an online Instagram web viewer

#SABUNTOMATO medias

Photos

"Sis Seri, Sis Seri.., lelaki boleh guna ke Serisoap ni ek?" Ya ampun soalan apakah ini? Nak kena cubit ke? Mestilah boleh u olls 🙈

Sis Seri tak biase tau! Sis Seri nak semua dapat kulit yang licin macam tomato! So, formulasi Serisoap ni memang sesuai untuk kulit lelaki dan juga perempuan 😘
.
.
U olls tengok la dalam video ni boss @carlsamsudin sendiri pon pakai ok! Berseri dan nampak bersih kan kulit dia lepas bilas? 😍 .
📲whatsapp/dm 0136770298
#serigroup #serisoap #seriempirenerry #sabuntomato #cnyrushpromo
"Sis Seri, Sis Seri.., lelaki boleh guna ke Serisoap ni ek?" Ya ampun soalan apakah ini? Nak kena cubit ke? Mestilah boleh u olls 🙈 Sis Seri tak biase tau! Sis Seri nak semua dapat kulit yang licin macam tomato! So, formulasi Serisoap ni memang sesuai untuk kulit lelaki dan juga perempuan 😘 . . U olls tengok la dalam video ni boss @carlsamsudin sendiri pon pakai ok! Berseri dan nampak bersih kan kulit dia lepas bilas? 😍 . 📲whatsapp/dm 0136770298 #serigroup  #serisoap  #seriempirenerry  #sabuntomato  #cnyrushpromo 
xSay2
Pepetang ni kita layan video kak @bellealyahya kejap. ramai yg nak tau kak belle guna pencuci muka apa kan. harus lah #serisoap. kalau tak percaya sila tengok video ni sampai habis okay! 😍

#serisoap #sabuntomato
#serihariiniseriselamanya
Seribella made from lycopene tomato, strawberry, olive oil, honey & vitamin C.

Bagus untuk; cerahkan kulit, menghilangkan sunburn, menpercepatkan proses pengecutan jerawat, menghilangkan parut, blackhead, whitehead, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & kulit kering. 
Best kan? 😍

Harga promosi RM58 je tauuu. Lambat order kena bayar harga asal la, RM60 hehehe. Terus comment atau click link di bio untuk order 😘

#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras #produktomato
Seribella made from lycopene tomato, strawberry, olive oil, honey & vitamin C. Bagus untuk; cerahkan kulit, menghilangkan sunburn, menpercepatkan proses pengecutan jerawat, menghilangkan parut, blackhead, whitehead, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & kulit kering. Best kan? 😍 Harga promosi RM58 je tauuu. Lambat order kena bayar harga asal la, RM60 hehehe. Terus comment atau click link di bio untuk order 😘 #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras  #produktomato 
Seribella made from lycopene tomato, strawberry, olive oil, honey & vitamin C.

Bagus untuk; cerahkan kulit, menghilangkan sunburn, menpercepatkan proses pengecutan jerawat, menghilangkan parut, blackhead, whitehead, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & kulit kering. 
Best kan? 😍

Harga promosi RM58 je tauuu. Lambat order kena bayar harga asal la, RM60 hehehe. Terus comment atau click link di bio untuk order 😘

#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras #produktomato
Seribella made from lycopene tomato, strawberry, olive oil, honey & vitamin C. Bagus untuk; cerahkan kulit, menghilangkan sunburn, menpercepatkan proses pengecutan jerawat, menghilangkan parut, blackhead, whitehead, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & kulit kering. Best kan? 😍 Harga promosi RM58 je tauuu. Lambat order kena bayar harga asal la, RM60 hehehe. Terus comment atau click link di bio untuk order 😘 #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras  #produktomato 
Seribella made from lycopene tomato, strawberry, olive oil, honey & vitamin C.

Bagus untuk; cerahkan kulit, menghilangkan sunburn, menpercepatkan proses pengecutan jerawat, menghilangkan parut, blackhead, whitehead, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & kulit kering. 
Best kan? 😍

Harga promosi RM58 je tauuu. Lambat order kena bayar harga asal la, RM60 hehehe. Terus comment atau click link di bio untuk order 😘

#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras #produktomato
Seribella made from lycopene tomato, strawberry, olive oil, honey & vitamin C. Bagus untuk; cerahkan kulit, menghilangkan sunburn, menpercepatkan proses pengecutan jerawat, menghilangkan parut, blackhead, whitehead, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & kulit kering. Best kan? 😍 Harga promosi RM58 je tauuu. Lambat order kena bayar harga asal la, RM60 hehehe. Terus comment atau click link di bio untuk order 😘 #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras  #produktomato 
Eiii stressnya sis!! Sis malu muke sis penuh dgn jerawat dan paling tak syok bile dtg bulan jeeawat tu mkin syok pulak naik sane sini😥.
.
Sis pening😇 sebab kwn2 sis smue tegur what happened dgn muke sis? Ade allergik atau alahan mknan ke?.
.
Sis malu sbb bulan depan kwn baik sis buat kenduri kawin! tapi sis malu nk pegi sbb sis muke tgh breakout mesti smue yg dtg akan pandang sis sebelah mata😰
.
Sis nak juga ade partner for life. Sis nak jugak ade boyfriend yg boleh lindung sis dan jadi imam sis satu hari nanti😍
.
Nak tak kalau sheda bantu u olls utk dptkan wajah yg berseri2 seperti testimoni2 yg sis dah share sblm ni?
.
Yuk dm sheda atau ☎ 017 3710250
Eiii stressnya sis!! Sis malu muke sis penuh dgn jerawat dan paling tak syok bile dtg bulan jeeawat tu mkin syok pulak naik sane sini😥. . Sis pening😇 sebab kwn2 sis smue tegur what happened dgn muke sis? Ade allergik atau alahan mknan ke?. . Sis malu sbb bulan depan kwn baik sis buat kenduri kawin! tapi sis malu nk pegi sbb sis muke tgh breakout mesti smue yg dtg akan pandang sis sebelah mata😰 . Sis nak juga ade partner for life. Sis nak jugak ade boyfriend yg boleh lindung sis dan jadi imam sis satu hari nanti😍 . Nak tak kalau sheda bantu u olls utk dptkan wajah yg berseri2 seperti testimoni2 yg sis dah share sblm ni? . Yuk dm sheda atau ☎ 017 3710250
Lepas dah scrub muka, guna pula Serisoap supaya boleh buang sisa2 masa scrub lagi. Sebab bila kita pakai scrub tu dia akan ada minyak2 dkt muka. Jadi guna Serisoap baru la muka lagi bersih ❤
.

Cara guna senang je. Basahkan muka dah gosok2 Serisoap ke muka. Kalau kulit berminyak biarkan dlm 2-3 minit. Kalau kulit kering terus cuci ye.
.

Nak Order? Whatsapp:+6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❤
Lepas dah scrub muka, guna pula Serisoap supaya boleh buang sisa2 masa scrub lagi. Sebab bila kita pakai scrub tu dia akan ada minyak2 dkt muka. Jadi guna Serisoap baru la muka lagi bersih ❤ . Cara guna senang je. Basahkan muka dah gosok2 Serisoap ke muka. Kalau kulit berminyak biarkan dlm 2-3 minit. Kalau kulit kering terus cuci ye. . Nak Order? Whatsapp:+6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❤
Lagi testimoni dari cstmr..
Alhamdulillah..
Whitehead makin berkurang pun dah cukup bagus.. Whitehead ni bukan senang2 nak hilang.. Banyak khasiat yg kita dapat bila menggunakan buah Tomato untuk wajah.
Sebab itu kami hasilkan sabun dari buah #Tomato Segar... Semoga dengan menggunakan #SabunTomato Dapat menyelesaikan masalah kulit anda.
Berminat pm kami sekarang...
#TomatoCollagenSoapHQ
Lagi testimoni dari cstmr.. Alhamdulillah.. Whitehead makin berkurang pun dah cukup bagus.. Whitehead ni bukan senang2 nak hilang.. Banyak khasiat yg kita dapat bila menggunakan buah Tomato untuk wajah. Sebab itu kami hasilkan sabun dari buah #Tomato  Segar... Semoga dengan menggunakan #SabunTomato  Dapat menyelesaikan masalah kulit anda. Berminat pm kami sekarang... #TomatoCollagenSoapHQ 
serisoap masih lagi promo ..RM27 sahaja ..cpt cpt grab sblm sale tamattt .

whatsapp 0179788068 .

#serisoap #sabuntomato #serisoapkelantan #serisoapviral #sabunviral #sabunvsscrub
Wahhh! Tak menyesal lah guna Ghouly Beauty.

Hasil kesabaran dan penggunaan secara kosisten sabun ni dapat merawat masalah kulit kita dengan jayanya. 
Skincare ni selamat digunakan.

