an online Instagram web viewer

#SayaNakKurus medias

Photos

Quruz detox bukan ubat kurus tapi minuman detox cuci usus dan kerak2 dan pengawal penyakit. 
Satu box ada 21 sachet untuk sebulan
.
3 KANDUNGAN BAHAN ORGANIK DI DALAM CEHART.
.
🔴Pure Rock Salt
•Menjaga sistem saraf badan.
•Meningkatkan kadar metabolisma dan memecahkan rangkaian lemak dan kolesterol
•Melancarkan sistem saraf
•Anti kanser
•Menambahkan kandungan oksigen dalam darah
•Membantu kesihatan vaskular
•Menguatkan tulang
•Menjaga sistem pernafasan
•Mengempiskan perut dan awet muda
•Detoks menyah toksin dan uric asid badan.
.
🔴Pure Lemon Juice
•Kaya dengan vitamin C
•Baik untuk kesihatan usus dan antibakteria yang kuat
•Mengimbangi pH badan
•Singkir toksin dan membantu penghadaman
•Anti radang sendi dan lutut
•Menyuburkan sel-sel otak dan saraf
•Detoks dan membersih paru-paru
•Manfaat besar pada kulit dan kesihatan mata
•Melancarkan sistem pencernaan.
.
🔴Pure Soda Bicarbonate •Penggalak tenaga
•Anti radang gout dan uric asid
•Membantu dan mengatasi jangkitan salur perkumuhan
•Melegakan kembung perut dan gas
•Detoks dan membersih organ.
.
www.wasap.my/60129600344
.
#kurus #testimoniquruz #Quruzdetox #quruzslimmingdetox #ubatkurus #kuruscepat  #bakarlemak #cuciusus #kurussebelumraya #bodycurve #kurussihat #sayanakkurus #kurusselepasbersalin #breastfeedingmom #buanglemak  #buangtoksin #buanglemak #pilkurus #kurustanpadiet #lostweight #fatburner #slim #ramping #sayajualubatkurus #kecilkanpeha #kevinzahri #dietatkins #detoxusus #dietfood
Quruz detox bukan ubat kurus tapi minuman detox cuci usus dan kerak2 dan pengawal penyakit. Satu box ada 21 sachet untuk sebulan . 3 KANDUNGAN BAHAN ORGANIK DI DALAM CEHART. . 🔴Pure Rock Salt •Menjaga sistem saraf badan. •Meningkatkan kadar metabolisma dan memecahkan rangkaian lemak dan kolesterol •Melancarkan sistem saraf •Anti kanser •Menambahkan kandungan oksigen dalam darah •Membantu kesihatan vaskular •Menguatkan tulang •Menjaga sistem pernafasan •Mengempiskan perut dan awet muda •Detoks menyah toksin dan uric asid badan. . 🔴Pure Lemon Juice •Kaya dengan vitamin C •Baik untuk kesihatan usus dan antibakteria yang kuat •Mengimbangi pH badan •Singkir toksin dan membantu penghadaman •Anti radang sendi dan lutut •Menyuburkan sel-sel otak dan saraf •Detoks dan membersih paru-paru •Manfaat besar pada kulit dan kesihatan mata •Melancarkan sistem pencernaan. . 🔴Pure Soda Bicarbonate •Penggalak tenaga •Anti radang gout dan uric asid •Membantu dan mengatasi jangkitan salur perkumuhan •Melegakan kembung perut dan gas •Detoks dan membersih organ. . www.wasap.my/60129600344 . #kurus  #testimoniquruz  #Quruzdetox  #quruzslimmingdetox  #ubatkurus  #kuruscepat  #bakarlemak  #cuciusus  #kurussebelumraya  #bodycurve  #kurussihat  #sayanakkurus  #kurusselepasbersalin  #breastfeedingmom  #buanglemak  #buangtoksin  #buanglemak  #pilkurus  #kurustanpadiet  #lostweight  #fatburner  #slim  #ramping  #sayajualubatkurus  #kecilkanpeha  #kevinzahri  #dietatkins  #detoxusus  #dietfood 
xSay2
HILANG 12KG LEPAS CONSUME 2 BOX DEMICA
.
Wowww biar betul??😱👏🏻 Even makan banyak tapi berat tetap turun dari 68KG kepada 56KG! Akak ni dah consume 2 box #Demica , memang berbaloi-baloi uolsss takkan la nak kurus cantik tapi taknak invest sikit.
.
Bukan utk org lain, utk keyakinan diri sendiri & utk suami jgk kan. Hehe. Lelaki pn boleh consume tau jgn ingat perempuan je nak kurus.
.
Sape lagi nak kurus dengan #Demica ?
Cer komen SAYA .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #viral #demicaubatkurus #ubatkurus #murah #supplementkurus #kurus #motifviral #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #instafamous #kurusdengancepat #jomkurus #sales #carakurusbadan #kurussihat #meletop #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 12KG LEPAS CONSUME 2 BOX DEMICA . Wowww biar betul??😱👏🏻 Even makan banyak tapi berat tetap turun dari 68KG kepada 56KG! Akak ni dah consume 2 box #Demica  , memang berbaloi-baloi uolsss takkan la nak kurus cantik tapi taknak invest sikit. . Bukan utk org lain, utk keyakinan diri sendiri & utk suami jgk kan. Hehe. Lelaki pn boleh consume tau jgn ingat perempuan je nak kurus. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica  ? Cer komen SAYA . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #viral  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #murah  #supplementkurus  #kurus  #motifviral  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #instafamous  #kurusdengancepat  #jomkurus  #sales  #carakurusbadan  #kurussihat  #meletop  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
NAK KURUS! DETOX DULU!
.
.
Kasi buang toksin dalam badan kita tu.
.
.
Nak buat air detox pun boleh, hiris limau rendam dalam air letak dlm peti ais semalaman. .
.
Tapi ada yang takde masa atau tak suka rasanya kan?
.
.
Minum je JUZLAB, dapat detox dan boleh membakar lemak u olls juga. Kulit pun akan jadi semakin cantik.
.
.
Bahan dalam #JUZLAB semuanya terbaik tau. .
.
Jangan lupa ok minum sebelum tidur.
.
.
NAK KURUS! DETOX DULU! . . Kasi buang toksin dalam badan kita tu. . . Nak buat air detox pun boleh, hiris limau rendam dalam air letak dlm peti ais semalaman. . . Tapi ada yang takde masa atau tak suka rasanya kan? . . Minum je JUZLAB, dapat detox dan boleh membakar lemak u olls juga. Kulit pun akan jadi semakin cantik. . . Bahan dalam #JUZLAB  semuanya terbaik tau. . . Jangan lupa ok minum sebelum tidur. . .
ENJOY THE JOURNEY!😄🕺🏻
.
Bila nak turun berat badan kita selalu akan rasa stress dan menyusahkan.Baru 2 hari dah mula tanya sampai bila macam ni.Kadang kadang berfikir tentang nak turun berat badan berapa lama ni buat kita jadi give up.
.
Apa pun kita perlu ingat,memang impian kita utk capai berat dan saiz idaman itu  dah jadi ibarat kemestian.Tetapi masa yang diambil itu juga harus difahami tak boleh jadi dalam sehari atau seminggu.Accept yang ini adalah perjalanan yang panjang,akan buat kita lebih relaks serta dapat konsisten setiap hari.Kita juga dapat lebih mudah perbaiki kesilapan kita dari hari ke hari dan improve.
