamorousdrinkmurah  #betheglamorousdrinkputrajaya #detoxmalaysia  #detoxputrajaya  #produkkurusmalaysia  #sayajual  #usahawanbtgd 
Credit to from @betheglamorousdrink - [#REALTESTIMONIBEDRINK] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK!
.
#Betheglamorousdrink bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg
Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
MMG TERBAIK!
.
Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba .
.
Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink ADALAH PENYELESAIANNYA.
.
Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman.

Nak cuba??dm fiza ye

#produkpertama4dalam1#pilihanNo1wanitaselepasberkahwin #HalalJakim #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #LifestyleDrink #malaysia #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #thursday #testimonikurus - #regrann
Credit to from @betheglamorousdrink - [#REALTESTIMONIBEDRINK ] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK! . #Betheglamorousdrink  bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ MMG TERBAIK! . Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink ! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba . . Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink  ADALAH PENYELESAIANNYA. . Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman. Nak cuba??dm fiza ye #produkpertama4dalam1 #pilihanNo1wanitaselepasberkahwin  #HalalJakim  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #LifestyleDrink  #malaysia  #loveyourbody  #goodvibes  #fitness  #motivation  #thursday  #testimonikurus  - #regrann 
Kita dah pesan tadi kan. Jangan lupa bawak beberapa paket #betheglamorousdrink ok! Selit je dalam handbag pun muat. ๐Ÿ˜‰
.
Tak boleh miss minum tau. Rugi!
.
.

Setiap paket dipenuhi dengan khasiat buah-buahan dan pelbagai bahan aktif yang dapat membantu untuk menurun dan membuang toksik di dalam badan, dan juga mencuci usus anda.
.
Walaupun sibuk makan angin, pastikan penjagaan dalaman diri terjaga dengan hanya satu paket #betheglamorousdrink sehari ๐Ÿ’–
.
.
.

#produk4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#ProdukKecantikan #SayaJual
#Produkkurusselepasbersalin
#UsahawanBTGD #beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya
#behealthybeslimbebeautiful
#Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink #malaysia
#nadiassecretjb
Kita dah pesan tadi kan. Jangan lupa bawak beberapa paket #betheglamorousdrink  ok! Selit je dalam handbag pun muat. ๐Ÿ˜‰ . Tak boleh miss minum tau. Rugi! . . Setiap paket dipenuhi dengan khasiat buah-buahan dan pelbagai bahan aktif yang dapat membantu untuk menurun dan membuang toksik di dalam badan, dan juga mencuci usus anda. . Walaupun sibuk makan angin, pastikan penjagaan dalaman diri terjaga dengan hanya satu paket #betheglamorousdrink  sehari ๐Ÿ’– . . . #produk4dalam1  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #nadiassecretjb 
Gong Xi..Gong Xi...
Hari ni, Nadia belanja yee sang.. opsss testimoni onggg punya..!๐Ÿ˜˜.
.
.
โ€œBelum cukup 1 bulan, dah turun 9kilooo! 
Manyak onggg maaa..๐Ÿ˜ฌ.
.
Ejja dah cuba pelbagai cara. Tapi tak pernah dapat result yang onggg macam gini. 
Adalah turun, tapi yang naik lagi banyak. 
Yoyo ooo jerrr. Kurus kejap naik yang lama๐Ÿ˜ญ.
.
Itu cerita lama lah. Sebelum terlooove dengan cinta sejati ni. Siapa sangka belum cukup eddah, oppsss belum cukup 1 bulan minum @betheglamorousdrink , dah hilang 9kg!.
.
Baju dah bertukar size, badan ringan jerrr, nak melompat ke bintang pun bolehhh..huhu. Hidup lebih sihatโฃ๏ธ.
.
~Ejja .
Tak perlu lagi meratap hiba dengan berat badan yoyo.  Follow jer rahsia Nadia.
.
Mailah whatsapp, Nadia tunggu ok,
๐Ÿ“ž019-968-1322
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Gong Xi..Gong Xi... Hari ni, Nadia belanja yee sang.. opsss testimoni onggg punya..!๐Ÿ˜˜. . . โ€œBelum cukup 1 bulan, dah turun 9kilooo! Manyak onggg maaa..๐Ÿ˜ฌ. . Ejja dah cuba pelbagai cara. Tapi tak pernah dapat result yang onggg macam gini. Adalah turun, tapi yang naik lagi banyak. Yoyo ooo jerrr. Kurus kejap naik yang lama๐Ÿ˜ญ. . Itu cerita lama lah. Sebelum terlooove dengan cinta sejati ni. Siapa sangka belum cukup eddah, oppsss belum cukup 1 bulan minum @betheglamorousdrink , dah hilang 9kg!. . Baju dah bertukar size, badan ringan jerrr, nak melompat ke bintang pun bolehhh..huhu. Hidup lebih sihatโฃ๏ธ. . ~Ejja . Tak perlu lagi meratap hiba dengan berat badan yoyo. Follow jer rahsia Nadia. . Mailah whatsapp, Nadia tunggu ok, ๐Ÿ“ž019-968-1322 . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
[#REALTESTIMONIBEDRINK] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK!
.
#Betheglamorousdrink bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg
Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
MMG TERBAIK!
.
Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba .
.
Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink ADALAH PENYELESAIANNYA.
.
Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman.
.
#produkpertama4dalam1#pilihanNo1wanitaselepasberkahwin #HalalJakim #BeTheGlamorousDrink #betheglamorousdrinkKLCC #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #LifestyleDrink #malaysia #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #thursday #testimonikurus #kualalumpur
[#REALTESTIMONIBEDRINK ] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK! . #Betheglamorousdrink  bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ MMG TERBAIK! . Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink ! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba . . Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink  ADALAH PENYELESAIANNYA. . Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman. . #produkpertama4dalam1 #pilihanNo1wanitaselepasberkahwin  #HalalJakim  #BeTheGlamorousDrink  #betheglamorousdrinkKLCC  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #LifestyleDrink  #malaysia  #loveyourbody  #goodvibes  #fitness  #motivation  #thursday  #testimonikurus  #kualalumpur 
Ponnnnn...jom SIS belanja testimoni lagi..๐Ÿ˜Š.
