an online Instagram web viewer

#MagicIngredients medias

Photos

CERTIFICATION
馃尫
#serrose has Ministry of Health @ KKM approval NOT170705477-K.
.
On top of that, #serrose also has certified Material Safety DataSheet (MSDS) which is safe &  does not contain harmful substances in Japan.
.
Tokyo Organic Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural馃尫

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#kkm
#msds
#certification
CERTIFICATION 馃尫 #serrose  has Ministry of Health @ KKM approval NOT170705477-K. . On top of that, #serrose  also has certified Material Safety DataSheet (MSDS) which is safe & does not contain harmful substances in Japan. . Tokyo Organic Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尫 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #kkm  #msds  #certification 
xSay2
I guess it鈥檚 never too late in the season to start working on that #curvygirl #skibum #booty #day1 #transformation #journey #springtraining #newmoon #reboot 馃寶馃崙
馃挅
馃挅LET'S SPREAD LOVE
.
In conjuction of my wedding anniversary today, every purchase of #serrose I will post it for FREE.
.
You actually saved RM18 overall, free pos  plus introduction  price. .
This offer is valid until Sunday 11/2/2018 only.
.
So hurry darls, grab this opportunity 馃馃.
.
My Desire To Yours馃尫

#16thannivesarry
#freepostage
#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃挅 馃挅LET'S SPREAD LOVE . In conjuction of my wedding anniversary today, every purchase of #serrose  I will post it for FREE. . You actually saved RM18 overall, free pos plus introduction price. . This offer is valid until Sunday 11/2/2018 only. . So hurry darls, grab this opportunity 馃馃. . My Desire To Yours馃尫 #16thannivesarry  #freepostage  #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃挅
Sempena Anniversary Cik Mas hari ni, Cik Mas nak bagi FREE poslaju dgn pembelian #serrose made in Japan. Dah jimat RM8 kan tu 馃
.
Dah la jimat pos, harga masih promosi RM79 dari harga asal RM89.
.
Haaa kan dah jimat RM18 tu. Offer free pos ni valid sampai ahad 11/2/2018 je ye. Boleh klik link wasap di bio 馃槏馃槈
.
My Desire To Yours馃尫

#16thanniversary
#freepos
#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃挅 Sempena Anniversary Cik Mas hari ni, Cik Mas nak bagi FREE poslaju dgn pembelian #serrose  made in Japan. Dah jimat RM8 kan tu 馃 . Dah la jimat pos, harga masih promosi RM79 dari harga asal RM89. . Haaa kan dah jimat RM18 tu. Offer free pos ni valid sampai ahad 11/2/2018 je ye. Boleh klik link wasap di bio 馃槏馃槈 . My Desire To Yours馃尫 #16thanniversary  #freepos  #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
INFO
馃尮
Bila nak bawa masuk sesuatu produk dalam Malaysia, akan melalui proses pemeriksaan yg ketat. Macam2 dokumen kena sediakan.
.
Selain kelulusan KKM iaitu NOT170705477K, #serrose juga mempunyai Material Safety Datasheet (MSDS) yang disahkan selamat & tidak mengandungi bahan berbahaya di Jepun.
.
Advanced Natural 馃尮
My Desire To Yours馃尫

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#kkmnot
#materialsafetydatasheet
馃尮 INFO 馃尮 Bila nak bawa masuk sesuatu produk dalam Malaysia, akan melalui proses pemeriksaan yg ketat. Macam2 dokumen kena sediakan. . Selain kelulusan KKM iaitu NOT170705477K, #serrose  juga mempunyai Material Safety Datasheet (MSDS) yang disahkan selamat & tidak mengandungi bahan berbahaya di Jepun. . Advanced Natural 馃尮 My Desire To Yours馃尫 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #kkmnot  #materialsafetydatasheet 
馃尮
Lima (5) bahan utama dalam #serrose ni mempunyai pensijilan khas yang mendapat pengiktirafan sijil organik dari badan antarabangsa.
.
馃尫ROSEMARY
馃尫MARSHMALLOW
馃尫THYME
馃尫JOJOBA
馃尫YARROW
.
Jadikan uolls boleh gunakan #serrose ini tanpa was-was 馃
.
Advanced Natural馃尮
My Desire To Yours 馃尫