Sekiranya anda yang masih ragu2 tu. Boleh cuba saiz kecil, bila dah rasa okay boleh tuka saiz normal. 😁

Trial saiz RM13
normal saiz RM30

Ws 01131918804

#dropshipwanted
#sabuntomatounimas
#sabuntomato
#ghoulybeauty
Wahhh! Tak menyesal lah guna Ghouly Beauty. Hasil kesabaran dan penggunaan secara kosisten sabun ni dapat merawat masalah kulit kita dengan jayanya. Skincare ni selamat digunakan. Sekiranya anda yang masih ragu2 tu. Boleh cuba saiz kecil, bila dah rasa okay boleh tuka saiz normal. 😁 Trial saiz RM13 normal saiz RM30 Ws 01131918804 #dropshipwanted  #sabuntomatounimas  #sabuntomato  #ghoulybeauty 
Selamat Pagi Sabtu! 😊
•
Regrann from @serigroup - "Sis Seri, Sis Seri.., lelaki boleh guna ke Serisoap ni ek?" Ya ampun soalan apakah ini? Nak kena cubit ke? Mestilah boleh u olls 🙈 .
.
Sis Seri tak biased tau!  Sis Seri nak semua dapat kulit yang licin macam tomato! So, formulasi Serisoap ni memang sesuai untuk kulit lelaki dan juga perempuan 😘
.
.
U olls tengok la dalam video ni boss @carlsamsudin sendiri pon pakai ok! Berseri dan nampak bersih kan kulit dia lepas bilas? 😍 #serigroup #serisoap #sabuntomato #cnyrushpromo - #regrann
Selamat Pagi Sabtu! 😊 • Regrann from @serigroup - "Sis Seri, Sis Seri.., lelaki boleh guna ke Serisoap ni ek?" Ya ampun soalan apakah ini? Nak kena cubit ke? Mestilah boleh u olls 🙈 . . Sis Seri tak biased tau! Sis Seri nak semua dapat kulit yang licin macam tomato! So, formulasi Serisoap ni memang sesuai untuk kulit lelaki dan juga perempuan 😘 . . U olls tengok la dalam video ni boss @carlsamsudin sendiri pon pakai ok! Berseri dan nampak bersih kan kulit dia lepas bilas? 😍 #serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #cnyrushpromo  - #regrann 
Jom cuci muka dengan Serisoap bersama Tuan Carl Shamaudin.

SERI HARI INI, SERI SELAMANYA

#serisoap
#sabuntomato
#sabunviral
#serisoaptestimoni
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#kulitlicinberseri
#sabunberkualiti
#naturalbasedsoap
#lakukeras
#unisexproduct
#codparitraja
#posseluruhmalaysia
💓🍅Coffee Scrub Sugarbelle💓🍅 👉Mencerahkan Kulit
👉Menanggalkan sel kulit mati
👉Menegangkan kulit
👉Menghitamkan rambut
👉Mengurangkan masalah eye bag
👉Menghilangkan bau badan
👉Menghilangkan selulit

Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#coffeescrubsugarbelle
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
💓🍅Coffee Scrub Sugarbelle💓🍅 👉Mencerahkan Kulit 👉Menanggalkan sel kulit mati 👉Menegangkan kulit 👉Menghitamkan rambut 👉Mengurangkan masalah eye bag 👉Menghilangkan bau badan 👉Menghilangkan selulit Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #coffeescrubsugarbelle  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis 
💓🍅Coffee Scrub Sugarbelle💓🍅 👉Mencerahkan Kulit
👉Menanggalkan sel kulit mati
👉Menegangkan kulit
👉Menghitamkan rambut
👉Mengurangkan masalah eye bag
👉Menghilangkan bau badan
👉Menghilangkan selulit

Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#coffeescrubsugarbelle
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
💓🍅Coffee Scrub Sugarbelle💓🍅 👉Mencerahkan Kulit 👉Menanggalkan sel kulit mati 👉Menegangkan kulit 👉Menghitamkan rambut 👉Mengurangkan masalah eye bag 👉Menghilangkan bau badan 👉Menghilangkan selulit Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #coffeescrubsugarbelle  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
🍅Kelebihan Coffee Scrub 🍅 👉Mencerahkan Kulit
👉Menanggalkan sel kulit mati
👉Menegangkan kulit
👉Menghitamkan rambut
👉Mengurangkan masalah eye bag
👉Menghilangkan bau badan
👉Menghilangkan selulit

Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#coffeescrubsugarbelle
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
🍅Kelebihan Coffee Scrub 🍅 👉Mencerahkan Kulit 👉Menanggalkan sel kulit mati 👉Menegangkan kulit 👉Menghitamkan rambut 👉Mengurangkan masalah eye bag 👉Menghilangkan bau badan 👉Menghilangkan selulit Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #coffeescrubsugarbelle  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
💓Coffee Scrub Testimonial 💓 👉Mencerahkan Kulit
👉Menanggalkan sel kulit mati
👉Menegangkan kulit
👉Menghitamkan rambut
👉Mengurangkan masalah eye bag
👉Menghilangkan bau badan
👉Menghilangkan selulit

Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#coffeescrubsugarbelle
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
💓Coffee Scrub Testimonial 💓 👉Mencerahkan Kulit 👉Menanggalkan sel kulit mati 👉Menegangkan kulit 👉Menghitamkan rambut 👉Mengurangkan masalah eye bag 👉Menghilangkan bau badan 👉Menghilangkan selulit Wasap fiqah selagi stock masih Ada~~ 💃💃💃💃💃💃 #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #coffeescrubsugarbelle  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
🍅Kelebihan Coffee Scrub 🍅 👉Mencerahkan Kulit
👉Menanggalkan sel kulit mati
👉Menegangkan kulit
👉Menghitamkan rambut
👉Mengurangkan masalah eye bag
👉Menghilangkan bau badan
👉Menghilangkan selulit 
Wasap fiqah selagi stock Masih Ada~~~ 💃💃💃💃💃💃💃💃💃 #seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#coffeescrubsugarbelle
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
🍅Kelebihan Coffee Scrub 🍅 👉Mencerahkan Kulit 👉Menanggalkan sel kulit mati 👉Menegangkan kulit 👉Menghitamkan rambut 👉Mengurangkan masalah eye bag 👉Menghilangkan bau badan 👉Menghilangkan selulit Wasap fiqah selagi stock Masih Ada~~~ 💃💃💃💃💃💃💃💃💃 #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #coffeescrubsugarbelle  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
Ada yang suka dengan TOMATO?
Awak nak tak pakai sabun TOMATO untuk muka dan seluruh badan awak?

#sabuntomato
#tomato
#serisoap
#bazaarpaknilmurah 
#terapiinstagram
2 IN 1 TOMATO SOAP. Boleh jadikan sebagai cleanser harian & juga scrub untuk tanggalkan sel kulit mati.
-
Bintik hitam dekat sabun tu adalah bijian halus yang akan exfoliate sel mati dekat wajah kita.
-
Sebab tu la Aten cakap tak rugi beli serisoap ni. Lagi jimat ada la. BETUL KE BETUL? 😍
2 IN 1 TOMATO SOAP. Boleh jadikan sebagai cleanser harian & juga scrub untuk tanggalkan sel kulit mati. - Bintik hitam dekat sabun tu adalah bijian halus yang akan exfoliate sel mati dekat wajah kita. - Sebab tu la Aten cakap tak rugi beli serisoap ni. Lagi jimat ada la. BETUL KE BETUL? 😍
SABUN TOMATO