.
Umpama pengantin baru...hehe. Memang langsung tak masuk dalam mimpi tau. Boleh kembali kepada berat semasa awal-awal kawen dulu. .
Sebelum ini, terima je lah dengan hati bengkak. Akak tengok abang, abang tengok akak. Dah dedua membesar bagai johan! Dah penat pergi gym. Tapiiii...nan hado dik. Turun yoyo ooo ajerr. Turun 500gm, naik pulak 1kg, adoiiii๐Ÿ˜ซ. Apa taknya, suka sangat makan memalam, dah lapar kan..
.
Tapi dik, kini, syukurrr...
Gembira yakmat dik oiii. Berat turun laju jer. Sebelum pergi gym, akak dengan abang minum 1 sachet #betheglamorousdrink.. Cepat jerr lelemak tepu ni terbakar. Itu yang dapat bergaya macam pengantin baru. Maklumlah kami kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar. Huhu...
.
~ Pasangan Kembali Muda, KL.
.
Bestkan perkongsian pasangan ni? 
Hahhh, jeles lah tuuu...hehe.
.
Tak payah jeles lama-lama, meh sini SIS share rahsia  ok, .
Whatsapp jerr ke ๐Ÿ“ž013-507-2605
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #ipunnak #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Ponnnnn...jom SIS belanja testimoni lagi..๐Ÿ˜Š. . Umpama pengantin baru...hehe. Memang langsung tak masuk dalam mimpi tau. Boleh kembali kepada berat semasa awal-awal kawen dulu. . Sebelum ini, terima je lah dengan hati bengkak. Akak tengok abang, abang tengok akak. Dah dedua membesar bagai johan! Dah penat pergi gym. Tapiiii...nan hado dik. Turun yoyo ooo ajerr. Turun 500gm, naik pulak 1kg, adoiiii๐Ÿ˜ซ. Apa taknya, suka sangat makan memalam, dah lapar kan.. . Tapi dik, kini, syukurrr... Gembira yakmat dik oiii. Berat turun laju jer. Sebelum pergi gym, akak dengan abang minum 1 sachet #betheglamorousdrink .. Cepat jerr lelemak tepu ni terbakar. Itu yang dapat bergaya macam pengantin baru. Maklumlah kami kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar. Huhu... . ~ Pasangan Kembali Muda, KL. . Bestkan perkongsian pasangan ni? Hahhh, jeles lah tuuu...hehe. . Tak payah jeles lama-lama, meh sini SIS share rahsia ok, . Whatsapp jerr ke ๐Ÿ“ž013-507-2605 . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #ipunnak  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
JANGAN BUANG MASA PAKAI LOSYEN AJAIB ๐Ÿ˜„

Jangan buang masa, buang duit dan buang tenaga lagi. Kenapa nak pakai losyen pemutih yang kesan sementara jer tu. Kan lebih baik satu badan turut putih dan kesan putih tu kekal. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š Habis nak pikir apa lagi? Minumlah Be The Glamorous Drink sekarang untuk dapatkan kesan kulit cerah dan kurang berat badan. 
Dengan pantas cepat order sekarang ๐Ÿ“ฑ013-2248899 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
#betheglamorousdrink #betheglamorousdrinkputrajaya #putrajaya #sayajual #nakkurus  #kuruscepat #putihseluruhbadan #cantiksihat #usahawanbtgd
#visitmyig #dropshipdiperlukan
JANGAN BUANG MASA PAKAI LOSYEN AJAIB ๐Ÿ˜„ Jangan buang masa, buang duit dan buang tenaga lagi. Kenapa nak pakai losyen pemutih yang kesan sementara jer tu. Kan lebih baik satu badan turut putih dan kesan putih tu kekal. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š Habis nak pikir apa lagi? Minumlah Be The Glamorous Drink sekarang untuk dapatkan kesan kulit cerah dan kurang berat badan. Dengan pantas cepat order sekarang ๐Ÿ“ฑ013-2248899 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ #betheglamorousdrink  #betheglamorousdrinkputrajaya  #putrajaya  #sayajual  #nakkurus  #kuruscepat  #putihseluruhbadan  #cantiksihat  #usahawanbtgd  #visitmyig  #dropshipdiperlukan 
[#REALTESTIMONIBEDRINK] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK!
.
#Betheglamorousdrink bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg
Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
MMG TERBAIK!
.
Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba .
.
Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink ADALAH PENYELESAIANNYA.
.
Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman.
.
#produkpertama4dalam1#pilihanNo1wanitaselepasberkahwin #HalalJakim #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #LifestyleDrink #malaysia #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #thursday #testimonikurus
[#REALTESTIMONIBEDRINK ] - ANAK SAYA SUDAH BERJAYA TURUN 18 KG DENGAN BE DRINK! . #Betheglamorousdrink  bukan untuk wanita Sahaja boleh untuk lelaki juga! Dan Kali ini testimoni Budak Lelaki yang MEMGALAMI masalah berat badan. Beratnya dahulu seberat 124kg dan kini sudah turun sampai 106kg Sebanyak 18 kg TURUN!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ MMG TERBAIK! . Jika anak anda juga ada masalah berat badan ingin mencari suplemen yg SELAMAT dengan kelulusan KKM & HALAL JAKIM, pilih #BEdrink ! Tetapi Hanya utk 15tahun ke atas Sahaja ya... Kami tidak menyaran usia bawah 15tahun untuk mencuba . . Bagi si suami Jika mak kurus , anak dah kurus , cik abang yang memiliki masalah perut buncit, gemuk air, cepat lesu , masalah Kulit dan muka nampak tua dari usia. #betheglamorousdrink  ADALAH PENYELESAIANNYA. . Sayangi anak-anak anda ! Pilihlah minum be drink utk Kesihatan dan kecantikan luar dan dalaman. . #produkpertama4dalam1 #pilihanNo1wanitaselepasberkahwin  #HalalJakim  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #LifestyleDrink  #malaysia  #loveyourbody  #goodvibes  #fitness  #motivation  #thursday  #testimonikurus 
Hi uolls...๐Ÿค—, #betips hari ni kita share sikit pasal diet.
.
.