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Lima (5) bahan utama dalam #serrose  ni mempunyai pensijilan khas yang mendapat pengiktirafan sijil organik dari badan antarabangsa. . 馃尫ROSEMARY 馃尫MARSHMALLOW 馃尫THYME 馃尫JOJOBA 馃尫YARROW . Jadikan uolls boleh gunakan #serrose  ini tanpa was-was 馃 . Advanced Natural馃尮 My Desire To Yours 馃尫 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
BAHAN BAHAN UTAMA DALAM TOKYO ORGANIC ROSE SERUM
馃尮
10 bahan utama #serrose mampu menyelesaikan masalah kulit wajah dengan selamat. .
Kalau kita lihat & kaji kesepuluh bahan itu maka sudah tidak dapat dinafikan betapa tingginya khasiat yg ada dalam #serrose.
.
Apa tunggu lagi, jom try sebotol untuk merasai khasiatnya pada kulit wajah gojes semua馃槈
.
Advanced Natural馃尮
My Desire To Yours 馃

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 BAHAN BAHAN UTAMA DALAM TOKYO ORGANIC ROSE SERUM 馃尮 10 bahan utama #serrose  mampu menyelesaikan masalah kulit wajah dengan selamat. . Kalau kita lihat & kaji kesepuluh bahan itu maka sudah tidak dapat dinafikan betapa tingginya khasiat yg ada dalam #serrose . . Apa tunggu lagi, jom try sebotol untuk merasai khasiatnya pada kulit wajah gojes semua馃槈 . Advanced Natural馃尮 My Desire To Yours 馃 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
10. JOJOBA
.
Jojoba boleh dianggap sebagai 'ubat' pada kulit kerana ia mempunyai agen anti-infamatori & anti-bakteria utk merawat cela pada kulit.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#jojoba
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 10. JOJOBA . Jojoba boleh dianggap sebagai 'ubat' pada kulit kerana ia mempunyai agen anti-infamatori & anti-bakteria utk merawat cela pada kulit. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #jojoba 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
9. HYALURONIC ACID
.
Dikenali sebagai "magnet kelembapab" kerana ia mampu memegang sebanyak 1000 kali ganda dirinya di dalam air.
.
Dalam dunia kecantikan lebih dikenali sebagai HA kerana sifatnya yg mampu mengekalkan kelembapan kulit agar sentiasa glowing.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#hyaluronicacid
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 9. HYALURONIC ACID . Dikenali sebagai "magnet kelembapab" kerana ia mampu memegang sebanyak 1000 kali ganda dirinya di dalam air. . Dalam dunia kecantikan lebih dikenali sebagai HA kerana sifatnya yg mampu mengekalkan kelembapan kulit agar sentiasa glowing. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #hyaluronicacid 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
8. ALPHA ARBUTIN
.
Merupakan daun pokok bearberry yg telah digunakan sejak berkurun lama. Ia juga adalah favorite food beruang 馃槀.
.
Juga dikenali sebagai AHA, dan  digunakan secara meluas di seluruh dunia kerana kesannya yg wow mabeles pada kulit 馃槏
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#alphaarbutin
#aha
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 8. ALPHA ARBUTIN . Merupakan daun pokok bearberry yg telah digunakan sejak berkurun lama. Ia juga adalah favorite food beruang 馃槀. . Juga dikenali sebagai AHA, dan digunakan secara meluas di seluruh dunia kerana kesannya yg wow mabeles pada kulit 馃槏 . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #alphaarbutin  #aha 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
7. YARROW
.
Daun Yarrow dianggap sebagai "kawan baik" kepada pemotong kayu kerana ia mampu menghentikan pendarahan luka.
.
Sebab itu juga kami meletakkan Yarrow di #serrose kerana sifatnya yg bagus utk mendapatkan kulit yg sihat 馃槈
.
Natural Advanced馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#yarrow
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 7. YARROW . Daun Yarrow dianggap sebagai "kawan baik" kepada pemotong kayu kerana ia mampu menghentikan pendarahan luka. . Sebab itu juga kami meletakkan Yarrow di #serrose  kerana sifatnya yg bagus utk mendapatkan kulit yg sihat 馃槈 . Natural Advanced馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #yarrow 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
6. THYME
.
Selain digunakan di dalam masakan, daun taim atau Thyme juga bagus dalam merawat cela pada kulit.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#thyme
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 6. THYME . Selain digunakan di dalam masakan, daun taim atau Thyme juga bagus dalam merawat cela pada kulit. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #thyme 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
5. ROSEMARY
.
