an online Instagram web viewer

#TsunamiShaklee medias

Photos

PARUT HILANG DALAM 8 HARI

Hati mana tak meronta ronta happy. Bila kesan jerawat yang susah sangat nak hilang boleh lenyap dalam masa 8 hari.

Mula mula tu tak perasan sangat tapi bila letak gambar sebelah memang... wow!

Betul sangat seperti apa yg Dr Kriss Kyrou bagitau masa roadshow hari tu. Yang kesan youth akan nampak sebelum 1 bulan lagi.

Bayangkanlah kalau pakai lebih dari sebulan. Memang betul2 muda kulit ni 1 abad lagi aka muda 10 tahun tau.

Mau tak teruja. Kawan2 yang pakai semunya bagi feedback positif. Masing2 kulit makin

cerah

liang pori makin kecil

kulit lembut sangattt

parut mula pudar

jeragat pudar

kedutan halus makin hilang

kendur pada wajah dah makin tegang

memang puas hati sangat lah. Nampaknya raya bulan Jun nanti kulit makin flawless la. 😍😍😍 Mesti kena gigih dan rajin2 pakai youth tanpa skip. Sebab mmg power hasil dia

KakSu nak beli lagi 1 set utk simpan stok sendiri. Almaklumla bulan Mac ni ada PROMOSI Diskaun full set siap dapat radian c + e PERCUMA. Yang warna emas tuuu.. korang nak juga?

boleh boleh! amik preorder dulu nanti masuk je 1 mac kita pakat2 beli dan terus pakai.

wasap je kaksu di 010 879 8077. Nnti kakSu ajar sampai jadi cun melecun. 💋💋 Your beauty consultant💃
kakSu
010 879 8077

#tsunamishaklee #tsunamiyouth
PARUT HILANG DALAM 8 HARI Hati mana tak meronta ronta happy. Bila kesan jerawat yang susah sangat nak hilang boleh lenyap dalam masa 8 hari. Mula mula tu tak perasan sangat tapi bila letak gambar sebelah memang... wow! Betul sangat seperti apa yg Dr Kriss Kyrou bagitau masa roadshow hari tu. Yang kesan youth akan nampak sebelum 1 bulan lagi. Bayangkanlah kalau pakai lebih dari sebulan. Memang betul2 muda kulit ni 1 abad lagi aka muda 10 tahun tau. Mau tak teruja. Kawan2 yang pakai semunya bagi feedback positif. Masing2 kulit makin cerah liang pori makin kecil kulit lembut sangattt parut mula pudar jeragat pudar kedutan halus makin hilang kendur pada wajah dah makin tegang memang puas hati sangat lah. Nampaknya raya bulan Jun nanti kulit makin flawless la. 😍😍😍 Mesti kena gigih dan rajin2 pakai youth tanpa skip. Sebab mmg power hasil dia KakSu nak beli lagi 1 set utk simpan stok sendiri. Almaklumla bulan Mac ni ada PROMOSI Diskaun full set siap dapat radian c + e PERCUMA. Yang warna emas tuuu.. korang nak juga? boleh boleh! amik preorder dulu nanti masuk je 1 mac kita pakat2 beli dan terus pakai. wasap je kaksu di 010 879 8077. Nnti kakSu ajar sampai jadi cun melecun. 💋💋 Your beauty consultant💃 kakSu 010 879 8077 #tsunamishaklee  #tsunamiyouth 
xSay2
Bismillah..
.
Saje nak tunjuk betapa bestnya YOUTH walaupun belum sebulan guna.
.
Nak tambah meletop perubahan dia sebab Puan ni dah makan Set Detox 4 bulan. So bila guna Youth memang kebabom la hasil dia
.
Ya Allah x sabarnyaaa nak guna YOUTH juga 😍😍😍
.
Jom pre-order skarang!

#tsunamiYOUTH #tsunamiShaklee #tsunamiGMF #TeamMagnifique🚀 #Happymom #gmf_tsunamiYouth #shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleereadystock
[ ANEMIA KETIKA HAMIL ]
.
Bahasa mudahnya low hemoglobin atau kurang darah merah. .
Perkara ni sangat common ketika hamil kerana secara physiology, ibu hamil memerlukan banyak darah merah ke baby dan volume darah ketika ini meningkat mengakibatkan darah menjadi sedikit cair dari biasa.
.
Salah satu KOMPOSISI UTAMA hemoglobin adalah IRON.
.
Jika ibu hamil tidak mendapat tambahan iron yang mencukupi, mereka mudah menjadi anemia.
.
Salah satu cara untuk menaikkan hemoglobin adalah dengan mengambil nutrisi seperti Vitalea yang lengkap dengan keperluan zat yang diperlukan oleh tubuh termasuk iron.
. 
Pengambilan vitamin C bersama Vitalea sangat digalakkan agar penyerapan iron menjadi lebih berkesan.

Whatsapp Ana untuk order
013 394 3209

#sayajualshaklee #shakleeguamusang #shakleekelantan #hblow #anemia #ibuhamil #vitalea #vitamincshaklee #pengedarshakleekelantan #pengedarshakleeguamusang #bazaarpaknil #liveamazing #tsunamishaklee #hbrendah
[ ANEMIA KETIKA HAMIL ] . Bahasa mudahnya low hemoglobin atau kurang darah merah. . Perkara ni sangat common ketika hamil kerana secara physiology, ibu hamil memerlukan banyak darah merah ke baby dan volume darah ketika ini meningkat mengakibatkan darah menjadi sedikit cair dari biasa. . Salah satu KOMPOSISI UTAMA hemoglobin adalah IRON. . Jika ibu hamil tidak mendapat tambahan iron yang mencukupi, mereka mudah menjadi anemia. . Salah satu cara untuk menaikkan hemoglobin adalah dengan mengambil nutrisi seperti Vitalea yang lengkap dengan keperluan zat yang diperlukan oleh tubuh termasuk iron. . Pengambilan vitamin C bersama Vitalea sangat digalakkan agar penyerapan iron menjadi lebih berkesan. Whatsapp Ana untuk order 013 394 3209 #sayajualshaklee  #shakleeguamusang  #shakleekelantan  #hblow  #anemia  #ibuhamil  #vitalea  #vitamincshaklee  #pengedarshakleekelantan  #pengedarshakleeguamusang  #bazaarpaknil  #liveamazing  #tsunamishaklee  #hbrendah 
Apom susu mudah versi mama Hani senang ja bahan-bahannya.. Ade ke yang berminat nak mengukus apom susu versi mama Hani yang mudah dah sedap hingga licin loyang bak hang... Ok la mama Hani kongsi sini je la resepi apom susu mama Hanie.. Bahan-bahannya;
5 biji telur ayam gred B
1/2 cawan gula putih
1 sudu besar ovelete
1/2 tutup perisa vanila
* 4 sudu besar susu pekat
** 2 cawan tepung gandum yang diayak
*** pewarna kesukaan..pilihan mama Hani ( pink, kuning)  campuran warna pilihan mama Hanie..menarik dan ceria....pesanan khidmat jangan bubuh warna tu terlalu banyak...tak baik untuk kesihatan}.
[Cukup bahan-bahan ni bolehlah membuatnya]. Cara bancuhannya;
1) masukkan telur, gula, ovelete, perisa vanila mixed sampai gebussss.
2) kemudian masukkan susu mixed hingga sekata dan akhirnya masukkan tepung.
3) Bahagikan ikut warna kesukaan korang ye..3/4/5 warna. Suka hati la..janji lawoo.
4) Tuangkan ke dalam loyang /bekas yang cantik serta berselang-selikan warnanya sehingga habis..selepas itu, lorekkan dengan lidi dari luar ke dalam (tengah) dan dari dalam (tengah) ke luar...jadilah bentuk bunga...
5) Opppsss maap terlupa sebelum tu panaskan pengukus ye sebelum nak mengukus.
6) Pengukus dah panas masukkan loyang dan kukus sehingga masak lebih kurang 10-15minit mengikut besar yang dikukus..
7) Siap dan boleh di ngappp...perrhhh sedapnya..sedar-sedar dah habis.. Kalau tak paham boleh kita chat-chat sini www.wasap.my/0122309572

#tsunami2018 
#tsunamishaklee
#oshem22
#jomapamsusu
Apom susu mudah versi mama Hani senang ja bahan-bahannya.. Ade ke yang berminat nak mengukus apom susu versi mama Hani yang mudah dah sedap hingga licin loyang bak hang... Ok la mama Hani kongsi sini je la resepi apom susu mama Hanie.. Bahan-bahannya; 5 biji telur ayam gred B 1/2 cawan gula putih 1 sudu besar ovelete 1/2 tutup perisa vanila * 4 sudu besar susu pekat ** 2 cawan tepung gandum yang diayak *** pewarna kesukaan..pilihan mama Hani ( pink, kuning) campuran warna pilihan mama Hanie..menarik dan ceria....pesanan khidmat jangan bubuh warna tu terlalu banyak...tak baik untuk kesihatan}. [Cukup bahan-bahan ni bolehlah membuatnya]. Cara bancuhannya; 1) masukkan telur, gula, ovelete, perisa vanila mixed sampai gebussss. 2) kemudian masukkan susu mixed hingga sekata dan akhirnya masukkan tepung. 3) Bahagikan ikut warna kesukaan korang ye..3/4/5 warna. Suka hati la..janji lawoo. 4) Tuangkan ke dalam loyang /bekas yang cantik serta berselang-selikan warnanya sehingga habis..selepas itu, lorekkan dengan lidi dari luar ke dalam (tengah) dan dari dalam (tengah) ke luar...jadilah bentuk bunga... 5) Opppsss maap terlupa sebelum tu panaskan pengukus ye sebelum nak mengukus. 6) Pengukus dah panas masukkan loyang dan kukus sehingga masak lebih kurang 10-15minit mengikut besar yang dikukus.. 7) Siap dan boleh di ngappp...perrhhh sedapnya..sedar-sedar dah habis.. Kalau tak paham boleh kita chat-chat sini www.wasap.my/0122309572 #tsunami2018  #tsunamishaklee  #oshem22  #jomapamsusu 
Benda yg buat ibu2 trauma nak bersalin dan seksa semasa berpantang bila terkenangkan sakit dan peritnya luka akibat bersalin. Luka bersalin boleh jadi disebabkan episiotomy atau luka bersalin sebab pembedahan (czer).
.
Luka czer ni yg kena jg elok2. Ada yg dah bertahun2 pun masih lagi terasa sakit kt bahagian czer. .
Sy tiga2 anak bersalin normal dan kena jahit sbb episiotomi dan terkoyak. Walaupun normal teringat balik luka yg dijahit tu...terus rasa ngilu...ouch 😖
.
TAPI...lain plak dgn ibu2 ni, sihat dan happy ketika berpantang. Zero stress katanya. Rupa2nya diorg amik Vivix la. Patutla luka cepat kering, badan cepat pulih. .
Vivix ni boleh amik terus lepas bersalin, xde efek panas mcm jamu. Kalau baby ada jaundice pun boleh je amik. .
Mommy2 to be jgn lupa angkut Vivix masuk labour room tau. Kalau xde..boleh order kat saya.
.
Belian 2 botol VIVIX ✔Free membership
✔Free postage
✔Cashback
▪▪▪▪▪▪
www.wasap.my/60135202707 ▪▪▪▪▪▪
Follow FB: http://bit.ly/2rOqKuq
Follow Page: http://bit.ly/2DKP2uU

#tsunamishaklee
#tsunamivivix
#shakleeeffect
#liveamazing
#lovemamastore
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia
#instagramshopmalaysia 
#bazarpaknil
#kurus
#sihat
#cantik
Benda yg buat ibu2 trauma nak bersalin dan seksa semasa berpantang bila terkenangkan sakit dan peritnya luka akibat bersalin. Luka bersalin boleh jadi disebabkan episiotomy atau luka bersalin sebab pembedahan (czer). . Luka czer ni yg kena jg elok2. Ada yg dah bertahun2 pun masih lagi terasa sakit kt bahagian czer. . Sy tiga2 anak bersalin normal dan kena jahit sbb episiotomi dan terkoyak. Walaupun normal teringat balik luka yg dijahit tu...terus rasa ngilu...ouch 😖 . TAPI...lain plak dgn ibu2 ni, sihat dan happy ketika berpantang. Zero stress katanya. Rupa2nya diorg amik Vivix la. Patutla luka cepat kering, badan cepat pulih. . Vivix ni boleh amik terus lepas bersalin, xde efek panas mcm jamu. Kalau baby ada jaundice pun boleh je amik. . Mommy2 to be jgn lupa angkut Vivix masuk labour room tau. Kalau xde..boleh order kat saya. . Belian 2 botol VIVIX ✔Free membership ✔Free postage ✔Cashback ▪▪▪▪▪▪ www.wasap.my/60135202707 ▪▪▪▪▪▪ Follow FB: http://bit.ly/2rOqKuq Follow Page: http://bit.ly/2DKP2uU #tsunamishaklee  #tsunamivivix  #shakleeeffect  #liveamazing  #lovemamastore  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #instagramshopmalaysia  #bazarpaknil  #kurus  #sihat  #cantik 
Youth lagi! 
Kami di kalangan yang dapat test guna lebih awal dari launching Mac nanti. . . . 
Lihat ni! Belum seminggu dah ada kesan positif terhadap masalah jerawat merah pada muka 😊
. . . 
Belum lagi sebulan 😱 . . 
Bayangkan hasilnya nanti! Kitorang siap cari kamera yang boleh capture semua pori tau! X main yang ada filter bagai! Malah ada yang konsisten gi buat skin analysis sebelum semasa & selepas guna Youth 😉
. . 
Shaklee menitikberatkan kajian & keberkesanan yang boleh dibuktikan bukan semata-mata pada testimoni, malah dari kajian terperinci. . . 
Youth adalah kajian lebih 8 tahun dengan 8 patent. Diuji oleh pakar dermatology & ophthalmologist
.
.
100 % vegan 🍀
Hypoallergenic (sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif) 
Non-comedogenic 
Look Younger Longer 💃
. . . 
Preorder Youth (grab 1 Mac) 📲 019-7646021 📲 019-7646021 📲 019-7646021 . . 
#testimoniyouth 
#masalahkulitsensitif
#masalahjerawat
#pencucimukayouth
#youthshaklee
#youthskincare
#pengedaryouth 
#masalahkulitkusam 
#masalahkulitkering
#masalahkulitberminyak 
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara  #duckscarves #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
Youth lagi! Kami di kalangan yang dapat test guna lebih awal dari launching Mac nanti. . . . Lihat ni! Belum seminggu dah ada kesan positif terhadap masalah jerawat merah pada muka 😊 . . . Belum lagi sebulan 😱 . . Bayangkan hasilnya nanti! Kitorang siap cari kamera yang boleh capture semua pori tau! X main yang ada filter bagai! Malah ada yang konsisten gi buat skin analysis sebelum semasa & selepas guna Youth 😉 . . Shaklee menitikberatkan kajian & keberkesanan yang boleh dibuktikan bukan semata-mata pada testimoni, malah dari kajian terperinci. . . Youth adalah kajian lebih 8 tahun dengan 8 patent. Diuji oleh pakar dermatology & ophthalmologist . . 100 % vegan 🍀 Hypoallergenic (sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif) Non-comedogenic Look Younger Longer 💃 . . . Preorder Youth (grab 1 Mac) 📲 019-7646021 📲 019-7646021 📲 019-7646021 . . #testimoniyouth  #masalahkulitsensitif  #masalahjerawat  #pencucimukayouth  #youthshaklee  #youthskincare  #pengedaryouth  #masalahkulitkusam  #masalahkulitkering  #masalahkulitberminyak  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duckscarves  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
Skincare YOUTH level skincare PREMIUM
.
CLINICAL RESULTS PROVEN!!!
.
8 tahun formulation untuk Youth ni dibuat semata mata nak hasilkan satu skincare yg sgt sgt berkesan tapi bebas sebebas-bebasnya dari segala bahan tidak organic
Kenapa sampai 8 tahun nak hasilkan ??
.
Penyelidikan yg makan masa dan wang beratus-ratus juta
.
Youth Shaklee tak kan memudaratkan keselamatan pengguna
.
100% Vegan ✅
Hipoalergenik ✅
Non - Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori )✅
Diuji oleh ahli dermatologi ✅
Diuji oleh ahli oftalmologi ✅
.
Janji Shaklee rangkaian penjagaan kulit Youth ni bukan saja menambah baik kesihatan kulit secara dramatik tapi dijamin mampu mengubah usia kulit lebih muda !!!
.
PROVEN tau . Bukan cikai cikai pilih model kulit cantik and assume as this product works
.
Sangat exclusive . Sya memang kena pakai since kulit Sya memang sensitif
.
I need something yang natural and safe , dah serik pakai segala produk local yang memudaratkan
.
Sya menyeru semua masyarakat kat luar sana kena pakai Youth! Dah ramai yang menjadi mangsa dengan produk kecantikan
.
But not with Shaklee . 100% guarantee
.
Just choose something that match with you ! Sya pilih YOUTH ! Sya start amik preorder
.
Whatsapp sini
www.wasap.my/60196216890 
#tsunamishaklee
#g20
#tsunami2018
Skincare YOUTH level skincare PREMIUM . CLINICAL RESULTS PROVEN!!! . 8 tahun formulation untuk Youth ni dibuat semata mata nak hasilkan satu skincare yg sgt sgt berkesan tapi bebas sebebas-bebasnya dari segala bahan tidak organic Kenapa sampai 8 tahun nak hasilkan ?? . Penyelidikan yg makan masa dan wang beratus-ratus juta . Youth Shaklee tak kan memudaratkan keselamatan pengguna . 100% Vegan ✅ Hipoalergenik ✅ Non - Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori )✅ Diuji oleh ahli dermatologi ✅ Diuji oleh ahli oftalmologi ✅ . Janji Shaklee rangkaian penjagaan kulit Youth ni bukan saja menambah baik kesihatan kulit secara dramatik tapi dijamin mampu mengubah usia kulit lebih muda !!! . PROVEN tau . Bukan cikai cikai pilih model kulit cantik and assume as this product works . Sangat exclusive . Sya memang kena pakai since kulit Sya memang sensitif . I need something yang natural and safe , dah serik pakai segala produk local yang memudaratkan . Sya menyeru semua masyarakat kat luar sana kena pakai Youth! Dah ramai yang menjadi mangsa dengan produk kecantikan . But not with Shaklee . 100% guarantee . Just choose something that match with you ! Sya pilih YOUTH ! Sya start amik preorder . Whatsapp sini www.wasap.my/60196216890 #tsunamishaklee  #g20  #tsunami2018 
Bismillah
.
Vivix adalah minuman botani yg bekerja sehingga ke peringkat sel. Vivix memperbaharui sel-sel rosak dan menggantikannya dengan sel-sel yang baru
.
Sebab tulah orang cakap Vivix ni supplement awet muda, sebab bila dia dah perbaharui sel-sel jadi muda tak hairanlah kesannya nampak juga pada luaran kulit kita
.
Jom Vivix!
.
Bukan utk kulit kita aje tau!

http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #gmfFighter #tsunamiGMF #tsunamishaklee #Vivix #TeamMagnifique #Happymom #gmf_10tahunmudadariusiasebenar_youth
Bismillah . Vivix adalah minuman botani yg bekerja sehingga ke peringkat sel. Vivix memperbaharui sel-sel rosak dan menggantikannya dengan sel-sel yang baru . Sebab tulah orang cakap Vivix ni supplement awet muda, sebab bila dia dah perbaharui sel-sel jadi muda tak hairanlah kesannya nampak juga pada luaran kulit kita . Jom Vivix! . Bukan utk kulit kita aje tau! http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #gmfFighter  #tsunamiGMF  #tsunamishaklee  #Vivix  #TeamMagnifique  #Happymom  #gmf_10tahunmudadariusiasebenar_youth 
DISEBALIK TABIR WORKING AT HOME MAMA

Syukur Wan panjatkan kepada Allah s.w.t kerana Allah berikan rezeki yang tak putus setiap hari dalam menguruskan bisnes vitamin ni. 
Namun, dalam melakukan bisnes ini ada  dugaan dan cabarannya. Bila bekerja di rumah bersama anak-anak, sangat mencabar. Tapi cabaran itulah sebenarnya kejayaan. 
Setiap cabaran yang dihadapi adalah ujian dari Allah s.w.t. Ujian tanda Allah sayang, Ujian tanda Allah rindu. 
Inilah disebalik tabir setiap urusan bisnes Wan. Soho dan kerenah anak-anak sewaktu delivery vitamin. Yang ini sahaja sempat dirakam dan banyak yang dirakam dalam minda. 
Anak menangis masa cod..anak nak menyusu tgh drive..anak mengacau masuk soho..macam2 hal.. Itulah cabaran untuk maju ke depan. 
Doakan wan terua kuat untuk hadapi segala cabaran masa depan ya.