Dalam berdiet, kita kena ada ilmu, barulah diet tu menjadi...๐Ÿ˜‰
.
.
Makanan yg berkalori tinggi selalunyer menjadi pujaan hati. Mula2 makan burger dgn kentang goreng pastu ditambah dgn air yg bergas pulak...tak cukup kita tambah dgn dessert ice-cream, cakes and chocolates, hmmmm... mmg menyelerakan tak pandang kiri and kanan enjoy the foods...๐Ÿ™„๐Ÿ™„
.
.
Hakikatnya tak boleh begitu....kesian dekat our body....Yang benarnya bila rasa lapar, our body kurang nutrisi. So, kita kena la pilih dan ambil makanan yg berkhasiat bagi memenuhi keperluan our body...๐Ÿ˜Š
.
.
Jangan ikutkan nafsu lapar buat kita memilih "Kalori" berbanding "Nutrisi"... change our mindset and start taking #betheglamorousdrink with light exercise. Barulah dapat figure yg diidamkan.
Sihat Dalam, Cantik Luar....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#BERMINAT? Jangan tunggu lama-lama, CEPAT2 WHATSAPP ORDER KE...->
.
.
๐Ÿ“ฒ 012-6701339
๐Ÿ“ฒ 012-6701339
.
IG~ @slimpossibledrink 
FB~ SlimPossible
.
.
#bodyslim 
#detox 
#antiaging 
#slimming 
#fatburner 
#whiteningformula 
#kuruscarasihat 
#lifestyledrink 
#behealthybeslimbebeautiful
#betheglamorousdrink 
#usahawanBTGD
#loveyourself 
#nakkurus
#nakcantik
#nakputih
#igshopmalaysia
#btgd
#btgdrink
#4dalam1
#Cantikdulukinidanselamanya 
#goodvibes
#slimpossibledrink
Hi uolls...๐Ÿค—, #betips  hari ni kita share sikit pasal diet. . . Dalam berdiet, kita kena ada ilmu, barulah diet tu menjadi...๐Ÿ˜‰ . . Makanan yg berkalori tinggi selalunyer menjadi pujaan hati. Mula2 makan burger dgn kentang goreng pastu ditambah dgn air yg bergas pulak...tak cukup kita tambah dgn dessert ice-cream, cakes and chocolates, hmmmm... mmg menyelerakan tak pandang kiri and kanan enjoy the foods...๐Ÿ™„๐Ÿ™„ . . Hakikatnya tak boleh begitu....kesian dekat our body....Yang benarnya bila rasa lapar, our body kurang nutrisi. So, kita kena la pilih dan ambil makanan yg berkhasiat bagi memenuhi keperluan our body...๐Ÿ˜Š . . Jangan ikutkan nafsu lapar buat kita memilih "Kalori" berbanding "Nutrisi"... change our mindset and start taking #betheglamorousdrink  with light exercise. Barulah dapat figure yg diidamkan. Sihat Dalam, Cantik Luar....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . #BERMINAT ? Jangan tunggu lama-lama, CEPAT2 WHATSAPP ORDER KE...-> . . ๐Ÿ“ฒ 012-6701339 ๐Ÿ“ฒ 012-6701339 . IG~ @slimpossibledrink FB~ SlimPossible . . #bodyslim  #detox  #antiaging  #slimming  #fatburner  #whiteningformula  #kuruscarasihat  #lifestyledrink  #behealthybeslimbebeautiful  #betheglamorousdrink  #usahawanBTGD  #loveyourself  #nakkurus  #nakcantik  #nakputih  #igshopmalaysia  #btgd  #btgdrink  #4dalam1  #Cantikdulukinidanselamanya  #goodvibes  #slimpossibledrink 
Ponnnnn...jom Nadia belanja testimoni lunch..๐Ÿ˜Š.
.
Umpama pengantin baru...hehe. Memang langsung tak masuk dalam mimpi tau. Boleh kembali kepada berat semasa awal-awal kawen dulu. .
Sebelum ini, terima je lah dengan hati bengkak. Akak tengok abang, abang tengok akak. Dah dedua membesar bagai johan! Dah penat pergi gym. Tapiiii...nan hado dik. Turun yoyo ooo ajerr. Turun 500gm, naik pulak 1kg, adoiiii๐Ÿ˜ซ. Apa taknya, suka sangat makan memalam, dah lapar kan..
.
Tapi dik, kini, syukurrr...
Gembira yakmat dik oiii. Berat turun laju jer. Sebelum pergi gym, akak dengan abang minum 1 sachet #betheglamorousdrink.. Cepat jerr lelemak tepu ni terbakar. Itu yang dapat bergaya macam pengantin baru. Maklumlah kami kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar. Huhu...
.
~ Pasangan Kembali Muda, KL.
.
Bestkan perkongsian pasangan ni? 
Hahhh, jeles lah tuuu...hehe.
.
Tak payah jeles lama-lama, meh sini Nadia share rahsia Nadia ok, .
Whatsapp jerr ke ๐Ÿ“ž019-968-1322
.
fb.me/bedrinktrg
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Ponnnnn...jom Nadia belanja testimoni lunch..๐Ÿ˜Š. . Umpama pengantin baru...hehe. Memang langsung tak masuk dalam mimpi tau. Boleh kembali kepada berat semasa awal-awal kawen dulu. . Sebelum ini, terima je lah dengan hati bengkak. Akak tengok abang, abang tengok akak. Dah dedua membesar bagai johan! Dah penat pergi gym. Tapiiii...nan hado dik. Turun yoyo ooo ajerr. Turun 500gm, naik pulak 1kg, adoiiii๐Ÿ˜ซ. Apa taknya, suka sangat makan memalam, dah lapar kan.. . Tapi dik, kini, syukurrr... Gembira yakmat dik oiii. Berat turun laju jer. Sebelum pergi gym, akak dengan abang minum 1 sachet #betheglamorousdrink .. Cepat jerr lelemak tepu ni terbakar. Itu yang dapat bergaya macam pengantin baru. Maklumlah kami kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar. Huhu... . ~ Pasangan Kembali Muda, KL. . Bestkan perkongsian pasangan ni? Hahhh, jeles lah tuuu...hehe. . Tak payah jeles lama-lama, meh sini Nadia share rahsia Nadia ok, . Whatsapp jerr ke ๐Ÿ“ž019-968-1322 . fb.me/bedrinktrg . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Ponnnn pooonnn. Sis nak belanja  REALTESTIMONIBEDRINK meletop nie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. "IT'S GOOD! IM IMPROVING ABIT IN COLOUR AND MY WEIGHT REDUCED" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
@betheglamorousdrink bukan sahaja menyelesiakan satu masalah tapi 4 in 1! .