Seindah namanya, Rosemary mempunyai banyak kebaikan utk mendapatkan kulit yg cantik & glowing.
.
Ia mengandungi anti-oksida, anti-septik & vitamin utk kulit yg sihat.
.
Natural Advanced馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#rosemary
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 5. ROSEMARY . Seindah namanya, Rosemary mempunyai banyak kebaikan utk mendapatkan kulit yg cantik & glowing. . Ia mengandungi anti-oksida, anti-septik & vitamin utk kulit yg sihat. . Natural Advanced馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #rosemary 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
4. ROSE HIPS
.
Psssttt... rupanya Kate Middleton, Victoria Beckham & model antarabangsa Miranda Kerr menggunakan minyak rosehip supaya kulit mereka sentiasa kekal sihat & bebas cela馃槝 .
Jadi dalm #serrose kami juga meletakkan rose hips kerana ia mempunyai banyak essential vitamin & bertindak sebagai powerful natural anti-oksida.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#rosehip
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 4. ROSE HIPS . Psssttt... rupanya Kate Middleton, Victoria Beckham & model antarabangsa Miranda Kerr menggunakan minyak rosehip supaya kulit mereka sentiasa kekal sihat & bebas cela馃槝 . Jadi dalm #serrose  kami juga meletakkan rose hips kerana ia mempunyai banyak essential vitamin & bertindak sebagai powerful natural anti-oksida. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #rosehip 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
3. MARSHMALLOW
.
CikMas tau bila sebut 'marshmallow' mesti ramai yg terbayangkan gula-gula lembut yg enak dimakan bersama sirap coklat tu kan馃槈.
.
Jangan risau, slm #serrose kami tak letak soft candy tu. Marshmallow merupakan sejenis tumbuhan yg amat banyak kebaikkannya utk kulit terutamanya memberi kelembapan & menyegarkan pada kulit.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#marshmallow
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 3. MARSHMALLOW . CikMas tau bila sebut 'marshmallow' mesti ramai yg terbayangkan gula-gula lembut yg enak dimakan bersama sirap coklat tu kan馃槈. . Jangan risau, slm #serrose  kami tak letak soft candy tu. Marshmallow merupakan sejenis tumbuhan yg amat banyak kebaikkannya utk kulit terutamanya memberi kelembapan & menyegarkan pada kulit. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #marshmallow 
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE
馃尮
2. CHAMOMILE
.
Selain Lavender, Chamomile juga merupakan herba yg baik utk digunakan dlm rutin penjagaan muka setiap hari.
.
Chamomile juga dikenali sebagai agen "natural bleach" kerana jika digunakan setiap hari dapat mencerahkan kulit secara natural.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#chamomile
馃尮BAHAN BAHAN DLM SERROSE 馃尮 2. CHAMOMILE . Selain Lavender, Chamomile juga merupakan herba yg baik utk digunakan dlm rutin penjagaan muka setiap hari. . Chamomile juga dikenali sebagai agen "natural bleach" kerana jika digunakan setiap hari dapat mencerahkan kulit secara natural. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #chamomile 
馃尮BAHAN-BAHAN DLM SERROSE
馃尮
1. LAVENDER
.
Lavender merupakan salah satu herba yg amat bagus yg telah digunakan sekian lama. Ia mempunyai agen anti-septik & anti-oksida yg amat bagus utk kulit.
.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#lavender
馃尮BAHAN-BAHAN DLM SERROSE 馃尮 1. LAVENDER . Lavender merupakan salah satu herba yg amat bagus yg telah digunakan sekian lama. Ia mempunyai agen anti-septik & anti-oksida yg amat bagus utk kulit. . . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #lavender 
馃尮INFO
馃尮
Adakah Serrose Mengandungi Bahan Kimia Berbahaya?
=
馃尭TIDAK!!馃尭
馃尮
馃尮
#Serrose menggunakan bahan-bahan natural, dan 5 daripada bahannya disahkan organik.
.
Tokyo Organic Rose Serum adalah produk yang benar-benar selamat, dan ianya dijamin tidak mengandungi sebarang toksik berbahaya.
.
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮INFO 馃尮 Adakah Serrose Mengandungi Bahan Kimia Berbahaya? = 馃尭TIDAK!!馃尭 馃尮 馃尮 #Serrose  menggunakan bahan-bahan natural, dan 5 daripada bahannya disahkan organik. . Tokyo Organic Rose Serum adalah produk yang benar-benar selamat, dan ianya dijamin tidak mengandungi sebarang toksik berbahaya. . Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
Moim najwi臋kszym marzeniem, kt贸re spe艂niam codziennie, i ono si臋 nigdy nie zdezaktualizuje, jest karmienie innych. Dzi艣 karmi艂am siebie i Ma艂偶ona. 
#simplytaste#cookingmylove#eatpraylove#magdascooking#nonfilter#healthyfood#lotofloveonaplat#magicingredients