Bukan sahaja mampu merawat sunburn. Sabun Tomato dengan fungsi mencuci ini juga bagus untuk : 🍅 mengecilkan pori terbuka
🍅memudarkan parut dan jeragat
🍅mengecutkan jerawat
🍅melembapkan kulit
🍅mencerah dan menaikkan seri pada wajah
🍅agen penyejuk merawat sunburn / alergi pada kulit.berminat tekan link ni utk wasap dgn lebih detail yer
http://www.wasap.my/60123422581
#pencucimuka 
#pencurihatidangdutmv 
#sabuntomato 
#sabuntomatomurah 
#sabun 
#sabunwajah 
#sabunberasthailand 
#tomato 
#sabunpiortomato
#sabunserimuka
#kedah
#kualalumpur
#perak
#selangor
#perlis
#melaka
#johor
#negerisembilan
#portdickson
#kosmetikmurahportdickson
#lukut
#telokkemang
SABUN TOMATO Bukan sahaja mampu merawat sunburn. Sabun Tomato dengan fungsi mencuci ini juga bagus untuk : 🍅 mengecilkan pori terbuka 🍅memudarkan parut dan jeragat 🍅mengecutkan jerawat 🍅melembapkan kulit 🍅mencerah dan menaikkan seri pada wajah 🍅agen penyejuk merawat sunburn / alergi pada kulit.berminat tekan link ni utk wasap dgn lebih detail yer http://www.wasap.my/60123422581 #pencucimuka  #pencurihatidangdutmv  #sabuntomato  #sabuntomatomurah  #sabun  #sabunwajah  #sabunberasthailand  #tomato  #sabunpiortomato  #sabunserimuka  #kedah  #kualalumpur  #perak  #selangor  #perlis  #melaka  #johor  #negerisembilan  #portdickson  #kosmetikmurahportdickson  #lukut  #telokkemang 
🍅SABUN TOMATO VIRAL! .
Kak letop nak bagi harga murr murr je ni. Sekarang tengah🌸 ON SALE🌸
.
Bigboss @carlsamsudin pun dah try serisoap ni,  Nampak tak perubahan lepas guna nampak lain kan?  So boleh lah guna sabun scrub tomato Serisoap di rumah 2x sehari .
.
🔥🔥Jom grab sekarang
.
.
📱WHATSAPP HOTLINE 
013.4630341
.
🤗nak tengok testimoni boleh click sini #serisoap .
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #fattzura
🍅SABUN TOMATO VIRAL! . Kak letop nak bagi harga murr murr je ni. Sekarang tengah🌸 ON SALE🌸 . Bigboss @carlsamsudin pun dah try serisoap ni, Nampak tak perubahan lepas guna nampak lain kan? So boleh lah guna sabun scrub tomato Serisoap di rumah 2x sehari . . 🔥🔥Jom grab sekarang . . 📱WHATSAPP HOTLINE 013.4630341 . 🤗nak tengok testimoni boleh click sini #serisoap  . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #fattzura 
Antara kesan dan manfaat #serisoap kepada sis
.
Now uolls tau kan nape serisoap menjadi pujaan hati sis dan viral di social media
.
Jom pm sis ☎ 017 3710250 sementara discount sempena rush promo cny😵.
.
.
#serisoap #serisoaplovers #kebaikanserisoap #sabuntomato #produkviral2018 #trending #broadcast #facebookgroup #tomatolover #noparabenes #selamat #luluskkm💯 #awesome #lakukeras #unisexproduct
#cumicumi #nabilarazali
Eiii stressnya sis!! Sis malu muke sis penuh dgn jerawat dan paling tak syok bile dtg bulan jeeawat tu mkin syok pulak naik sane sini😥.
.
Sis pening😇 sebab kwn2 sis smue tegur what happened dgn muke sis? Ade allergik atau alahan mknan ke?.
.
Sis malu sbb bulan depan kwn baik sis buat kenduri kawin! tapi sis malu nk pegi sbb sis muke tgh breakout mesti smue yg dtg akan pandang sis sebelah mata😰
.
Sis nak juga ade partner for life. Sis nak jugak ade boyfriend yg boleh lindung sis dan jadi imam sis satu hari nanti😍
.
Nak tak kalau sheda bantu u olls utk dptkan wajah yg berseri2 seperti testimoni2 yg sis dah share sblm ni?
.
Yuk dm sheda atau ☎ 017 3710250
Eiii stressnya sis!! Sis malu muke sis penuh dgn jerawat dan paling tak syok bile dtg bulan jeeawat tu mkin syok pulak naik sane sini😥. . Sis pening😇 sebab kwn2 sis smue tegur what happened dgn muke sis? Ade allergik atau alahan mknan ke?. . Sis malu sbb bulan depan kwn baik sis buat kenduri kawin! tapi sis malu nk pegi sbb sis muke tgh breakout mesti smue yg dtg akan pandang sis sebelah mata😰 . Sis nak juga ade partner for life. Sis nak jugak ade boyfriend yg boleh lindung sis dan jadi imam sis satu hari nanti😍 . Nak tak kalau sheda bantu u olls utk dptkan wajah yg berseri2 seperti testimoni2 yg sis dah share sblm ni? . Yuk dm sheda atau ☎ 017 3710250
Lagi Testimoni dari customer.. Alhamdulillah.. Semoga produk2 #muqhafabeauty  dapat memberikan senyuman kepada pengguna2nya.. Aamiin.. #sabuntomato 
#homemadesoap 
#homemadeproduk 
#kampungmelayusubang 
#subangperdana
Seribella Advance Formula.
Made from Lycopene tomato, strawberi, olive oil & madu.

Benefits:
🍓 Mencerahkan kulit wajah & badan
🍓 Mengecutkan & menghilangkan jerawat
🍓 Menghilangkan parut di wajah & badan
🍓 Melembutkan kulit
🍓 Menghilangkan sunburn
🍓 Menghilangkan whitehead & blackhead
🍓 Melembapkan kulit
🍓 Menghilangkan kulit gelap bawah mata
.
Boleh digunakan :
👉 Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
👉 Digalakkan diambil sebelum makan
👉 Diambil 2-3 biji sehari untuk beberapa hari pertama pengambilan
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras #produktomato
Seribella Advance Formula. Made from Lycopene tomato, strawberi, olive oil & madu. Benefits: 🍓 Mencerahkan kulit wajah & badan 🍓 Mengecutkan & menghilangkan jerawat 🍓 Menghilangkan parut di wajah & badan 🍓 Melembutkan kulit 🍓 Menghilangkan sunburn 🍓 Menghilangkan whitehead & blackhead 🍓 Melembapkan kulit 🍓 Menghilangkan kulit gelap bawah mata . Boleh digunakan : 👉 Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas 👉 Digalakkan diambil sebelum makan 👉 Diambil 2-3 biji sehari untuk beberapa hari pertama pengambilan . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras  #produktomato 
Seribella Advance Formula.
Made from Lycopene tomato, strawberi, olive oil & madu.

Benefits:
🍓 Mencerahkan kulit wajah & badan
🍓 Mengecutkan & menghilangkan jerawat
🍓 Menghilangkan parut di wajah & badan
🍓 Melembutkan kulit
🍓 Menghilangkan sunburn
🍓 Menghilangkan whitehead & blackhead
🍓 Melembapkan kulit
🍓 Menghilangkan kulit gelap bawah mata
.
Boleh digunakan :
👉 Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
👉 Digalakkan diambil sebelum makan
👉 Diambil 2-3 biji sehari untuk beberapa hari pertama pengambilan
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras #produktomato
Seribella Advance Formula. Made from Lycopene tomato, strawberi, olive oil & madu. Benefits: 🍓 Mencerahkan kulit wajah & badan 🍓 Mengecutkan & menghilangkan jerawat 🍓 Menghilangkan parut di wajah & badan 🍓 Melembutkan kulit 🍓 Menghilangkan sunburn 🍓 Menghilangkan whitehead & blackhead 🍓 Melembapkan kulit 🍓 Menghilangkan kulit gelap bawah mata . Boleh digunakan : 👉 Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas 👉 Digalakkan diambil sebelum makan 👉 Diambil 2-3 biji sehari untuk beberapa hari pertama pengambilan . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras  #produktomato 
Seribella Advance Formula.
Made from Lycopene tomato, strawberi, olive oil & madu.

Benefits:
🍓 Mencerahkan kulit wajah & badan
🍓 Mengecutkan & menghilangkan jerawat
🍓 Menghilangkan parut di wajah & badan
🍓 Melembutkan kulit
🍓 Menghilangkan sunburn
🍓 Menghilangkan whitehead & blackhead
🍓 Melembapkan kulit
🍓 Menghilangkan kulit gelap bawah mata
.
Boleh digunakan :
👉 Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
👉 Digalakkan diambil sebelum makan
👉 Diambil 2-3 biji sehari untuk beberapa hari pertama pengambilan
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras #produktomato
Seribella Advance Formula. Made from Lycopene tomato, strawberi, olive oil & madu. Benefits: 🍓 Mencerahkan kulit wajah & badan 🍓 Mengecutkan & menghilangkan jerawat 🍓 Menghilangkan parut di wajah & badan 🍓 Melembutkan kulit 🍓 Menghilangkan sunburn 🍓 Menghilangkan whitehead & blackhead 🍓 Melembapkan kulit 🍓 Menghilangkan kulit gelap bawah mata . Boleh digunakan : 👉 Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas 👉 Digalakkan diambil sebelum makan 👉 Diambil 2-3 biji sehari untuk beberapa hari pertama pengambilan . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras  #produktomato 
#serisoap untuk kegunaan muka dan badan. Rasai kelainannya. Pm to order 📲
#serigroup #sugarbellecosmetic #sugarbelleputrajaya #sabuntomato #cleanser #barsoap
🍅🍅SABUN HA-YOUNG 🍅🍅🍶🍶 ✔TOMATO PINK
✔TOMATO ORANGE