.
Just keep going ya,coach percaya anda boleh lakukan.
.
#youcanloseweightfunway
.
 Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #eatclean #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #kurusmudahdanselamat
ENJOY THE JOURNEY!😄🕺🏻 . Bila nak turun berat badan kita selalu akan rasa stress dan menyusahkan.Baru 2 hari dah mula tanya sampai bila macam ni.Kadang kadang berfikir tentang nak turun berat badan berapa lama ni buat kita jadi give up. . Apa pun kita perlu ingat,memang impian kita utk capai berat dan saiz idaman itu dah jadi ibarat kemestian.Tetapi masa yang diambil itu juga harus difahami tak boleh jadi dalam sehari atau seminggu.Accept yang ini adalah perjalanan yang panjang,akan buat kita lebih relaks serta dapat konsisten setiap hari.Kita juga dapat lebih mudah perbaiki kesilapan kita dari hari ke hari dan improve. . Just keep going ya,coach percaya anda boleh lakukan. . #youcanloseweightfunway  . Coach Khalid 0172305309 . #kurussebelumraya  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #eatclean  #eathealthy  #dietseimbang  #turun5kgsebulan  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #kurusmudahdanselamat 
LAST STEP AT NIGHT! 💞
.
Last sekali sebelum tidur, sila lah apply night cream yang seriussss best sangat ni tau.
.
Esok pagi bangun pun muka masih rasa lembap and sayang rasa nak cuci.☺️
.
Sebab tu mizah suggest kalau nak try YOUTH, sila try one whole set! Sebab serius tak rugiii lansung tau.
.
Nak cuba meh whatsapp mizah laju2 tau.😘
.
www.wasap.my/60174193858
.
#sayajualshaklee
#shakleesgpetani
#shakleesungaipetani
#shakleebertam
#shakleebutterworth
#shakleekedah
#shakleepenang
#setkecantikanshaklee
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#sethamilshaklee
#gethealthy
#cleaneating
#hidupsihat
#bazarpaknil
#sayajual
#collagenshaklee
#shakleereadystock
#codshakleesungaipetani
#codshakleesgpetani
#codvivixsgpetani
#codvivixsungaipetani
#codvivixbertam
#terapiinstagram
#sayanakcantiksihat
#sayanakcantik
#sayanakkurus
#sayanaksihat
LAST STEP AT NIGHT! 💞 . Last sekali sebelum tidur, sila lah apply night cream yang seriussss best sangat ni tau. . Esok pagi bangun pun muka masih rasa lembap and sayang rasa nak cuci.☺️ . Sebab tu mizah suggest kalau nak try YOUTH, sila try one whole set! Sebab serius tak rugiii lansung tau. . Nak cuba meh whatsapp mizah laju2 tau.😘 . www.wasap.my/60174193858 . #sayajualshaklee  #shakleesgpetani  #shakleesungaipetani  #shakleebertam  #shakleebutterworth  #shakleekedah  #shakleepenang  #setkecantikanshaklee  #vivixshaklee  #vitamincshaklee  #sethamilshaklee  #gethealthy  #cleaneating  #hidupsihat  #bazarpaknil  #sayajual  #collagenshaklee  #shakleereadystock  #codshakleesungaipetani  #codshakleesgpetani  #codvivixsgpetani  #codvivixsungaipetani  #codvivixbertam  #terapiinstagram  #sayanakcantiksihat  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #sayanaksihat 
Nak kasi lemak cepat terbakar? .
.
Jangan lupa minum #JUZLAB sebelum tidur. .
.
Kasi Detox badan kita untuk keluarkan toksin,  cuci usus yang berkerak tu. Bila dalaman kita sihat, barulah nutrien dapat diserap dengan lebih baik. .
.
Tapi jangan risau takde cirit birit pun tau. Esok pagi di kasi flushhhh , hanya melawaskan jer. .
.
Toksin keluar je automatik perut jadi semakin kempis, badan jadi ringan, inch loss dan semakin turun berat.
.
Syok kan.
.
GONCANG + MINUM = KURUSLAH
.
#minumkuruslah #juskurus
Nak kasi lemak cepat terbakar? . . Jangan lupa minum #JUZLAB  sebelum tidur. . . Kasi Detox badan kita untuk keluarkan toksin, cuci usus yang berkerak tu. Bila dalaman kita sihat, barulah nutrien dapat diserap dengan lebih baik. . . Tapi jangan risau takde cirit birit pun tau. Esok pagi di kasi flushhhh , hanya melawaskan jer. . . Toksin keluar je automatik perut jadi semakin kempis, badan jadi ringan, inch loss dan semakin turun berat. . Syok kan. . GONCANG + MINUM = KURUSLAH . #minumkuruslah  #juskurus 
Terus repeat order bila consume 12 sachet dah turun 4kg☺️ Bf mom pun boleh consume #demica tau❗️
.
Ada lagi tak yang nak kurus? Mimi nak bantu korang kat luar sana, so jangan segan2 cepat pm mimi ye
.
Whatsapp 013-3574002
Whatsapp 013-3574002
Whatsapp 013-3574002
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Terus repeat order bila consume 12 sachet dah turun 4kg☺️ Bf mom pun boleh consume #demica  tau❗️ . Ada lagi tak yang nak kurus? Mimi nak bantu korang kat luar sana, so jangan segan2 cepat pm mimi ye . Whatsapp 013-3574002 Whatsapp 013-3574002 Whatsapp 013-3574002 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Nampak berapa kilo turun? Xde tulis kan? Tp tgk gambar mmg JELAS berat dah kurang
.
SEEING IS BELIEVING
.
COACHING 30 HARI TURUN BERAT BADAN ONLINE
🔵 Trial pack available
🔵 100% ONLINE!! Guna WHATSAPP ⚫️Coach Nisa
⚫️ Ahli Bebas Herbalife #HerbalifeMalaysia
⚫️ Online Coaching World Wide .
➡️ https://api.whatsapp.com/send?phone=60193459897 .
➡️ Health Coach. Ask me how.
.
"It's about progress not perfection"
Apa yang anda akan dapat:
✔️ Turun Berat 5kg-50kg ✔️ Personalized Mealplan
✔️ Bimbingan Kalori & Nutrisi
✔️ One on One Coaching
✔️ Bimbingan Bersenam Online
Nampak berapa kilo turun? Xde tulis kan? Tp tgk gambar mmg JELAS berat dah kurang . SEEING IS BELIEVING . COACHING 30 HARI TURUN BERAT BADAN ONLINE 🔵 Trial pack available 🔵 100% ONLINE!! Guna WHATSAPP ⚫️Coach Nisa ⚫️ Ahli Bebas Herbalife #HerbalifeMalaysia  ⚫️ Online Coaching World Wide . ➡️ https://api.whatsapp.com/send?phone=60193459897 . ➡️ Health Coach. Ask me how. . "It's about progress not perfection" Apa yang anda akan dapat: ✔️ Turun Berat 5kg-50kg ✔️ Personalized Mealplan ✔️ Bimbingan Kalori & Nutrisi ✔️ One on One Coaching ✔️ Bimbingan Bersenam Online
ASSALAMUALAIKUM