.
Harga yang tak sampai RM5 untuk sehari sangat2 berbaloi tau.Apa tunggu lagi meh cepat2 whatsapp โคต
๐Ÿ“ฒ 6013 507 2605
๐Ÿ“ฒ 6013 507 2605
๐Ÿ“ฒ 6013 507 2605
.
.
#produk4dalam1 #ProdukKecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #ipunnak #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Ponnnn pooonnn. Sis nak belanja REALTESTIMONIBEDRINK meletop nie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . "IT'S GOOD! IM IMPROVING ABIT IN COLOUR AND MY WEIGHT REDUCED" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . @betheglamorousdrink bukan sahaja menyelesiakan satu masalah tapi 4 in 1! . . Harga yang tak sampai RM5 untuk sehari sangat2 berbaloi tau.Apa tunggu lagi meh cepat2 whatsapp โคต ๐Ÿ“ฒ 6013 507 2605 ๐Ÿ“ฒ 6013 507 2605 ๐Ÿ“ฒ 6013 507 2605 . . #produk4dalam1  #ProdukKecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #ipunnak  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Hi uolsโฃ๏ธ,
Dah mula bercuti ke?.
Tak sabar nak raya ek..๐Ÿ˜‰.
.
Yang paling sibuk waktu nak bercuti ni of koss lah mak-mak kan. Mana taknya, dari saat berkemas bag, barang nak bawak semua sehinggalah planning nak berjalan kat mana. .
Belum termasuk lagi menu nak makan masa bercuti nanti.  Anak pulak pelbagai selera, pelbagai ragam. Silap sikit, yang adik merajuk, yang kakak tarik moncong. Itu tak campur shuben lagi nak kena entertain. Gembira dalam fenattt yakmat kan!. Moddy jerr..
.
Balik bercuti mak dah naik hantu, badan penat belum hilang, berat pulak bertambah-tambah! Yelah dah jadi tukang habiskan makanan jerr. 
Nak buang membazir, lagipun pergi tempat orang ni, wajiblah rasa makanan tempatan kat situ, betul tak..?.
.
Tapi itu semua cerita lepas.
Kini mak dah tersenyum bahagia.
Mana tak senyum, badan segar bertenaga jerr sepanjang hari. 
Nak layan anak ke layan shuben ke, no hal lah..hiks!.
Berat pulak maintain jerr. Macam-macam makanan baru boleh dicuba. Sedappp.
.
Yang pasti, sekarang ni, kemana jerr pergi, mak wajiib bawa #betheglamorousdrink ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป!.
So...next percutian kemana pulak ye๐Ÿ˜….
.
~Mak yang happy, Malaysia
.
Ramai macam gini kan..?.
Nak bercuti dengan gembira?.
Mai sini dapatkan stock BTGDrink dengan Nadia ok, whatsapp jer, .
๐Ÿ“ž019-968-1322
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Hi uolsโฃ๏ธ, Dah mula bercuti ke?. Tak sabar nak raya ek..๐Ÿ˜‰. . Yang paling sibuk waktu nak bercuti ni of koss lah mak-mak kan. Mana taknya, dari saat berkemas bag, barang nak bawak semua sehinggalah planning nak berjalan kat mana. . Belum termasuk lagi menu nak makan masa bercuti nanti. Anak pulak pelbagai selera, pelbagai ragam. Silap sikit, yang adik merajuk, yang kakak tarik moncong. Itu tak campur shuben lagi nak kena entertain. Gembira dalam fenattt yakmat kan!. Moddy jerr.. . Balik bercuti mak dah naik hantu, badan penat belum hilang, berat pulak bertambah-tambah! Yelah dah jadi tukang habiskan makanan jerr. Nak buang membazir, lagipun pergi tempat orang ni, wajiblah rasa makanan tempatan kat situ, betul tak..?. . Tapi itu semua cerita lepas. Kini mak dah tersenyum bahagia. Mana tak senyum, badan segar bertenaga jerr sepanjang hari. Nak layan anak ke layan shuben ke, no hal lah..hiks!. Berat pulak maintain jerr. Macam-macam makanan baru boleh dicuba. Sedappp. . Yang pasti, sekarang ni, kemana jerr pergi, mak wajiib bawa #betheglamorousdrink  ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป!. So...next percutian kemana pulak ye๐Ÿ˜…. . ~Mak yang happy, Malaysia . Ramai macam gini kan..?. Nak bercuti dengan gembira?. Mai sini dapatkan stock BTGDrink dengan Nadia ok, whatsapp jer, . ๐Ÿ“ž019-968-1322 . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
CNY nie Starbuck ada promo๐Ÿ˜ฒ
.
Dah serbu..? Maklumlah ramai yang coffee addict kan...? Huhu.
Everyday minum tu, tau tak kalori secawan coffee tu berapa? .
Dah tau terus menyesal minum, huhu!.
.
.
Ramai yang tanya Sis, bila dah amalkan #betheglamorousdrink ni, boleh minum coffee tak?.
.
.
Tak perlu risau cayunk๐Ÿ˜ฌ.
Sis sendiri seorang yang gila coffee!.
.
Boleh jerr minum coffee tapi pandai-pandailah pilih yang rendah kalori kan. Dan pastikkan uols jarakkan dalam 30minit hingga 60minit ok. .
So, dah jelas kan? Mailah minum @betheglamorousdrink ๐Ÿ˜.
.
๐Ÿ“ฑ013-507-2605
.
.
fb.me/bedrinktgg
.
#produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #ipunnak #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia  #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus
CNY nie Starbuck ada promo๐Ÿ˜ฒ . Dah serbu..? Maklumlah ramai yang coffee addict kan...? Huhu. Everyday minum tu, tau tak kalori secawan coffee tu berapa? . Dah tau terus menyesal minum, huhu!. . . Ramai yang tanya Sis, bila dah amalkan #betheglamorousdrink  ni, boleh minum coffee tak?. . . Tak perlu risau cayunk๐Ÿ˜ฌ. Sis sendiri seorang yang gila coffee!. . Boleh jerr minum coffee tapi pandai-pandailah pilih yang rendah kalori kan. Dan pastikkan uols jarakkan dalam 30minit hingga 60minit ok. . So, dah jelas kan? Mailah minum @betheglamorousdrink ๐Ÿ˜. . ๐Ÿ“ฑ013-507-2605 . . fb.me/bedrinktgg . #produk4dalam1  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #ipunnak  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus 
USUS ITU UMPAMA SINKI!
.
Biar betul! Eiiii kotornya!.๐Ÿ˜ฒ.
.

Usus atau kolon kita umpama sebuah sinki. Bayangkan sinki kat dapur uols tu. Setiap minggu atau paling malas pun setiap bulan kita bersihkan, betul tak.? Ke uols biarkan berlumut, berminyak cam gitu...
.
Macam tu jugaklah dengan usus kita. Perlu dibersihkan. Dah kita sumbat dengan memacam makanan, hinggakan tak sedar dah tersumbat dan jadi tempat pengumpulan toksin. Naya betul kat badan kan..!.
.
.
Lepas tu, kita pula start di serang sakit kepalalah, susah nak membuang, nafas dan badan berbau, perut moncit, cepat penat, dan banyakkk lagi lah, semuanya yang tak best! .
.

Mana nak bestnya, dah badan jadi tempat kumpul toxsin, umpama tong sampah lah, best ke busuk..?.๐Ÿ™„
.
Untuk bersihkan usus, kita perlulah detox. Macam- macam cara nak detox ni. Buat dengan tak jer, rajin dengan malas jerr.
.
.
Bagi Nadia yang superwoman ni, hanya minum @betheglamorousdrink setiap hari, selesai masalah..๐Ÿ˜‹. Memang terbukti sangat berkesan dan mudah, rasa pula alahai, sedap yakmat uols. Hehe..
.
Uols pun superwoman macam @nadiaannuar?
Confirm busy kan, mehlah whatsapp sis, kita share rahsia best ni, ๐Ÿ“ฒ013-507-2605
.
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #ipunnak #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
USUS ITU UMPAMA SINKI! . Biar betul! Eiiii kotornya!.๐Ÿ˜ฒ. . Usus atau kolon kita umpama sebuah sinki. Bayangkan sinki kat dapur uols tu. Setiap minggu atau paling malas pun setiap bulan kita bersihkan, betul tak.? Ke uols biarkan berlumut, berminyak cam gitu... . Macam tu jugaklah dengan usus kita. Perlu dibersihkan. Dah kita sumbat dengan memacam makanan, hinggakan tak sedar dah tersumbat dan jadi tempat pengumpulan toksin. Naya betul kat badan kan..!. . . Lepas tu, kita pula start di serang sakit kepalalah, susah nak membuang, nafas dan badan berbau, perut moncit, cepat penat, dan banyakkk lagi lah, semuanya yang tak best! . . Mana nak bestnya, dah badan jadi tempat kumpul toxsin, umpama tong sampah lah, best ke busuk..?.๐Ÿ™„ . Untuk bersihkan usus, kita perlulah detox. Macam- macam cara nak detox ni. Buat dengan tak jer, rajin dengan malas jerr. . . Bagi Nadia yang superwoman ni, hanya minum @betheglamorousdrink setiap hari, selesai masalah..๐Ÿ˜‹. Memang terbukti sangat berkesan dan mudah, rasa pula alahai, sedap yakmat uols. Hehe.. . Uols pun superwoman macam @nadiaannuar? Confirm busy kan, mehlah whatsapp sis, kita share rahsia best ni, ๐Ÿ“ฒ013-507-2605 . . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #ipunnak  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Hari ni masa cemburu sesangat dengan Nadia tau. 
Kesana.. kemari..aktif dan bertenaga ajer rasanya.
.
Sekali tengok jam, dah angka 5 petang..
.
Baru teringat belum sempat lunch.
Yang peliknya perut takde pun menyanyi lagu getaran jiwa.
.
Opsss, patutlah...pagi tadi dah isi dengan soto ayam campur kicap pedas. 
30 minit sebelum makan soto, dah minum #betheglamorousdrink. Patutlah kenyang jerrr...hiks!.
.
Nak cuba rahsia Nadia ni? Mailah whatsapp, sis tunggu ok, ๐Ÿ“ž6019-968-1322
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Hari ni masa cemburu sesangat dengan Nadia tau. Kesana.. kemari..aktif dan bertenaga ajer rasanya. . Sekali tengok jam, dah angka 5 petang.. . Baru teringat belum sempat lunch. Yang peliknya perut takde pun menyanyi lagu getaran jiwa. . Opsss, patutlah...pagi tadi dah isi dengan soto ayam campur kicap pedas. 30 minit sebelum makan soto, dah minum #betheglamorousdrink . Patutlah kenyang jerrr...hiks!. . Nak cuba rahsia Nadia ni? Mailah whatsapp, sis tunggu ok, ๐Ÿ“ž6019-968-1322 . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
KENAPA KITA KENA AMAL BE THE GLAMOROUS DRINK SETIAP HARI?

Be The Glamorous drink merupakan produk Minuman kesihatan & kecantikan PERTAMA Di Malaysia berfungsi 4 dalam 1 ๐ŸทMenurunkan berat badana- Membakar lemak secara semulajadi
๐ŸทDetox - Membuang segala toxic Dan racun dalam badan
๐ŸทMencerahkan kulit-  membantu mencerahkan dan memutihkan kulit dengan diperkayakan dengan Glutathione Vitamin C & E
๐ŸทAwet muda-ย  melambatkn proses penuaan dan menambahkan colegen pada Kulit anda.