HARGA⤵⤵⤵
💙RM 10 
jimatttt & murahhh❗❗❗ Whtadapp 011-1695 3452

#sabuntomato #sabunhayoungmalaysia
🍅🍅SABUN HA-YOUNG 🍅🍅🍶🍶 ✔TOMATO PINK ✔TOMATO ORANGE HARGA⤵⤵⤵ 💙RM 10 jimatttt & murahhh❗❗❗ Whtadapp 011-1695 3452 #sabuntomato  #sabunhayoungmalaysia 
.
😊Kesayangan jangan lepaskan peluang tauu. Masa ni la,Kesayangan nak buat stok simpanan peribadi bebanyak . Hehe  sebab sampai 28 haribulan nie je , lepastu dah takda sale. Lagipun bukan selalu Serigroup buat sale kan?
.
So jom grab #serisoap sekarang.
. .
Whatsapp kak letop 📲0134630341
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzura
. 😊Kesayangan jangan lepaskan peluang tauu. Masa ni la,Kesayangan nak buat stok simpanan peribadi bebanyak . Hehe sebab sampai 28 haribulan nie je , lepastu dah takda sale. Lagipun bukan selalu Serigroup buat sale kan? . So jom grab #serisoap  sekarang. . . Whatsapp kak letop 📲0134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzura 
Amboi bersantai #serisoap ni ye.. rasa macam nak join je depa ni melepak 😆😆😆. Best betoi tu duk atas pangkin bawah pokok redup, pastu pikir siapa la bakal menyunting diri ini ❤️ #sabuntomato #seriwithsue #serisuperstar .
.
Sabun tomato ni memang best sangat, especially untuk kulit berminyak dan kulit jerawat. Pada yang kulit kering sapu moisturizer or serum lepas cuci muka dengan serisoap 😍
.
.
#kulitkenacantiknakraya
#kulitbersihmukaberseri
#sabuntomatosangatbagus
#mua 
#makeuptutorial
Amboi bersantai #serisoap  ni ye.. rasa macam nak join je depa ni melepak 😆😆😆. Best betoi tu duk atas pangkin bawah pokok redup, pastu pikir siapa la bakal menyunting diri ini ❤️ #sabuntomato  #seriwithsue  #serisuperstar  . . Sabun tomato ni memang best sangat, especially untuk kulit berminyak dan kulit jerawat. Pada yang kulit kering sapu moisturizer or serum lepas cuci muka dengan serisoap 😍 . . #kulitkenacantiknakraya  #kulitbersihmukaberseri  #sabuntomatosangatbagus  #mua  #makeuptutorial 
SERISOAP 🍅
.
Sabun muka & badan berasaskan tomato..seperti sedia maklum, tomato memang baik untuk kulit
.
Antara kebaikan lain yg anda boleh dapat dengan mengamalkan sabun tomato:
🍅 mencerahkan secara semulajadi
🍅 melembutkan kulit
🍅 mengimbangi lebihan minyak
🍅 menaikkan seri .
.
💰 Harga asal : RM 29..CNY Rush Promo masih berlangsung..so  cepat2 order!
.
📲013-2308301 pm Mira now!
.
#serigroup
#seribella
#seritoks
#serisoap
#serihariniseriselamanya 
#serigroupagent 
#supplements 
#supplementkulit 
#detoks
#penghadaman 
#sabunkulit
#sabuntomato 
#tomato
#tablettomato 
#sayajualseribella 
#chewabletablet 
#sugarbelle
#bellaammara 
#sayajualseritoks 
#sayajualserisoap 
#vitamin 
#pilkurus
#pildetoks
SERISOAP 🍅 . Sabun muka & badan berasaskan tomato..seperti sedia maklum, tomato memang baik untuk kulit . Antara kebaikan lain yg anda boleh dapat dengan mengamalkan sabun tomato: 🍅 mencerahkan secara semulajadi 🍅 melembutkan kulit 🍅 mengimbangi lebihan minyak 🍅 menaikkan seri . . 💰 Harga asal : RM 29..CNY Rush Promo masih berlangsung..so cepat2 order! . 📲013-2308301 pm Mira now! . #serigroup  #seribella  #seritoks  #serisoap  #serihariniseriselamanya  #serigroupagent  #supplements  #supplementkulit  #detoks  #penghadaman  #sabunkulit  #sabuntomato  #tomato  #tablettomato  #sayajualseribella  #chewabletablet  #sugarbelle  #bellaammara  #sayajualseritoks  #sayajualserisoap  #vitamin  #pilkurus  #pildetoks 
Turun 4inci dalam 16 HARI!!!😘
.
SeriFT are designed with certain ingredients to provide energy, increase metabolism, and improve the body’s ability to burn fat.SeriFT are a powerful tool when one is trying to cut weight.
.
SERIFT helps you :
🍍Reduces fatigue and helps you enjoy life even more.
🍍Increases metabolism and gets the confidence you need back
🍍Increases energy and allows you to experience new things
🍍Reduces your food cravings and gain control over food
🍍 Help lose weight once combined
.
🚘 COD ➡ Puchong ➡ Sunway ➡ USJ ➡ Shah Alam ➡ PJ ➡ UM ➡ Pantai Dalam ➡ Bangsar ➡ Putrajaya ➡ Cyberjaya ➡ Dengkil ➡ Kuala Klawang.
.
📲 013-739 7192
📲 013-739 7192
📲 013-739 7192
.
#AgentWanted
#DropshipWanted
#Serigroup
#Seribella
#Seritoks
#Serisoap
#TomatoLipscrub
#CoffeeScrub
#Seriummi
#SeriFT
#BeautySupplement
#TabletTomato
#SupplementTerbuktiBerkesan
#TabletDetoks
#SabunTomato
#SkrubBibir
#SkrubKopi
#SusuIbuMengandung
#MilkBooster
#JellyFatBurner
Turun 4inci dalam 16 HARI!!!😘 . SeriFT are designed with certain ingredients to provide energy, increase metabolism, and improve the body’s ability to burn fat.SeriFT are a powerful tool when one is trying to cut weight. . SERIFT helps you : 🍍Reduces fatigue and helps you enjoy life even more. 🍍Increases metabolism and gets the confidence you need back 🍍Increases energy and allows you to experience new things 🍍Reduces your food cravings and gain control over food 🍍 Help lose weight once combined . 🚘 COD ➡ Puchong ➡ Sunway ➡ USJ ➡ Shah Alam ➡ PJ ➡ UM ➡ Pantai Dalam ➡ Bangsar ➡ Putrajaya ➡ Cyberjaya ➡ Dengkil ➡ Kuala Klawang. . 📲 013-739 7192 📲 013-739 7192 📲 013-739 7192 . #AgentWanted  #DropshipWanted  #Serigroup  #Seribella  #Seritoks  #Serisoap  #TomatoLipscrub  #CoffeeScrub  #Seriummi  #SeriFT  #BeautySupplement  #TabletTomato  #SupplementTerbuktiBerkesan  #TabletDetoks  #SabunTomato  #SkrubBibir  #SkrubKopi  #SusuIbuMengandung  #MilkBooster  #JellyFatBurner 
Assalamualaikum.. Hai semua..SELAMAT PAGI😊. Kedai @seri.hanhana dah open,boleh place order dah. Bagi yg tak kenal Hana lagi.

Hana ialah trusted agent untuk produk:
.
💊CATALYST
.

1.VCO PURE SOFTGEL/FLUID ➡RM39.90
2.VCO ARGAN/DELIMA/APRIKOT ➡RM65
3.HAIR REVITALIZER/ TREATMENT ➡RM39.90
.
💊SERIGROUP
.
1.SERIBELLA ➡RM60
2.SERITOKS➡RM29
3.SERISOAP➡RM29
4.SERIUMMI➡RM49
5.SERIFT➡RM79
.
💊SUGARBELLE COSMETICS (pelbagai range😊)
.
So,awak-awak yg nak beli produk-produk hot ni boleh whatsapp Hana bila-bila masa je ok😍. Yg nak cod pun boleh ,Hana cover area:
🏵Teluk Intan & 🌸Bagan Datuk.Roger je Hana utk pembelian.