#TsunamiShaklee
#Ohsem22
DISEBALIK TABIR WORKING AT HOME MAMA Syukur Wan panjatkan kepada Allah s.w.t kerana Allah berikan rezeki yang tak putus setiap hari dalam menguruskan bisnes vitamin ni. Namun, dalam melakukan bisnes ini ada dugaan dan cabarannya. Bila bekerja di rumah bersama anak-anak, sangat mencabar. Tapi cabaran itulah sebenarnya kejayaan. Setiap cabaran yang dihadapi adalah ujian dari Allah s.w.t. Ujian tanda Allah sayang, Ujian tanda Allah rindu. Inilah disebalik tabir setiap urusan bisnes Wan. Soho dan kerenah anak-anak sewaktu delivery vitamin. Yang ini sahaja sempat dirakam dan banyak yang dirakam dalam minda. Anak menangis masa cod..anak nak menyusu tgh drive..anak mengacau masuk soho..macam2 hal.. Itulah cabaran untuk maju ke depan. Doakan wan terua kuat untuk hadapi segala cabaran masa depan ya. #TsunamiShaklee  #Ohsem22 
Assalamualikum ✨
-
-
Selamat pagi dan have a great day 🌈✨
-
-
Kedai shaklee ummi muhaimin dah buka dah tau 👍🏻 👍🏻
-
-
Selamat bershaklee dengan kak ina
-
-
Yang mana nak tau APA PROMOSI HARGA TERBAIK boleh hubungi kak ina segera
-
Zalina
016 447 4510
-
-
#shaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #tsunamishaklee #shaklee2018
Assalamualikum ✨ - - Selamat pagi dan have a great day 🌈✨ - - Kedai shaklee ummi muhaimin dah buka dah tau 👍🏻 👍🏻 - - Selamat bershaklee dengan kak ina - - Yang mana nak tau APA PROMOSI HARGA TERBAIK boleh hubungi kak ina segera - Zalina 016 447 4510 - - #shaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #tsunamishaklee  #shaklee2018 
Full Unboxing Video 
Youth bakal dijual secara rasminya untuk semua bermula Mac ini. 
Tinggal lebih kurang 7 hari saja lagi untuk u olls buat pre-order set Youth Skincare launched promo ni ya 😉

Untuk Mac, ada pilihan untuk grab full set Intensive & Treatment (free membership, cashback, Youth Beauty Bag & Radiance C+E, nilai lebih RM450) 
Atau grab Starter Set & dapat  Magnifying Mirror (2 way - 5 times magnify) 
Cepat-cepat hubungi saya ya 📲 019-7646021 📲 019-7646021
📲 019-7646021 
Dijangka set promo juga cepat sold out macam yang berlaku di US sebelum ni

#premiumskincare
#pencucimukashaklee
#promosiYouth
#skincareshaklee
#youthshaklee 
#masalahkulitsensitif
#masalahkulitberminyak 
#masalahkulitkusam 
#masalahkulitkering 
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara #duckscarves  #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
Full Unboxing Video Youth bakal dijual secara rasminya untuk semua bermula Mac ini. Tinggal lebih kurang 7 hari saja lagi untuk u olls buat pre-order set Youth Skincare launched promo ni ya 😉 Untuk Mac, ada pilihan untuk grab full set Intensive & Treatment (free membership, cashback, Youth Beauty Bag & Radiance C+E, nilai lebih RM450) Atau grab Starter Set & dapat Magnifying Mirror (2 way - 5 times magnify) Cepat-cepat hubungi saya ya 📲 019-7646021 📲 019-7646021 📲 019-7646021 Dijangka set promo juga cepat sold out macam yang berlaku di US sebelum ni #premiumskincare  #pencucimukashaklee  #promosiYouth  #skincareshaklee  #youthshaklee  #masalahkulitsensitif  #masalahkulitberminyak  #masalahkulitkusam  #masalahkulitkering  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duckscarves  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
Bismillah..
.
Dalam bisnes atau dalam apa je benda yg kita buat, perkara2 di sebalik tabir tu dh memang lumrah. Memang adat. Memang ada
.
Kalau tak macam mana pelakon nak start berlakon, kalau pengarah di belakang tabir tak cakap 'action!', betul x?
.
Untuk bisnes online yg Kak Sya buat ni, buat poster testimoni atau produk memang perlu. Kena ada. Nak buat poster ni pulak, kenalah ikut creativity kita.
.
Kak Sya selalu buat sama ada guna gambar yg ada dalam web Shaklee ataupun snap gmbr sendiri. Dan edit lah guna mana2 apps yg dah ada dalam folder keje ni.. Hihi (jgn cakap Kak Sya edit gambar guna apps Grab/Uber pulak yeeee 😎)
. 
Banyakkan apps photo editing dalam tu? Ada apps yg berbayar tp kebanyakannya apps free je. Pastu pandai2 la godeh nk bg gmbr dan poster ke cun melecun
. 
Untuk video editing pun ada. Yg Kak Sya yg free aje. Maklum laaa baru nk belajar ber-vlog. Hihi
.
Selamat pagi. Have a great day ahead! 🍊

#tsunamishaklee #tsunami2018 #TeamMagnifique #donG16ab #shakleepasirgudang
Bismillah.. . Dalam bisnes atau dalam apa je benda yg kita buat, perkara2 di sebalik tabir tu dh memang lumrah. Memang adat. Memang ada . Kalau tak macam mana pelakon nak start berlakon, kalau pengarah di belakang tabir tak cakap 'action!', betul x? . Untuk bisnes online yg Kak Sya buat ni, buat poster testimoni atau produk memang perlu. Kena ada. Nak buat poster ni pulak, kenalah ikut creativity kita. . Kak Sya selalu buat sama ada guna gambar yg ada dalam web Shaklee ataupun snap gmbr sendiri. Dan edit lah guna mana2 apps yg dah ada dalam folder keje ni.. Hihi (jgn cakap Kak Sya edit gambar guna apps Grab/Uber pulak yeeee 😎) . Banyakkan apps photo editing dalam tu? Ada apps yg berbayar tp kebanyakannya apps free je. Pastu pandai2 la godeh nk bg gmbr dan poster ke cun melecun . Untuk video editing pun ada. Yg Kak Sya yg free aje. Maklum laaa baru nk belajar ber-vlog. Hihi . Selamat pagi. Have a great day ahead! 🍊 #tsunamishaklee  #tsunami2018  #TeamMagnifique  #donG16ab  #shakleepasirgudang 
-
ARTIS DAN SHAKLEE
-
Alhamdullilah,  dapat khabar seorang lagi artis yang popular tanah air telah sah kini menggunakan produk shaklee seterusnya sign up sebagai member shaklee
-
Kenapa? -
Tentulah kerana kehebatan produk shaklee yang diuji dan dijalankan kajian makmal oleh saintis terhebat
-
Sebab itu slogan shaklee adalah
-
🌿Selamat
🌿Semulajadi 🌿 Berkesan
-
Tahniah artis ASHRAF MUSLIM DAN KELUARGA.. 😍 -
Anda bila lagi..
-
Berminat,  boleh hubungi saya
-
Trusted SID since 2012 
ZALINA
📲 016-447 4510 👌 -
#sayajualshaklee 
#pengedarshakleepetalingjaya 
#shakleepetalingjaya 
#tsunamishaklee 
#shaklee2018
- ARTIS DAN SHAKLEE - Alhamdullilah, dapat khabar seorang lagi artis yang popular tanah air telah sah kini menggunakan produk shaklee seterusnya sign up sebagai member shaklee - Kenapa? - Tentulah kerana kehebatan produk shaklee yang diuji dan dijalankan kajian makmal oleh saintis terhebat - Sebab itu slogan shaklee adalah - 🌿Selamat 🌿Semulajadi 🌿 Berkesan - Tahniah artis ASHRAF MUSLIM DAN KELUARGA.. 😍 - Anda bila lagi.. - Berminat, boleh hubungi saya - Trusted SID since 2012 ZALINA 📲 016-447 4510 👌 - #sayajualshaklee  #pengedarshakleepetalingjaya  #shakleepetalingjaya  #tsunamishaklee  #shaklee2018 
-
ARTIS DAN SHAKLEE
-
Alhamdullilah,  dapat khabar seorang lagi artis yang popular tanah air telah sah kini menggunakan produk shaklee seterusnya sign up sebagai member shaklee
-
Kenapa?
-
Tentulah kerana kehebatan produk shaklee yang diuji dan dijalankan kajian makmal oleh saintis terhebat
-
Sebab itu slogan shaklee adalah
-
🌿 Selamat
🌿 Semulajadi
🌿 Berkesan
-
Tahniah artis HELIZA DAN KELUARGA.. 😍
-
Anda bila lagi..
-
Berminat,  boleh hubungi saya
-
Trusted SID since 2012
ZALINA
📲 016-447 4510 -
#sayajualshaklee 
#pengedarshakleepetalingjaya 
#shakleepetalingjaya 
#tsunamishaklee 
#shaklee2018
- ARTIS DAN SHAKLEE - Alhamdullilah, dapat khabar seorang lagi artis yang popular tanah air telah sah kini menggunakan produk shaklee seterusnya sign up sebagai member shaklee - Kenapa? - Tentulah kerana kehebatan produk shaklee yang diuji dan dijalankan kajian makmal oleh saintis terhebat - Sebab itu slogan shaklee adalah - 🌿 Selamat 🌿 Semulajadi 🌿 Berkesan - Tahniah artis HELIZA DAN KELUARGA.. 😍 - Anda bila lagi.. - Berminat, boleh hubungi saya - Trusted SID since 2012 ZALINA 📲 016-447 4510 - #sayajualshaklee  #pengedarshakleepetalingjaya  #shakleepetalingjaya  #tsunamishaklee  #shaklee2018 
Promosi Set Kulit Cantik Mulus Bebas Jerawat dan Jeragat untuk bulan ni. LESS 10%.
.
Tempoh pemakanan Sehingga 6 BULAN. .
4 Kotak Collagen Powder 
1 Botol Vita C
FREE MEMBERSHIP .
.
PZ
0182505230 .
#pzxfresh #letopboomsalesig #collagen #collagenpowder #collagenshaklee #collagenshakleemurah #kulit #kulitputih #kulitcantik #awetmuda
#jeragat #jerawat #bebasjeragat #bebasjerawat #jerawatbatu #jerawatnasi #kedut #kedutan #seriwajah #garishalus
#murahmurah #sentiasamurah #shakleeuitm #shakleeshahalam #collagenshaklee #shakleeputraheights #shakleealammegah #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #tsunamishaklee
Promosi Set Kulit Cantik Mulus Bebas Jerawat dan Jeragat untuk bulan ni. LESS 10%. . Tempoh pemakanan Sehingga 6 BULAN. . 4 Kotak Collagen Powder 1 Botol Vita C FREE MEMBERSHIP . . PZ 0182505230 . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #collagen  #collagenpowder  #collagenshaklee  #collagenshakleemurah  #kulit  #kulitputih  #kulitcantik  #awetmuda  #jeragat  #jerawat  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #jerawatbatu  #jerawatnasi  #kedut  #kedutan  #seriwajah  #garishalus  #murahmurah  #sentiasamurah  #shakleeuitm  #shakleeshahalam  #collagenshaklee  #shakleeputraheights  #shakleealammegah  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualonline  #tsunamishaklee 
🔥ESP HOT ITEM🔥
.
Kebaikan ESP 👇👇👇
.
🔹Cerahkan kulit.
.
🔹Hilangkan jeragat.
.
🔹Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
.
🔹Bantu mempercepatkan penyembuhan luka.
.
🔹Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
.
🔹Anjalkan payudara.
.
🔹Anjalkan punggung.
.
🔹Atasi gastrik dan pedih ulu hati.
.
🔹Mengatasi lesu.
.
🔹Merendahkan bacaan diabetis  menstabilkan paras glukosa. .
.
.

Siapa nak order ESP lekasss!!
Sihat.. bertenaga dan kenyang..recommended 👍
.
.
SID Nur Azizah 🌿
http://www.wasap.my/60132378013
IG | @shakleebyazizah
.
#Shaklee #shakleebyazizah #sayajualshaklee #shakleemalaysia #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #espshaklee
🔥ESP HOT ITEM🔥 . Kebaikan ESP 👇👇👇 . 🔹Cerahkan kulit. . 🔹Hilangkan jeragat. . 🔹Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 🔹Bantu mempercepatkan penyembuhan luka. . 🔹Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 🔹Anjalkan payudara. . 🔹Anjalkan punggung. . 🔹Atasi gastrik dan pedih ulu hati. . 🔹Mengatasi lesu. . 🔹Merendahkan bacaan diabetis menstabilkan paras glukosa. . . . Siapa nak order ESP lekasss!! Sihat.. bertenaga dan kenyang..recommended 👍 . . SID Nur Azizah 🌿 http://www.wasap.my/60132378013 IG | @shakleebyazizah . #Shaklee  #shakleebyazizah  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #tsunamishaklee  #kecantikan  #setkurus  #setcantik  #espshaklee 
🔥ESP HOT ITEM🔥
.
Kebaikan ESP 👇👇👇
.
🔹Cerahkan kulit.
.
🔹Hilangkan jeragat.
.
🔹Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
.
🔹Bantu mempercepatkan penyembuhan luka.
.
🔹Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
.
🔹Anjalkan payudara.
.
🔹Anjalkan punggung.
.
🔹Atasi gastrik dan pedih ulu hati.
.
🔹Mengatasi lesu.
.
🔹Merendahkan bacaan diabetis  menstabilkan paras glukosa. .
.
.

Siapa nak order ESP lekasss!!
Sihat.. bertenaga dan kenyang..recommended 👍
.
.
SID Nur Azizah 🌿
http://www.wasap.my/60132378013
IG | @shakleebyazizah
.
#Shaklee #shakleebyazizah #sayajualshaklee #shakleemalaysia #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #espshaklee
🔥ESP HOT ITEM🔥 . Kebaikan ESP 👇👇👇 . 🔹Cerahkan kulit. . 🔹Hilangkan jeragat. . 🔹Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 🔹Bantu mempercepatkan penyembuhan luka. . 🔹Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 🔹Anjalkan payudara. . 🔹Anjalkan punggung. . 🔹Atasi gastrik dan pedih ulu hati. . 🔹Mengatasi lesu. . 🔹Merendahkan bacaan diabetis menstabilkan paras glukosa. . . . Siapa nak order ESP lekasss!! Sihat.. bertenaga dan kenyang..recommended 👍 . . SID Nur Azizah 🌿 http://www.wasap.my/60132378013 IG | @shakleebyazizah . #Shaklee  #shakleebyazizah  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #tsunamishaklee  #kecantikan  #setkurus  #setcantik  #espshaklee 
🔥ESP HOT ITEM🔥
.
Kebaikan ESP 👇👇👇
.
🔹Cerahkan kulit.
.
🔹Hilangkan jeragat.
.
🔹Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
.
🔹Bantu mempercepatkan penyembuhan luka.
.
🔹Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
.
🔹Anjalkan payudara.
.
🔹Anjalkan punggung.
.
🔹Atasi gastrik dan pedih ulu hati.
.
🔹Mengatasi lesu.
.
🔹Merendahkan bacaan diabetis  menstabilkan paras glukosa. .
.
.

Siapa nak order ESP lekasss!!
Sihat.. bertenaga dan kenyang..recommended 👍
.
.
SID Nur Azizah 🌿
http://www.wasap.my/60132378013
IG | @shakleebyazizah
.
#Shaklee #shakleebyazizah #sayajualshaklee #shakleemalaysia #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik
🔥ESP HOT ITEM🔥 . Kebaikan ESP 👇👇👇 . 🔹Cerahkan kulit. . 🔹Hilangkan jeragat. . 🔹Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 🔹Bantu mempercepatkan penyembuhan luka. . 🔹Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 🔹Anjalkan payudara. . 🔹Anjalkan punggung. . 🔹Atasi gastrik dan pedih ulu hati. . 🔹Mengatasi lesu. . 🔹Merendahkan bacaan diabetis menstabilkan paras glukosa. . . . Siapa nak order ESP lekasss!! Sihat.. bertenaga dan kenyang..recommended 👍 . . SID Nur Azizah 🌿 http://www.wasap.my/60132378013 IG | @shakleebyazizah . #Shaklee  #shakleebyazizah  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #tsunamishaklee  #kecantikan  #setkurus  #setcantik 
Hari ni Hana nak share tentang Set Gastrik dari Shaklee.

Sesuai bagi semua golongan esp student atau golongan bekerja. Sebab apa? Sebab 2 golongan ni memang selalu skip makan. Busy. 🐒 Assignment, sie visit, study, quiz, presentation....Tak sempat betul nak jamah makanan. Betul tak? 😆
.
Serangan Angin Gastrik ni kalau dah tahap yang agak teruk. Sampai nak berdiri pun payah. Terbongkok-bongkok menahan sakit. Kadang tu ada yang termuntah bagai.

Sebab perut masuk angin. Jadi kembung. 
Sakit dia tak boleh nak ceritalah. Sampai sakit kepala. Tak boleh kentut 😅 tak boleh sendawa. Cuba sapu minyak panas tapi tak jalan. Memang senak perut yang amat sangat. Sakit mencucuk-cucuk.

So apa nak buat bila dah kena Gastrik? Kejap lagi Hana share. Stay tune😉
.
.
#myshakleejourney #shakleeum #shakleepj #tsunamishaklee #shaklee2018
Hari ni Hana nak share tentang Set Gastrik dari Shaklee. Sesuai bagi semua golongan esp student atau golongan bekerja. Sebab apa? Sebab 2 golongan ni memang selalu skip makan. Busy. 🐒 Assignment, sie visit, study, quiz, presentation....Tak sempat betul nak jamah makanan. Betul tak? 😆 . Serangan Angin Gastrik ni kalau dah tahap yang agak teruk. Sampai nak berdiri pun payah. Terbongkok-bongkok menahan sakit. Kadang tu ada yang termuntah bagai. Sebab perut masuk angin. Jadi kembung. Sakit dia tak boleh nak ceritalah. Sampai sakit kepala. Tak boleh kentut 😅 tak boleh sendawa. Cuba sapu minyak panas tapi tak jalan. Memang senak perut yang amat sangat. Sakit mencucuk-cucuk. So apa nak buat bila dah kena Gastrik? Kejap lagi Hana share. Stay tune😉 . . #myshakleejourney  #shakleeum  #shakleepj  #tsunamishaklee  #shaklee2018 
[ LELAKI BOLEH CONSUME TAK? ]
.
Ramai sangka set kulit basic ni untuk orang perempuan je. Al maklumlah testimoni lelaki yang guna produk Shaklee ni tak banyak.
.
Tak banyak bukan bermaksud tak ramai lelaki yang consume. Ada je cuma dorang ni pemalu sket 😁
.
Jadi harini Ana nak share testimoni mereka yang dah pernah cuba ESP dan Vitamin C.
.
Pic yang atas tu bro tu telan vitamin C aje. Yang bawah tu pulak consume ESP. Nampak ketara kan perbezaan dan improvement kulit dorang? .
.
Makin cerah, berseri, bebas jerawat dan makin hensem!
.
Ada yang nak cuba?
Meh wassap Ana.
013 394 3209
.
#shakleekelantan #shakleeguamusang #espshaklee #vitamincshaklee #jerawat #jeragat #hilangkanparut #cerahkankulit #setkulitcantikshaklee #pengedarshakleekelantan #pengedarshakleeguamusang #liveamazing #tsunamishaklee
[ LELAKI BOLEH CONSUME TAK? ] . Ramai sangka set kulit basic ni untuk orang perempuan je. Al maklumlah testimoni lelaki yang guna produk Shaklee ni tak banyak. . Tak banyak bukan bermaksud tak ramai lelaki yang consume. Ada je cuma dorang ni pemalu sket 😁 . Jadi harini Ana nak share testimoni mereka yang dah pernah cuba ESP dan Vitamin C. . Pic yang atas tu bro tu telan vitamin C aje. Yang bawah tu pulak consume ESP. Nampak ketara kan perbezaan dan improvement kulit dorang? . . Makin cerah, berseri, bebas jerawat dan makin hensem! . Ada yang nak cuba? Meh wassap Ana. 013 394 3209 . #shakleekelantan  #shakleeguamusang  #espshaklee  #vitamincshaklee  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparut  #cerahkankulit  #setkulitcantikshaklee  #pengedarshakleekelantan  #pengedarshakleeguamusang  #liveamazing  #tsunamishaklee 
•••
Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? Jom atasi dengan Set Kulit Cantik Shaklee ❤️
.
 KELEBIHAN ESP:
😍Mencerahkan MUKA & BADAN
😍Awet muda
😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN
😍Pembaharuan kulit
😍Melembapkan kulit
😍Menganjalkan dan menggebukan kulit
😍Memulihkan KEDUTAN
😍Memberi TENAGA
😍Kenyang (boleh KURUS)
😍Milk booster terhebat

KELEBIHAN VITAMIN C PLUS:
👉Hilangkan jerawat
👉Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & ekzema
👉Bantu pudarkan parut
👉Kulit glowing & flawless
👉Putihkan kulit
👉Kurangkan masalah kulit berminyak
👉Tona kulit menjadi sekata
👉Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & jerawat pasir
👉Menghasilkan kolagen dalam badan
👉Menghalang pertumbuhan jerawat
👉Bantu rawat sunburn

KELEBIHAN VITAMIN E:
🌸Awet muda
🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
🌸Menghilangkan parut & jeragat
🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan
🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
🌸Merawat masalah keintiman
🌸Merawat masalah seksual lelaki
🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya.