Wow! Semua Yang Kita perlukan ada Dalam satu minuman Sahaja! Dan harga Sangat berpatutan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sesiapa yang ada keinginan berikut,Kami  memang syorkan korang consume BTG DRINK, satu sachet setiap hari dengan gaya hidup sihat confirm cantik macam Nadia! ๐Ÿ˜

BERMINAT?? JOM WHATSAPP/DM SIS SEKARANG!!!
+6013-2248899
+6013-2248899
+6013-2248899

#Theglamoroustransformation #belidanmenang #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimmimg #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya  #tiniereviews #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda
KENAPA KITA KENA AMAL BE THE GLAMOROUS DRINK SETIAP HARI? Be The Glamorous drink merupakan produk Minuman kesihatan & kecantikan PERTAMA Di Malaysia berfungsi 4 dalam 1 ๐ŸทMenurunkan berat badana- Membakar lemak secara semulajadi ๐ŸทDetox - Membuang segala toxic Dan racun dalam badan ๐ŸทMencerahkan kulit- membantu mencerahkan dan memutihkan kulit dengan diperkayakan dengan Glutathione Vitamin C & E ๐ŸทAwet muda-ย  melambatkn proses penuaan dan menambahkan colegen pada Kulit anda. Wow! Semua Yang Kita perlukan ada Dalam satu minuman Sahaja! Dan harga Sangat berpatutan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sesiapa yang ada keinginan berikut,Kami memang syorkan korang consume BTG DRINK, satu sachet setiap hari dengan gaya hidup sihat confirm cantik macam Nadia! ๐Ÿ˜ BERMINAT?? JOM WHATSAPP/DM SIS SEKARANG!!! +6013-2248899 +6013-2248899 +6013-2248899 #Theglamoroustransformation  #belidanmenang  #bodyslim  #whiteningformula  #detox  #antiaging  #Slimmimg  #TheGlamorousdrink  #Produkkurusselepasbersalin  #lifestyledrink  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #tiniereviews  #behealthybeslimbebeautiful  #makinkurusmakinputihmakinmuda 
Mereka sudah!.
.
Uols nak tunggu sampai bila lagi?๐Ÿ˜‰.
.
Huhu..
.
Thanks dear๐Ÿ˜˜.
.
Minum secara konsisten, then tunggu kesan yang WOW!.
.
Yang pasti kesannya memang Wow!.
.
โœ”๏ธBantu turunkan berat badan.
โœ”๏ธSihat dan cantik kan kulit, makin lembab, makin flawless.
โœ”๏ธBuang toxin dalam badan.
โœ”๏ธBeri tenaga dan kekal segar sepanjang hari.
.
Jadikan BTGDrink amalan harian anda๐Ÿ˜˜.
.
.
Perlukan info lanjut? Whatsapp ke,
.
โ˜Ž๏ธ60135072605
โ˜Ž๏ธ60135072605
โ˜Ž๏ธ60135072605
.
.
fb.me/bedrinktgg
.
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #ipunnak #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Mereka sudah!. . Uols nak tunggu sampai bila lagi?๐Ÿ˜‰. . Huhu.. . Thanks dear๐Ÿ˜˜. . Minum secara konsisten, then tunggu kesan yang WOW!. . Yang pasti kesannya memang Wow!. . โœ”๏ธBantu turunkan berat badan. โœ”๏ธSihat dan cantik kan kulit, makin lembab, makin flawless. โœ”๏ธBuang toxin dalam badan. โœ”๏ธBeri tenaga dan kekal segar sepanjang hari. . Jadikan BTGDrink amalan harian anda๐Ÿ˜˜. . . Perlukan info lanjut? Whatsapp ke, . โ˜Ž๏ธ60135072605 โ˜Ž๏ธ60135072605 โ˜Ž๏ธ60135072605 . . fb.me/bedrinktgg . . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #ipunnak  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Mereka sudah!.
.
Uols nak tunggu sampai bila lagi?๐Ÿ˜‰.
.
Huhu..
.
Thanks dear๐Ÿ˜˜.
.
Minum secara konsisten, then tunggu kesan yang WOW!.
.
Yang pasti kesannya memang Wow!.
.
โœ”๏ธBantu turunkan berat badan.
โœ”๏ธSihat dan cantik kan kulit, makin lembab, makin flawless.
โœ”๏ธBuang toxin dalam badan.
โœ”๏ธBeri tenaga dan kekal segar sepanjang hari.
.
Jadikan BTGDrink amalan harian anda๐Ÿ˜˜.
.
.
Perlukan info lanjut? Whatsapp ke,
.
โ˜Ž๏ธ60199681322
โ˜Ž๏ธ60199681322
โ˜Ž๏ธ60199681322
.
.
fb.me/bedrinktrg
.
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Mereka sudah!. . Uols nak tunggu sampai bila lagi?๐Ÿ˜‰. . Huhu.. . Thanks dear๐Ÿ˜˜. . Minum secara konsisten, then tunggu kesan yang WOW!. . Yang pasti kesannya memang Wow!. . โœ”๏ธBantu turunkan berat badan. โœ”๏ธSihat dan cantik kan kulit, makin lembab, makin flawless. โœ”๏ธBuang toxin dalam badan. โœ”๏ธBeri tenaga dan kekal segar sepanjang hari. . Jadikan BTGDrink amalan harian anda๐Ÿ˜˜. . . Perlukan info lanjut? Whatsapp ke, . โ˜Ž๏ธ60199681322 โ˜Ž๏ธ60199681322 โ˜Ž๏ธ60199681322 . . fb.me/bedrinktrg . . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
USUS ITU UMPAMA SINKI!
.
Biar betul! Eiiii kotornya!.
.

Usus atau kolon kita umpama sebuah sinki. Bayangkan sinki kat dapur uols tu. Setiap minggu atau paling malas pun setiap bulan kita bersihkan, betul tak.? Ke uols biarkan berlumut, berminyak cam gitu...๐Ÿคจ. .
.
Macam tu jugaklah dengan usus kita. Perlu dibersihkan. Dah kita sumbat dengan memacam makanan, hinggakan tak sedar dah tersumbat dan jadi tempat pengumpulan toksin. Naya betul kat badan kan..!.
.