Whatsapp 013-5096576

#vco #seribella #seritoks  #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #dropship #srteam #chewabletablet #teamseristars #makanantambahan #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #sabuntomato #sayajual #skrubbibir #skrubkopi
Assalamualaikum.. Hai semua..SELAMAT PAGI😊. Kedai @seri.hanhana dah open,boleh place order dah. Bagi yg tak kenal Hana lagi. Hana ialah trusted agent untuk produk: . 💊CATALYST . 1.VCO PURE SOFTGEL/FLUID ➡RM39.90 2.VCO ARGAN/DELIMA/APRIKOT ➡RM65 3.HAIR REVITALIZER/ TREATMENT ➡RM39.90 . 💊SERIGROUP . 1.SERIBELLA ➡RM60 2.SERITOKS➡RM29 3.SERISOAP➡RM29 4.SERIUMMI➡RM49 5.SERIFT➡RM79 . 💊SUGARBELLE COSMETICS (pelbagai range😊) . So,awak-awak yg nak beli produk-produk hot ni boleh whatsapp Hana bila-bila masa je ok😍. Yg nak cod pun boleh ,Hana cover area: 🏵Teluk Intan & 🌸Bagan Datuk.Roger je Hana utk pembelian. Whatsapp 013-5096576 #vco  #seribella  #seritoks  #supplement  #jamumoden  #vcoantioksidan  #agentvco  #agentseribella  #agentseritoks  #sayajual  #catalyst  #bellaammara  #bellealyahya  #supplementcantik  #supplementkulit  #trustedagent  #dropship  #srteam  #chewabletablet  #teamseristars  #makanantambahan  #seristars  #serigroup  #supplementkulitputih  #supplementdetox  #supplementkurus  #sabuntomato  #sayajual  #skrubbibir  #skrubkopi 
Tqvm Kak Ida sudi share foto terkini setelah sebulan menggunakan Serisoap. Highly appreciated. Kini tiada lagi masalah kulit muka berminyak. Kesan parut jerawat pun dah hilang. Kulit muka kini halus lembut, cerah, licin sekata. All the best kak!

Hanya perlu gunakan serisoap setiap kali mencuci muka. Semudah ABC. Basuh, gosok dan bilas. Bahan-bahan organik dalam serisoap akan merawat dan menjaga rapi kulit muka anda.

WHATSAPP 017-3562 710 BAGI SEBARANG PESANAN.

SERI HARI INI, SERI SELAMANYA

#serisoap
#sabuntomato
#sabunviral
#serisoaptestimoni
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#kulitlicinberseri
#sabunberkualiti
#naturalbasedsoap
#lakukeras
#unisexproduct
#codparitraja
#posseluruhmalaysia
Tqvm Kak Ida sudi share foto terkini setelah sebulan menggunakan Serisoap. Highly appreciated. Kini tiada lagi masalah kulit muka berminyak. Kesan parut jerawat pun dah hilang. Kulit muka kini halus lembut, cerah, licin sekata. All the best kak! Hanya perlu gunakan serisoap setiap kali mencuci muka. Semudah ABC. Basuh, gosok dan bilas. Bahan-bahan organik dalam serisoap akan merawat dan menjaga rapi kulit muka anda. WHATSAPP 017-3562 710 BAGI SEBARANG PESANAN. SERI HARI INI, SERI SELAMANYA #serisoap  #sabuntomato  #sabunviral  #serisoaptestimoni  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #kulitlicinberseri  #sabunberkualiti  #naturalbasedsoap  #lakukeras  #unisexproduct  #codparitraja  #posseluruhmalaysia 
🍅 Coffee Scrub 🍅

1) MENCERAHKAN KULIT
- Dengan kebaikan coffee scrub yang tidak mengandungi bahan kimia, biji kopi yang dah dihancurkan boleh mencerahkan kulit yang kusam dan tidak bermaya.

2) MENANGGAL SEL KULIT MATI
- Pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Dengan melakukan coffee scrub, ia mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah.

3) MENEGANGKAN KULIT
-Salah satu fungsi coffee scrub ialah menegangkan kulit wajah dan mampu mengembalikan kulit yang berkedut kepada kulit yang sihat dan tegang.

4) MENGHITAMKAN RAMBUT
- Lumurkan coffee scrub pada rambut dan let it do it’s work. Coffee scrub bukan sahaja boleh menghitamkan rambut tapi boleh melebatkan rambut pada waktu yang sama.

5) KURANGKAN MASALAH EYE-BAG - Dengan coffee scrub, yang mengandungi caffeine, ia boleh mengecutkan saluran darah dan sekaligus mengurangkan bengkak bawah mata. Lumurkan sedikit dibawah mata dan amalkan selalu untuk dapat kesan efektif. 
6) HILANGKAN BAU BADAN
- Kopi memang terkenal dengan meneutralkan bau jenis ini. Jadi, gunakan coffee scrub ni dan gosok di bahagian yang berbau itu. Habis tanggal lah nanti bau dan daki-daki yang melekat tu.

7) HILANGKAN SELULIT
- Coffee scrub yang mempunyai kandungan caffeine boleh membantu melancarkan peredaran darah sekaligus menstimulasikan lapisan kulit dan meratak lemak dalam kulit.

#seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#coffeescrub
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
🍅 Coffee Scrub 🍅 1) MENCERAHKAN KULIT - Dengan kebaikan coffee scrub yang tidak mengandungi bahan kimia, biji kopi yang dah dihancurkan boleh mencerahkan kulit yang kusam dan tidak bermaya. 2) MENANGGAL SEL KULIT MATI - Pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Dengan melakukan coffee scrub, ia mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah. 3) MENEGANGKAN KULIT -Salah satu fungsi coffee scrub ialah menegangkan kulit wajah dan mampu mengembalikan kulit yang berkedut kepada kulit yang sihat dan tegang. 4) MENGHITAMKAN RAMBUT - Lumurkan coffee scrub pada rambut dan let it do it’s work. Coffee scrub bukan sahaja boleh menghitamkan rambut tapi boleh melebatkan rambut pada waktu yang sama. 5) KURANGKAN MASALAH EYE-BAG - Dengan coffee scrub, yang mengandungi caffeine, ia boleh mengecutkan saluran darah dan sekaligus mengurangkan bengkak bawah mata. Lumurkan sedikit dibawah mata dan amalkan selalu untuk dapat kesan efektif. 6) HILANGKAN BAU BADAN - Kopi memang terkenal dengan meneutralkan bau jenis ini. Jadi, gunakan coffee scrub ni dan gosok di bahagian yang berbau itu. Habis tanggal lah nanti bau dan daki-daki yang melekat tu. 7) HILANGKAN SELULIT - Coffee scrub yang mempunyai kandungan caffeine boleh membantu melancarkan peredaran darah sekaligus menstimulasikan lapisan kulit dan meratak lemak dalam kulit. #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #coffeescrub  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
CARA GUNA SERISOAP FROM CARL 🍅
#Repost @serigroup
• • •
"Sis Seri, Sis Seri.., lelaki boleh guna ke Serisoap ni ek?" Ya ampun soalan apakah ini? Nak kena cubit ke? Mestilah boleh u olls 🙈 .
.
Sis Seri tak biased tau!  Sis Seri nak semua dapat kulit yang licin macam tomato! So, formulasi Serisoap ni memang sesuai untuk kulit lelaki dan juga perempuan 😘
.
.
U olls tengok la dalam video ni boss @carlsamsudin sendiri pon pakai ok! Berseri dan nampak bersih kan kulit dia lepas bilas? 😍 #serigroup #serisoap #sabuntomato #cnyrushpromo

#serisoapalorsetar 
#alorsetar
#serisoapkedah
#cherryserisoap
CARA GUNA SERISOAP FROM CARL 🍅 #Repost  @serigroup • • • "Sis Seri, Sis Seri.., lelaki boleh guna ke Serisoap ni ek?" Ya ampun soalan apakah ini? Nak kena cubit ke? Mestilah boleh u olls 🙈 . . Sis Seri tak biased tau! Sis Seri nak semua dapat kulit yang licin macam tomato! So, formulasi Serisoap ni memang sesuai untuk kulit lelaki dan juga perempuan 😘 . . U olls tengok la dalam video ni boss @carlsamsudin sendiri pon pakai ok! Berseri dan nampak bersih kan kulit dia lepas bilas? 😍 #serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #cnyrushpromo  #serisoapalorsetar  #alorsetar  #serisoapkedah  #cherryserisoap 
CHINESE NEW YEAR PROMO 🔥

SET COMBO

SERIBELLA + SERITOKS = RM 82
(SAVE RM7)

SERIBELLA+SERISOAP = RM 82
(SAVE RM7)

SERIBELLA+SERITOKS+SERISOAP = RM 110 (SAVE RM7)

SERIFT+SERITOKS = RM 100
(SAVE RM8)
CHINESE NEW YEAR PROMO 🔥 SET COMBO SERIBELLA + SERITOKS = RM 82 (SAVE RM7) SERIBELLA+SERISOAP = RM 82 (SAVE RM7) SERIBELLA+SERITOKS+SERISOAP = RM 110 (SAVE RM7) SERIFT+SERITOKS = RM 100 (SAVE RM8)
Kulit muke breakout terukk..
Jerawat bersepah..
Kulit berminyak..
Kusam yakmatt..
Orang nak pandang pon tak lalu.. Tp tu dulu.😊😊
Sejak2 da berCinta dgn Sabun Tomato Ghouly Beauty ni.. Fuhhh! Terasa macam nelopa..kekadang rase macam pajura🙊🙊 Wassap hawa 011-10715026