Whatsapp 📲013 208 7276 utk info lanjut
.
••• Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? Jom atasi dengan Set Kulit Cantik Shaklee ❤️ . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat KELEBIHAN VITAMIN C PLUS: 👉Hilangkan jerawat 👉Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & ekzema 👉Bantu pudarkan parut 👉Kulit glowing & flawless 👉Putihkan kulit 👉Kurangkan masalah kulit berminyak 👉Tona kulit menjadi sekata 👉Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & jerawat pasir 👉Menghasilkan kolagen dalam badan 👉Menghalang pertumbuhan jerawat 👉Bantu rawat sunburn KELEBIHAN VITAMIN E: 🌸Awet muda 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS 🌸Menghilangkan parut & jeragat 🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan 🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat 🌸Merawat masalah keintiman 🌸Merawat masalah seksual lelaki 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya. Whatsapp 📲013 208 7276 utk info lanjut .
Driving di musim perayaan memang memenatkan. Tak kira la malam atau siang.
.
Mana taknya, jem lagi, kalau hujan, hujan lagi, kalau panas, silau lagi.. memang penat tak boleh nk cakap
.
Semalam, kami dari Pilah ke Bandar Dato Onn ambil masa lebih kurang 6 jam dalam kereta. Nak cakap letih mcm mana pn tak tau. .
Kat mana2 org update pasal jem. Bila dah lama dalam keta, sure ngantuk. Sure habis energy. .
Selain Cinch Tea dan Performance Drink yg korg selalu ambil masa drive, korg boleh ambil CoQ-Trol ni juga tau sebagai energy booster. .
CoQ-Trol adalah supplement yg membekalkan Co-Enzyme Q10 yg sangat memberi tenaga kepada badan kita.
.
Cubalah. Memang berkesan. .
.
.

http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #CoQTrol #energybooster #coq10 #GMFFIGHTER #tsunamiGMF #TsunamiShaklee #TeamMagnifique #Happymom #gmf_bangkit
Driving di musim perayaan memang memenatkan. Tak kira la malam atau siang. . Mana taknya, jem lagi, kalau hujan, hujan lagi, kalau panas, silau lagi.. memang penat tak boleh nk cakap . Semalam, kami dari Pilah ke Bandar Dato Onn ambil masa lebih kurang 6 jam dalam kereta. Nak cakap letih mcm mana pn tak tau. . Kat mana2 org update pasal jem. Bila dah lama dalam keta, sure ngantuk. Sure habis energy. . Selain Cinch Tea dan Performance Drink yg korg selalu ambil masa drive, korg boleh ambil CoQ-Trol ni juga tau sebagai energy booster. . CoQ-Trol adalah supplement yg membekalkan Co-Enzyme Q10 yg sangat memberi tenaga kepada badan kita. . Cubalah. Memang berkesan. . . . http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #CoQTrol  #energybooster  #coq10  #GMFFIGHTER  #tsunamiGMF  #TsunamiShaklee  #TeamMagnifique  #Happymom  #gmf_bangkit 
Self Reward.

Menghitung hari untuk next travel trip adalah motivasi besar dalam hidup akak.

Sesuatu yang akak sangat look forward dan jadi penyuntik semangat untuk kerja lebih kuat, gemukkan bonus dan penuhkan tabung travel.

Yea.. pergi bermusafir, travel melihat keindahan bumi Allah dan bertemu hamba2 Allah yang berlainan bangsa, bahasa dan budaya adalah self reward yang sangat mengujakan. 
Dan semestinya trip ke Jepun tahun lepas  adalah hadiah yang paling bermakna pada diri sendiri. Allahurabbi macam tak percaya kami sekeluarga dapat ke sana dan pastinya akan kembali insyaAllah.
Membawa pulang pengalaman yang penuh berharga dan semangat yg lebih membara. 
Membara untuk terus menyebarkan kebaikan shaklee, meraih segala insentif yang ditawarkan shaklee dan membara membantu sesiapa saja yang berani berimpian capai impian mereka.

InsyaAllah 😊

Pstt.. dulu motivasi tinggi untuk kumpul duit gi jalan2 nak shoot gambar Vivix Go Ttavel. Sekarang nak shoot YOUTH Go Travel pulak 😄😄 Kak Hanun
Kaki Jalan
FSC Founder, iReach Leader
Shaklee Business Mentor
0129503142

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#great14
#travelaroundtheworld
Self Reward. Menghitung hari untuk next travel trip adalah motivasi besar dalam hidup akak. Sesuatu yang akak sangat look forward dan jadi penyuntik semangat untuk kerja lebih kuat, gemukkan bonus dan penuhkan tabung travel. Yea.. pergi bermusafir, travel melihat keindahan bumi Allah dan bertemu hamba2 Allah yang berlainan bangsa, bahasa dan budaya adalah self reward yang sangat mengujakan. Dan semestinya trip ke Jepun tahun lepas adalah hadiah yang paling bermakna pada diri sendiri. Allahurabbi macam tak percaya kami sekeluarga dapat ke sana dan pastinya akan kembali insyaAllah. Membawa pulang pengalaman yang penuh berharga dan semangat yg lebih membara. Membara untuk terus menyebarkan kebaikan shaklee, meraih segala insentif yang ditawarkan shaklee dan membara membantu sesiapa saja yang berani berimpian capai impian mereka. InsyaAllah 😊 Pstt.. dulu motivasi tinggi untuk kumpul duit gi jalan2 nak shoot gambar Vivix Go Ttavel. Sekarang nak shoot YOUTH Go Travel pulak 😄😄 Kak Hanun Kaki Jalan FSC Founder, iReach Leader Shaklee Business Mentor 0129503142 #tsunamishaklee  #tsunami2018  #great14  #travelaroundtheworld 
Assalamualaikum.. Cantik kan gelang emas?  Yang penting emas 916 tau.. Nie reward yana bagi tahun 2017.. Actually,  reward untuk #haninasyuhada sebab yana janji nak belikan dia gelang emas.. Tak tebal tapi puas hati..Dan misi tahun nie,  nak buat saving emas.. In Shaa Allah, yana nak beli emas lagi.. either dalam bentuk barang kemas atau pun gold bar.. Semoga tahun 2018 yana dapat Bantu lebih ramai yang memerlukan dan rezeki bertambah-tambah buat keluarga kecik kami. Amin. 
Walaupun suri rumah je.. Tapi takde halangan tau untuk kita beli something  as our reward.. Cik Suami pun jangan kedekut belikan something  untuk isteri walaupun cuma getah rambut,  sepit rambut dekat pasar malam.. Isteri mesti suka.. 😍

Reward korang pulak apa?

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#23fightertsunami
#pengedarshakleejeram
#pengedarshakleekualaselangor
#pengedarshakleepuncakalam
Assalamualaikum.. Cantik kan gelang emas? Yang penting emas 916 tau.. Nie reward yana bagi tahun 2017.. Actually, reward untuk #haninasyuhada  sebab yana janji nak belikan dia gelang emas.. Tak tebal tapi puas hati..Dan misi tahun nie, nak buat saving emas.. In Shaa Allah, yana nak beli emas lagi.. either dalam bentuk barang kemas atau pun gold bar.. Semoga tahun 2018 yana dapat Bantu lebih ramai yang memerlukan dan rezeki bertambah-tambah buat keluarga kecik kami. Amin. Walaupun suri rumah je.. Tapi takde halangan tau untuk kita beli something as our reward.. Cik Suami pun jangan kedekut belikan something untuk isteri walaupun cuma getah rambut, sepit rambut dekat pasar malam.. Isteri mesti suka.. 😍 Reward korang pulak apa? #tsunamishaklee  #tsunami2018  #23fightertsunami  #pengedarshakleejeram  #pengedarshakleekualaselangor  #pengedarshakleepuncakalam 
Oh YOUTH, I can't wait!

Tau tak, selama ni asyik tengok testimoni orang pakai YOUTH je. Nanti bulan 3 kita pulak bakal merasa Youth Effects nya...hihi tazzabarr.. 😍

Hadiah untuk diri sendiri.. Big applause untuk kita atas segala kerja keras selama ni, why not 😇

Eh, korang pun nak cuba YOUTH? Mai, pm je kita okay 👌

p/s: Promo YOUTH bulan 3 ni ada free gift bernilai RM400 ++, boleh jimat lagi RM100 ++, percuma membership dan ada cashback! Wow wow wow... Apa lagi nak kome..? 😁

#tsunamishaklee 
#tsunami2018 
#gorgeous12 #testimoniyouthskincare #testimoniyouthmalaysia #testimoniyouthshaklee #youthshaklee #pengedaryouthshaklee #agenyouthshaklee
Oh YOUTH, I can't wait! Tau tak, selama ni asyik tengok testimoni orang pakai YOUTH je. Nanti bulan 3 kita pulak bakal merasa Youth Effects nya...hihi tazzabarr.. 😍 Hadiah untuk diri sendiri.. Big applause untuk kita atas segala kerja keras selama ni, why not 😇 Eh, korang pun nak cuba YOUTH? Mai, pm je kita okay 👌 p/s: Promo YOUTH bulan 3 ni ada free gift bernilai RM400 ++, boleh jimat lagi RM100 ++, percuma membership dan ada cashback! Wow wow wow... Apa lagi nak kome..? 😁 #tsunamishaklee  #tsunami2018  #gorgeous12  #testimoniyouthskincare  #testimoniyouthmalaysia  #testimoniyouthshaklee  #youthshaklee  #pengedaryouthshaklee  #agenyouthshaklee 
Bismillah..
.
Semua org suka hadiahkan? Tapi tak ramai yg biasa bg hadiah pada diri sendiri.
.
Nak tau tak?
.
Hadiah paling bermakna dlm hidup Kak Sya yg pernah Kak Sya hadiahkan pada diri sendiri ialah keberanian dan kekuatan (ofkos dengan izin Allah) untuk draft resign letter, dan serahkan pada boss Kak Sya. .
Hadiah paling istimewa ialah bila Kak Sya dapat restu dan izin suami untuk berhenti kerja dan jaga anak sendiri. Semua pasal budak ni lah. Dulu selalu tak sihat. Demam. Batuk. Selsema. Faktor persekitaran dia masa tu agaknya.
.
Hadiah paling mahal ialah bila Kak Sya declare dan decide utk jadi WAHM. Ada bisnes sendiri, ada pendapatan sendiri untuk Kak Sya gunakan bila perlu (hoho nampak tak disitu..) dan yg hadiah paling Kak Sya suka ialah bila ramai org yg jumpa Kak Sya, yg tak tau nak bisnes apa (sebab xde modal), dpt Kak Sya bantu utk berbisnes dengan izin-Nya juga
.
Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. .
Syukur sangat..
.
.
#tsunamishaklee #tsunami2018 #TeamMagnifique #donG16ab #shakleepasirgudang #LailaHumairaIsmail
Bismillah.. . Semua org suka hadiahkan? Tapi tak ramai yg biasa bg hadiah pada diri sendiri. . Nak tau tak? . Hadiah paling bermakna dlm hidup Kak Sya yg pernah Kak Sya hadiahkan pada diri sendiri ialah keberanian dan kekuatan (ofkos dengan izin Allah) untuk draft resign letter, dan serahkan pada boss Kak Sya. . Hadiah paling istimewa ialah bila Kak Sya dapat restu dan izin suami untuk berhenti kerja dan jaga anak sendiri. Semua pasal budak ni lah. Dulu selalu tak sihat. Demam. Batuk. Selsema. Faktor persekitaran dia masa tu agaknya. . Hadiah paling mahal ialah bila Kak Sya declare dan decide utk jadi WAHM. Ada bisnes sendiri, ada pendapatan sendiri untuk Kak Sya gunakan bila perlu (hoho nampak tak disitu..) dan yg hadiah paling Kak Sya suka ialah bila ramai org yg jumpa Kak Sya, yg tak tau nak bisnes apa (sebab xde modal), dpt Kak Sya bantu utk berbisnes dengan izin-Nya juga . Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. . Syukur sangat.. . . #tsunamishaklee  #tsunami2018  #TeamMagnifique  #donG16ab  #shakleepasirgudang  #LailaHumairaIsmail 
Youth skincare adalah produk premium yg diperbuat dari bahan² semulajadi dari tumbuhan dan dikaji selama 8 tahun sebelum dipasarkan.

Kenapa ambil masa sampai 8 tahun?? Sebelum ada kat malaysia ni..youth dah pun dipasarkan di US. Hasil testimoni semuanya berjaya menambat hati CEO shaklee. Yela, selagi ianya tak dapat beri kesan yang super ohsem, terjamin dan selamat mestilah CEO akan cakap 'tak cukup bagus' kan. 
100% keputusan klinikal tanpa kompromi ! 10 years younger tau..sedekad. 10 tahun lebih muda. sesuai dengan kulit asian. 100% vegan. Berasaskan tumbuhan.

Paling selamat sebab youth produk yang bebas dari 1500 bahan chemicals. Sebab dah janji kan, nak hasil yang terbaik berpanjangan, kesan yang cepat. 
Apa kata Virginie Descamps, Global Lead Beauty - “I think its amazing and so unique. And I never experienced a brand like this” 
Wanita ni pernah kerja dengan syarikat skincare yg besar². Dia kata sepanjang die kerja, tak pernah jumpa skincare yang high concentration vit e & c tu paling tinggi 15 die kata, tapi shaklee buat 20% pure vit c & e dalam radiance c&e. 
kesan yang nampak pada mereka sekarang..rata²nya memang benar belaka. Ada yang nampak seawal 7 hari. Wow!

Jeragat hilang, kedut kurang, kulit makin cerah, scar pudar, kulit lebih tegang, no eye bag lagi..ish banyak lah. Hihihi masalah lain apatah lagi. Ye dak? 
Tak sampai sebulan dah nmpak kesan gitu..kalau berbulan? Bertahun? Waaa..memang untung la jawabnya..😄 Paling best! Boleh dapat extra income bila anda beli ni.. Nak jadi pengedar youth pun boleh tau.. Jom watsapp #yayashaklee 
www.wasap.my/60183284995/youth

#tsunamishaklee #tsunami2018 #youthskincareshaklee #healbeauThy #healthylovebeauty
Youth skincare adalah produk premium yg diperbuat dari bahan² semulajadi dari tumbuhan dan dikaji selama 8 tahun sebelum dipasarkan. Kenapa ambil masa sampai 8 tahun?? Sebelum ada kat malaysia ni..youth dah pun dipasarkan di US. Hasil testimoni semuanya berjaya menambat hati CEO shaklee. Yela, selagi ianya tak dapat beri kesan yang super ohsem, terjamin dan selamat mestilah CEO akan cakap 'tak cukup bagus' kan. 100% keputusan klinikal tanpa kompromi ! 10 years younger tau..sedekad. 10 tahun lebih muda. sesuai dengan kulit asian. 100% vegan. Berasaskan tumbuhan. Paling selamat sebab youth produk yang bebas dari 1500 bahan chemicals. Sebab dah janji kan, nak hasil yang terbaik berpanjangan, kesan yang cepat. Apa kata Virginie Descamps, Global Lead Beauty - “I think its amazing and so unique. And I never experienced a brand like this” Wanita ni pernah kerja dengan syarikat skincare yg besar². Dia kata sepanjang die kerja, tak pernah jumpa skincare yang high concentration vit e & c tu paling tinggi 15 die kata, tapi shaklee buat 20% pure vit c & e dalam radiance c&e. kesan yang nampak pada mereka sekarang..rata²nya memang benar belaka. Ada yang nampak seawal 7 hari. Wow! Jeragat hilang, kedut kurang, kulit makin cerah, scar pudar, kulit lebih tegang, no eye bag lagi..ish banyak lah. Hihihi masalah lain apatah lagi. Ye dak? Tak sampai sebulan dah nmpak kesan gitu..kalau berbulan? Bertahun? Waaa..memang untung la jawabnya..😄 Paling best! Boleh dapat extra income bila anda beli ni.. Nak jadi pengedar youth pun boleh tau.. Jom watsapp #yayashaklee  www.wasap.my/60183284995/youth #tsunamishaklee  #tsunami2018  #youthskincareshaklee  #healbeauThy  #healthylovebeauty 
Mengimbau balik pada 2013, 
Nadim mula ambik supplement Shaklee lepas tak tahan dah dengan resdung yang semakin teruk. MC satu hal, keyakinan diri satu hal, rimas pon satu hal

Bila dapat #shakleeeffect yang best which is my resdung dah sangat2 behave, selsema dah cepat baik bahkan tak selsema pon once in a month, i started to change my supplements brand

Slowly, lepas dah tukar brand supplement termasuk susu Anlene coklat pada ostematrix, nadim tukar pulak household care. Sabun basuh baju, sabun basuh pinggan, dan multipurpose cleaning gel which is Basic H

Bila household tukar, skincare pon tukar. Daripada guna safi dan entah pape lagi brand pencuci muka, nadim tukar pada nutriwhite. Both mekap remover and pencuci muka, pelembap muka jugak

Kenapa nak tukar semua pada shaklee brand? . ✅Terbukti selamat tanpa 350 bahan kimia dengan 80,000 ujian kualiti setiap tahun
✅ Terbukti berkesan dengan adanya ujian klinikal, ujian pihak ketiga tanpa berkepentingan dan testimoni pelanggan
✅ Terbukti efektif sehinggakan banyak pihak mengiktiraf brand Shaklee ni
✅ Setiap produk ada patents masing-masing

Sebab tulah, kalau datang rumah nadim kat mana-mana je akan jumpa perkataan Shaklee. Haha. Dalam toilet, kat dapur, atas peti, kat bilik

Dan semestinya, pada sesiapa pon nadim lebih senang approach dan suggest untuk guna brand shaklee berbanding benda lain kalau yang shaklee ada la. Takde, kita dok diam je sebab tak taw selamat macam shaklee ke tak. Hihi

And sampai kini, nadim sangat percaya "change brand, change my life. Its shaklee"