Setelah beberapa hari tak dapat bersiaran ... malam ni nak bagi motivasi sikit kat kawan2 yg selalu kena kutuk dgn kawan2 jugak bila kita nak cuba sesuatu... 🤔🤔🤔🤔🤔 bukan dia org nak bg sokongan tapi melemahkan lagi semangat kita kan....😟😟😟😟 Jom kita sematkan dlm hati yg kita blh berjaya walaupun tak de yg menyokong.... 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 . 
Meh lihat apa yg perlu kita buat: 
TIPS PENTING AMALKAN #CARBOFLEX atau apa pun produk ☆PERTAMA 👉🏻SABAR - jangan pernah mengharapkan magik, minum sehari dah turun berat badan...dah KURUS... !!! Pssstt lemak tu kita duk pelihara berpuluh tahun,  nak buang tak kan sehari je kot... 😠 ☆KEDUA 👉🏻YAKIN - semat dalam hati tu. YAKIN. Buang ragu ragu tu... Bila ragu2,  Kita duk pk je.. Tu yang jadi stresssss ..😣 ☆KETIGA 👉🏻KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul and konsisten... Ni kjap minum.. Kjap lupa.. Adoiiii.. ☆KEEMPAT 👉🏻ISTIQAMAH - jangan berputus asa, tindak balas adalah mengikut hormon individu. Jika lambat, jangan kata produk tak bagus tauu, produk tersebut sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon dalam proses. Taklama lagi akan nampak la kesannya, Sabarr ....faham kan sayangggg?

Dek kerana sayangkan uollz la Kak Roy bagi tips tiup semangat siket. 🤗🤗🤗🤗 Meh tengok testimoni customers Kak Roy yg consume product Adave... semuanya gembira dgn perubahan yg dialami... Nak consume product adave jugak? 
Boleh wasap Kak Roy ya.... www.wasap.my/60195761613

#kurus #nakkurusraya #nakkuruskenausaha #kurusdalam2minggu #kurussihat #bakarlemakpantas #cairlemak #carboflex #deflex #oilflex #beautiflexx #slimmex #sayanakkurus #nakmakantapinakkurus #nakkurustanpadiet
ASSALAMUALAIKUM Setelah beberapa hari tak dapat bersiaran ... malam ni nak bagi motivasi sikit kat kawan2 yg selalu kena kutuk dgn kawan2 jugak bila kita nak cuba sesuatu... 🤔🤔🤔🤔🤔 bukan dia org nak bg sokongan tapi melemahkan lagi semangat kita kan....😟😟😟😟 Jom kita sematkan dlm hati yg kita blh berjaya walaupun tak de yg menyokong.... 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 . Meh lihat apa yg perlu kita buat: TIPS PENTING AMALKAN #CARBOFLEX  atau apa pun produk ☆PERTAMA 👉🏻SABAR - jangan pernah mengharapkan magik, minum sehari dah turun berat badan...dah KURUS... !!! Pssstt lemak tu kita duk pelihara berpuluh tahun, nak buang tak kan sehari je kot... 😠 ☆KEDUA 👉🏻YAKIN - semat dalam hati tu. YAKIN. Buang ragu ragu tu... Bila ragu2, Kita duk pk je.. Tu yang jadi stresssss ..😣 ☆KETIGA 👉🏻KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul and konsisten... Ni kjap minum.. Kjap lupa.. Adoiiii.. ☆KEEMPAT 👉🏻ISTIQAMAH - jangan berputus asa, tindak balas adalah mengikut hormon individu. Jika lambat, jangan kata produk tak bagus tauu, produk tersebut sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon dalam proses. Taklama lagi akan nampak la kesannya, Sabarr ....faham kan sayangggg? Dek kerana sayangkan uollz la Kak Roy bagi tips tiup semangat siket. 🤗🤗🤗🤗 Meh tengok testimoni customers Kak Roy yg consume product Adave... semuanya gembira dgn perubahan yg dialami... Nak consume product adave jugak? Boleh wasap Kak Roy ya.... www.wasap.my/60195761613 #kurus  #nakkurusraya  #nakkuruskenausaha  #kurusdalam2minggu  #kurussihat  #bakarlemakpantas  #cairlemak  #carboflex  #deflex  #oilflex  #beautiflexx  #slimmex  #sayanakkurus  #nakmakantapinakkurus  #nakkurustanpadiet 
Rilex2 di hujung minggu! ✌🏻😜
.
Jom tag sorang kawan yg pernah janji nk belanje korg makan! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Rilex2 di hujung minggu! ✌🏻😜 . Jom tag sorang kawan yg pernah janji nk belanje korg makan! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Ramai yang tanya sis, Demica ni khas untuk siapa ya??
.
✅Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉
✅Breastfeeding mom pn boleh consume.
❌Pregnant sorry tak boleh consume lagi.
❌Darah tinggi & sakit jantung x boleh consume.
.
Demica merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy 🍇😍.
.
Haaa so apa tunggu lagi?? Cepat PM admin ke 0175419501 utk dapatkan harga PROMOSI.
.
#lafazkankalimahcintamu #takadacintasepertimu #diatv3 #syurgayangkedua #tiadaarahjodohkita #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Ramai yang tanya sis, Demica ni khas untuk siapa ya?? . ✅Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉 ✅Breastfeeding mom pn boleh consume. ❌Pregnant sorry tak boleh consume lagi. ❌Darah tinggi & sakit jantung x boleh consume. . Demica merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy 🍇😍. . Haaa so apa tunggu lagi?? Cepat PM admin ke 0175419501 utk dapatkan harga PROMOSI. . #lafazkankalimahcintamu  #takadacintasepertimu  #diatv3  #syurgayangkedua  #tiadaarahjodohkita  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
MAK BIDAN paling #HOT 2018‼️
Hampir 30kg hilang dari radar🤣‼️
Supplemen & Exercise never let you down👇 #Ohsem
.
Whatsapp Admin 019-7390700
MAK BIDAN paling #HOT  2018‼️ Hampir 30kg hilang dari radar🤣‼️ Supplemen & Exercise never let you down👇 #Ohsem  . Whatsapp Admin 019-7390700
🤔Bagaimana #Demica bekerja untuk membakar lemak anda?
•
MINGGU PERTAMA :
•
✏ Selera makan mula berkurangan.
✏ Terasa cepat kenyang.
✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
•
MINGGU KEDUA :
✏ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
•
MINGGU KE-3 :
✏ Berat badan mula turun 1-3 kg.
✏ Terasa cepat haus & kerap minum air.
•
MINGGU KE-4 :
✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
•
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta minum air mineral minimum 2-3 liter sehari semasa consume Demica . Selamat Mencuba ! ❤
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Cepat contact admin 01 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
🤔Bagaimana #Demica  bekerja untuk membakar lemak anda? • MINGGU PERTAMA : • ✏ Selera makan mula berkurangan. ✏ Terasa cepat kenyang. ✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil. • MINGGU KEDUA : ✏ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan . • MINGGU KE-3 : ✏ Berat badan mula turun 1-3 kg. ✏ Terasa cepat haus & kerap minum air. • MINGGU KE-4 : ✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi. ✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose. • Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta minum air mineral minimum 2-3 liter sehari semasa consume Demica . Selamat Mencuba ! ❤ . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Cepat contact admin 01 . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
PERUT KEMPIS SEAWAL 3 HARI😱😱😱
.
Wahh bestkan Lotion Richglow ni. Mommies dalam pantang pun boleh guna tau. Yang bersalin cizer pun boleh. Sapu-sapu aje losyen ni..
Kat perut
Kat pinggang
Kat lengan
Kat peha
Kat dagu
.
Mana2 part yang nampak lemak mula membiak tu boleh disapu dengan gumbira sebab rasanya sejuuukkk je...terfeelingg kat swizerland pulak😁
.