Lepas tu, kita pula start di serang sakit kepalalah, susah nak membuang, nafas dan badan berbau, perut moncit, cepat penat, dan banyakkk lagi lah, semuanya yang tak best! .
Mana nak bestnya, dah badan jadi tempat kumpul toxsin, umpama tong sampah lah, best ke busuk..?.๐Ÿ™„
.
Untuk bersihkan usus, kita perlulah detox. Macam- macam cara nak detox ni. Buat dengan tak jer, rajin dengan malas jerr. .
.
Bagi Nadia yang superwoman ni, hanya minum @betheglamorousdrink setiap hari, selesai masalah..๐Ÿ˜‹. Memang terbukti sangat berkesan dan mudah, rasa pula alahai, sedap yakmat uols. Hehe..
.
Uols pun superwoman macam Nadia?
Confirm busy kan, mehlah whatsapp Nadia, kita share rahsia best ni, ๐Ÿ“ž019-968-1322
.
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
USUS ITU UMPAMA SINKI! . Biar betul! Eiiii kotornya!. . Usus atau kolon kita umpama sebuah sinki. Bayangkan sinki kat dapur uols tu. Setiap minggu atau paling malas pun setiap bulan kita bersihkan, betul tak.? Ke uols biarkan berlumut, berminyak cam gitu...๐Ÿคจ. . . Macam tu jugaklah dengan usus kita. Perlu dibersihkan. Dah kita sumbat dengan memacam makanan, hinggakan tak sedar dah tersumbat dan jadi tempat pengumpulan toksin. Naya betul kat badan kan..!. . Lepas tu, kita pula start di serang sakit kepalalah, susah nak membuang, nafas dan badan berbau, perut moncit, cepat penat, dan banyakkk lagi lah, semuanya yang tak best! . Mana nak bestnya, dah badan jadi tempat kumpul toxsin, umpama tong sampah lah, best ke busuk..?.๐Ÿ™„ . Untuk bersihkan usus, kita perlulah detox. Macam- macam cara nak detox ni. Buat dengan tak jer, rajin dengan malas jerr. . . Bagi Nadia yang superwoman ni, hanya minum @betheglamorousdrink setiap hari, selesai masalah..๐Ÿ˜‹. Memang terbukti sangat berkesan dan mudah, rasa pula alahai, sedap yakmat uols. Hehe.. . Uols pun superwoman macam Nadia? Confirm busy kan, mehlah whatsapp Nadia, kita share rahsia best ni, ๐Ÿ“ž019-968-1322 . . . #produkkecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Syhhh..dekat sikit, tengok sini..๐Ÿ˜‰,
.
Inilah rutin Nadia setiap pagi, waaaajib!๐Ÿ˜. Mudah yakmat uols. Shake dan terus minum.
.
Ramai tanya Nadia, macam mana nak dapatkan BE Shaker yang menawan kalbu ni..? Hehehe.
.
Mudah jerr, beli @betheglamorousdrink sekarang, dengan Harga Promo dan Percuma BE Shaker๐Ÿ˜˜. .
.
Alaaa, Nadia tau uols berminat? Kan..kan..kan..๐Ÿ˜…,
.
Whatsapp ok, Nadia tunguuu,
๐Ÿ“ž6019-968-1322
.
.
fb.me/bedrinktrg
.
#produk4dalam1 #ProdukKecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Syhhh..dekat sikit, tengok sini..๐Ÿ˜‰, . Inilah rutin Nadia setiap pagi, waaaajib!๐Ÿ˜. Mudah yakmat uols. Shake dan terus minum. . Ramai tanya Nadia, macam mana nak dapatkan BE Shaker yang menawan kalbu ni..? Hehehe. . Mudah jerr, beli @betheglamorousdrink sekarang, dengan Harga Promo dan Percuma BE Shaker๐Ÿ˜˜. . . Alaaa, Nadia tau uols berminat? Kan..kan..kan..๐Ÿ˜…, . Whatsapp ok, Nadia tunguuu, ๐Ÿ“ž6019-968-1322 . . fb.me/bedrinktrg . #produk4dalam1  #ProdukKecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
7 Alasan Kenapa Perlu Sarapan dengan Bijirin/Oat!.
.
No.7 paling best!.
.
1. Mengurangkan kadar kolestrol.
2. Menyebabkan rasa kenyang yang lama.
3. Mempunyai serat terbaik bagi yang ingin kurus dengan sihat.
4. Mengurangkan risiko sakit jantung dan tekanan darah tinggi.
5. Mencegah masalah sembelit dan buasir.
6. Memenuhi keperluan harian badan dengan tambahkan susu dan buahaan kedalam 1 mangkuk oat/bijirin.
7. Membantu kurangkan berat badan!.
.
Tapi 30 minit sebelum sarapan, minum #betheglamorousdrink bagi membantu uols dapatkan kesan yang lagi Wow!.
.
Ramai dah berjaya, uols bila lagi?.
.
๐Ÿ“ฒ60135072605
.
#produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #ipunnak #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus
7 Alasan Kenapa Perlu Sarapan dengan Bijirin/Oat!. . No.7 paling best!. . 1. Mengurangkan kadar kolestrol. 2. Menyebabkan rasa kenyang yang lama. 3. Mempunyai serat terbaik bagi yang ingin kurus dengan sihat. 4. Mengurangkan risiko sakit jantung dan tekanan darah tinggi. 5. Mencegah masalah sembelit dan buasir. 6. Memenuhi keperluan harian badan dengan tambahkan susu dan buahaan kedalam 1 mangkuk oat/bijirin. 7. Membantu kurangkan berat badan!. . Tapi 30 minit sebelum sarapan, minum #betheglamorousdrink  bagi membantu uols dapatkan kesan yang lagi Wow!. . Ramai dah berjaya, uols bila lagi?. . ๐Ÿ“ฒ60135072605 . #produk4dalam1  #BeTheGlamorousDrink  #ProdukKecantikan  #SayaJual  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #behealthybeslimbebeautiful  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #LifestyleDrink  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #ipunnak  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus 
Alhamdulillah. Done pengeposan sebelum abang posmen bercuti๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Thanks uols yang buat langkah bijak dapatkan grab PROMO GONG XI๐Ÿ˜.