#bangkitG17 
#tsunamishaklee 
#tsunami2018
#Pengedarshakleejalankebun #basicH
#changebrand #supplementterbaik #supplementmengandung #suplementkecantikan #supplementkesihatan
Mengimbau balik pada 2013, Nadim mula ambik supplement Shaklee lepas tak tahan dah dengan resdung yang semakin teruk. MC satu hal, keyakinan diri satu hal, rimas pon satu hal Bila dapat #shakleeeffect  yang best which is my resdung dah sangat2 behave, selsema dah cepat baik bahkan tak selsema pon once in a month, i started to change my supplements brand Slowly, lepas dah tukar brand supplement termasuk susu Anlene coklat pada ostematrix, nadim tukar pulak household care. Sabun basuh baju, sabun basuh pinggan, dan multipurpose cleaning gel which is Basic H Bila household tukar, skincare pon tukar. Daripada guna safi dan entah pape lagi brand pencuci muka, nadim tukar pada nutriwhite. Both mekap remover and pencuci muka, pelembap muka jugak Kenapa nak tukar semua pada shaklee brand? . ✅Terbukti selamat tanpa 350 bahan kimia dengan 80,000 ujian kualiti setiap tahun ✅ Terbukti berkesan dengan adanya ujian klinikal, ujian pihak ketiga tanpa berkepentingan dan testimoni pelanggan ✅ Terbukti efektif sehinggakan banyak pihak mengiktiraf brand Shaklee ni ✅ Setiap produk ada patents masing-masing Sebab tulah, kalau datang rumah nadim kat mana-mana je akan jumpa perkataan Shaklee. Haha. Dalam toilet, kat dapur, atas peti, kat bilik Dan semestinya, pada sesiapa pon nadim lebih senang approach dan suggest untuk guna brand shaklee berbanding benda lain kalau yang shaklee ada la. Takde, kita dok diam je sebab tak taw selamat macam shaklee ke tak. Hihi And sampai kini, nadim sangat percaya "change brand, change my life. Its shaklee" #bangkitG17  #tsunamishaklee  #tsunami2018  #Pengedarshakleejalankebun  #basicH  #changebrand  #supplementterbaik  #supplementmengandung  #suplementkecantikan  #supplementkesihatan 
Happy Sunday uolss!
.
Merecik betul buah strawberry ni. Sama macam botol yang duduk kat dalam tu. Manfaat dia tak payah cakap la. Superb!
.
Ana share sket apa kebaikan si botol merah yang famous dengan gelaran tonik ajaib tu 😎
.
Kebaikan Vivix Shaklee:
.
🌸Menggalakkan penuaan yang sihat-Awet muda dan anti-penuaan
.
🌸Membantu mengelakkan kanser-Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🌸Mengurangkan risiko penyakit jantung
.
🌸Mengurangkan komplikasi diabetes dan kencing manis
.
🌸Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi
.
🌸Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
.
🌸Membantu dalam proses menurunkan berat badan
.
🌸Meningkatkan sistem imunisasi badan
.
🌸Menggalakkan kesihatan keseluruhan
.
.
Nak order?
.
Whatsapp Ana
👇👇👇👇👇
013 394 3209 
013 394 3209
013 394 3209
.
#sayajualshaklee #tsunamishaklee #pengedarshakleeguamusang #vivix #vivixshaklee #shakleeguamusang #shakleekelantan #liveamazing #pengedarshakleekelantan #kanser #kanserusus #kanserpayudara #kulitflawless #kanserprostat #cyst #fibroid #supplementshaklee #rambutgugur #sakitbuahpinggang #dialisis #bazaarpaknil #kedaionline #vitaminshaklee #shakleeeffect #berhentimerokok #quitsmoking
Happy Sunday uolss! . Merecik betul buah strawberry ni. Sama macam botol yang duduk kat dalam tu. Manfaat dia tak payah cakap la. Superb! . Ana share sket apa kebaikan si botol merah yang famous dengan gelaran tonik ajaib tu 😎 . Kebaikan Vivix Shaklee: . 🌸Menggalakkan penuaan yang sihat-Awet muda dan anti-penuaan . 🌸Membantu mengelakkan kanser-Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius . 🌸Mengurangkan risiko penyakit jantung . 🌸Mengurangkan komplikasi diabetes dan kencing manis . 🌸Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi . 🌸Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk . 🌸Membantu dalam proses menurunkan berat badan . 🌸Meningkatkan sistem imunisasi badan . 🌸Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Nak order? . Whatsapp Ana 👇👇👇👇👇 013 394 3209 013 394 3209 013 394 3209 . #sayajualshaklee  #tsunamishaklee  #pengedarshakleeguamusang  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeguamusang  #shakleekelantan  #liveamazing  #pengedarshakleekelantan  #kanser  #kanserusus  #kanserpayudara  #kulitflawless  #kanserprostat  #cyst  #fibroid  #supplementshaklee  #rambutgugur  #sakitbuahpinggang  #dialisis  #bazaarpaknil  #kedaionline  #vitaminshaklee  #shakleeeffect  #berhentimerokok  #quitsmoking 
Hari-hari average seorang akan habiskan lebih 8 jam sehari menghadap screen bercahaya. Tambah-tambah zaman media social guna handphone 24jam sekarang ni 😱
.
☘Kebaikan Caratomax Shaklee
.
❤️Memelihara kesihatan yang baik
❤️Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu
❤️Membantu dalam memelihara kecantikan kulit dan selaput lendir
❤️Menghalang kanser dan penuaan
❤️Meredakan penyakit kulit
❤️Menghalang infeksi
.
☘Kebaikan 6 Jenis Karatenoid Terbaik dalam CaratoMax Shaklee
.
❤️Alpha Carotene
Membantu memelihara penglihatan pada waktu malam dan menghalang degenerasi penglihatan.
.
❤️Beta Carotene
Memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka. Membantu meningkatkan sistem imunisasi dan membantu mengurangkan risiko kanser usus,payudara dan prostat.
.
❤️Lycopene 
lycopene bersifat anti oksida untuk menghalang proses penuaan organ. Baik untuk serviks yang sihat, untuk kitaran jantung dan meningkatkan sistem imunisasi. Juga membantu mengurangkan penyakit kalenjar prostat.
.
❤️Astaxanthin
Pigmen yang terdapat di dalam alga dan fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. Diambil dari mikroalga laut, sumber yang penting dan tulen. Membantu melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL.
.
❤️Lutein
Membantu menyekat katarak, AMD (Penyakit Makular berkaitan umur) dan Glukoma.
.
❤️Zeaxanthin
Membantu melindungi mata. Membantu untuk menuras cahay gelombang biru pendek yang merbahaya. Juga membantu mengurangkan risiko kanser payudara, ovari endometrial 😌
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
BUY HERE! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
Whatsapp Ana for order.
013 394 3209
013 394 3209
013 394 3209
.
#vitaminshaklee #sayajualshaklee #carotomax #rabun #rabunjauh #rabundekat #pengedarshakleekelantan #pengedarshakleeguamusang #silau #shakleeguamusang #shakleekelantan #tsunamishaklee #liveamazing
Hari-hari average seorang akan habiskan lebih 8 jam sehari menghadap screen bercahaya. Tambah-tambah zaman media social guna handphone 24jam sekarang ni 😱 . ☘Kebaikan Caratomax Shaklee . ❤️Memelihara kesihatan yang baik ❤️Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu ❤️Membantu dalam memelihara kecantikan kulit dan selaput lendir ❤️Menghalang kanser dan penuaan ❤️Meredakan penyakit kulit ❤️Menghalang infeksi . ☘Kebaikan 6 Jenis Karatenoid Terbaik dalam CaratoMax Shaklee . ❤️Alpha Carotene Membantu memelihara penglihatan pada waktu malam dan menghalang degenerasi penglihatan. . ❤️Beta Carotene Memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka. Membantu meningkatkan sistem imunisasi dan membantu mengurangkan risiko kanser usus,payudara dan prostat. . ❤️Lycopene lycopene bersifat anti oksida untuk menghalang proses penuaan organ. Baik untuk serviks yang sihat, untuk kitaran jantung dan meningkatkan sistem imunisasi. Juga membantu mengurangkan penyakit kalenjar prostat. . ❤️Astaxanthin Pigmen yang terdapat di dalam alga dan fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. Diambil dari mikroalga laut, sumber yang penting dan tulen. Membantu melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL. . ❤️Lutein Membantu menyekat katarak, AMD (Penyakit Makular berkaitan umur) dan Glukoma. . ❤️Zeaxanthin Membantu melindungi mata. Membantu untuk menuras cahay gelombang biru pendek yang merbahaya. Juga membantu mengurangkan risiko kanser payudara, ovari endometrial 😌 . ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ BUY HERE! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . Whatsapp Ana for order. 013 394 3209 013 394 3209 013 394 3209 . #vitaminshaklee  #sayajualshaklee  #carotomax  #rabun  #rabunjauh  #rabundekat  #pengedarshakleekelantan  #pengedarshakleeguamusang  #silau  #shakleeguamusang  #shakleekelantan  #tsunamishaklee  #liveamazing 
O.B.S.E.S?
..
Cikgu Asheeq obses dengan Shaklee?
Ofkos obses 💗
..
Makan supplement cap Shaklee.
Jenama sabun pencuci baju juga Shaklee.
Apatah lagi sabun cuci pinggan.
Syampoo pun cap Shaklee tau 😉
..
Set penjagaan kulit pun dari Shaklee.
Air minum?
Susu, teh, air oren, air coklat, air anggur, sumanya Shaklee.
Botol air, mug, keychain, beg, sumanya nak yang Shaklee punya.
..
Salah ke nak obses?
Benda bagus, baik, terbukti berkesan Alhamdulillah, ada kajian saintifik lagi.
Kenapa nak menidakkan yang baik-baik.
..
Ajak makan supplement tak mau.
Tapi uolls makan makanan tak berkhasiat yang jauh lagi mahal dari Shaklee, boleh pulak kan.
Hihihi..jangan sentap ya😂
..
#g4 #InfiniteFamily 
#tsunamishaklee #tsunami2018
#BAkini #bellaammara #bellaammaraswimsuit
O.B.S.E.S? .. Cikgu Asheeq obses dengan Shaklee? Ofkos obses 💗 .. Makan supplement cap Shaklee. Jenama sabun pencuci baju juga Shaklee. Apatah lagi sabun cuci pinggan. Syampoo pun cap Shaklee tau 😉 .. Set penjagaan kulit pun dari Shaklee. Air minum? Susu, teh, air oren, air coklat, air anggur, sumanya Shaklee. Botol air, mug, keychain, beg, sumanya nak yang Shaklee punya. .. Salah ke nak obses? Benda bagus, baik, terbukti berkesan Alhamdulillah, ada kajian saintifik lagi. Kenapa nak menidakkan yang baik-baik. .. Ajak makan supplement tak mau. Tapi uolls makan makanan tak berkhasiat yang jauh lagi mahal dari Shaklee, boleh pulak kan. Hihihi..jangan sentap ya😂 .. #g4  #InfiniteFamily  #tsunamishaklee  #tsunami2018  #BAkini  #bellaammara  #bellaammaraswimsuit 
Obses = obsess = obsessed 
Kalau kita gugel translate, maksudnya ialah taksub. Buka kamus, lebih kepada meminati sesuatu/seseorang sehingga sanggup buat apa saja. 
Yaya agen shaklee, Orang kata kalau SID ni mesti obses sangat dengan Shaklee. Soalnya betul ke? Salah ke kalau obses pun?

Bagi ya lebih kurang sama macam passion. Shaklee is my passion. Semangat dan obses nak kongsi kebaikan dan membantu orang lain. Dalam masa yang sama kita pun berubah nak lebih healthy love beauty. 
Ada orang obses dengan komik. Sampai kumpul banyak gila patung² anime tu. Ada orang obses dengan bola sepak. Ni memang ramaiii..mana yang sanggup beratur lama² nak beli tiket, atau sanggup pi jauh² semata² nak merasai semangat dalam stadium tu..haa obses la tu. 
Ada orang obses dengan warna kegemaran, macam kawan ya sendiri.. Kalau boleh semuanya pink. Dari dulu sampai sekarang okay..hihi. Itu adalah minat dia. Ada orang obses dengan artis, ini bahaya..sebab melibatkan seseorang..hahaha.. Ai agak je.. Konklusinya, yes! Ya obses dengan shaklee. Obses yang terkawal. Kerana shaklee adalah asbab sumber pahala kita. Apa salahnya kan..contohnya, sebelum kita kenal shaklee kita dok la main redah je pakai benda² yang merosakkan tubuh kita, kita tak jaga pun kesihatan kita. 
Tapi lepas kenal shaklee baru kita tahu ada sesuatu yang boleh memberi kebaikan pada kita. Dengan cara selamat tidak memudaratkan. Beri peluang lebih baik pulak tu. Haa..tak ke bagus tu. 
jadi, moh kita obses ke arah kebaikan.. Kerana ini kita akan lagi tingkatkan amal kita. 
Korang ada obses tak? 
#tsunamishaklee #tsunami2018 #obsess #healbeauThy #healthylovebeauty #supplemenwisely #shakleeseluruhmalaysia
#shakleeseremban #shakleesenawang #shakleenegerisembilan #youthsenawang #youthskincareshaklee
Obses = obsess = obsessed Kalau kita gugel translate, maksudnya ialah taksub. Buka kamus, lebih kepada meminati sesuatu/seseorang sehingga sanggup buat apa saja. Yaya agen shaklee, Orang kata kalau SID ni mesti obses sangat dengan Shaklee. Soalnya betul ke? Salah ke kalau obses pun? Bagi ya lebih kurang sama macam passion. Shaklee is my passion. Semangat dan obses nak kongsi kebaikan dan membantu orang lain. Dalam masa yang sama kita pun berubah nak lebih healthy love beauty. Ada orang obses dengan komik. Sampai kumpul banyak gila patung² anime tu. Ada orang obses dengan bola sepak. Ni memang ramaiii..mana yang sanggup beratur lama² nak beli tiket, atau sanggup pi jauh² semata² nak merasai semangat dalam stadium tu..haa obses la tu. Ada orang obses dengan warna kegemaran, macam kawan ya sendiri.. Kalau boleh semuanya pink. Dari dulu sampai sekarang okay..hihi. Itu adalah minat dia. Ada orang obses dengan artis, ini bahaya..sebab melibatkan seseorang..hahaha.. Ai agak je.. Konklusinya, yes! Ya obses dengan shaklee. Obses yang terkawal. Kerana shaklee adalah asbab sumber pahala kita. Apa salahnya kan..contohnya, sebelum kita kenal shaklee kita dok la main redah je pakai benda² yang merosakkan tubuh kita, kita tak jaga pun kesihatan kita. Tapi lepas kenal shaklee baru kita tahu ada sesuatu yang boleh memberi kebaikan pada kita. Dengan cara selamat tidak memudaratkan. Beri peluang lebih baik pulak tu. Haa..tak ke bagus tu. jadi, moh kita obses ke arah kebaikan.. Kerana ini kita akan lagi tingkatkan amal kita. Korang ada obses tak? #tsunamishaklee  #tsunami2018  #obsess  #healbeauThy  #healthylovebeauty  #supplemenwisely  #shakleeseluruhmalaysia  #shakleeseremban  #shakleesenawang  #shakleenegerisembilan  #youthsenawang  #youthskincareshaklee 
Morning!
.
To insure GOOD Health, eat LIGHTLY, breathe DEEPLY, live MODERATELY, cultivate cheerfulness and maintain interest in life...~ William Londen
.
Kedai @nutrisiguru buka seperti biasa ya. Siapa nak drop order boleh whatsapp no di atas. 😊😘.
.
.
#myshakleejourney #shakleeum #shakleepj #tsunamishaklee #shaklee2018
Morning! . To insure GOOD Health, eat LIGHTLY, breathe DEEPLY, live MODERATELY, cultivate cheerfulness and maintain interest in life...~ William Londen . Kedai @nutrisiguru buka seperti biasa ya. Siapa nak drop order boleh whatsapp no di atas. 😊😘. . . #myshakleejourney  #shakleeum  #shakleepj  #tsunamishaklee  #shaklee2018 
Bismillah..
.
Kalau cakap pasal obsession pada Shaklee, yes Kak Sya memang obses!
.
Bukan sebab yg semberono, tapi sebab #ShakleeEffect yang Kak Sya dah rasa. Sebab feedback positif yang customers bagi.
.
Sampai balik kg pun tak lupa nak bawa botol merah kesayangan ni. Supaya Kak Sya tak miss makan dia tauu
.
Masa kat kampung ni, ada juga la Kak Sya bersembang dengan saudara mara tentang bisnes, tentang produk
.
Macam2.. Kak Sya suka. Sebab Kak Sya dah makan. Dah rasa kesan produk yg selalu selamat, semulajadi dan berkesan. .
Kalau korg nak tanya2 pasal bisnes ataupun pasal supplement, jangan segan2 WA Kak Sya k!

#tsunamishaklee #tsunami2018 #donG16ab
Bismillah.. . Kalau cakap pasal obsession pada Shaklee, yes Kak Sya memang obses! . Bukan sebab yg semberono, tapi sebab #ShakleeEffect  yang Kak Sya dah rasa. Sebab feedback positif yang customers bagi. . Sampai balik kg pun tak lupa nak bawa botol merah kesayangan ni. Supaya Kak Sya tak miss makan dia tauu . Masa kat kampung ni, ada juga la Kak Sya bersembang dengan saudara mara tentang bisnes, tentang produk . Macam2.. Kak Sya suka. Sebab Kak Sya dah makan. Dah rasa kesan produk yg selalu selamat, semulajadi dan berkesan. . Kalau korg nak tanya2 pasal bisnes ataupun pasal supplement, jangan segan2 WA Kak Sya k! #tsunamishaklee  #tsunami2018  #donG16ab 
Hari-hari tak sabar nak cuci muka tau! Sebab syok sangat penangan Youth ni 😍

Saya dah guna lebih 3 hari & so far tak ada masalah keradangan atau iritasi yang pelik-pelik. Alhamdulillah. 
Tak sabar juga nak u olls semua try guna sendiri Youth ni 😊

Pre-order dah buka tau! Sharp 1 March je u olls dah boleh grab #skincareyouth ni dari saya

Cepat2 booking, k 😉 👇
📲 019-7646021 🍀Youth & Konsultasi 
#youthshaklee 
#pencucimukayouth
#pencucimukashaklee
#masalahkulitberminyak 
#masalahkulitkusam 
#masalahkulitberjeragat 
#masalahkulitkering 
#masalahkulitsensitif
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara #duckscarves #bazarpaknilprodukkecantikkan #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
Hari-hari tak sabar nak cuci muka tau! Sebab syok sangat penangan Youth ni 😍 Saya dah guna lebih 3 hari & so far tak ada masalah keradangan atau iritasi yang pelik-pelik. Alhamdulillah. Tak sabar juga nak u olls semua try guna sendiri Youth ni 😊 Pre-order dah buka tau! Sharp 1 March je u olls dah boleh grab #skincareyouth  ni dari saya Cepat2 booking, k 😉 👇 📲 019-7646021 🍀Youth & Konsultasi #youthshaklee  #pencucimukayouth  #pencucimukashaklee  #masalahkulitberminyak  #masalahkulitkusam  #masalahkulitberjeragat  #masalahkulitkering  #masalahkulitsensitif  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duckscarves  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MASALAH LELAKI YANG MATI PUCUK??? 👉️bahan dalam vivix: polyganum cuspidatum - sejenis resveratrol 👉resveratrol ni antioksidan paling power. 👉sebelum tu, tau tak cmana cara viagra bertindak? 💪️viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu 💪jd camna resveratrol bertindak mcm viagra ni? 👞resveratrol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat) 👞kalau viagra ni dia expand salur darah yg kecik je tapi resveretrol boleh buat lbh dari tu, hingga arteri utama 👞️bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix

Anda mengalaminya?

Cegah sebelum parah .

www.wasap.my/60162853148
www.wasap.my/60162853148
www.wasap.my/60162853148

#tsunamishaklee 
#VivixShaklee #pengedarshakleesentul #shakleetitiwangsa #shakleesentul #tonikajaib #sirapshaklee
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MASALAH LELAKI YANG MATI PUCUK??? 👉️bahan dalam vivix: polyganum cuspidatum - sejenis resveratrol 👉resveratrol ni antioksidan paling power. 👉sebelum tu, tau tak cmana cara viagra bertindak? 💪️viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu 💪jd camna resveratrol bertindak mcm viagra ni? 👞resveratrol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat) 👞kalau viagra ni dia expand salur darah yg kecik je tapi resveretrol boleh buat lbh dari tu, hingga arteri utama 👞️bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix Anda mengalaminya? Cegah sebelum parah . www.wasap.my/60162853148 www.wasap.my/60162853148 www.wasap.my/60162853148 #tsunamishaklee  #VivixShaklee  #pengedarshakleesentul  #shakleetitiwangsa  #shakleesentul  #tonikajaib  #sirapshaklee 
"Hanya kerana anda tidak sakit tidak bermakna anda benar-benar sihat" ~ Nutrisi Guru
.
Kedai @nutrisiguru buka seperti biasa ya. Siapa nak drop order boleh whatsapp no di atas. 😊😘.
.
.
#myshakleejourney #shakleeum #shakleepj #tsunamishaklee #shaklee2018
Hari ni nak cerita tentang seorang downline k.Ayu...yang asalnya seorang student..beli ESP untuk atasi masalah gastriknya yag teruk

Kali ke2 dia contact k.Ayu terus cakap nak daftar keahlian dan nak buat bisnes
k.Ayu terkejut la kan...tanya la dia kenapa?? Dia cakap produk shaklee ni bagus
Kalau dulu dia tak mampu nak berpuasa sebab gastrik teruk
alhamdulillah dengan ESP gastriknya tak menyerang lagi walaupun sedang berpuasa

lagi satu...walaupun student..dia mampu jana pendapatan 3 angka sebulan...dapat la dia membantu meringankan beban mak ayah dia walaupun masih bergelar pelajar

dan sekarang bakal sambung pelajaran lagi ke peringkat ijazah di Shah Alam
So...orang Shah Alam boleh dapatkan khidmat COD dan konsultansi hebat dengan mek Anis Aisya comey ni deh....dia duk #jeli pun dapat jana income... awak kat mana?? Jom jana income sama2... #tsunamishaklee #shakleepenang #G21 #tsunami2018 #pengedarshakleejeli #pengedarshakleebayanlepas
Hari ni nak cerita tentang seorang downline k.Ayu...yang asalnya seorang student..beli ESP untuk atasi masalah gastriknya yag teruk Kali ke2 dia contact k.Ayu terus cakap nak daftar keahlian dan nak buat bisnes k.Ayu terkejut la kan...tanya la dia kenapa?? Dia cakap produk shaklee ni bagus Kalau dulu dia tak mampu nak berpuasa sebab gastrik teruk alhamdulillah dengan ESP gastriknya tak menyerang lagi walaupun sedang berpuasa lagi satu...walaupun student..dia mampu jana pendapatan 3 angka sebulan...dapat la dia membantu meringankan beban mak ayah dia walaupun masih bergelar pelajar dan sekarang bakal sambung pelajaran lagi ke peringkat ijazah di Shah Alam So...orang Shah Alam boleh dapatkan khidmat COD dan konsultansi hebat dengan mek Anis Aisya comey ni deh....dia duk #jeli  pun dapat jana income... awak kat mana?? Jom jana income sama2... #tsunamishaklee  #shakleepenang  #G21  #tsunami2018  #pengedarshakleejeli  #pengedarshakleebayanlepas 
Nama downline Kak Sya ni Hafizi. Dia bukanlah downline paling bongsu setakat ni, dah beradik dah hihi.
.
Hafizi start menghubungi Kak Sya lebih kurang 2 bulan lepas, sambil bertanyakan tentang Vivix untuk masalah slip disc yg beliau hidapi.
.
Masa tu, Hafizi beritahu beliau dah bercuti 2 bulan tanpa gaji sebab slip disc. Hafizi tahu dia mesti buat something untuk masalah yg dihadapinya, sebab beliau perlu terus kerja utk menyara anak dan isteri
.
Beliau mula dengan Omega & Ostematrix dengan special dose. Bulan berikutnya, beliau repeat order dan terus jadi ahli sebab effect yg beliau rasai.
.
Tahu tak? Rabu lepas beliau datang lagi memborong sebotol Vivix, 2 botol Ostematrix dan Omega Guard. Buat bekalan ibunda tercinta pula. Kata Hafizi, beliau memang rasa sangat perbezaan selepas mengambil Shaklee. "Sampai dah boleh main badminton blk dah kak!"
.
Amboiiii hahaha
.
Alhamdulillah syukur sangat. Kebaikan Shaklee kini Hafizi kongsi pula dengan bonda tersayang. Moga bonda Hafizi sihat seperti sebelumnya. InsyaaAllah 
#tsunamishaklee #tsunami2018 #TeamMagnifique #donG16ab #shakleepasirgudang #SetSlipDisc
Nama downline Kak Sya ni Hafizi. Dia bukanlah downline paling bongsu setakat ni, dah beradik dah hihi. . Hafizi start menghubungi Kak Sya lebih kurang 2 bulan lepas, sambil bertanyakan tentang Vivix untuk masalah slip disc yg beliau hidapi. . Masa tu, Hafizi beritahu beliau dah bercuti 2 bulan tanpa gaji sebab slip disc. Hafizi tahu dia mesti buat something untuk masalah yg dihadapinya, sebab beliau perlu terus kerja utk menyara anak dan isteri . Beliau mula dengan Omega & Ostematrix dengan special dose. Bulan berikutnya, beliau repeat order dan terus jadi ahli sebab effect yg beliau rasai. . Tahu tak? Rabu lepas beliau datang lagi memborong sebotol Vivix, 2 botol Ostematrix dan Omega Guard. Buat bekalan ibunda tercinta pula. Kata Hafizi, beliau memang rasa sangat perbezaan selepas mengambil Shaklee. "Sampai dah boleh main badminton blk dah kak!" . Amboiiii hahaha . Alhamdulillah syukur sangat. Kebaikan Shaklee kini Hafizi kongsi pula dengan bonda tersayang. Moga bonda Hafizi sihat seperti sebelumnya. InsyaaAllah #tsunamishaklee  #tsunami2018  #TeamMagnifique  #donG16ab  #shakleepasirgudang  #SetSlipDisc 
Vitamin Shaklee Menemukan Kami
.
Perkenalan pertama dengan vitamin shaklee masa kandungan 4 minggu.Bermula dengan vitamin hamil shaklee.. Kemudian teruskan dengan vitamin berpantang dan menyusu shaklee.