Normal price 1 tiub RM69. Sekarang ada promosi RM39 aje kak
.
SO RM69 ----> RM39 je
Murah korang!
.
Dah penat bawak lemak ke hulu ke hilir? Meh whatsapp cepatt.
.
Whatsapp Admin 019-7390700
PERUT KEMPIS SEAWAL 3 HARI😱😱😱 . Wahh bestkan Lotion Richglow ni. Mommies dalam pantang pun boleh guna tau. Yang bersalin cizer pun boleh. Sapu-sapu aje losyen ni.. Kat perut Kat pinggang Kat lengan Kat peha Kat dagu . Mana2 part yang nampak lemak mula membiak tu boleh disapu dengan gumbira sebab rasanya sejuuukkk je...terfeelingg kat swizerland pulak😁 . Normal price 1 tiub RM69. Sekarang ada promosi RM39 aje kak . SO RM69 ----> RM39 je Murah korang! . Dah penat bawak lemak ke hulu ke hilir? Meh whatsapp cepatt. . Whatsapp Admin 019-7390700
#Mesolipodic 360
produk baru khas untuk #kurus, untuk buang segala lemak tepu, masalah selulit dan sebagainya 💪💪💪 #SLIMMING PRODUCT 💉

untuk mereka yg mengalami masalah seperti berikut : ✔lemak tepu
✔lemak degil ✔selulit =======
TURUNKAN BERAT BADAN 3-5KG SEAWAL SEMINGGU 
Gemuk is awesome. Tapi ada sesetengah orang bila badan berisi, badan jadi cepat penat. Nak naik tangga atau pegang barang dah tercungap2 keletihan. Betul apa yang saya cakap?

Mesolipodic bukan sahaja boleh membakar lemak berlebihan, malah ianya boleh mengurangkan kadar kolesterol dalam darah. Kadar kolesterol yang tinggi boleh meningkatkan risiko seseorang untuk terkena penyakit kronik antaranya penyakit jantung, stroke, tekanan darah tinggi dan obesiti. .

Yang menghadapi masalah BERAT BADAN BERLEBIHAN tu boleh cuba MESOLIPODIC 360 ni.

1 box  ada 10amps
💉  seminggu inject 2amps

1 box : RM290 termasuk pos SM
Whatsapp +60175005707

#mesolipodic360
#mesolipo
#lipo
#obesity
#injectionkurus
#slimming
#bodyslimming
#bodyfit
#slimminginjection
#injectkurus
#nakkurus
#sayanakkurus
#buanglemak
#cairlemak
#mesolipodicmalaysia
#mesolipodic360ori
#malaysia
#bahrain
#kuwait
#dubai
#europe
#usa
#algeria
#africa
#france
#Mesolipodic  360 produk baru khas untuk #kurus , untuk buang segala lemak tepu, masalah selulit dan sebagainya 💪💪💪 #SLIMMING  PRODUCT 💉 untuk mereka yg mengalami masalah seperti berikut : ✔lemak tepu ✔lemak degil ✔selulit ======= TURUNKAN BERAT BADAN 3-5KG SEAWAL SEMINGGU Gemuk is awesome. Tapi ada sesetengah orang bila badan berisi, badan jadi cepat penat. Nak naik tangga atau pegang barang dah tercungap2 keletihan. Betul apa yang saya cakap? Mesolipodic bukan sahaja boleh membakar lemak berlebihan, malah ianya boleh mengurangkan kadar kolesterol dalam darah. Kadar kolesterol yang tinggi boleh meningkatkan risiko seseorang untuk terkena penyakit kronik antaranya penyakit jantung, stroke, tekanan darah tinggi dan obesiti. . Yang menghadapi masalah BERAT BADAN BERLEBIHAN tu boleh cuba MESOLIPODIC 360 ni. 1 box ada 10amps 💉 seminggu inject 2amps 1 box : RM290 termasuk pos SM Whatsapp +60175005707 #mesolipodic360  #mesolipo  #lipo  #obesity  #injectionkurus  #slimming  #bodyslimming  #bodyfit  #slimminginjection  #injectkurus  #nakkurus  #sayanakkurus  #buanglemak  #cairlemak  #mesolipodicmalaysia  #mesolipodic360ori  #malaysia  #bahrain  #kuwait  #dubai  #europe  #usa  #algeria  #africa  #france 
Hai semua🙋.
.
Korang nak kurangkan berat badan tak? #Demica boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
Bagi ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan korang boleh consume #Demica taw!
.
Cepat komen NAK kalau nak kurus dengan Demica.
.
Untuk fast response boleh terus Whatsapp admin 017-9830868 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ds0064
Hai semua🙋. . Korang nak kurangkan berat badan tak? #Demica  boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . Bagi ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan korang boleh consume #Demica  taw! . Cepat komen NAK kalau nak kurus dengan Demica. . Untuk fast response boleh terus Whatsapp admin 017-9830868 . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ds0064 
2 MINGGU JE KONSISTEN SAPU ANNETTE DAH NAMPAK PERUBAHAN 😱😍😍
.
.
Kakak dan abg perasan siap tanya kenapa makin slim jer. Haa rahsia dia Annette slimming gel la. Sapu2 je inchloss tau. .
.
Jom kita bakar 🔥 lemaksss dgn ANNETTE 💕
.
.
Whatsapp sis 010-9542369 or click link dekat bio yer ❤️ Tq
2 MINGGU JE KONSISTEN SAPU ANNETTE DAH NAMPAK PERUBAHAN 😱😍😍 . . Kakak dan abg perasan siap tanya kenapa makin slim jer. Haa rahsia dia Annette slimming gel la. Sapu2 je inchloss tau. . . Jom kita bakar 🔥 lemaksss dgn ANNETTE 💕 . . Whatsapp sis 010-9542369 or click link dekat bio yer ❤️ Tq
FEEDBACK SKINNY TEATOX 🔥 Hebat ke hebat uolls? Baru 1 sachet dah turun 2kg, belum cuba legstea lagi tu sbb adik manis ni beli set combo.
.
.
Tapi satu shj pesanan daripada Amy, kesan/perubahan setiap individu tipikal ye disebabkan metabolisma badan masing2 lain.  Tinggi metabolisma seseorang cepat laa kesannya, rendah metabolisma sebaliknya laa. Jangan risau, salah satu fungsi Skinnyteas adalah meningkatkan metabolisma bdn kita. Jadi semakin hari semakin meningkat laa. InshaAllah pastikan konsisten 😘
.
Mana yang confuse lagi teatox or legstea? Baca ni ok.
☘️ Teatox: teh untuk kempiskan perut, kawal selera makan, turunkan berat badan
☘️ Legstea: teh untuk kecilkan kaki, peha, lengan, hilangkan senggugut, buat period lebih lancar dan turunkan berat badan 
For beginner Amy galakkan consume both teas utk kesan yang berganda 🔥💪🏻.
.
WhatsApp Amy 0125829581, Amy akan bantu mengatasi masalah awak2💕