#sabuntomato
#settrialtomato
#snowcap
#handsock
Kulit muke breakout terukk.. Jerawat bersepah.. Kulit berminyak.. Kusam yakmatt.. Orang nak pandang pon tak lalu.. Tp tu dulu.😊😊 Sejak2 da berCinta dgn Sabun Tomato Ghouly Beauty ni.. Fuhhh! Terasa macam nelopa..kekadang rase macam pajura🙊🙊 Wassap hawa 011-10715026 #sabuntomato  #settrialtomato  #snowcap  #handsock 
Kulit muke breakout terukk..
Jerawat bersepah..
Kulit berminyak..
Kusam yakmatt..
Orang nak pandang pon tak lalu.. Tp tu dulu.😊😊
Sejak2 da berCinta dgn Sabun Tomato Ghouly Beauty ni.. Fuhhh! Terasa macam nelopa..kekadang rase macam pajura🙊🙊 Wassap hawa 011-10715026

#sabuntomato
#settrialtomato
#snowcap
#handsock
Kulit muke breakout terukk.. Jerawat bersepah.. Kulit berminyak.. Kusam yakmatt.. Orang nak pandang pon tak lalu.. Tp tu dulu.😊😊 Sejak2 da berCinta dgn Sabun Tomato Ghouly Beauty ni.. Fuhhh! Terasa macam nelopa..kekadang rase macam pajura🙊🙊 Wassap hawa 011-10715026 #sabuntomato  #settrialtomato  #snowcap  #handsock 
JERAWAT MAKIN HILANG SEJAK AMALKAN SERIBELLA. 😍
.
.
Best sangattt jerawat pasir yang dok menempel dekat wajah makin lama makin hilang. Syokk wei! Rasa licin je wajah nih.
.
Yang paling besttt muka dah jadi pinkish gitewww! 😍
JERAWAT MAKIN HILANG SEJAK AMALKAN SERIBELLA. 😍 . . Best sangattt jerawat pasir yang dok menempel dekat wajah makin lama makin hilang. Syokk wei! Rasa licin je wajah nih. . Yang paling besttt muka dah jadi pinkish gitewww! 😍
Tengok tuuuu...PLANT BASED INGREDIENT
.
Yg penting selamat dengan kelulusan KKM!
.
 SERISOAP 🍅
.
Sabun muka & badan berasaskan tomato..seperti sedia maklum, tomato memang baik untuk kulit
.
Antara kebaikan lain yg anda boleh dapat dengan mengamalkan sabun tomato:
🍅 mencerahkan secara semulajadi
🍅 melembutkan kulit
🍅 mengimbangi lebihan minyak
🍅 menaikkan seri .
.
💰 Harga asal : RM 29..CNY Rush Promo masih berlangsung..so  cepat2 order!
.
📲013-2308301 pm Mira now!
.
#serigroup
#seribella
#seritoks
#serisoap
#serihariniseriselamanya 
#serigroupagent 
#supplements 
#supplementkulit 
#detoks
#penghadaman 
#sabunkulit
#sabuntomato 
#tomato
#tablettomato 
#sayajualseribella 
#chewabletablet 
#sugarbelle
#bellaammara 
#sayajualseritoks 
#sayajualserisoap 
#vitamin 
#pilkurus
#pildetoks
Tengok tuuuu...PLANT BASED INGREDIENT . Yg penting selamat dengan kelulusan KKM! . SERISOAP 🍅 . Sabun muka & badan berasaskan tomato..seperti sedia maklum, tomato memang baik untuk kulit . Antara kebaikan lain yg anda boleh dapat dengan mengamalkan sabun tomato: 🍅 mencerahkan secara semulajadi 🍅 melembutkan kulit 🍅 mengimbangi lebihan minyak 🍅 menaikkan seri . . 💰 Harga asal : RM 29..CNY Rush Promo masih berlangsung..so cepat2 order! . 📲013-2308301 pm Mira now! . #serigroup  #seribella  #seritoks  #serisoap  #serihariniseriselamanya  #serigroupagent  #supplements  #supplementkulit  #detoks  #penghadaman  #sabunkulit  #sabuntomato  #tomato  #tablettomato  #sayajualseribella  #chewabletablet  #sugarbelle  #bellaammara  #sayajualseritoks  #sayajualserisoap  #vitamin  #pilkurus  #pildetoks 
.
.
Pengakuan pengguna setia ghouly beauty, kulit breakout akibat produk berkimia.
.
Bermula dgn set trial ghouly beauty
Dlm mase 2mgu kulit alami healing crisis.
.
Tp sis asmidar teruskan pakai produk set ghouly beauty , masuk mgu ke3 mslh kulit semakin pulih.
.
Percubaan set skincare hya Rm55 shj
Direct wassap nora ye syg2.
www.wasap.my/60136696939
.
.
#GhoulyBeauty #NaturalSkincare #stokisghoulybeauty #teamnorarashid #sabuntomato #sabuntomatoghoulybeauty #whiteningboostertomatosoap #bahansemulajadi #bebasparabendanmerkuri #bebaskimiaberbahaya #agentdiperlukan #ghoulybeauty #ghoulybeautynaturalskincare #ghoulybeautymelaka #freechemicals #sabuntomatoghoulybeauty #HAsleepingbeauty #serumtomato #tomatoclaymasker #tomatotoner #pinkishcream #ghoulybeautytrialset #naturalskincare #naturalproducts #freemercury #organicingredients #naturalplantbased #dropshipwanted #agentwanted #esktraktomato
. . Pengakuan pengguna setia ghouly beauty, kulit breakout akibat produk berkimia. . Bermula dgn set trial ghouly beauty Dlm mase 2mgu kulit alami healing crisis. . Tp sis asmidar teruskan pakai produk set ghouly beauty , masuk mgu ke3 mslh kulit semakin pulih. . Percubaan set skincare hya Rm55 shj Direct wassap nora ye syg2. www.wasap.my/60136696939 . . #GhoulyBeauty  #NaturalSkincare  #stokisghoulybeauty  #teamnorarashid  #sabuntomato  #sabuntomatoghoulybeauty  #whiteningboostertomatosoap  #bahansemulajadi  #bebasparabendanmerkuri  #bebaskimiaberbahaya  #agentdiperlukan  #ghoulybeauty  #ghoulybeautynaturalskincare  #ghoulybeautymelaka  #freechemicals  #sabuntomatoghoulybeauty  #HAsleepingbeauty  #serumtomato  #tomatoclaymasker  #tomatotoner  #pinkishcream  #ghoulybeautytrialset  #naturalskincare  #naturalproducts  #freemercury  #organicingredients  #naturalplantbased  #dropshipwanted  #agentwanted  #esktraktomato 
SERISOAP JUGA MEMBANTU MENGERATKAN LAGI KASIH SAYANG SUAMI ISTERI.

Isteri cuci muka suami. Suami pulak cuci muka isteri. Macam kata-kata Tan Sri P Ramlee - BARU TEGUH PERIBADI. Barulah sama-aama nampak GLOWING. Husband n wife kulit muka halus lembut, cerah, licin sekata.

Dapatkan segera SERISOAP untuk anda berdua.

SERI HARI INI, SERI SELAMANYA

#serisoap
#sabuntomato
#sabunviral
#serisoaptestimoni
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#kulitlicinberseri
#sabunberkualiti
#naturalbasedsoap
#lakukeras
#unisexproduct
#codparitraja
#posseluruhmalaysia
SERISOAP JUGA MEMBANTU MENGERATKAN LAGI KASIH SAYANG SUAMI ISTERI. Isteri cuci muka suami. Suami pulak cuci muka isteri. Macam kata-kata Tan Sri P Ramlee - BARU TEGUH PERIBADI. Barulah sama-aama nampak GLOWING. Husband n wife kulit muka halus lembut, cerah, licin sekata. Dapatkan segera SERISOAP untuk anda berdua. SERI HARI INI, SERI SELAMANYA #serisoap  #sabuntomato  #sabunviral  #serisoaptestimoni  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #kulitlicinberseri  #sabunberkualiti  #naturalbasedsoap  #lakukeras  #unisexproduct  #codparitraja  #posseluruhmalaysia 
Meh sis bagitahu kenapa korang kene try Serisoap 😉
.

Tomato - Mencerah dan melembabkan kulit kita supaya cantik gebu
.

Chia seed - Sebagai deep cleansing agar segala kotoran yang ada dimuka dicuci dgn bersih
.

Grape seed - As a scrub yang boleh mengeluarkan daki2 degil di kulit
.

Walnut shell - sebagai agen pengelupasan agar ia menjadi semula jadi .