Peminat setia Alfalfa..katanya alfalfa ni sangat menjadi dengannya..dan si suami bagi feedback positive.

Masa promo vivix bulan 12..anak muda ni daftar ahli dengan pembelian vivix shaklee..yang paling best..mak dia pun terjebak ngan shaklee sekali.Terbaru sepupu pula..asalnya bagi try je Alfalfa ni..sekali si suami pula yang bg feedback lain...terus nk order Alfalfa.

Walaupun usia baru masuk 20 tahun..tapi dah pandai jaga kesihatan dan kecantikan dalam dan luar untuk si suami..bagus kan anak muda Biby ni dan merangkap juga downline kak yati.
.
#tsunamishaklee #tsunami2018 #great14
Vitamin Shaklee Menemukan Kami . Perkenalan pertama dengan vitamin shaklee masa kandungan 4 minggu.Bermula dengan vitamin hamil shaklee.. Kemudian teruskan dengan vitamin berpantang dan menyusu shaklee. Peminat setia Alfalfa..katanya alfalfa ni sangat menjadi dengannya..dan si suami bagi feedback positive. Masa promo vivix bulan 12..anak muda ni daftar ahli dengan pembelian vivix shaklee..yang paling best..mak dia pun terjebak ngan shaklee sekali.Terbaru sepupu pula..asalnya bagi try je Alfalfa ni..sekali si suami pula yang bg feedback lain...terus nk order Alfalfa. Walaupun usia baru masuk 20 tahun..tapi dah pandai jaga kesihatan dan kecantikan dalam dan luar untuk si suami..bagus kan anak muda Biby ni dan merangkap juga downline kak yati. . #tsunamishaklee  #tsunami2018  #great14 
Salam Jumaat dan Selamat Tahun Baru Cina buat semua kaum Cina.

Hari ni hani ingin kongsikan produk pilihan/kegemaran hani iaitu Ostematrik.. Jika kawan2 ingin mencuba Ostematrik ini boleh dapatkan dengan hani 012 230.9572

#tsunamishaklee
#tsunami2018 
#oshem22 
#produkpilihanhaniostematrik
KENAPA MESTI PILIH SKINCARE YOUTH? 
_
_
Banyak je kan brand skincare kat pasaran. Tapi kenapa kena pilih Youth? 
_
_
Of course sebab Youth sangat berbeza berbanding jenama premium di pasaran! 
_
_
=====================
9 Kelebihan Utama Youth:
=====================
_
✔️diuji secara klinikal ke atas 100 wanita berbeza tahap umur (20-an hingga 70-an)
_
✔️100% wanita ini didapati lebih muda berbanding usia selepas konsisten 12 minggu penggunaan basic set Youth
_
✔️2/3 dari mereka kelihatan 10 tahun lebih muda 
_
✔️diuji oleh pakar dermatology & pakar ophthalmology 
_
✔️100% vegan
_
✔️ramuan botani (ekstrak anggur Muscadine, ekstrak apple stem cell, Lotus japonicus, Schisandra chinensis & vital repair+ ® complex
_
✔️Hypoallergenic (sesuai untuk semua jenis kulit termsuk untuk kulit sensitif
_
✔️Non-comedogenic (tidak membuatkan liang pori tersumbat) 
_
✔️Bebas lebih 1500 kimia berbahaya yang biasa tersenarai ada dalam produk skincare pasaran
_
_
Saya dah cuba! Anda nak juga? Hubungi saya segera tau! Mac ini ada promosi best sempena new launching. Anda boleh jimat lebih RM500! 
_
📲 019-7646021 
_
providenetwork.com 
_
#youthshaklee
#youthskincare
#pencucimukashaklee 
#pencucimukayouth 
#masalahkulitkering
#masalahkulitkusam 
#masalahkulitberjerawat 
#masalahkulitberjeragat 
#fattzura
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara #duckscarves #bazarpaknilprodukkecantikkan #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
KENAPA MESTI PILIH SKINCARE YOUTH? _ _ Banyak je kan brand skincare kat pasaran. Tapi kenapa kena pilih Youth? _ _ Of course sebab Youth sangat berbeza berbanding jenama premium di pasaran! _ _ ===================== 9 Kelebihan Utama Youth: ===================== _ ✔️diuji secara klinikal ke atas 100 wanita berbeza tahap umur (20-an hingga 70-an) _ ✔️100% wanita ini didapati lebih muda berbanding usia selepas konsisten 12 minggu penggunaan basic set Youth _ ✔️2/3 dari mereka kelihatan 10 tahun lebih muda _ ✔️diuji oleh pakar dermatology & pakar ophthalmology _ ✔️100% vegan _ ✔️ramuan botani (ekstrak anggur Muscadine, ekstrak apple stem cell, Lotus japonicus, Schisandra chinensis & vital repair+ ® complex _ ✔️Hypoallergenic (sesuai untuk semua jenis kulit termsuk untuk kulit sensitif _ ✔️Non-comedogenic (tidak membuatkan liang pori tersumbat) _ ✔️Bebas lebih 1500 kimia berbahaya yang biasa tersenarai ada dalam produk skincare pasaran _ _ Saya dah cuba! Anda nak juga? Hubungi saya segera tau! Mac ini ada promosi best sempena new launching. Anda boleh jimat lebih RM500! _ 📲 019-7646021 _ providenetwork.com _ #youthshaklee  #youthskincare  #pencucimukashaklee  #pencucimukayouth  #masalahkulitkering  #masalahkulitkusam  #masalahkulitberjerawat  #masalahkulitberjeragat  #fattzura  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duckscarves  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
Haiyya lenglui, how come your pores gone already?
.
Last Year CNY, i can see your face so many many spot, this year CNY no alreadyyy. What u did?.
.
Ha, ni lah nak soalan masa -masa kumpul ramai-ramai kan?. Best wooo effect pakai radiant set shaklee ni

Only 1 month konsisten, definitely masalah kulit hilang. Tak perlu mekap maaaaa

Cepat dapatkan harini for your better skin next month and next year😍
.
Remajakan kulit mu

Nadim
📲 0149408215

#tsunamishaklee #kolagen #shaklee #radiantset #radiantskin #glowingskin #kecilkanpori #promosikulit #rawatankulit #pigmentasi #jeragat #poribesar #whitehead #parutjerawat #vitaminC #esp #pengedarshakleekotakemuning #pengedarshakleejalankebun
Haiyya lenglui, how come your pores gone already? . Last Year CNY, i can see your face so many many spot, this year CNY no alreadyyy. What u did?. . Ha, ni lah nak soalan masa -masa kumpul ramai-ramai kan?. Best wooo effect pakai radiant set shaklee ni Only 1 month konsisten, definitely masalah kulit hilang. Tak perlu mekap maaaaa Cepat dapatkan harini for your better skin next month and next year😍 . Remajakan kulit mu Nadim 📲 0149408215 #tsunamishaklee  #kolagen  #shaklee  #radiantset  #radiantskin  #glowingskin  #kecilkanpori  #promosikulit  #rawatankulit  #pigmentasi  #jeragat  #poribesar  #whitehead  #parutjerawat  #vitaminC  #esp  #pengedarshakleekotakemuning  #pengedarshakleejalankebun 
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
Dalam banyak2 fungsi VIVIX, Saza paling puas hati dan kagum dgn kebaikan VIVIX untuk bantu wanita2 yg ingin menimang cahaya mata.
.
Ya, VIVIX bukan Tuhan..
Tapi.. hasil alam yg Tuhan berikan, ternyata membuahkan penawar seperti VIVIX yg mengandungi 4 bahan tinggi antioksidan ini yg mana dapat membantu memperbaiki sel2 badan secara total.
.
Vivix merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.
.

Disini Saza ingin ringkaskan beberapa ciri2 VIVIX yg mampu membantu dalam ikhtiar hamil:
.
🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
🍇 Terdapat bahan dari buahan dalam Vivix yg membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE
012-4064948

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#ShakleeEffect #TsunamiShaklee #shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves  #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setskincareshaklee
#vivix
#ikhtiarhamil
#nakmengandung
#ubatmengandung
#ttcjourney
#buahzuriat
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL . Dalam banyak2 fungsi VIVIX, Saza paling puas hati dan kagum dgn kebaikan VIVIX untuk bantu wanita2 yg ingin menimang cahaya mata. . Ya, VIVIX bukan Tuhan.. Tapi.. hasil alam yg Tuhan berikan, ternyata membuahkan penawar seperti VIVIX yg mengandungi 4 bahan tinggi antioksidan ini yg mana dapat membantu memperbaiki sel2 badan secara total. . Vivix merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . Disini Saza ingin ringkaskan beberapa ciri2 VIVIX yg mampu membantu dalam ikhtiar hamil: . 🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan . 🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah. . 🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm. . 🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi. . 🍇 Terdapat bahan dari buahan dalam Vivix yg membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan . 🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA. . 🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan. . . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . . For order: http://supplementhouz.wasap.my Saza, SID SHAKLEE 012-4064948 Disclaimer: Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. #ShakleeEffect  #TsunamiShaklee  #shakleecodrawang  #shakleekundang  #shakleesgbuloh  #shakleebatucaves  #shakleeselayang  #shakleewangsamaju  #shakleemalaysia  #shakleelover  #whyiloveshaklee  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #shakleepenampang  #shakleeputatan  #setskincareshaklee  #vivix  #ikhtiarhamil  #nakmengandung  #ubatmengandung  #ttcjourney  #buahzuriat 
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
Dalam banyak2 fungsi VIVIX, Saza paling puas hati dan kagum dgn kebaikan VIVIX untuk bantu wanita2 yg ingin menimang cahaya mata.
.
Ya, VIVIX bukan Tuhan..
Tapi.. hasil alam yg Tuhan berikan, ternyata membuahkan penawar seperti VIVIX yg mengandungi 4 bahan tinggi antioksidan ini yg mana dapat membantu memperbaiki sel2 badan secara total.
.
Vivix merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.
.

Disini Saza ingin ringkaskan beberapa ciri2 VIVIX yg mampu membantu dalam ikhtiar hamil:
.
🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
🍇 Terdapat bahan dari buahan dalam Vivix yg membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE
012-4064948

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#ShakleeEffect #TsunamiShaklee #shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves  #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setskincareshaklee
#vivix
#ikhtiarhamil
#nakmengandung
#ubatmengandung
#ttcjourney
#buahzuriat
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL . Dalam banyak2 fungsi VIVIX, Saza paling puas hati dan kagum dgn kebaikan VIVIX untuk bantu wanita2 yg ingin menimang cahaya mata. . Ya, VIVIX bukan Tuhan.. Tapi.. hasil alam yg Tuhan berikan, ternyata membuahkan penawar seperti VIVIX yg mengandungi 4 bahan tinggi antioksidan ini yg mana dapat membantu memperbaiki sel2 badan secara total. . Vivix merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . Disini Saza ingin ringkaskan beberapa ciri2 VIVIX yg mampu membantu dalam ikhtiar hamil: . 🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan . 🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah. . 🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm. . 🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi. . 🍇 Terdapat bahan dari buahan dalam Vivix yg membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan . 🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA. . 🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan. . . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . . For order: http://supplementhouz.wasap.my Saza, SID SHAKLEE 012-4064948 Disclaimer: Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. #ShakleeEffect  #TsunamiShaklee  #shakleecodrawang  #shakleekundang  #shakleesgbuloh  #shakleebatucaves  #shakleeselayang  #shakleewangsamaju  #shakleemalaysia  #shakleelover  #whyiloveshaklee  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #shakleepenampang  #shakleeputatan  #setskincareshaklee  #vivix  #ikhtiarhamil  #nakmengandung  #ubatmengandung  #ttcjourney  #buahzuriat 
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
Dalam banyak2 fungsi VIVIX, Saza paling puas hati dan kagum dgn kebaikan VIVIX untuk bantu wanita2 yg ingin menimang cahaya mata.
.
Ya, VIVIX bukan Tuhan..
Tapi.. hasil alam yg Tuhan berikan, ternyata membuahkan penawar seperti VIVIX yg mengandungi 4 bahan tinggi antioksidan ini yg mana dapat membantu memperbaiki sel2 badan secara total.
.
Vivix merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.
.

Disini Saza ingin ringkaskan beberapa ciri2 VIVIX yg mampu membantu dalam ikhtiar hamil:
.
🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
🍇 Terdapat bahan dari buahan dalam Vivix yg membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE
012-4064948

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#ShakleeEffect #TsunamiShaklee #shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves  #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setskincareshaklee
#vivix
#ikhtiarhamil
#nakmengandung
#ubatmengandung
#ttcjourney
#buahzuriat
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL . Dalam banyak2 fungsi VIVIX, Saza paling puas hati dan kagum dgn kebaikan VIVIX untuk bantu wanita2 yg ingin menimang cahaya mata. . Ya, VIVIX bukan Tuhan.. Tapi.. hasil alam yg Tuhan berikan, ternyata membuahkan penawar seperti VIVIX yg mengandungi 4 bahan tinggi antioksidan ini yg mana dapat membantu memperbaiki sel2 badan secara total. . Vivix merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . Disini Saza ingin ringkaskan beberapa ciri2 VIVIX yg mampu membantu dalam ikhtiar hamil: . 🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan . 🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah. . 🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm. . 🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi. . 🍇 Terdapat bahan dari buahan dalam Vivix yg membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan . 🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA. . 🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan. . . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . . For order: http://supplementhouz.wasap.my Saza, SID SHAKLEE 012-4064948 Disclaimer: Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. #ShakleeEffect  #TsunamiShaklee  #shakleecodrawang  #shakleekundang  #shakleesgbuloh  #shakleebatucaves  #shakleeselayang  #shakleewangsamaju  #shakleemalaysia  #shakleelover  #whyiloveshaklee  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #shakleepenampang  #shakleeputatan  #setskincareshaklee  #vivix  #ikhtiarhamil  #nakmengandung  #ubatmengandung  #ttcjourney  #buahzuriat 
YOUTH bakal dijual kepada semua 🎆🎉🎁
_
_
Nikmati lebih banyak penjimatan & untung apabila anda grab beli #skincareyouth ini pada Mac nanti 
_
_
Harga? 
Untung lebih RM300 untuk skincare yang paling berkualiti tinggi di abad ini serta bebas dari lebih 1500 kimia berbahaya
_
_
Youth adalah 100% vegan dari ramuan botanical diuji secara klinikal ke atas 100 wanita & 
_
terbukti 100% lebih muda dari usia kulit asal selepas penggunaan konsisten 12 minggu
_
_
Youth & Konsultasi 📲 019-7646021 
providenetwork.com 
_
_
#pencucimukashaklee
#masalahkulitberjeragat 
#masalahkulitkusam 
#masalahkulitberminyak 
#masalahkulitkering
#skincareshaklee
#youthshaklee
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara #duck #duckscarves #bazarpaknilprodukkecantikkan #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
YOUTH bakal dijual kepada semua 🎆🎉🎁 _ _ Nikmati lebih banyak penjimatan & untung apabila anda grab beli #skincareyouth  ini pada Mac nanti _ _ Harga? Untung lebih RM300 untuk skincare yang paling berkualiti tinggi di abad ini serta bebas dari lebih 1500 kimia berbahaya _ _ Youth adalah 100% vegan dari ramuan botanical diuji secara klinikal ke atas 100 wanita & _ terbukti 100% lebih muda dari usia kulit asal selepas penggunaan konsisten 12 minggu _ _ Youth & Konsultasi 📲 019-7646021 providenetwork.com _ _ #pencucimukashaklee  #masalahkulitberjeragat  #masalahkulitkusam  #masalahkulitberminyak  #masalahkulitkering  #skincareshaklee  #youthshaklee  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duck  #duckscarves  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
Bismillah
.
Ke mana kome long holiday ni? .
Jalan2 jauh tu jangan lupa daily supplement tau. Lagi2 korg yg p holiday yg berjemur kena panas tu
.
Jaga kulit kita dengan Collagen Powder Shaklee. Collagen Powder Shaklee sangat special sebab kolagennya adalah daripada sisik ikan merah yang hidup di laut dalam.
.
Berat molekul Shaklee collagen powder pun sangat ringan dan sangat mudah diserap oleh kulit.
.
Tunggu apa lagi, jom kolagen sekarang!
.
.
.
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#pengedarshakleepasirgudang #pengedarshakleemasai #pengedarshakleetamanrinting #pengedarshakleesierraperdana #pengedarshakleepermasjaya #pengedarshakleeplentong #pengedarshakleekotamasai #pengedarshakleesingapore #shakleereadystock #TeamMagnifique🚀 #GMFFighter #tsunamiGMF #tsunamiShaklee #happymom #gmf_alwayscun
Bismillah . Ke mana kome long holiday ni? . Jalan2 jauh tu jangan lupa daily supplement tau. Lagi2 korg yg p holiday yg berjemur kena panas tu . Jaga kulit kita dengan Collagen Powder Shaklee. Collagen Powder Shaklee sangat special sebab kolagennya adalah daripada sisik ikan merah yang hidup di laut dalam. . Berat molekul Shaklee collagen powder pun sangat ringan dan sangat mudah diserap oleh kulit. . Tunggu apa lagi, jom kolagen sekarang! . . . http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #pengedarshakleepasirgudang  #pengedarshakleemasai  #pengedarshakleetamanrinting  #pengedarshakleesierraperdana  #pengedarshakleepermasjaya  #pengedarshakleeplentong  #pengedarshakleekotamasai  #pengedarshakleesingapore  #shakleereadystock  #TeamMagnifique 🚀 #GMFFighter  #tsunamiGMF  #tsunamiShaklee  #happymom  #gmf_alwayscun 
Wahhh pagi ni meriah status balik kampung... Semoga yang baru memulakan perjalanan selamat sampai ke destinasi masing² ya... Kami kat ganu ni jeppp... Tak balik ke bandar...💁🏻‍♀️ Hari ni nak citer pengurusan kewangan.... Sejak buat biz S ni banyak belajar tentang kewangan...tentang mengurusakan kewangan... Kalau dulu x de akaun kuar masuk....tak tulis kuar masuk..tak tulis apa²...smua tu kena adakan...wajib

Kalau dulu duit untung & bonus ntah kemana...ya sebab saya biz untuk kebelangsungan hidup....so, kita ubah...ubah ke arah lebih baik... Simpan sikit²..untuk bayar zakat, untuk reward, bayar hutang (setel smua hidup lebih tenang)... Bunyi je reward...bukan reward beli keta besar ye... Biar sikit asal berkat!

Setuju?