#teambymyna #teambymynaperlis #skinnylegstea #skinnyteatox #detoxteamalaysia #unimap #uitmperlis #sayajualmurah #produkkurus #kurus #detoxdancantik #buangtoksin #sayanakkurus #kuruscepat #jomkurus #murahje #kurusdanjimat #kurusdancantik 
#fabulovesedap #atasimasalahgemuk #kulitcantikberseri #badankuruskulitcantik
#produk2in1 #jombeli #sayajualmurah
FEEDBACK SKINNY TEATOX 🔥 Hebat ke hebat uolls? Baru 1 sachet dah turun 2kg, belum cuba legstea lagi tu sbb adik manis ni beli set combo. . . Tapi satu shj pesanan daripada Amy, kesan/perubahan setiap individu tipikal ye disebabkan metabolisma badan masing2 lain. Tinggi metabolisma seseorang cepat laa kesannya, rendah metabolisma sebaliknya laa. Jangan risau, salah satu fungsi Skinnyteas adalah meningkatkan metabolisma bdn kita. Jadi semakin hari semakin meningkat laa. InshaAllah pastikan konsisten 😘 . Mana yang confuse lagi teatox or legstea? Baca ni ok. ☘️ Teatox: teh untuk kempiskan perut, kawal selera makan, turunkan berat badan ☘️ Legstea: teh untuk kecilkan kaki, peha, lengan, hilangkan senggugut, buat period lebih lancar dan turunkan berat badan For beginner Amy galakkan consume both teas utk kesan yang berganda 🔥💪🏻. . WhatsApp Amy 0125829581, Amy akan bantu mengatasi masalah awak2💕 #teambymyna  #teambymynaperlis  #skinnylegstea  #skinnyteatox  #detoxteamalaysia  #unimap  #uitmperlis  #sayajualmurah  #produkkurus  #kurus  #detoxdancantik  #buangtoksin  #sayanakkurus  #kuruscepat  #jomkurus  #murahje  #kurusdanjimat  #kurusdancantik  #fabulovesedap  #atasimasalahgemuk  #kulitcantikberseri  #badankuruskulitcantik  #produk2in1  #jombeli  #sayajualmurah 
Jarang pakai tapi tetap nampak perubahan dia. .
.
Lengan dari 27inch ➡️ 26.5inch
Peha dari 47inch ➡️ 44inch
.
.
Baru 3 kali pakai dh inchloss 😱👍🏻
.
.
Nak order ? Whatsapp 010-9542369
Jarang pakai tapi tetap nampak perubahan dia. . . Lengan dari 27inch ➡️ 26.5inch Peha dari 47inch ➡️ 44inch . . Baru 3 kali pakai dh inchloss 😱👍🏻 . . Nak order ? Whatsapp 010-9542369
PROMO CNY 🍊🍊🍊(until 27Feb)
.
SET BOOSTER 20ML hanya RM47 je exclude postage ya. .
Kalau sebotol RM30 yer.
.
.
Set booster ni boleh pakai selang seli yer. Pagi biru malam putih. Utk kesan lg superb ye 💕
PROMO CNY 🍊🍊🍊(until 27Feb) . SET BOOSTER 20ML hanya RM47 je exclude postage ya. . Kalau sebotol RM30 yer. . . Set booster ni boleh pakai selang seli yer. Pagi biru malam putih. Utk kesan lg superb ye 💕
Ade ke CARA MUDAH dan cepat ringkas untuk CANTIK??? Seminggu dah nampak kesannya, ade kerr??? Mesti laaa ada! TERIMA KASIH kpd MAGIC SLIMWHITE!

60 biji hanya Rm28 SAHAJA
4 biji sehari Uolls 
Slimming and whitening BOOSTER

Jangan pernah berputus asa klu belum mencuba untuk Cantik uolls. Produk Tak Menyesal guna.

Whatsapp: wasap.my/60124271408
Ade ke CARA MUDAH dan cepat ringkas untuk CANTIK??? Seminggu dah nampak kesannya, ade kerr??? Mesti laaa ada! TERIMA KASIH kpd MAGIC SLIMWHITE! 60 biji hanya Rm28 SAHAJA 4 biji sehari Uolls Slimming and whitening BOOSTER Jangan pernah berputus asa klu belum mencuba untuk Cantik uolls. Produk Tak Menyesal guna. Whatsapp: wasap.my/60124271408
Nmpak kembali muda sis ni, walau yg belah kiri tu takla tua sgt😅.. tapi gmbar kanan tu dah macam lepasan SPM je💋
.
.
Cust kami yg berjaya dapat kembali berat ideal dgn modal yg rendah dan guide yg ringkas☺️
.
Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋
.
PROGRAM KURUS 15HARI
.
.
☘Slimyou Dytox Tea (Rm15)
📌Menurunkan berat badan
📌Mengempiskan perut
📌Hapuskan Lemak degil
📌Atasi masalah sembelit
📌Tidak pahit, tidak kelat
.
.
🍷Kakicantiqtea (Rm25)
📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul
📌Mengawal selera makan
📌Meningkatkan metabolisme
📌Membakar kalori dengan pantas
📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat
.
👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗
.
.
WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.

#cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral #syurgayangkedua  #tiamosweetheart
Nmpak kembali muda sis ni, walau yg belah kiri tu takla tua sgt😅.. tapi gmbar kanan tu dah macam lepasan SPM je💋 . . Cust kami yg berjaya dapat kembali berat ideal dgn modal yg rendah dan guide yg ringkas☺️ . Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋 . PROGRAM KURUS 15HARI . . ☘Slimyou Dytox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗 . . WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. #cabarankurus  #programkurus  #coachdiet  #herbalife  #kakicantiqtea  #teammatahari  #kurussenang  #kuruscepat  #lostinch  #kurus  #sayanakkurus  #nakkurus  #kurusmurah  #kurus  #ubatkurus  #pilpelangsing  #pilkurus  #lemonexmurah  #detoxtea  #tehkurus  #ubatkurusviral  #syurgayangkedua  #tiamosweetheart 
Nmpak kembali muda sis ni, walau yg belah kiri tu takla tua sgt😅.. tapi gmbar kanan tu dah macam lepasan SPM je💋
.
.
Cust kami yg berjaya dapat kembali berat ideal dgn modal yg rendah dan guide yg ringkas☺️
.
Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋
.
PROGRAM KURUS 15HARI
.
.
☘Slimyou Dytox Tea (Rm15)
📌Menurunkan berat badan
📌Mengempiskan perut
📌Hapuskan Lemak degil
📌Atasi masalah sembelit
📌Tidak pahit, tidak kelat
.
.
🍷Kakicantiqtea (Rm25)
📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul
📌Mengawal selera makan
📌Meningkatkan metabolisme
📌Membakar kalori dengan pantas
📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat
.
👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗
.
.
WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.

#cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral #syurgayangkedua  #tiamosweetheart
Nmpak kembali muda sis ni, walau yg belah kiri tu takla tua sgt😅.. tapi gmbar kanan tu dah macam lepasan SPM je💋 . . Cust kami yg berjaya dapat kembali berat ideal dgn modal yg rendah dan guide yg ringkas☺️ . Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋 . PROGRAM KURUS 15HARI . . ☘Slimyou Dytox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗 . . WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. #cabarankurus  #programkurus  #coachdiet  #herbalife  #kakicantiqtea  #teammatahari  #kurussenang  #kuruscepat  #lostinch  #kurus  #sayanakkurus  #nakkurus  #kurusmurah  #kurus  #ubatkurus  #pilpelangsing  #pilkurus  #lemonexmurah  #detoxtea  #tehkurus  #ubatkurusviral  #syurgayangkedua  #tiamosweetheart 
Ramai yg tanya betul ke set combo medina desire nie berkesan? senang je awak..klu x berkesan, mcm mana boleh ada byk testimoni  yg hot2 dlm nie kan. Alhamdulillah..semakin hari ramai yg dh berjaya turunkan berat badan. Awak bila lg? jom cuba

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
Ramai yg tanya betul ke set combo medina desire nie berkesan? senang je awak..klu x berkesan, mcm mana boleh ada byk testimoni  yg hot2 dlm nie kan. Alhamdulillah..semakin hari ramai yg dh berjaya turunkan berat badan. Awak bila lg? jom cuba Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #sayajualdetoxtea  #slimmingherbal  #detoxtea  #slimingtea  #detoxmurah  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #slimmingproducts  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 
QUROSE VS DEMICA
.
Hai korangg mesti tengah bersemangat semua kan nak kurus nak sihat 💪. Okay meh ama cerita apa beza Demica berbanding Qurose.
.
🍇DEMICA merupakan produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🍇Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
🍇Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Demica ni boleh didapati dengan harga yg jauh lebih murah berbanding Qurose untuk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari.
.
Ada yang taksabar nak cuba Demica??
Komen NAK atau terus Whatsapp ama ke 01140287591 utk fast respond.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
QUROSE VS DEMICA . Hai korangg mesti tengah bersemangat semua kan nak kurus nak sihat 💪. Okay meh ama cerita apa beza Demica berbanding Qurose. . 🍇DEMICA merupakan produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK. . 🍇Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 🍇Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Demica ni boleh didapati dengan harga yg jauh lebih murah berbanding Qurose untuk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari. . Ada yang taksabar nak cuba Demica?? Komen NAK atau terus Whatsapp ama ke 01140287591 utk fast respond. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
📌 *ATTENTION*

PROMOSI SEMPENA CHINESE NEW YEAR KEMBALI LAGI 🀄🔊 .
.
.
🍇Korang yang mana nak KURUS tapi masih belum dapatkan Demica. Jom dapatkan sekarang ‼‼ 🍇Teringin nak dapatkan Demica, so dengan harga PROMOSI ni lah korang boleh grab 💓
🍇 target nak kurus sebelum raya nanti pakai baju cantik2 lawa2 handsome2 💃🏻👯🏻‍♀
🍇 Nak dapatkan Demica dengan FREE GUIDE FREE COACH FREE GIFT DAN FREE POSTAGE
.
P/S: promosi ini termasuk juga #SUREGLOWLOTION DAN #EYEBROW HENNA 😘💓
.
.
Comment dekat bawah 🙋🏻‍♀ siapa yang nak CNY PROMOSI 🎉🎊 Atau boleh whatsapp sis 013-5353129 now!!!
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ds0103
📌 *ATTENTION* PROMOSI SEMPENA CHINESE NEW YEAR KEMBALI LAGI 🀄🔊 . . . 🍇Korang yang mana nak KURUS tapi masih belum dapatkan Demica. Jom dapatkan sekarang ‼‼ 🍇Teringin nak dapatkan Demica, so dengan harga PROMOSI ni lah korang boleh grab 💓 🍇 target nak kurus sebelum raya nanti pakai baju cantik2 lawa2 handsome2 💃🏻👯🏻‍♀ 🍇 Nak dapatkan Demica dengan FREE GUIDE FREE COACH FREE GIFT DAN FREE POSTAGE . P/S: promosi ini termasuk juga #SUREGLOWLOTION  DAN #EYEBROW  HENNA 😘💓 . . Comment dekat bawah 🙋🏻‍♀ siapa yang nak CNY PROMOSI 🎉🎊 Atau boleh whatsapp sis 013-5353129 now!!! . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ds0103 
Pendaftaran utk EscortGW 4.3 dah pun dibuka. Program ni sesuai utk mereka yg nak mencabar tahap kecergasan sendiri.

Program ni sesuai utk mereka yg pernah go through season 1 & 2 je okay. Yg newbies kita akan open new registration khas untk korang. Jangan risauuu okayyy.