.
.
Happy Chinese New Year๐Ÿ˜˜.
.
Order dibuka seperti biasa ok. .
Kepada 50 pertama, sis nak bagi Angpauโฃ๏ธ.
.
๐Ÿ“ž 6019-968-1322
.
.
#ProdukKecantikan #trustedsellermalaysia #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #trustedonlineshop #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Alhamdulillah. Done pengeposan sebelum abang posmen bercuti๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Thanks uols yang buat langkah bijak dapatkan grab PROMO GONG XI๐Ÿ˜. . . Happy Chinese New Year๐Ÿ˜˜. . Order dibuka seperti biasa ok. . Kepada 50 pertama, sis nak bagi Angpauโฃ๏ธ. . ๐Ÿ“ž 6019-968-1322 . . #ProdukKecantikan  #trustedsellermalaysia  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #trustedonlineshop  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Hello, dah dinner?. Nak gemuk boleh skip dinner ya๐Ÿ˜.
.
7 Tips Makan Malam secara Sihat.
.
1. Makan makanan yang seimbang, hadkan makan yang digoreng, berminyak dan berlemak-lemak.
.
2. Ambil tahu saiz hidangan. Untuk malam anggaran 400-500 kalori sahaja. Jagalah portion makan tu, cukup ambil dalam kuantiti yang kecil jer.
.
3. Makan antara jam 6.30 petang hingga 8.30 malam. Jaga waktu makan yang betul tau.
.
4. Elakkan makan terlalu lewat ya, nanti nak tidur pun tak selesa kan.
.
5. Sambil menonton tv tu jangan lah duk makan sis, nanti tak sedar dah habis seperiuk.
.
6. Nak tidur dengan lena dan selesa, minumlah susu atau air masak, tak perlulah ambil kopi atau teh lagi ok.
.
7. Sebelum makan malam, boleh minum 1 sachet @betheglamorousdrink ,kesannya lagi Wow๐Ÿ˜˜.
.
.
Yang penting sayangi badan sendiri ok๐Ÿ˜ฌ.
.
๐Ÿ“ฑ6019-968-1322
.
.
fb.me/bedrinktrg
.
#produk4dalam1 #ProdukKecantikan #produkhalal #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #beauty #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #Bedrink #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim  #healthyeating
Hello, dah dinner?. Nak gemuk boleh skip dinner ya๐Ÿ˜. . 7 Tips Makan Malam secara Sihat. . 1. Makan makanan yang seimbang, hadkan makan yang digoreng, berminyak dan berlemak-lemak. . 2. Ambil tahu saiz hidangan. Untuk malam anggaran 400-500 kalori sahaja. Jagalah portion makan tu, cukup ambil dalam kuantiti yang kecil jer. . 3. Makan antara jam 6.30 petang hingga 8.30 malam. Jaga waktu makan yang betul tau. . 4. Elakkan makan terlalu lewat ya, nanti nak tidur pun tak selesa kan. . 5. Sambil menonton tv tu jangan lah duk makan sis, nanti tak sedar dah habis seperiuk. . 6. Nak tidur dengan lena dan selesa, minumlah susu atau air masak, tak perlulah ambil kopi atau teh lagi ok. . 7. Sebelum makan malam, boleh minum 1 sachet @betheglamorousdrink ,kesannya lagi Wow๐Ÿ˜˜. . . Yang penting sayangi badan sendiri ok๐Ÿ˜ฌ. . ๐Ÿ“ฑ6019-968-1322 . . fb.me/bedrinktrg . #produk4dalam1  #ProdukKecantikan  #produkhalal  #Produkkurusselepasbersalin  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #beauty  #behealthybeslimbebeautiful  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #Bedrink  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim  #healthyeating 
@Regranned from @betheglamorousdrink -  BILA EMOSI TERGANGU FIKIRAN AKAN BERCELARU DAN MENYEBABKAN BADAN TAK BERTENAGA DAN JADI MALAS ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช Pernah anda alami masalah seperti di atas? Inilah berlaku jika badan anda tidak detox! Bila kita di bebani dengan kerja di office dan di rumah Anda akan rasa tidak bertenaga, cepat lesu, rasa malas , sakit kepala , badan dan nafas berbau dan mcm2 lagi. Suami tengok punn hmmm ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Nadia juga pernah mengalami seperti masalah berikut tapi sekarang tidak lagi! Kalau ikut kerja nadia dengan sebagai pengacara CJWOW SHOP dan seorang Usahawan dan juga ibu kepada dua anak, sememangnya memerlukan extra energy dan supplement untuk terus kelihatan cergas, cantik dan slim๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nadia sarankan ambik supplement yg ada bahan utl detox supaya anda sentiasa bertenaga, cantik, ceria dan yg penting slimm ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #BeTheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD
#sayajual #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful  #BTGDRINK #makinkurusmakinputihmakinmuda
@Regranned from @betheglamorousdrink - BILA EMOSI TERGANGU FIKIRAN AKAN BERCELARU DAN MENYEBABKAN BADAN TAK BERTENAGA DAN JADI MALAS ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช Pernah anda alami masalah seperti di atas? Inilah berlaku jika badan anda tidak detox! Bila kita di bebani dengan kerja di office dan di rumah Anda akan rasa tidak bertenaga, cepat lesu, rasa malas , sakit kepala , badan dan nafas berbau dan mcm2 lagi. Suami tengok punn hmmm ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Nadia juga pernah mengalami seperti masalah berikut tapi sekarang tidak lagi! Kalau ikut kerja nadia dengan sebagai pengacara CJWOW SHOP dan seorang Usahawan dan juga ibu kepada dua anak, sememangnya memerlukan extra energy dan supplement untuk terus kelihatan cergas, cantik dan slim๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nadia sarankan ambik supplement yg ada bahan utl detox supaya anda sentiasa bertenaga, cantik, ceria dan yg penting slimm ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #BeTheGlamorousdrink  #Produkkurusselepasbersalin  #lifestyledrink  #UsahawanBTGD  #sayajual  #beautyaddict  #Cantikduludankiniselamanya  #behealthybeslimbebeautiful  #BTGDRINK  #makinkurusmakinputihmakinmuda