Psst: Bawah ni pun salah 1 cabaran y ebby buat...last year pun buat..this year pun buat... #tsunamishaklee #tsunamishaklee2018 #nfbireach #hi5geng #planneraddict #planner2018 #52weeksavingchallenge
Wahhh pagi ni meriah status balik kampung... Semoga yang baru memulakan perjalanan selamat sampai ke destinasi masing² ya... Kami kat ganu ni jeppp... Tak balik ke bandar...💁🏻‍♀️ Hari ni nak citer pengurusan kewangan.... Sejak buat biz S ni banyak belajar tentang kewangan...tentang mengurusakan kewangan... Kalau dulu x de akaun kuar masuk....tak tulis kuar masuk..tak tulis apa²...smua tu kena adakan...wajib Kalau dulu duit untung & bonus ntah kemana...ya sebab saya biz untuk kebelangsungan hidup....so, kita ubah...ubah ke arah lebih baik... Simpan sikit²..untuk bayar zakat, untuk reward, bayar hutang (setel smua hidup lebih tenang)... Bunyi je reward...bukan reward beli keta besar ye... Biar sikit asal berkat! Setuju? Psst: Bawah ni pun salah 1 cabaran y ebby buat...last year pun buat..this year pun buat... #tsunamishaklee  #tsunamishaklee2018  #nfbireach  #hi5geng  #planneraddict  #planner2018  #52weeksavingchallenge 
Mengurus Kewangan?

Adoi inilah yang lemah. Bukan benda mudah. Tapi sejujurnya hani ni seorangnya penyimpan masa muda2 dolu..boleh dikatakan kalau ada 5 akaun bank 5-5 akaun akan berisi.. Wow wow wow hebat..dasyat ja bunyinya..hahaha

Jadi sekarang ni dah kahwin tak pandai dah ke untuk menguruskan kewangan? Bukan tak pandai tapi banyak kebocoran. 
Walau pun banyak kebocoran berlaku hani tetap akan menyimpan cuma kena tempat kita sukar untuk mengeluarkannya. Maksudnya tempat penyimpanan tu diasingkan dari bank yang kita jarabg menggunakan/ bank yang kita tidak mempunyai kad bank.

Hari ni hani nak kongsikan 7 tips supaya kita sama2 dapat amalkan agar simpanan kita mendapat hasil.

1) 50% - tabung keperluan
2) 5% - tabung hari tua
3) 5% - tabung pelajaran anak2
4) 10% - tabung mak ayah
5) 10% - tabung sedekah
6) 10% - tabung jangka panjang
7) 10% - tabung travel

Uuuiittt ada tabung tuk travel ye.. Wow..wow bestlah cam ni.. Kalau camni bolehlah kita merancang untuk pergi bercuti. Boleh je, tapi pastikan tabung travel tu gemokss la dolu. Ke mana pun kita boleh sampai.

Dengan kita amalkan cara menyimpan begini. Insya Allah kewangan kita lebih terjamin ke mana arah pengeluarannya.

Jom kawan2 kita rancangan pengurusan kewangan kita dengan sebaiknya.

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#oshem22
#menguruskewangan
Mengurus Kewangan? Adoi inilah yang lemah. Bukan benda mudah. Tapi sejujurnya hani ni seorangnya penyimpan masa muda2 dolu..boleh dikatakan kalau ada 5 akaun bank 5-5 akaun akan berisi.. Wow wow wow hebat..dasyat ja bunyinya..hahaha Jadi sekarang ni dah kahwin tak pandai dah ke untuk menguruskan kewangan? Bukan tak pandai tapi banyak kebocoran. Walau pun banyak kebocoran berlaku hani tetap akan menyimpan cuma kena tempat kita sukar untuk mengeluarkannya. Maksudnya tempat penyimpanan tu diasingkan dari bank yang kita jarabg menggunakan/ bank yang kita tidak mempunyai kad bank. Hari ni hani nak kongsikan 7 tips supaya kita sama2 dapat amalkan agar simpanan kita mendapat hasil. 1) 50% - tabung keperluan 2) 5% - tabung hari tua 3) 5% - tabung pelajaran anak2 4) 10% - tabung mak ayah 5) 10% - tabung sedekah 6) 10% - tabung jangka panjang 7) 10% - tabung travel Uuuiittt ada tabung tuk travel ye.. Wow..wow bestlah cam ni.. Kalau camni bolehlah kita merancang untuk pergi bercuti. Boleh je, tapi pastikan tabung travel tu gemokss la dolu. Ke mana pun kita boleh sampai. Dengan kita amalkan cara menyimpan begini. Insya Allah kewangan kita lebih terjamin ke mana arah pengeluarannya. Jom kawan2 kita rancangan pengurusan kewangan kita dengan sebaiknya. #tsunamishaklee  #tsunami2018  #oshem22  #menguruskewangan 
Siapa pernah dapat bouquet bunga duit macam ni? Haha
.
Kak Sya pernah, masa dapat mas kahwin masa akad nikah almost 10 thn lepas.. Subhanallah.. Dah nak dekat 10 tahun dah hidup dengan @mr.greenmatrix_pasirgudang..
.
Tapii Kak Sya bukan nak cerita pasal gubahan bunga duit ni pun. Nak cerita pasal duit. Particularly pasal pengurusan duit
.
Buat bisnes ni mesti kena ada pengurusan duit yang betul dan tepat. Cash flow in and out. Untung runcit, segala kos yg terlibat semua nak kena kira.
.
Baru biz boleh run smoothly sebab untuk start bisnes Shaklee ni memang tak yang modal ribu2. Start dengan RM68.90, pastu kita order barang berdasarkan keperluan customer. Untung runcit boleh simpan tepi (buat satu tabung) dan bila dah cukup, boleh modalkan utk beli supplement utk ready stock (bila2 tiba2 ada customer nak urgent dan nak COD)
.
Kak Sya dah ada satu buku yang rekod aliran tunai keluar dan masuk utk biz. Thanks to my biz partner merangkap my biz coach (hubby hensem) yg banyak ajar Kak Sya tentang bagaimana nak jaga duit utk bisnes supaya dia tak bocor ke tempat lain 😂
.
Next time lah Kak Sya share pasal buku tu. Bila dah ready ye. Haha
.
Nak kemas baju. Nak balik ke teratak AyahBonda ni jap lg.
.
Happy long holiday everyone!

#tsunamiShaklee #tsunami2018 #donG16ab #shakleepasirgudang
Siapa pernah dapat bouquet bunga duit macam ni? Haha . Kak Sya pernah, masa dapat mas kahwin masa akad nikah almost 10 thn lepas.. Subhanallah.. Dah nak dekat 10 tahun dah hidup dengan @mr.greenmatrix_pasirgudang.. . Tapii Kak Sya bukan nak cerita pasal gubahan bunga duit ni pun. Nak cerita pasal duit. Particularly pasal pengurusan duit . Buat bisnes ni mesti kena ada pengurusan duit yang betul dan tepat. Cash flow in and out. Untung runcit, segala kos yg terlibat semua nak kena kira. . Baru biz boleh run smoothly sebab untuk start bisnes Shaklee ni memang tak yang modal ribu2. Start dengan RM68.90, pastu kita order barang berdasarkan keperluan customer. Untung runcit boleh simpan tepi (buat satu tabung) dan bila dah cukup, boleh modalkan utk beli supplement utk ready stock (bila2 tiba2 ada customer nak urgent dan nak COD) . Kak Sya dah ada satu buku yang rekod aliran tunai keluar dan masuk utk biz. Thanks to my biz partner merangkap my biz coach (hubby hensem) yg banyak ajar Kak Sya tentang bagaimana nak jaga duit utk bisnes supaya dia tak bocor ke tempat lain 😂 . Next time lah Kak Sya share pasal buku tu. Bila dah ready ye. Haha . Nak kemas baju. Nak balik ke teratak AyahBonda ni jap lg. . Happy long holiday everyone! #tsunamiShaklee  #tsunami2018  #donG16ab  #shakleepasirgudang 
PILIHAN UNTUK RAMBUT GUGUR

Nadim start ambik kolagen shaklee ni untuk atasi masalah keguguran rambut lepas bersalin

Masa sebelum kawen dah memang ada masalah rambut gugur. And its really serius

Lepas bersalin lagi serius. Huarghhh sampai kene perli dengan laki and anak masukkan rambut dalam mulut!!
.
Tekad, nadim ambik kolagen shaklee ni 2 kotak berturut-turut

Alhamdulillah, hanya 2kotak masalah rambut gugur SELESAI

Lepas tu continue dengan suplement menyusu biasa jer. Dan masalah tu totally solved😍
.
2 kotak yang tak sia-sia. MEMANG BETUL2 BERKESAN

SERIUS, ANDA PATUT CUBA UNTUK ATASI MASALAH KEGUGURAN RAMBUT

Ada yg sekejap je lepas bersalin, tapi ada yg lama. Kita sendiri la pilih, nak lama hadap masalah tu plus anak makan rambut atau nak atasi dengan secepatnya?
.
Jika nak SELESAIKAN RAMBUT GUGUR CEPAT, LEKAIH HUBUNGI NADIM

Nadim ada harga menjunam untuk uols

Nadim
📲 014-9408215

#tsunamishaklee #kolagenshaklee #rambutgugur #berpantang #babymainbuih #babysembur #rambutmenipis #selulit #stretchmark  #pengedarshakleejalankebun #pengedarshakleekotakemuning #suplementmenyusu #tambahdarah #protein #kolagenpremium #kolagen #syampurambut
PILIHAN UNTUK RAMBUT GUGUR Nadim start ambik kolagen shaklee ni untuk atasi masalah keguguran rambut lepas bersalin Masa sebelum kawen dah memang ada masalah rambut gugur. And its really serius Lepas bersalin lagi serius. Huarghhh sampai kene perli dengan laki and anak masukkan rambut dalam mulut!! . Tekad, nadim ambik kolagen shaklee ni 2 kotak berturut-turut Alhamdulillah, hanya 2kotak masalah rambut gugur SELESAI Lepas tu continue dengan suplement menyusu biasa jer. Dan masalah tu totally solved😍 . 2 kotak yang tak sia-sia. MEMANG BETUL2 BERKESAN SERIUS, ANDA PATUT CUBA UNTUK ATASI MASALAH KEGUGURAN RAMBUT Ada yg sekejap je lepas bersalin, tapi ada yg lama. Kita sendiri la pilih, nak lama hadap masalah tu plus anak makan rambut atau nak atasi dengan secepatnya? . Jika nak SELESAIKAN RAMBUT GUGUR CEPAT, LEKAIH HUBUNGI NADIM Nadim ada harga menjunam untuk uols Nadim 📲 014-9408215 #tsunamishaklee  #kolagenshaklee  #rambutgugur  #berpantang  #babymainbuih  #babysembur  #rambutmenipis  #selulit  #stretchmark  #pengedarshakleejalankebun  #pengedarshakleekotakemuning  #suplementmenyusu  #tambahdarah  #protein  #kolagenpremium  #kolagen  #syampurambut 
Your body will be around a LOT longer than that expensive handbag. So invest in YOURSELF 💕🌿
.
.
Siapa2 nak order produk shaklee, boleh contact Hana. 📱0133465509

Siapa2 nak dapatkan info & tips kesihatan boleh layari www.nutrisiguru.wordpress.com

#myshakleejourney
#tsunamishaklee
#shaklee2018
#shakleeum 
#shakleepj
Your body will be around a LOT longer than that expensive handbag. So invest in YOURSELF 💕🌿 . . Siapa2 nak order produk shaklee, boleh contact Hana. 📱0133465509 Siapa2 nak dapatkan info & tips kesihatan boleh layari www.nutrisiguru.wordpress.com #myshakleejourney  #tsunamishaklee  #shaklee2018  #shakleeum  #shakleepj 
Bismillah..
.
Omega Guard memang semua org tahu boleh bantu badan kita membakar yg tidak diperlukan dengan sangat efektif
.
Tahu tak anda juga Omega Guard juga boleh bantu anda rasa kenyang lebih lama? .
Tapiiii ada cara makan dia. .
Nak tau WA Kak Sya

http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #agentshakleePasirGudang #GMFFighter #tsunamiGMF #tsunamishaklee #Vivix #TeamMagnifique #Happymom #gmf_SIDPro
Bismillah.. . Omega Guard memang semua org tahu boleh bantu badan kita membakar yg tidak diperlukan dengan sangat efektif . Tahu tak anda juga Omega Guard juga boleh bantu anda rasa kenyang lebih lama? . Tapiiii ada cara makan dia. . Nak tau WA Kak Sya http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #agentshakleePasirGudang  #GMFFighter  #tsunamiGMF  #tsunamishaklee  #Vivix  #TeamMagnifique  #Happymom  #gmf_SIDPro 
Bismillah..
.
Sebelum kenal Shaklee, memang Kak Sya tak pernah makan apa2 supplement brand lain, sebabnya cuma takut nak makan sebarang. Ye lah, nak masuk dalam badan kot. Takut jadi side effect, buatnya tak serasi atau ada bahan kimia yg berbahaya..
.
Kak Sya kenal (sebenarnya terpaksa) supplement Shaklee sejak kena cramp masa mengandungkan Laila. Masa tu dah tak tahan sangat sampai Kak Sya usaha untuk cari alternatif lain (masa tu sampai dah beli spray utk cramp).
.
Dah hampir 4 thn Kak Sya consume Shaklee. Dah macam2 #Shakleeeffect yang Kak Sya rasa. Kalau korang minta testimoni, memang banyak boleh bagi.
.
Dan Kak Sya dah extend kebaikan ni pada family, kawan2 dan org2 sekeliling. Kak Sya juga nampak banyak sangat kebaikan Shaklee yg mereka dpt. Alhamdulillah. Allah izinkan..
.
Nak cuba Shaklee tapi ragu2? WA Kak Sya sekarang!
.
.

http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #gmfFighter #tsunamiGMF #tsunamishaklee #agentshakleePasirGudang
Bismillah.. . Sebelum kenal Shaklee, memang Kak Sya tak pernah makan apa2 supplement brand lain, sebabnya cuma takut nak makan sebarang. Ye lah, nak masuk dalam badan kot. Takut jadi side effect, buatnya tak serasi atau ada bahan kimia yg berbahaya.. . Kak Sya kenal (sebenarnya terpaksa) supplement Shaklee sejak kena cramp masa mengandungkan Laila. Masa tu dah tak tahan sangat sampai Kak Sya usaha untuk cari alternatif lain (masa tu sampai dah beli spray utk cramp). . Dah hampir 4 thn Kak Sya consume Shaklee. Dah macam2 #Shakleeeffect  yang Kak Sya rasa. Kalau korang minta testimoni, memang banyak boleh bagi. . Dan Kak Sya dah extend kebaikan ni pada family, kawan2 dan org2 sekeliling. Kak Sya juga nampak banyak sangat kebaikan Shaklee yg mereka dpt. Alhamdulillah. Allah izinkan.. . Nak cuba Shaklee tapi ragu2? WA Kak Sya sekarang! . . http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #gmfFighter  #tsunamiGMF  #tsunamishaklee  #agentshakleePasirGudang 
Untuk apa bekerja? Bekerja untuk mendapatkan gaji. Gaji digunakan untuk digunakan membeli keperluan. Selain itu ia juga digunakan untuk membahagiakan insan2 yang kita sayang. 
Membahagiakan keluarga merupakan impian hani. Tambahan bila tengok anak2 gembira kitalah insan yang paling bahagia.

Detik2 yang sangat bermakna ketika bersama keluarga yang tidak dapat hani lupakan ialah ketika bawa anak2 pergi bercuti hujung tahun lepas. Percutian dengan menaiki kapal terbang tergambar di wajah seorang demi seorang anak2 akan keterujaan mereka dapat naik kapal terbang.

Seronoknya hani melihat anak2 tak putus2 senyum.. Allah gembiranya hati.. Semalam baby sofea cakap dengan hani.. Baby : mama, t kalo baby dapat no 1, baby nak hadiah main salji.

Mama : ok, boleh ja. Jadi ni mama kena tunggu baby sekolah dulu la ye thn depan.. Baby : iyaa..t baby dh sekolah la.. Mama : Allahuakhbar, besar hajatnya anak mama sorang ni... (siap cerita nanti masa main salji tu baby nak buat bola baling kat aye..(abgnya no 2)..rasa nk menangis pun ada bila hajat ank nak maim salji.

Ya Allah hanya pada Engkau sahaja aku merayu dan mengadu..lancarkan segala urusan pekerjaanku dan bisnesku. Agar aku dapat membawa anak2 untuk bermain salji.. #tsunamishaklee
#tsunami2018
#oshem22
#anak2nakmainsalji
#hadiahklodapatno1
Untuk apa bekerja? Bekerja untuk mendapatkan gaji. Gaji digunakan untuk digunakan membeli keperluan. Selain itu ia juga digunakan untuk membahagiakan insan2 yang kita sayang. Membahagiakan keluarga merupakan impian hani. Tambahan bila tengok anak2 gembira kitalah insan yang paling bahagia. Detik2 yang sangat bermakna ketika bersama keluarga yang tidak dapat hani lupakan ialah ketika bawa anak2 pergi bercuti hujung tahun lepas. Percutian dengan menaiki kapal terbang tergambar di wajah seorang demi seorang anak2 akan keterujaan mereka dapat naik kapal terbang. Seronoknya hani melihat anak2 tak putus2 senyum.. Allah gembiranya hati.. Semalam baby sofea cakap dengan hani.. Baby : mama, t kalo baby dapat no 1, baby nak hadiah main salji. Mama : ok, boleh ja. Jadi ni mama kena tunggu baby sekolah dulu la ye thn depan.. Baby : iyaa..t baby dh sekolah la.. Mama : Allahuakhbar, besar hajatnya anak mama sorang ni... (siap cerita nanti masa main salji tu baby nak buat bola baling kat aye..(abgnya no 2)..rasa nk menangis pun ada bila hajat ank nak maim salji. Ya Allah hanya pada Engkau sahaja aku merayu dan mengadu..lancarkan segala urusan pekerjaanku dan bisnesku. Agar aku dapat membawa anak2 untuk bermain salji.. #tsunamishaklee  #tsunami2018  #oshem22  #anak2nakmainsalji  #hadiahklodapatno1 
Orang tua tua cakap, jauh perjalanan luas pemandangan. Tapi luas jugak rezeki keluarga tau.

Masa ni kenangan tahun lepas trip ke cameron highland, masih segar diingatan gitu.