Kepada yg berminat boleh refer kpd trainer setiap kawasan. 
@coachkholis Shah Alam
@dayang_egwtrainer Kota Kemuning
@ayenraus_egwtrainer Meru/Setia Alam
@mehwaj_egwtrainer Setiawangsa
@lando_egwtrainer Batu 3 Subang
@nurulwawa_egwtrainer Titiwangsa

#EscortGroupWorkout
#beforeafter #weightlossjourney #jomkurus #fitmalaysia #sebelumselepas #perubahanketara #groupworkoutShahAlam #jomfit #fitmalaysian #turunberat #misikurus #jomdiet #sayanakkurus #weightloss #kalori #calorieburn #HariSukanNegara #EscortGWLegacy
Pendaftaran utk EscortGW 4.3 dah pun dibuka. Program ni sesuai utk mereka yg nak mencabar tahap kecergasan sendiri. Program ni sesuai utk mereka yg pernah go through season 1 & 2 je okay. Yg newbies kita akan open new registration khas untk korang. Jangan risauuu okayyy. Kepada yg berminat boleh refer kpd trainer setiap kawasan. @coachkholis Shah Alam @dayang_egwtrainer Kota Kemuning @ayenraus_egwtrainer Meru/Setia Alam @mehwaj_egwtrainer Setiawangsa @lando_egwtrainer Batu 3 Subang @nurulwawa_egwtrainer Titiwangsa #EscortGroupWorkout  #beforeafter  #weightlossjourney  #jomkurus  #fitmalaysia  #sebelumselepas  #perubahanketara  #groupworkoutShahAlam  #jomfit  #fitmalaysian  #turunberat  #misikurus  #jomdiet  #sayanakkurus  #weightloss  #kalori  #calorieburn  #HariSukanNegara  #EscortGWLegacy 
*TIPS UNTUK MEMBAKAR KALORI NASI PUTIH*
..
saiz hidangan, 1 pinggan bersamaan 187 gram
..
100 gram mengandungi 130 kcal.
..
---------------
..
Cara untuk membakar 242 kalori
..
1 : Berjalan kaki selama 67 minit
..
2 : Jogging selama 27 minit
..
3 : Berenang selama 20 minit
..
4 : Mengayuh basikal selama 37 minit.
..
Nak kesan lebih pantas membakar kalori?
..
Minumlah jus deina..hanya 2x sehari untuk membantu mencairkan lemak anda😍😍
..
Share dan like guys.
..
#JusPencairLemakNo1 
#teamfaey 
#sayanakkurus
#postageHarihari
#jomkurus
*TIPS UNTUK MEMBAKAR KALORI NASI PUTIH* .. saiz hidangan, 1 pinggan bersamaan 187 gram .. 100 gram mengandungi 130 kcal. .. --------------- .. Cara untuk membakar 242 kalori .. 1 : Berjalan kaki selama 67 minit .. 2 : Jogging selama 27 minit .. 3 : Berenang selama 20 minit .. 4 : Mengayuh basikal selama 37 minit. .. Nak kesan lebih pantas membakar kalori? .. Minumlah jus deina..hanya 2x sehari untuk membantu mencairkan lemak anda😍😍 .. Share dan like guys. .. #JusPencairLemakNo1  #teamfaey  #sayanakkurus  #postageHarihari  #jomkurus 
*TIPS UNTUK MEMBAKAR KALORI NASI PUTIH*

saiz hidangan, 1 pinggan bersamaan 187 gram

100 gram mengandungi 130 kcal. --------------- Cara untuk membakar 242 kalori

1 : Berjalan kaki selama 67 minit

2 : Jogging selama 27 minit

3 : Berenang selama 20 minit

4 : Mengayuh basikal selama 37 minit.

Share dan like guys.