Best kan? Nak try? Whatsapp : +6018-9749431 atau klik je link di bio 😘❤
Meh sis bagitahu kenapa korang kene try Serisoap 😉 . Tomato - Mencerah dan melembabkan kulit kita supaya cantik gebu . Chia seed - Sebagai deep cleansing agar segala kotoran yang ada dimuka dicuci dgn bersih . Grape seed - As a scrub yang boleh mengeluarkan daki2 degil di kulit . Walnut shell - sebagai agen pengelupasan agar ia menjadi semula jadi . Best kan? Nak try? Whatsapp : +6018-9749431 atau klik je link di bio 😘❤
SERISOAP 🍅
.
Sabun muka & badan berasaskan tomato..seperti sedia maklum, tomato memang baik untuk kulit
.
Antara kebaikan lain yg anda boleh dapat dengan mengamalkan sabun tomato:
🍅 mencerahkan secara semulajadi
🍅 melembutkan kulit
🍅 mengimbangi lebihan minyak
🍅 menaikkan seri .
.
💰 Harga asal : RM 29..CNY Rush Promo masih berlangsung..so  cepat2 order!
.
📲013-2308301 pm Mira now!
.
#serigroup
#seribella
#seritoks
#serisoap
#serihariniseriselamanya 
#serigroupagent 
#supplements 
#supplementkulit 
#detoks
#penghadaman 
#sabunkulit
#sabuntomato 
#tomato
#tablettomato 
#sayajualseribella 
#chewabletablet 
#sugarbelle
#bellaammara 
#sayajualseritoks 
#sayajualserisoap 
#vitamin 
#pilkurus
#pildetoks
SERISOAP 🍅 . Sabun muka & badan berasaskan tomato..seperti sedia maklum, tomato memang baik untuk kulit . Antara kebaikan lain yg anda boleh dapat dengan mengamalkan sabun tomato: 🍅 mencerahkan secara semulajadi 🍅 melembutkan kulit 🍅 mengimbangi lebihan minyak 🍅 menaikkan seri . . 💰 Harga asal : RM 29..CNY Rush Promo masih berlangsung..so cepat2 order! . 📲013-2308301 pm Mira now! . #serigroup  #seribella  #seritoks  #serisoap  #serihariniseriselamanya  #serigroupagent  #supplements  #supplementkulit  #detoks  #penghadaman  #sabunkulit  #sabuntomato  #tomato  #tablettomato  #sayajualseribella  #chewabletablet  #sugarbelle  #bellaammara  #sayajualseritoks  #sayajualserisoap  #vitamin  #pilkurus  #pildetoks 
CNY Promotionsssszzzaaahhhhh! Lai lai lai❤❤ 10Feb-28Feb📣📣📣📣
CNY Promotionsssszzzaaahhhhh! Lai lai lai❤❤ 10Feb-28Feb📣📣📣📣
Sementara promo masih ada ni, jom dapatkan:
√ Seribella
√ Seriummi
√ Serift
√ Seritoks
√ Tomato Lip Scrub
√ Serisoap
.
.
#SeriHusna
0137002215
.
.
#seriummi #susuibuhamil #milkbooster #susuibu #seritoks #detoks #nakkurus #seribella #sabuntomato #fatburner #bakarlemak
5 SEBAB UTAMA JERAWAT DIWAJAH.

Haihhh kecewa betul kan bila kita dah ada proper skincare. Tapi wajah tetap naik jerawat. Kadang-kadang terus kita salahkan skincare yang kita pakai.

Actually, kita patut tengok area mana yang selalu dok keluar jerawat tuh. Cari tahu puncanya kenapa. Jangan dok salahkan skincare 100%.
.
Andddd, ini antara sebab utama kenapa kulit wajah berjerawat. Korang boleh check one by one yer. 😉
5 SEBAB UTAMA JERAWAT DIWAJAH. Haihhh kecewa betul kan bila kita dah ada proper skincare. Tapi wajah tetap naik jerawat. Kadang-kadang terus kita salahkan skincare yang kita pakai. Actually, kita patut tengok area mana yang selalu dok keluar jerawat tuh. Cari tahu puncanya kenapa. Jangan dok salahkan skincare 100%. . Andddd, ini antara sebab utama kenapa kulit wajah berjerawat. Korang boleh check one by one yer. 😉
Sale datang lagi!!! Sempena Tahun Baru Cina ni, khas untuk korang yang setia dengan produk Seri dan kepada yang nak cuba. Nak jimat? Inilah masanya.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang sale?
Nak jadi sebahagian dari team kami?
📲Whatsapp Shikin 01131220731
.
#serigroup #serisugarbellestars  #teamserisugarbellestars #teamseristars #serisoap #sabuntomato #serisoapfeedback #seribella #crystaltomato #supplementkulit #lycopene #lycopenetomato #whiteningbooster #seritoks #detoks #detox #seritoksfeedback #seriummi #susuformula #formulamilk #milkbooster #seriummifeedback #serift #seriftfeedback #fatburner
Sale datang lagi!!! Sempena Tahun Baru Cina ni, khas untuk korang yang setia dengan produk Seri dan kepada yang nak cuba. Nak jimat? Inilah masanya. . Nak tahu lebih lanjut tentang sale? Nak jadi sebahagian dari team kami? 📲Whatsapp Shikin 01131220731 . #serigroup  #serisugarbellestars  #teamserisugarbellestars  #teamseristars  #serisoap  #sabuntomato  #serisoapfeedback  #seribella  #crystaltomato  #supplementkulit  #lycopene  #lycopenetomato  #whiteningbooster  #seritoks  #detoks  #detox  #seritoksfeedback  #seriummi  #susuformula  #formulamilk  #milkbooster  #seriummifeedback  #serift  #seriftfeedback  #fatburner 
🍅🍯Serisoap sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan, dan yang lagi best, sabun ni sangat2 bagus untuk kulit yang jenis berminyak dan berjerawat.
.
.
Dm📩/📲 0196770025
.
.
#lycopene #honey #chiaseeds 
#sabuntomato #beautysoap #kulitberminyak #kulitglowing #kulitsihat #kulitcantik #sabunmukamurah #cnysale 
#cnypromotion #seriempirenerry 
#onlineshop #klang
#topagent #trustedseller
Sambil² makan lunch tu meh sini kita baca sikit kelebihan Serisoap.
.
🍅Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi.
🍅Mengurangkan lebihan minyak.
🍅Menambah seri muka.
🍅Mengecilkan pori terbuka.
🍅Menambah nutrien pada kulit.
🍅Mengekalkan keanjalan kulit.
🍅Mengembalikan keremajaan kulit.
🍅Ejen penyejuk untuk kesegaran.
🍅Merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV
.
.
Wahhh.. Banyaknya kebaikan Serisoap ni kan? Nanti CikZ share lagi kebaikan ingredient yang ada dalam #serisoap ni.
.
#serisoap #sabuntomato #tomatoskin
Sambil² makan lunch tu meh sini kita baca sikit kelebihan Serisoap. . 🍅Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi. 🍅Mengurangkan lebihan minyak. 🍅Menambah seri muka. 🍅Mengecilkan pori terbuka. 🍅Menambah nutrien pada kulit. 🍅Mengekalkan keanjalan kulit. 🍅Mengembalikan keremajaan kulit. 🍅Ejen penyejuk untuk kesegaran. 🍅Merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV . . Wahhh.. Banyaknya kebaikan Serisoap ni kan? Nanti CikZ share lagi kebaikan ingredient yang ada dalam #serisoap  ni. . #serisoap  #sabuntomato  #tomatoskin 
Regrann from @serigroup -  U olls nampak tak apa yang Sis Seri nampak? Ketara kan tangan sebelah kanan & tangan sebelah kiri boss @carlsamsudin ? Tak teringin ke nak buat eksperimen dekat diri sendiri? Hehe sementara harga tengah promo ni baik u olls grab Serisoap ni!  RM27 ajerr 😍😍 #serigroup #serisoap #sabuntomato #feedbackserisoap #coduiagombak
Regrann from @serigroup - U olls nampak tak apa yang Sis Seri nampak? Ketara kan tangan sebelah kanan & tangan sebelah kiri boss @carlsamsudin ? Tak teringin ke nak buat eksperimen dekat diri sendiri? Hehe sementara harga tengah promo ni baik u olls grab Serisoap ni! RM27 ajerr 😍😍 #serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #feedbackserisoap  #coduiagombak 
Pagi ni (yang tak berapa pagi sangat la) CikZ nak share kebaikan walnut dengan awak semua.
.
Selain sedap dimakan dengan kek, tau tak walnut juga ada kebaikan untuk kecantikan kulit?
.
Antara kebaikan² walnut adalah;
👍🏻 Mampu menguatkan membran sel kulit
👍🏻 Mengekalkan kelembapan kulit
👍🏻 Membantu kulit ‘glowing’
👍🏻 Melindungi kulit dari kekeringan.
.
Dan kesemua kebaikan walnut tu ada terdapat pada #serisoap 😍.
.
#serisoapzura #serisuperstar
#seriallstar #sabuntomato
Pagi ni (yang tak berapa pagi sangat la) CikZ nak share kebaikan walnut dengan awak semua. . Selain sedap dimakan dengan kek, tau tak walnut juga ada kebaikan untuk kecantikan kulit? . Antara kebaikan² walnut adalah; 👍🏻 Mampu menguatkan membran sel kulit 👍🏻 Mengekalkan kelembapan kulit 👍🏻 Membantu kulit ‘glowing’ 👍🏻 Melindungi kulit dari kekeringan. . Dan kesemua kebaikan walnut tu ada terdapat pada #serisoap  😍. . #serisoapzura  #serisuperstar  #seriallstar  #sabuntomato 
Tinggal beberape hari lagi guys. Dah lama #serigroup takde promo 🤔 CNY RUSH PROMO ni still lagi on, so skrg la masanya utk buat stock lebih kat rumah 😂
Tinggal beberape hari lagi guys. Dah lama #serigroup  takde promo 🤔 CNY RUSH PROMO ni still lagi on, so skrg la masanya utk buat stock lebih kat rumah 😂
INGINKAN KULIT MUKA HALUS LEMBUT, CERAH, LICIN SEKATA?