Memang best sesangat trip kami sekeluarga ke sana, kami happy dan rasa macam tak cukup 3hari 2 malam kat sana. 
Sepanjang kat cameron pun bisness ayu jalan tau, tub tub Allah nak bagi rezeki setelah menikmati keindahan ciptaannya. Masa tu customer oder 3 set ostematrix dan set asas kanak kanak. Allahhu, besarnya nikmtmu. Sambil jalan keluar duit, tapi Allah masukkan pulak rezeki bisness. Alhamdulillah.. Betul orang kata, suami bahagia, anak bahagia.. rezeki isteri sentiasa melimpah ruah. In Shaa Allah.. Semoga masjid yang kami bina ini sentiasa diberkati. Aamiin.. http://www.wasap.my/60127043146

#shakleegelangpatah
#shakleejohorbahru
#shakleebandarputrakulai
#charmingshaklee
#tsunamishaklee
#tsunami2018
Orang tua tua cakap, jauh perjalanan luas pemandangan. Tapi luas jugak rezeki keluarga tau. Masa ni kenangan tahun lepas trip ke cameron highland, masih segar diingatan gitu. Memang best sesangat trip kami sekeluarga ke sana, kami happy dan rasa macam tak cukup 3hari 2 malam kat sana. Sepanjang kat cameron pun bisness ayu jalan tau, tub tub Allah nak bagi rezeki setelah menikmati keindahan ciptaannya. Masa tu customer oder 3 set ostematrix dan set asas kanak kanak. Allahhu, besarnya nikmtmu. Sambil jalan keluar duit, tapi Allah masukkan pulak rezeki bisness. Alhamdulillah.. Betul orang kata, suami bahagia, anak bahagia.. rezeki isteri sentiasa melimpah ruah. In Shaa Allah.. Semoga masjid yang kami bina ini sentiasa diberkati. Aamiin.. http://www.wasap.my/60127043146 #shakleegelangpatah  #shakleejohorbahru  #shakleebandarputrakulai  #charmingshaklee  #tsunamishaklee  #tsunami2018 
Bismillah
.
Sebagai parents kepada 3 orang puteri, memang tak ada perkara yang membahagiakan suami dan Kak Sya selain melihat puteri3 kami gembira. Kak Sya tau semua parents pun macam tu, betul tak? .
Macam kami, sebab Encik Ayah @mr.greenmatrix_pasirgudang selalu bz dengan kerja hakiki dan sebagai businessman yang berjaya (alhamdulillah), masa paling best paling bermakna ialah bila kami 'tinggalkan' sarang kami dan pergi satu tempat yg ada diluar dari kawasan kebiasaan, diluar rutin harian
.
(Walaupun Encik Ayah masih sibuk dengan phone calls nya 😥)
.
Takpe lah. At least kami dapat juga spend masa yg betul utk puteri3 kami
.
Bukannya hari biasa takde masa untuk quality time, tapi sekarang pun weekend kami dah ada 3 hari. Ayah dan Kakak cuma jumpa hari Sabtu je. Hoho
.
InsyaaAllah ada rezeki, bila bisnes kami dah berkembang, berjaya, boleh la Encik Ayah jadi WAHD pulak. Baru senang nak jalan2 macam dulu
.
Hihi
.
.
#tsunamishaklee #tsunami2018 #donG16ab #shakleepasirgudang
Bismillah . Sebagai parents kepada 3 orang puteri, memang tak ada perkara yang membahagiakan suami dan Kak Sya selain melihat puteri3 kami gembira. Kak Sya tau semua parents pun macam tu, betul tak? . Macam kami, sebab Encik Ayah @mr.greenmatrix_pasirgudang selalu bz dengan kerja hakiki dan sebagai businessman yang berjaya (alhamdulillah), masa paling best paling bermakna ialah bila kami 'tinggalkan' sarang kami dan pergi satu tempat yg ada diluar dari kawasan kebiasaan, diluar rutin harian . (Walaupun Encik Ayah masih sibuk dengan phone calls nya 😥) . Takpe lah. At least kami dapat juga spend masa yg betul utk puteri3 kami . Bukannya hari biasa takde masa untuk quality time, tapi sekarang pun weekend kami dah ada 3 hari. Ayah dan Kakak cuma jumpa hari Sabtu je. Hoho . InsyaaAllah ada rezeki, bila bisnes kami dah berkembang, berjaya, boleh la Encik Ayah jadi WAHD pulak. Baru senang nak jalan2 macam dulu . Hihi . . #tsunamishaklee  #tsunami2018  #donG16ab  #shakleepasirgudang 
Promosi Set Kulit Cantik Mulus Bebas Jerawat dan Jeragat untuk bulan ni. LESS 10%.
.
Tempoh pemakanan Sehingga 6 BULAN. .
4 Kotak Collagen Powder 
1 Botol Vita C
.
.
PZ
0182505230 .
#pzxfresh #letopboomsalesig #collagen #collagenpowder #collagenshaklee #collagenshakleemurah #kulit #kulitputih #kulitcantik #awetmuda
#jeragat #jerawat #bebasjeragat #bebasjerawat #jerawatbatu #jerawatnasi #kedut #kedutan #seriwajah #garishalus
#murahmurah #sentiasamurah #shakleeuitm #shakleeshahalam #collagenshaklee #shakleeputraheights #shakleealammegah #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #tsunamishaklee
Promosi Set Kulit Cantik Mulus Bebas Jerawat dan Jeragat untuk bulan ni. LESS 10%. . Tempoh pemakanan Sehingga 6 BULAN. . 4 Kotak Collagen Powder 1 Botol Vita C . . PZ 0182505230 . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #collagen  #collagenpowder  #collagenshaklee  #collagenshakleemurah  #kulit  #kulitputih  #kulitcantik  #awetmuda  #jeragat  #jerawat  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #jerawatbatu  #jerawatnasi  #kedut  #kedutan  #seriwajah  #garishalus  #murahmurah  #sentiasamurah  #shakleeuitm  #shakleeshahalam  #collagenshaklee  #shakleeputraheights  #shakleealammegah  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualonline  #tsunamishaklee 
Baru harini tahu kat Scientex ada sekolah rendah dan menengah 😂
.
Sejak aktif bisnes ni, banyak tempat yang Kak Sya tahu. Ceruk2 jalan kat taman2 yang biasa kenal kat nama, dah tau dah jalan2 dalam dia. Untung woo. Hihi
.
Kak Sya dah hampir 4 tahun makan supplement Shaklee. Bila dah amalkan secara konsisten, memang Kak Sya dapat rasa banyak sangat #ShakleeEffect.
.
Bila ada banyak kesan positif yang baik, ramai orang perasan, especially dari segi banyaknya susu yang Kak Sya perah masa Kak Sya menyusukan Laila dulu. Macam tu juga, asbab makan #SetBerpantangShaklee & konsisten sampai sekarang, ramai orang kata (org kata ye, bukan Kak Sya kata 😎) Kak Sya lebih slim berbanding zaman lepas bersalin Kakak dulu..
.
Bila dah banyak sangat rasa #ShakleeEffect, Kak Sya rasa berdosa sangat kalau Kak Sya tak share kebaikan Shaklee pada org lain. Ofkos kuasa penyembuhan tu dari Allah. Tapi Allah yg menggerakkan hati Kak Sya utk makan Shaklee, mengizinkan Kak Sya utk dpt semua kebaikan & share kebaikannya kepada semua org. .
Bila dah ramai yg bertanya tentang Shaklee effect Kak Sya, Kak Sya mmg x malu nak share.
.
Bila dah tanya, mesti ada yg membeli kan, kat situ lah bisnes bermula 😍. Sebab utama Kak Sya bisnes, ialah sebab Kak Sya betul2 nak ramai org tak salah pilih supplement. Kak Sya nak semua org tahu masih ada supplement yg selamat, semulajadi dan berkesan. .
Dan Kak Sya tahu ada ramai prospek yg berpotensi utk jadi lebih sihat, Kak Sya memang nak tolong mereka ni semua. Kak Sya juga teringin nak hadiahkan mak ayah hubby dan anak3 trip Shaklee yg 6 ⭐ tu.. insyaaAllah..
.
Nak jadi lagi sihat? Just DM me ok!

http://shakleepasirgudang.wasap.my/
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#pengedarshakleepasirgudang #pengedarshakleemasai #pengedarshakleetamanrinting #pengedarshakleesierraperdana #pengedarshakleepermasjaya #pengedarshakleeplentong #pengedarshakleekotamasai #pengedarshakleesingapore #shakleereadystock #TeamMagnifique🚀 #GMFFighter #tsunamiGMF #tsunamiShaklee #
Baru harini tahu kat Scientex ada sekolah rendah dan menengah 😂 . Sejak aktif bisnes ni, banyak tempat yang Kak Sya tahu. Ceruk2 jalan kat taman2 yang biasa kenal kat nama, dah tau dah jalan2 dalam dia. Untung woo. Hihi . Kak Sya dah hampir 4 tahun makan supplement Shaklee. Bila dah amalkan secara konsisten, memang Kak Sya dapat rasa banyak sangat #ShakleeEffect . . Bila ada banyak kesan positif yang baik, ramai orang perasan, especially dari segi banyaknya susu yang Kak Sya perah masa Kak Sya menyusukan Laila dulu. Macam tu juga, asbab makan #SetBerpantangShaklee  & konsisten sampai sekarang, ramai orang kata (org kata ye, bukan Kak Sya kata 😎) Kak Sya lebih slim berbanding zaman lepas bersalin Kakak dulu.. . Bila dah banyak sangat rasa #ShakleeEffect , Kak Sya rasa berdosa sangat kalau Kak Sya tak share kebaikan Shaklee pada org lain. Ofkos kuasa penyembuhan tu dari Allah. Tapi Allah yg menggerakkan hati Kak Sya utk makan Shaklee, mengizinkan Kak Sya utk dpt semua kebaikan & share kebaikannya kepada semua org. . Bila dah ramai yg bertanya tentang Shaklee effect Kak Sya, Kak Sya mmg x malu nak share. . Bila dah tanya, mesti ada yg membeli kan, kat situ lah bisnes bermula 😍. Sebab utama Kak Sya bisnes, ialah sebab Kak Sya betul2 nak ramai org tak salah pilih supplement. Kak Sya nak semua org tahu masih ada supplement yg selamat, semulajadi dan berkesan. . Dan Kak Sya tahu ada ramai prospek yg berpotensi utk jadi lebih sihat, Kak Sya memang nak tolong mereka ni semua. Kak Sya juga teringin nak hadiahkan mak ayah hubby dan anak3 trip Shaklee yg 6 ⭐ tu.. insyaaAllah.. . Nak jadi lagi sihat? Just DM me ok! http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #pengedarshakleepasirgudang  #pengedarshakleemasai  #pengedarshakleetamanrinting  #pengedarshakleesierraperdana  #pengedarshakleepermasjaya  #pengedarshakleeplentong  #pengedarshakleekotamasai  #pengedarshakleesingapore  #shakleereadystock  #TeamMagnifique 🚀 #GMFFighter  #tsunamiGMF  #tsunamiShaklee  #
Bismillah..
.
Bila tengok testimoni ni, teringat zaman mengepam masa kerja dulu. Hari2 bawa cooler bag, ice pack, storage bottles, pam. Indahnyaaa kenangan. Berjuang melawan masa utk bg anak golden drop yg sangat berharga
.
Tapiiiii
.
Masa Kakak ngan Laila, keadaan, jumlah susu memang berbeza. Masa Kakak memang tak belajar banyak. Makanan tak jaga. Jenis pam pun main belasah je. Shaklee pun lom kenal masa tu. Masa Kakak, susu tak berapa nak meriah. Cukup2 makan
.
Berbeza sunggu masa Laila. Masa tu dah start minum ESP & dah ambil #SetBerpantangShaklee yang lengkap. Istimewanya set pantang Shaklee ialah dia ada #SetMilkbooster sekali. 😍😍
.
Jimatnyaaa
.
Masa Laila dulu susu sekali pam boleh dapat min 10oz. Susu pekat. Macam korang tengok susu formula tu. Mcm tu la kaler dia. Ya Allah syukur sangat tau bila dapat hasil torehan macam tu. Kawan2 yang tengok pun kagum (sebab dulu lepas pam Kak Sya simpan dalam fridge kat pantry sebelum diangkut balik 💕)
.
Ibu2 yang masih struggle nak menyusukan anak, mari WA Kak Sya. Penyusuan ibu ni bukan sekadar makan supplement. Dia lebih dari tu. Kak Sya akan cerita semua yg Kak Sya tahu insyaaAllah..
.
.
.
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#pengedarshakleepasirgudang #pengedarshakleemasai #pengedarshakleetamanrinting #pengedarshakleesierraperdana #pengedarshakleepermasjaya #pengedarshakleeplentong #pengedarshakleekotamasai #pengedarshakleesingapore #shakleereadystock #TeamMagnifique🚀 #GMFFighter #tsunamiGMF #tsunamiShaklee #Happymom #gmf_loveshaklee
Bismillah.. . Bila tengok testimoni ni, teringat zaman mengepam masa kerja dulu. Hari2 bawa cooler bag, ice pack, storage bottles, pam. Indahnyaaa kenangan. Berjuang melawan masa utk bg anak golden drop yg sangat berharga . Tapiiiii . Masa Kakak ngan Laila, keadaan, jumlah susu memang berbeza. Masa Kakak memang tak belajar banyak. Makanan tak jaga. Jenis pam pun main belasah je. Shaklee pun lom kenal masa tu. Masa Kakak, susu tak berapa nak meriah. Cukup2 makan . Berbeza sunggu masa Laila. Masa tu dah start minum ESP & dah ambil #SetBerpantangShaklee  yang lengkap. Istimewanya set pantang Shaklee ialah dia ada #SetMilkbooster  sekali. 😍😍 . Jimatnyaaa . Masa Laila dulu susu sekali pam boleh dapat min 10oz. Susu pekat. Macam korang tengok susu formula tu. Mcm tu la kaler dia. Ya Allah syukur sangat tau bila dapat hasil torehan macam tu. Kawan2 yang tengok pun kagum (sebab dulu lepas pam Kak Sya simpan dalam fridge kat pantry sebelum diangkut balik 💕) . Ibu2 yang masih struggle nak menyusukan anak, mari WA Kak Sya. Penyusuan ibu ni bukan sekadar makan supplement. Dia lebih dari tu. Kak Sya akan cerita semua yg Kak Sya tahu insyaaAllah.. . . . http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #pengedarshakleepasirgudang  #pengedarshakleemasai  #pengedarshakleetamanrinting  #pengedarshakleesierraperdana  #pengedarshakleepermasjaya  #pengedarshakleeplentong  #pengedarshakleekotamasai  #pengedarshakleesingapore  #shakleereadystock  #TeamMagnifique 🚀 #GMFFighter  #tsunamiGMF  #tsunamiShaklee  #Happymom  #gmf_loveshaklee 
Cantikkan?
.
Kalau ada rezeki, ni lah rumah di hari tua idaman Kak Sya
.
Hihi. Macam rumah Dato' Sherry, design dia mesti moden, ada pool, tapi yang berbeza mesti rumah idaman Kak Sya setingkat. NO NO dua tingkat. Masa dah tua nanti mana nak panjat tangga dah kan (kecuali kalau ada lif boleh la consider.. hahaha)
.
Rumah ni location dia bukan kat kampung. Paling kampung mungkin area sub urban. Not now la sebab jiwa ku masih belum diresapi jiwa duduk kampung..
.
Yang penting yang rumah ni kena ada ialah bilik yang banyak, ada mini surau, dapur yang spacious boleh letak island counter, laman yg luas, dan ada pool. Hihi
.
InsyaaAllah..
.
Semua ni mustahil kalau ada ongkosnya. Sebab tu kena usaha kuat dari sekarang. InsyaaAllah mesti boleh dapat.
.
Umah idaman korg sama x macam ni?

#tsunamishaklee #tsunami2018 #donG16ab
Cantikkan? . Kalau ada rezeki, ni lah rumah di hari tua idaman Kak Sya . Hihi. Macam rumah Dato' Sherry, design dia mesti moden, ada pool, tapi yang berbeza mesti rumah idaman Kak Sya setingkat. NO NO dua tingkat. Masa dah tua nanti mana nak panjat tangga dah kan (kecuali kalau ada lif boleh la consider.. hahaha) . Rumah ni location dia bukan kat kampung. Paling kampung mungkin area sub urban. Not now la sebab jiwa ku masih belum diresapi jiwa duduk kampung.. . Yang penting yang rumah ni kena ada ialah bilik yang banyak, ada mini surau, dapur yang spacious boleh letak island counter, laman yg luas, dan ada pool. Hihi . InsyaaAllah.. . Semua ni mustahil kalau ada ongkosnya. Sebab tu kena usaha kuat dari sekarang. InsyaaAllah mesti boleh dapat. . Umah idaman korg sama x macam ni? #tsunamishaklee  #tsunami2018  #donG16ab 
Rumah Idaman Kalbu

Kebanyakkan orang mempunyai rumah idaman hati seperti istana, ia sebuah banglo besar dan lengkap dengan pelbagi kelengkapan di dalamnya. 
Tidak terkecuali juga hani, rumah idaman hani cukup hani nak sebuah rumah teres yang mempunyai sedikit keluasan yang hani dan suami boleh membuat kolam renang kecil untuk anak2, ada kawasan untuk bercucuk tanam dan tempat untuk beristirehat hani sekeluarga.

Itu antara ciri2 rumah idaman hani dan anak2. Semoga tercapai impian kami sekeluarga untuk memilikinya.

Rumah sekarang bukan rumah impian hani dan keluarga ke? Bukan, sebab rumah sekarang ia rumah kerajaan. 
Rumah sekarang berbentuk apartment anak2 tidak dapat kebebasan untuk bermain di atas tanah. Masa tak mengizinkan untuk anak2 bebas di bawah atas kekangan masa yang mana hani balik sudah lewat petang.

Ya Allah, Engkau permudahkanlah untukku dan keluargaku memiliki rumah sendiri. Rumah yang dibina di atas tanah. Aaminn

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#oshem22
Rumah Idaman Kalbu Kebanyakkan orang mempunyai rumah idaman hati seperti istana, ia sebuah banglo besar dan lengkap dengan pelbagi kelengkapan di dalamnya. Tidak terkecuali juga hani, rumah idaman hani cukup hani nak sebuah rumah teres yang mempunyai sedikit keluasan yang hani dan suami boleh membuat kolam renang kecil untuk anak2, ada kawasan untuk bercucuk tanam dan tempat untuk beristirehat hani sekeluarga. Itu antara ciri2 rumah idaman hani dan anak2. Semoga tercapai impian kami sekeluarga untuk memilikinya. Rumah sekarang bukan rumah impian hani dan keluarga ke? Bukan, sebab rumah sekarang ia rumah kerajaan. Rumah sekarang berbentuk apartment anak2 tidak dapat kebebasan untuk bermain di atas tanah. Masa tak mengizinkan untuk anak2 bebas di bawah atas kekangan masa yang mana hani balik sudah lewat petang. Ya Allah, Engkau permudahkanlah untukku dan keluargaku memiliki rumah sendiri. Rumah yang dibina di atas tanah. Aaminn #tsunamishaklee  #tsunami2018  #oshem22 
The reason why i want to live a healthy life 😍 
#mynyawaduniaakhirat
#tsunamishaklee
#tsunami2018
Nampak aje dah hampir 6 tahun, tapi saya sebenarnya serius buat bisnes dalam 3-4 tahun. . 
Saya start bisnes Shaklee pada 2012. Masa tu, saya cuma seronok share kebaikan Shaklee. Iyelah, kita makan dan nampak kesan, automatik ramai yang perasan. . 
Lepas tu, saya decide untuk menjual. Jual pun suka-suka je. Tak rasa pun nak ada target. Ada orang tanya, kita jawab. Ada orang nak beli, kita jual. Rasa macam gaji kerja kerajaan dah lebih dari cukup. Haha
. 
Sehingga satu ketika, seorang master, kak cery ada ajar cara buat Vision Board. 
First time buat Vision Board rasa teruja sebab rupanya saya ada banyak impian yang boleh saya capai. . 
Masa tu, saya mula berani berangan nak pergi sana sini,sedangkan sebelum tu, just hidup ikut  flow. Nak rancang bercuti memang  tidak pernah terlintas di hati. . 
Alhamdulillah, time by time, satu-satu impian nak berjalan bercuti hujung tahun dalam negara tercapai. 
Rasa terharu tengok reaksi anak-anak semasa bercuti. Berjaya juga cipta kenangan bercuti bersama-sama dengan mereka. . 
Rupanya, menunaikan impian orang lain adalah jauh lebih menggembirakan. .
Inspirasi saya untuk berbisnes hari ini adalah kerana saya nak ada pilihan. 
Saya tak terhalang dengan satu pilihan. 
Boleh pilih nak bercuti di mana
Boleh pilih nak makan apa tanpa fikir bajet
Boleh pilih nak hadiahkan apa pada anak-anak dan mak ayah
. 
Best ke best?
.
So, apa inspirasi anda? .
Gambar: attend Shaklee Academy versi iReach di Shaklee Geo pada hari sabtu yang lepas.
#tsunamishaklee 
#tsunami2018
Nampak aje dah hampir 6 tahun, tapi saya sebenarnya serius buat bisnes dalam 3-4 tahun. . Saya start bisnes Shaklee pada 2012. Masa tu, saya cuma seronok share kebaikan Shaklee. Iyelah, kita makan dan nampak kesan, automatik ramai yang perasan. . Lepas tu, saya decide untuk menjual. Jual pun suka-suka je. Tak rasa pun nak ada target. Ada orang tanya, kita jawab. Ada orang nak beli, kita jual. Rasa macam gaji kerja kerajaan dah lebih dari cukup. Haha . Sehingga satu ketika, seorang master, kak cery ada ajar cara buat Vision Board. First time buat Vision Board rasa teruja sebab rupanya saya ada banyak impian yang boleh saya capai. . Masa tu, saya mula berani berangan nak pergi sana sini,sedangkan sebelum tu, just hidup ikut flow. Nak rancang bercuti memang tidak pernah terlintas di hati. . Alhamdulillah, time by time, satu-satu impian nak berjalan bercuti hujung tahun dalam negara tercapai. Rasa terharu tengok reaksi anak-anak semasa bercuti. Berjaya juga cipta kenangan bercuti bersama-sama dengan mereka. . Rupanya, menunaikan impian orang lain adalah jauh lebih menggembirakan. . Inspirasi saya untuk berbisnes hari ini adalah kerana saya nak ada pilihan. Saya tak terhalang dengan satu pilihan. Boleh pilih nak bercuti di mana Boleh pilih nak makan apa tanpa fikir bajet Boleh pilih nak hadiahkan apa pada anak-anak dan mak ayah . Best ke best? . So, apa inspirasi anda? . Gambar: attend Shaklee Academy versi iReach di Shaklee Geo pada hari sabtu yang lepas. #tsunamishaklee  #tsunami2018 
Alhamdulillah beberapa tahun berbisnes dapat merasai nikmat rezeki. Patut lah Rasulullah Nabi junjungan kita dulu pun berniaga. 
Ada masa bila sesak dapat juga guna duit simpanan bonus shaklee untuk family merasa dan menikmati hidup selesa. Bila kenang balik banyak portion bonus dah terselit dekat keperluan. Dapat hantar anak tuition, tak pernah miss sekali pun bagi duit mak dan ayah, dapat beli keperluan lebih, belanja anak anak makan best, bersedekah lebih sikit, paling best dapat savings lebih dan dapat pi umrah dengan family last year, cover duit anak pi klinik, tanpa sentuh duit gaji. Syukur sangat. Hadoi berair mata pulak rasa menaip ni weh. 😎

Sekarang dalam proses nak mengembangkan biz. Setakat ni ada beberapa orang anak yang bersama sama ku biz. Memang tujuan biz ni kita tolong beri peluang pada orang lain juga untuk mengubah diri menjadi lebih baik. Semoga anak anak didik juge berjaya hendaknya bantu keluarga mencari rezeki halal

Hidup perlukan pengorbanan. Dunia jambatan di akhirat. Guna kan dunia untuk kumpul pahala. Semoga apa yang kita buat di dunia di ganjari pahala. Ameen

Salam selamat pagi!