#Teamdeinaeliterich 
#TeamUltimateMegat
#teamzam
#sayanakkurus
*TIPS UNTUK MEMBAKAR KALORI NASI PUTIH* saiz hidangan, 1 pinggan bersamaan 187 gram 100 gram mengandungi 130 kcal. --------------- Cara untuk membakar 242 kalori 1 : Berjalan kaki selama 67 minit 2 : Jogging selama 27 minit 3 : Berenang selama 20 minit 4 : Mengayuh basikal selama 37 minit. Share dan like guys. #Teamdeinaeliterich  #TeamUltimateMegat  #teamzam  #sayanakkurus 
Ramai yang tanya sis, Demica ni khas untuk siapa ya??
.
✅Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉
✅Breastfeeding mom pn boleh consume.
❌Pregnant sorry tak boleh consume lagi.
❌Darah tinggi & sakit jantung x boleh consume.
.
Demica merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy 🍇😍.
.
Haaa so apa tunggu lagi?? Cepat PM admin ke 01112924508 utk dapatkan harga PROMOSI.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Ramai yang tanya sis, Demica ni khas untuk siapa ya?? . ✅Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉 ✅Breastfeeding mom pn boleh consume. ❌Pregnant sorry tak boleh consume lagi. ❌Darah tinggi & sakit jantung x boleh consume. . Demica merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy 🍇😍. . Haaa so apa tunggu lagi?? Cepat PM admin ke 01112924508 utk dapatkan harga PROMOSI. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
HILANG 12KG LEPAS CONSUME 2 BOX DEMICA
.
Wowww biar betul??😱👏🏻 Even makan banyak tapi berat tetap turun dari 68KG kepada 56KG! Akak ni dah consume 2 box #Demica , memang berbaloi-baloi uolsss takkan la nak kurus cantik tapi taknak invest sikit.
.
Bukan utk org lain, utk keyakinan diri sendiri & utk suami jgk kan. Hehe. Lelaki pn boleh consume tau jgn ingat perempuan je nak kurus.
.
Sape lagi nak kurus dengan #Demica ?
Cer komen SAYA .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 12KG LEPAS CONSUME 2 BOX DEMICA . Wowww biar betul??😱👏🏻 Even makan banyak tapi berat tetap turun dari 68KG kepada 56KG! Akak ni dah consume 2 box #Demica  , memang berbaloi-baloi uolsss takkan la nak kurus cantik tapi taknak invest sikit. . Bukan utk org lain, utk keyakinan diri sendiri & utk suami jgk kan. Hehe. Lelaki pn boleh consume tau jgn ingat perempuan je nak kurus. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica  ? Cer komen SAYA . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
BARU 6 HARI, DAGU MAKIN RUNCING
.
Akak ni share positive feedback uolss! Double chin dulu ada sekarang dah hilang 😍. Haaa kan sis selalu share salah satu fungsi #Demica adalah dapat menghilangkan lemak2 yg terkumpul di lengan, dagu, paha & pinggul.
.
Jom lah uols cuba Demica sementara tengah promosi lagi ni. Semestinya harga mampu milik uols.💃🏻
.
📲Whatsapp 01112924508 kalau nak kurus dengan #Demica.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
BARU 6 HARI, DAGU MAKIN RUNCING . Akak ni share positive feedback uolss! Double chin dulu ada sekarang dah hilang 😍. Haaa kan sis selalu share salah satu fungsi #Demica  adalah dapat menghilangkan lemak2 yg terkumpul di lengan, dagu, paha & pinggul. . Jom lah uols cuba Demica sementara tengah promosi lagi ni. Semestinya harga mampu milik uols.💃🏻 . 📲Whatsapp 01112924508 kalau nak kurus dengan #Demica . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Hmmmm..betulke guna sauna boleh kurus?
Masuk,duduk je dah terus boleh kurus?? InsyaAllah,untuk post seterusnya kak Fab akan story pasal ni k.. #saunakufabulous
#serikembangan
#xsukadiet
#jk1m
#ctdk
#noradanish
#sayanakkurus
#tipsdietsihat
#saynotoproduktimbangkilo
#jomsihatdengansauna
#jomsauna
#jomfollowsaunakufabulous
Dulu bambam sekarang dah slim melim dah. Plg sonok bila lost weight kan? 😍😍😍
.
.
Jom 🔥🔥🔥 lemakss awk sekarang. Sapu2 je dah boleh kurus 👏🏻
.
. .
.
.
Nak order ? Nak cuba ? Nak tanya soalan ? Whatsapp sis 010-9542369
. .
.
.
#perutbuncit #perutboroi #pehabesar #ubatkurusberkesan #ubatkurusluluskkm #ubatkurusmurah #sayanakkurus #kevinzahri #ibupantang #ceaser #bersalin #losyenkurusmurah #annettegel #jomkurusdanlangsing #jomkurus #ajimaura #bazaarpaknil #kurustanpaubat #gelkurus #terapiinstagram #annette #vshape #doublechin #daguruncing #ramping #lemak #zumba
Dulu bambam sekarang dah slim melim dah. Plg sonok bila lost weight kan? 😍😍😍 . . Jom 🔥🔥🔥 lemakss awk sekarang. Sapu2 je dah boleh kurus 👏🏻 . . . . . Nak order ? Nak cuba ? Nak tanya soalan ? Whatsapp sis 010-9542369 . . . . #perutbuncit  #perutboroi  #pehabesar  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusluluskkm  #ubatkurusmurah  #sayanakkurus  #kevinzahri  #ibupantang  #ceaser  #bersalin  #losyenkurusmurah  #annettegel  #jomkurusdanlangsing  #jomkurus  #ajimaura  #bazaarpaknil  #kurustanpaubat  #gelkurus  #terapiinstagram  #annette  #vshape  #doublechin  #daguruncing  #ramping  #lemak  #zumba 
Sapu main2 pon berkesan dan inchloss jugak 😱😍👏🏻👏🏻
.
✔️ Dari 34 inch ➡️30 inch .
.
Tapi yg penting kalau konsisten lagi la cpt kesan nya 😘👍🏻
.
.
Nak order ? Meh whatsapp sis yer .
.
#perutbuncit #perutboroi #pehabesar #ubatkurusberkesan #ubatkurusluluskkm #ubatkurusmurah #sayanakkurus #kevinzahri #ibupantang #ceaser #bersalin #losyenkurusmurah #annettegel #jomkurusdanlangsing #jomkurus #ajimaura #bazaarpaknil #kurustanpaubat #gelkurus #terapiinstagram #annette #vshape #doublechin #daguruncing #ramping #lemak #zumba
Sapu main2 pon berkesan dan inchloss jugak 😱😍👏🏻👏🏻 . ✔️ Dari 34 inch ➡️30 inch . . Tapi yg penting kalau konsisten lagi la cpt kesan nya 😘👍🏻 . . Nak order ? Meh whatsapp sis yer . . #perutbuncit  #perutboroi  #pehabesar  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusluluskkm  #ubatkurusmurah  #sayanakkurus  #kevinzahri  #ibupantang  #ceaser  #bersalin  #losyenkurusmurah  #annettegel  #jomkurusdanlangsing  #jomkurus  #ajimaura  #bazaarpaknil  #kurustanpaubat  #gelkurus  #terapiinstagram  #annette  #vshape  #doublechin  #daguruncing  #ramping  #lemak  #zumba 
Tudiaaa Tudiaa JUS VIRAL TERLAJAK UMMPHHHHH
.
NP RM79 --------> After Less RM65 ajerr akak
.
Apa ada dalam box pink ni :
- Jus power 15 sachet
.
Jangan cakap akak tak payungggggg
.
Whatsapp Admin 019-7390700
Tudiaaa Tudiaa JUS VIRAL TERLAJAK UMMPHHHHH . NP RM79 --------> After Less RM65 ajerr akak . Apa ada dalam box pink ni : - Jus power 15 sachet . Jangan cakap akak tak payungggggg . Whatsapp Admin 019-7390700
NAK MENJADI KESAYANGAN SI SUAMI SELALU ?
.
Selepas try set combo 3 dalam 1 Richglow ni , customer WhatsApp bagitau husband asyik memuji.. Hahaha.. tulahh penangan set terlajak laris ni.. hari2 customer cari.. .
WhatsApp sis untuk dapatkan set combo 3 dalam 1 ni sekarang.
.
Ada jus, losyen dan Free Vgel. Pasti Wowww abang memuji👌🏻😘
.
Harga asal RM197----->RM99 50% less!
.
Whatsapp Admin 019-7390700
NAK MENJADI KESAYANGAN SI SUAMI SELALU ? . Selepas try set combo 3 dalam 1 Richglow ni , customer WhatsApp bagitau husband asyik memuji.. Hahaha.. tulahh penangan set terlajak laris ni.. hari2 customer cari.. . WhatsApp sis untuk dapatkan set combo 3 dalam 1 ni sekarang. . Ada jus, losyen dan Free Vgel. Pasti Wowww abang memuji👌🏻😘 . Harga asal RM197----->RM99 50% less! . Whatsapp Admin 019-7390700
Bila musim cuti ni, jumpa balik kawan-kawan semua dok tanya apa rahsia ni? Makin flawless makin kecik makin comey ni?
.
Xada rahsia pun.. .
❤ jaga makan
❤ excersise sikit
❤ amalkan richglow 2sachet sehari. .
Banyak lagi nak kejar target.. Xpe mummy usahakan lagi 😙😙 kena konsisten baru hasilnya camni👍😆
.
DenganRichglow
Kulit makin shantek..
Berat badan turun.. 👑👗👠
.
Nak tau Nak cuba Richglow, meh whatsapp sis laju-laju ❤️
Bila musim cuti ni, jumpa balik kawan-kawan semua dok tanya apa rahsia ni? Makin flawless makin kecik makin comey ni? . Xada rahsia pun.. . ❤ jaga makan ❤ excersise sikit ❤ amalkan richglow 2sachet sehari. . Banyak lagi nak kejar target.. Xpe mummy usahakan lagi 😙😙 kena konsisten baru hasilnya camni👍😆 . DenganRichglow Kulit makin shantek.. Berat badan turun.. 👑👗👠 . Nak tau Nak cuba Richglow, meh whatsapp sis laju-laju ❤️
.
Khas untuk customer setia Cik Kina..ada special promosi khas utk  korang
.
https://www.wassap.me/0197390700/PMRichglow
. Khas untuk customer setia Cik Kina..ada special promosi khas utk korang . https://www.wassap.me/0197390700/PMRichglow
Dah cuba mcm2 cara turun berat? Dah penat nak usaha lagi? Cepat give up diet sorang2? The best ever platform utk anda
.
WELCOME NEW COACHEES SURIKURUS
.
let's rock march 😎😉
Dah cuba mcm2 cara turun berat? Dah penat nak usaha lagi? Cepat give up diet sorang2? The best ever platform utk anda . WELCOME NEW COACHEES SURIKURUS . let's rock march 😎😉