Izinkan Serisoap membantu untuk mencapai impian anda. Terdiri daripada bahan utamanya tomato dapat mengatasi masalah kulit muka. Selamat dan halal digunakan. Diiktiraf okeh KKM.

Harga : RM29(tidak termasuk caj pos).
*COD hanya untuk kawasan Parit Raja sahaja.

WHATSAPP 017-3562 710 UNTUK ORDER.

SERI HARI INI, SERI SELAMANYA

#serisoap
#sabuntomato
#sabunviral
#serisoaptestimoni
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#kulitlicinberseri
#sabunberkualiti
#naturalbasedsoap
#lakukeras
#unisexproduct
#codparitraja
#posseluruhmalaysia
INGINKAN KULIT MUKA HALUS LEMBUT, CERAH, LICIN SEKATA? Izinkan Serisoap membantu untuk mencapai impian anda. Terdiri daripada bahan utamanya tomato dapat mengatasi masalah kulit muka. Selamat dan halal digunakan. Diiktiraf okeh KKM. Harga : RM29(tidak termasuk caj pos). *COD hanya untuk kawasan Parit Raja sahaja. WHATSAPP 017-3562 710 UNTUK ORDER. SERI HARI INI, SERI SELAMANYA #serisoap  #sabuntomato  #sabunviral  #serisoaptestimoni  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #kulitlicinberseri  #sabunberkualiti  #naturalbasedsoap  #lakukeras  #unisexproduct  #codparitraja  #posseluruhmalaysia 
Let's cantik with GOLD MASK😍

PEEL-OF GOLD MASK . .
♡Boleh menyegar dan menegangkan kulit wajah
♡Boleh mengurangkan Parut di wajah
♡Boleh menghilangkan Whitehead & Blackhead
♡Boleh melembutkan kulit wajah
♡ membuatkan wajah anda lebih sihat  PEEL OF GOLD MASK ✨helps to lift and firm the skin
✨re-energise the look of the skin
✨thighten the skin's appreance
✨eliminates the blackhead and whitehead
✨imports and opulent glow
✨brightens your skin
✨revitalize the skin faster
✨smoother the skin surface

#seribellatestimoni 
#seribellafard 
#seribella
#seritoksfeedback 
#serisoap 
#sabuntomato
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#takkenalmakatakcinta
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
Let's cantik with GOLD MASK😍 PEEL-OF GOLD MASK . . ♡Boleh menyegar dan menegangkan kulit wajah ♡Boleh mengurangkan Parut di wajah ♡Boleh menghilangkan Whitehead & Blackhead ♡Boleh melembutkan kulit wajah ♡ membuatkan wajah anda lebih sihat PEEL OF GOLD MASK ✨helps to lift and firm the skin ✨re-energise the look of the skin ✨thighten the skin's appreance ✨eliminates the blackhead and whitehead ✨imports and opulent glow ✨brightens your skin ✨revitalize the skin faster ✨smoother the skin surface #seribellatestimoni  #seribellafard  #seribella  #seritoksfeedback  #serisoap  #sabuntomato  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #takkenalmakatakcinta  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
Let's cantik with GOLD MASK😍

PEEL-OF GOLD MASK . .
♡Boleh menyegar dan menegangkan kulit wajah
♡Boleh mengurangkan Parut di wajah
♡Boleh menghilangkan Whitehead & Blackhead
♡Boleh melembutkan kulit wajah
♡ membuatkan wajah anda lebih sihat  PEEL OF GOLD MASK ✨helps to lift and firm the skin
✨re-energise the look of the skin
✨thighten the skin's appreance
✨eliminates the blackhead and whitehead
✨imports and opulent glow
✨brightens your skin
✨revitalize the skin faster
✨smoother the skin surface

#seribellatestimoni 
#seribellafard 
#seribella
#seritoksfeedback 
#serisoap 
#sabuntomato
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#takkenalmakatakcinta
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
Let's cantik with GOLD MASK😍 PEEL-OF GOLD MASK . . ♡Boleh menyegar dan menegangkan kulit wajah ♡Boleh mengurangkan Parut di wajah ♡Boleh menghilangkan Whitehead & Blackhead ♡Boleh melembutkan kulit wajah ♡ membuatkan wajah anda lebih sihat PEEL OF GOLD MASK ✨helps to lift and firm the skin ✨re-energise the look of the skin ✨thighten the skin's appreance ✨eliminates the blackhead and whitehead ✨imports and opulent glow ✨brightens your skin ✨revitalize the skin faster ✨smoother the skin surface #seribellatestimoni  #seribellafard  #seribella  #seritoksfeedback  #serisoap  #sabuntomato  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #takkenalmakatakcinta  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
Fresh testimoni.😍
tarik ja gold mask,  kluar habis whitehead/ blackhead. Kulit pon jadi lembut. Then basuh muke dgn pencuci SeriSoap sambil2 scrub muke tu. Fuhhhhh... FRESH nyer x terkata!!! 😍😍 Sape banyok blackhead muke? Meh try pakai gold mask dari sugarbelle ni. Confirm puas hati. 😃

#seribella 
#tomatoproduct
#seribellafard
#seritoks
#serisoap
#sabuntomato
#tomatolipscrub 
#takkenalmakatakcinta 
#jomcantikbersama
#seribellatestimoni 
#seribella
#seritoksfeedback
#seribellamelaka
#seribellalangkawi
#serisuperstar 
#belumcubabelumtahu
#letscantikbersama 
#productkecantikan
#goldmask
#serifiqa
#fattzura
#bettyanddamis
#ajl32
Fresh testimoni.😍 tarik ja gold mask, kluar habis whitehead/ blackhead. Kulit pon jadi lembut. Then basuh muke dgn pencuci SeriSoap sambil2 scrub muke tu. Fuhhhhh... FRESH nyer x terkata!!! 😍😍 Sape banyok blackhead muke? Meh try pakai gold mask dari sugarbelle ni. Confirm puas hati. 😃 #seribella  #tomatoproduct  #seribellafard  #seritoks  #serisoap  #sabuntomato  #tomatolipscrub  #takkenalmakatakcinta  #jomcantikbersama  #seribellatestimoni  #seribella  #seritoksfeedback  #seribellamelaka  #seribellalangkawi  #serisuperstar  #belumcubabelumtahu  #letscantikbersama  #productkecantikan  #goldmask  #serifiqa  #fattzura  #bettyanddamis  #ajl32 
Sabun tomato #byilera khas utk kulit yang kusam dan jerawat. Dapat mencerahkan kerana di perkayakan dengan Vitamin C dan Ekstrak Tomato. Mengandungi Argan Oil yang membantu mengurangkan bekas parut jerawat. Berfungsi sebagai sabun pencuci muka yang bebas dari SLS, parabens, dan bahan kimia yang merbahaya seperti merkuri, hidrokuinin 💖

Penggunaan tahan sehingga 2 bulan /30g💖

No. Whatsapp : 0195589337
#sayacantik 
#sabuntomato
#dropshipwanted
Sabun tomato #byilera  khas utk kulit yang kusam dan jerawat. Dapat mencerahkan kerana di perkayakan dengan Vitamin C dan Ekstrak Tomato. Mengandungi Argan Oil yang membantu mengurangkan bekas parut jerawat. Berfungsi sebagai sabun pencuci muka yang bebas dari SLS, parabens, dan bahan kimia yang merbahaya seperti merkuri, hidrokuinin 💖 Penggunaan tahan sehingga 2 bulan /30g💖 No. Whatsapp : 0195589337 #sayacantik  #sabuntomato  #dropshipwanted