#tsunamishaklee #youth
Alhamdulillah beberapa tahun berbisnes dapat merasai nikmat rezeki. Patut lah Rasulullah Nabi junjungan kita dulu pun berniaga. Ada masa bila sesak dapat juga guna duit simpanan bonus shaklee untuk family merasa dan menikmati hidup selesa. Bila kenang balik banyak portion bonus dah terselit dekat keperluan. Dapat hantar anak tuition, tak pernah miss sekali pun bagi duit mak dan ayah, dapat beli keperluan lebih, belanja anak anak makan best, bersedekah lebih sikit, paling best dapat savings lebih dan dapat pi umrah dengan family last year, cover duit anak pi klinik, tanpa sentuh duit gaji. Syukur sangat. Hadoi berair mata pulak rasa menaip ni weh. 😎 Sekarang dalam proses nak mengembangkan biz. Setakat ni ada beberapa orang anak yang bersama sama ku biz. Memang tujuan biz ni kita tolong beri peluang pada orang lain juga untuk mengubah diri menjadi lebih baik. Semoga anak anak didik juge berjaya hendaknya bantu keluarga mencari rezeki halal Hidup perlukan pengorbanan. Dunia jambatan di akhirat. Guna kan dunia untuk kumpul pahala. Semoga apa yang kita buat di dunia di ganjari pahala. Ameen Salam selamat pagi! #tsunamishaklee  #youth 
Bismillah..
.
Korang tahu tak Shaklee juga ada water filter nya sendiri? 
Haa kenalkan, ni la Shaklee Get Clean Water Pitcher
.
Yang bestnya pasal penapis air Shaklee ni:-
😍 Portable. Mudah diangkut kemana-mana saja. Tanpa pemasangan. Nak pasang pitcher pun sendiri je. Maintenance pun senang sangat
.
😍 Comel. Tak makan space. Sambil tapis air, terus boleh hidang skali atas meja makan. Walla! Dpt air bersih yg selamat utk diminum
.
😍 Ada meter automatik yg bgtau kita bila nak tukar tapis
.
😍 Boleh tapis sehingga 80 gallon air sebelum meter bg sign utk tukar tapis
.
😍 Tak perlu sambungan paip utk dapat air yg lebih bersih dan sihat .
Haa best kan? .
Bawak g picnic, berkelah, sesuai sangat. Even masa air xde pun boleh guna tau!
.
Jom Water Pitcher!
.
.
.

http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #penapisairshaklee #waterpitcher #tsunamiGMF #tsunamishaklee #Vivix #TeamMagnifique #Happymom
Bismillah.. . Korang tahu tak Shaklee juga ada water filter nya sendiri? Haa kenalkan, ni la Shaklee Get Clean Water Pitcher . Yang bestnya pasal penapis air Shaklee ni:- 😍 Portable. Mudah diangkut kemana-mana saja. Tanpa pemasangan. Nak pasang pitcher pun sendiri je. Maintenance pun senang sangat . 😍 Comel. Tak makan space. Sambil tapis air, terus boleh hidang skali atas meja makan. Walla! Dpt air bersih yg selamat utk diminum . 😍 Ada meter automatik yg bgtau kita bila nak tukar tapis . 😍 Boleh tapis sehingga 80 gallon air sebelum meter bg sign utk tukar tapis . 😍 Tak perlu sambungan paip utk dapat air yg lebih bersih dan sihat . Haa best kan? . Bawak g picnic, berkelah, sesuai sangat. Even masa air xde pun boleh guna tau! . Jom Water Pitcher! . . . http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #penapisairshaklee  #waterpitcher  #tsunamiGMF  #tsunamishaklee  #Vivix  #TeamMagnifique  #Happymom 
Pernah tengok tak cerita ni? Cerita tentang bagaimana seorang bapa yg cuba ubah hidup nya yg sangat struggle kepada hidup yg lebih baik. Walaupun Chris Gardner (Will Smith) berjaya dpt kerja sebagai Intern dalam satu company hartanah yang gah, tapi tetap tak dapat menampung kehidupan mereka
.
Kalau dalam situasi macam ni, korang rasa macam mana?
.
Kak Sya tak pernah melalui kehidupan macam Chris, tapi dalam keadaan sekarang, Kak Sya nak sangat bantu orang2 macam Chris. Yang masih struggle dari segi kewangan, yang masih belum stabil (termasuklah belum ada simpanan yang boleh backup diri dan keluarga especially masa emergency)
.
Kak Sya nak sangat ramai orang nampak bisnes (even secara part timr) Shaklee ni boleh bantu semua orang mendapatkan kewangan yang kukuh. Percaya tak, walaupun ramai orang dapat gaji setiap hujung bulan, tapi gaji yang ramai orang dapat tu sebenarnya cukup2 makan? Nak bawa anak makan2 pun tak cukup? 😔
.
Kalau anda masih mencari cara untuk dapat second atau third income, jom lah berniaga cara Shaklee. Anda tak perlu modal yang banyak, anda tak perlu spend beribu-ribu untuk stok, semua nya anda buat gaya dropship. Senang sangat
.
Tak pandai? Semua org juga macam tu. Bermula dari langkah pertama. Kak Sya ada untuk bantu anda. Jom mulakan langkah pertama anda sekarang!
.
+6.013.7799.624
.
http://shakleepasirgudang.wasap.my
.
.
#tsunamishaklee #tsunami2018 #donG16ab #shakleepasirgudang
Pernah tengok tak cerita ni? Cerita tentang bagaimana seorang bapa yg cuba ubah hidup nya yg sangat struggle kepada hidup yg lebih baik. Walaupun Chris Gardner (Will Smith) berjaya dpt kerja sebagai Intern dalam satu company hartanah yang gah, tapi tetap tak dapat menampung kehidupan mereka . Kalau dalam situasi macam ni, korang rasa macam mana? . Kak Sya tak pernah melalui kehidupan macam Chris, tapi dalam keadaan sekarang, Kak Sya nak sangat bantu orang2 macam Chris. Yang masih struggle dari segi kewangan, yang masih belum stabil (termasuklah belum ada simpanan yang boleh backup diri dan keluarga especially masa emergency) . Kak Sya nak sangat ramai orang nampak bisnes (even secara part timr) Shaklee ni boleh bantu semua orang mendapatkan kewangan yang kukuh. Percaya tak, walaupun ramai orang dapat gaji setiap hujung bulan, tapi gaji yang ramai orang dapat tu sebenarnya cukup2 makan? Nak bawa anak makan2 pun tak cukup? 😔 . Kalau anda masih mencari cara untuk dapat second atau third income, jom lah berniaga cara Shaklee. Anda tak perlu modal yang banyak, anda tak perlu spend beribu-ribu untuk stok, semua nya anda buat gaya dropship. Senang sangat . Tak pandai? Semua org juga macam tu. Bermula dari langkah pertama. Kak Sya ada untuk bantu anda. Jom mulakan langkah pertama anda sekarang! . +6.013.7799.624 . http://shakleepasirgudang.wasap.my . . #tsunamishaklee  #tsunami2018  #donG16ab  #shakleepasirgudang 
Assalamualaikum dan salam ceria isnin. Tu ada yang monday blues ke? Jangan layan sangat tau, make sure kita kawal diri dan otak kita. Cergas cergas cergas.. Semoga segala urusan hari ni dipermudahkan dan melimpah ruah rezeki kita semua, Aamiin.. Kehidupan kita ni umpama kita menganyuh basikal. kalau kita nak kehidupan yang lancar dan baik, kena tetap kayuh, kayuh dan kayuh. Kita kena fight supaya hidup kita bukan macam roda naik turun walaupun itu adalah lumrah.

Dalam kehidupan keluarga Ayu sekarang, kayuhan itu masih perlahan dan ingin mencari keseimbangan. Dalam masa yang sama nak ajak kawang kawan lain juga mengimbangi kehidupan, kerana di masa akan datang lebih mencabar dan lebih penuh pancaroba.

Nak tahu macam mana dengan modal Rm69 awak juga boleh bahagia dan bantu orang lain bahagia? Jom Ayu share tentang itu bersama awak semua. 
http://www.wasap.my/60127043146

#shakleegelangpatah
#shakleejohorbahru
#shakleebandarputrakulai
#charmingshaklee
#tsunamishaklee
#tsunami2018
Assalamualaikum dan salam ceria isnin. Tu ada yang monday blues ke? Jangan layan sangat tau, make sure kita kawal diri dan otak kita. Cergas cergas cergas.. Semoga segala urusan hari ni dipermudahkan dan melimpah ruah rezeki kita semua, Aamiin.. Kehidupan kita ni umpama kita menganyuh basikal. kalau kita nak kehidupan yang lancar dan baik, kena tetap kayuh, kayuh dan kayuh. Kita kena fight supaya hidup kita bukan macam roda naik turun walaupun itu adalah lumrah. Dalam kehidupan keluarga Ayu sekarang, kayuhan itu masih perlahan dan ingin mencari keseimbangan. Dalam masa yang sama nak ajak kawang kawan lain juga mengimbangi kehidupan, kerana di masa akan datang lebih mencabar dan lebih penuh pancaroba. Nak tahu macam mana dengan modal Rm69 awak juga boleh bahagia dan bantu orang lain bahagia? Jom Ayu share tentang itu bersama awak semua. http://www.wasap.my/60127043146 #shakleegelangpatah  #shakleejohorbahru  #shakleebandarputrakulai  #charmingshaklee  #tsunamishaklee  #tsunami2018 
Assalamualaikum..hye
.
Berada dalam keluarga Shakklee selama 5 tahun lebih..memberikan Muna peluang bersemuka dengan insan-insan hebat, membakar semangat untuk berjaya seperti mereka semua. Jika orang lain boleh buat, kenapa tidak Muna juga kann.Lagi-lagi kalau time National Conference Shaklee.

Ramai dikalangan mereka juga ada anak-anak kecil yang sangat perlukan layanan dan perhatian.
Mereka juga sibuk dengan kerjaya masing-masing yang bukan calang-calang pangkatnya..Ada 
Jurutera, doktor, pensyarah, peguam,guru dan macam-macam lagi.Tahu-tahu jelah kerjaya camni sangat menuntut pengorbanan masa dan idea.

Mereka juga punya suami yang perlu diberi perhatian.
Punya rumahtangga yang perlu diuruskan.
Dan hebatnya, semua ini dilakukan tanpa bantuan orang gaji, maid atau pun helper.
Semua dilakukan dengan tangan dan tenaga sendiri.

SubhanaAllah.Sangat Hebat!

Masalah. Ujian. Mereka yang berjaya itu juga tak pernah lari dari menerima ujian. Bahkan, ujian itu yang menjadikan mereka hebat dan kuat. Dan Muna juga mahu mengikut jejak langkah mereka. "Kalau impian sebesar gajah, alasan jadi sebesar kuman"

Sesuailah dan berbaloi dengan usaha yang mereka curahkan, berbagai anugerah mereka terima ketika NC. Kalau nak tahu panjangnya barisan penerima anugerah, menjadikan Muna cemburu ..😂😂. Walaubagaimanapun Muna perlu berusaha sekuat mereka. Apa-apa alasan dan halangan kena ketepikan. Hadapilah cabaran dengan perasaan yang semangat.Walaupun bukan mudah..tapi kalau kita berada dalam kelompok orang berjaya inshaallah satu hari kita pun akan berjaya.Yang penting KITA PERCAYA YANG KITA BOLEH BERJAYA.Tanamkan dalam diri. Semoga kejayaan menjadi milik saya nanti.Doakan ya.

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#zahratulmuna
#pengedarshakleeselayang
Assalamualaikum..hye . Berada dalam keluarga Shakklee selama 5 tahun lebih..memberikan Muna peluang bersemuka dengan insan-insan hebat, membakar semangat untuk berjaya seperti mereka semua. Jika orang lain boleh buat, kenapa tidak Muna juga kann.Lagi-lagi kalau time National Conference Shaklee. Ramai dikalangan mereka juga ada anak-anak kecil yang sangat perlukan layanan dan perhatian. Mereka juga sibuk dengan kerjaya masing-masing yang bukan calang-calang pangkatnya..Ada Jurutera, doktor, pensyarah, peguam,guru dan macam-macam lagi.Tahu-tahu jelah kerjaya camni sangat menuntut pengorbanan masa dan idea. Mereka juga punya suami yang perlu diberi perhatian. Punya rumahtangga yang perlu diuruskan. Dan hebatnya, semua ini dilakukan tanpa bantuan orang gaji, maid atau pun helper. Semua dilakukan dengan tangan dan tenaga sendiri. SubhanaAllah.Sangat Hebat! Masalah. Ujian. Mereka yang berjaya itu juga tak pernah lari dari menerima ujian. Bahkan, ujian itu yang menjadikan mereka hebat dan kuat. Dan Muna juga mahu mengikut jejak langkah mereka. "Kalau impian sebesar gajah, alasan jadi sebesar kuman" Sesuailah dan berbaloi dengan usaha yang mereka curahkan, berbagai anugerah mereka terima ketika NC. Kalau nak tahu panjangnya barisan penerima anugerah, menjadikan Muna cemburu ..😂😂. Walaubagaimanapun Muna perlu berusaha sekuat mereka. Apa-apa alasan dan halangan kena ketepikan. Hadapilah cabaran dengan perasaan yang semangat.Walaupun bukan mudah..tapi kalau kita berada dalam kelompok orang berjaya inshaallah satu hari kita pun akan berjaya.Yang penting KITA PERCAYA YANG KITA BOLEH BERJAYA.Tanamkan dalam diri. Semoga kejayaan menjadi milik saya nanti.Doakan ya. #tsunamishaklee  #tsunamishaklee2018  #zahratulmuna  #pengedarshakleeselayang 
Satu lagi produk penjagaan kesihatan khusus untuk bayi atau kanak-kanak. Orang dewasa pun boleh guna! :) Shakleebaby sangat natural dan disahkan organik. Sangat lembut pada kulit dan selamat digunakan. Sesuai untuk kulit yang normal dan juga yang bermasalah.

Ibu-ibu yang ada anak yang mengalami kulit sensitif atau eczema, harus mencuba Shakleebaby ini. Produk ini telah diuji secara klinikal serta diperakui oleh pakar pediatrik. 
Jom belai si manja dengan Shakleebaby! <3 <3 <3
.
WA
Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261
.

#shakleebabyset
#shakleebaby
#shakleebabymeru #shakleebaby #sabunekzemababy
#sabunnaturalbaby #shakleebabyproduct #alahankulit
#shakleeebabyffects #testimonishakleebaby
#sayajualbabyshaklee #shakleeklang #jumaatiahmad #shakleesetiaalam #shakleemeru  #tsunamishaklee #shakleeeffect #meruresidents #pengedarshakleesetiaalam
#pengedarshakleemeru
#vitaminsihatcantikmeru
#meruklangResidents
#pengedarshakleeklang
Satu lagi produk penjagaan kesihatan khusus untuk bayi atau kanak-kanak. Orang dewasa pun boleh guna! :) Shakleebaby sangat natural dan disahkan organik. Sangat lembut pada kulit dan selamat digunakan. Sesuai untuk kulit yang normal dan juga yang bermasalah. Ibu-ibu yang ada anak yang mengalami kulit sensitif atau eczema, harus mencuba Shakleebaby ini. Produk ini telah diuji secara klinikal serta diperakui oleh pakar pediatrik. Jom belai si manja dengan Shakleebaby! <3 <3 <3 . WA Juma Atie 012 223 9261 012 223 9261 012 223 9261 . #shakleebabyset  #shakleebaby  #shakleebabymeru  #shakleebaby  #sabunekzemababy  #sabunnaturalbaby  #shakleebabyproduct  #alahankulit  #shakleeebabyffects  #testimonishakleebaby  #sayajualbabyshaklee  #shakleeklang  #jumaatiahmad  #shakleesetiaalam  #shakleemeru  #tsunamishaklee  #shakleeeffect  #meruresidents  #pengedarshakleesetiaalam  #pengedarshakleemeru  #vitaminsihatcantikmeru  #meruklangResidents  #pengedarshakleeklang 
MEROYAN - JANGAN AMBIL MUDAH

Setahun dua ni byk pulak kita dengar kes ibu meroyan sampai meragut nyawa bayi yang tak berdosa, yang baru kenal dunia 😭😭 Maksudnya meroyan di kalangan ibu yang baru melahirkan anak adalah perkara yg perlu dipandang serius oleh semua orang terutama suami dan ahli keluarga si ibu.

Kemurungan atau postpartum depression yang kita kenali sebagai meroyan ni disebabkan beberapa faktor. Antaranya adalah perubahan mendadak hormon dalam badan ibu selepas melahirkan.

Tanda dan simptom adalah berbeza bagi setiap ibu, tetapi anda akan merasa:
🔸perasaan putus asa;
🔸bersalah;
🔸amat letih;
🔸muram;
🔸sering menangis;
🔸sunyi;
🔸gelisah;
🔸terperangkap

Para suami dan kaum keluarga harus peka dengan keadaan ibu. Jika ada tanda2 di atas, mesti cepat cari cara mengatasinya. Sebab kalau dibiarkan akan mengancam nyawa ibu dan bayi.

Untuk mengelakkan gejala meroyan ni, sangat penting ibu2 mendapatkan sokongan yang sewajarnya lepas bersalin. Selain ahli keluarga, sokongan ibu2 lain juga sgt membantu.. Berkongsilah rasa dengan ibu2 lain, insyaAllah anda akan lebih lega dan kurang sikit beban yg ditanggung.

Ibu2 juga perlu ambil makanan yang sihat dan seimbang.
Memandangkan tuntutan-tuntutan baru atas badan anda, nutrisi yang baik adalah amat penting. Elakkan daripada tidak makan untuk tempoh masa yang panjang. Ini akan membantu anda mengelakkan daripada tahap gula dalam darah anda menurun. Makanan menggerakkan tenaga dan sistem imunisasi anda, jadi, makanan seimbang akan menghindarkan anda daripada menjadi letih dan tidak bertenaga. 
Pengambilan supplement utk membantu ibu pulih dari luka bersalin dengan cepat, memberi tenaga, milk booster, membantu ibu menangani stress akibat perubahan hormon dan rutin harian serta melengkapkan kelompongan nutrisi dari diet harian adalah sangat2 digalakkan untuk mengelakkan kemurungan lepas bersalin ni sepanjang tempoh berpantang.

Jom sama2 kita menangani gejala meroyan ibu2 lepas bersalin.

Share if you care.😊 012.950.3142
Hanun Farha
Shaklee Consultant

#atasimeroyan
#nutrisiibuberpantang
#setberpantangshaklee
#postnatalset
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#ibuberpantang
MEROYAN - JANGAN AMBIL MUDAH Setahun dua ni byk pulak kita dengar kes ibu meroyan sampai meragut nyawa bayi yang tak berdosa, yang baru kenal dunia 😭😭 Maksudnya meroyan di kalangan ibu yang baru melahirkan anak adalah perkara yg perlu dipandang serius oleh semua orang terutama suami dan ahli keluarga si ibu. Kemurungan atau postpartum depression yang kita kenali sebagai meroyan ni disebabkan beberapa faktor. Antaranya adalah perubahan mendadak hormon dalam badan ibu selepas melahirkan. Tanda dan simptom adalah berbeza bagi setiap ibu, tetapi anda akan merasa: 🔸perasaan putus asa; 🔸bersalah; 🔸amat letih; 🔸muram; 🔸sering menangis; 🔸sunyi; 🔸gelisah; 🔸terperangkap Para suami dan kaum keluarga harus peka dengan keadaan ibu. Jika ada tanda2 di atas, mesti cepat cari cara mengatasinya. Sebab kalau dibiarkan akan mengancam nyawa ibu dan bayi. Untuk mengelakkan gejala meroyan ni, sangat penting ibu2 mendapatkan sokongan yang sewajarnya lepas bersalin. Selain ahli keluarga, sokongan ibu2 lain juga sgt membantu.. Berkongsilah rasa dengan ibu2 lain, insyaAllah anda akan lebih lega dan kurang sikit beban yg ditanggung. Ibu2 juga perlu ambil makanan yang sihat dan seimbang. Memandangkan tuntutan-tuntutan baru atas badan anda, nutrisi yang baik adalah amat penting. Elakkan daripada tidak makan untuk tempoh masa yang panjang. Ini akan membantu anda mengelakkan daripada tahap gula dalam darah anda menurun. Makanan menggerakkan tenaga dan sistem imunisasi anda, jadi, makanan seimbang akan menghindarkan anda daripada menjadi letih dan tidak bertenaga. Pengambilan supplement utk membantu ibu pulih dari luka bersalin dengan cepat, memberi tenaga, milk booster, membantu ibu menangani stress akibat perubahan hormon dan rutin harian serta melengkapkan kelompongan nutrisi dari diet harian adalah sangat2 digalakkan untuk mengelakkan kemurungan lepas bersalin ni sepanjang tempoh berpantang. Jom sama2 kita menangani gejala meroyan ibu2 lepas bersalin. Share if you care.😊 012.950.3142 Hanun Farha Shaklee Consultant #atasimeroyan  #nutrisiibuberpantang  #setberpantangshaklee  #postnatalset  #tsunamishaklee  #shakleeeffect  #ibuberpantang