#graszwzielone#gramwzielone#najpierwmasa#potemmasa#jedzeniemojamilosc
Fancy cooking today? Recipe for Parsley Dip contained within the song. Suitable for all. #vegan #glutenfree #glutenfreevegan #italianfood #parsley #chopchopchop #magicingredients. Link in bio for full vid.
Wondersoap made with Charcoal, Chocolate, Orange, Seasalt, Coffee, Walnuts, Cocoa Beans, Vanilla, Cinammon, Roses, Mica Powder, Essential Clays & Oils ...馃挄
.
.
.
.
#charcoal #chocolate #orange #seasalt #rosepetals #micapowder #driedflowers #essentialoils #essentialclays #naturalfragrance #scrubsoap #aromatic #organic #natural #soaps #soap #beautybath #chemicalfree #sulphatefree #crueltyfree #skincare #bubblebath #loveyourself #magicingredients #skinessentials #bathbars #glow #removedeadskin #beyourbest #mankomakeovers
Wondersoap made with Charcoal, Chocolate, Orange, Seasalt, Coffee, Walnuts, Cocoa Beans, Vanilla, Cinammon, Roses, Mica Powder, Essential Clays & Oils ...馃挄 . . . . #charcoal  #chocolate  #orange  #seasalt  #rosepetals  #micapowder  #driedflowers  #essentialoils  #essentialclays  #naturalfragrance  #scrubsoap  #aromatic  #organic  #natural  #soaps  #soap  #beautybath  #chemicalfree  #sulphatefree  #crueltyfree  #skincare  #bubblebath  #loveyourself  #magicingredients  #skinessentials  #bathbars  #glow  #removedeadskin  #beyourbest  #mankomakeovers 
My top three favorite herbs are rosemary, dill and cilantro. One grows in abundance in my backyard (holler if you need any), the other two are nowhere to be found in this neck of woods. Yesterday I cooked up an @ottolenghi feast and it just wasn鈥檛 the same without these magical ingredients. So, this girl who has never successfully kept a plant alive is about to brave the world of a little home garden in order to live in a cilantro-less world no more. My kids have been caring for their own little plants and is this about as much experience as I have. I鈥檓 a little daunted by the task but if I can raise three kids, maybe a few herbs have some potential. Any tips, tricks or words of insight from #greenthumbs out there? @littlejohnfarm @eschlein I鈥檓 looking at you. #homegarden #cilantro #justaddcilantro #dill #magicingredients #herbs #ottolengilover #garden #newproject
My top three favorite herbs are rosemary, dill and cilantro. One grows in abundance in my backyard (holler if you need any), the other two are nowhere to be found in this neck of woods. Yesterday I cooked up an @ottolenghi feast and it just wasn鈥檛 the same without these magical ingredients. So, this girl who has never successfully kept a plant alive is about to brave the world of a little home garden in order to live in a cilantro-less world no more. My kids have been caring for their own little plants and is this about as much experience as I have. I鈥檓 a little daunted by the task but if I can raise three kids, maybe a few herbs have some potential. Any tips, tricks or words of insight from #greenthumbs  out there? @littlejohnfarm @eschlein I鈥檓 looking at you. #homegarden  #cilantro  #justaddcilantro  #dill  #magicingredients  #herbs  #ottolengilover  #garden  #newproject 
Natural Haldi Chandan Soap / Natural Termeric Sandalwood Soap
For blemish free glowing skin. The wonder herb Haldi/Termeric is believed to contain the power of the Divine Mother Goddess and promotes prosperity and abundance by clensing the channels of the subtle body. Chandan/Sandalwood promotes a deep relaxed state and brings forth trust & self identity working on the Base Chakra. These soaps are energised amidst chanting of vedic hymns and mantras pertaining to the properties of each main ingredient and its effect over our mind, body & soul. .
.
.
.
#Termeric #Sandalwood #NaturalSoap #Heal #BaseChakra #Pamper #Vedic #Hymns #Mantras #Chakra #Mind #Body #Soul #Divine #Cleanse #Soaps #Soap #SkinCare #BathEssentials #Aroma #Power #Relax #NaturalScent #NaturalSoap #Handmade #HandCrafted #HomeMade #EssentialOils #MagicIngredients #Purify
Natural Haldi Chandan Soap / Natural Termeric Sandalwood Soap For blemish free glowing skin. The wonder herb Haldi/Termeric is believed to contain the power of the Divine Mother Goddess and promotes prosperity and abundance by clensing the channels of the subtle body. Chandan/Sandalwood promotes a deep relaxed state and brings forth trust & self identity working on the Base Chakra. These soaps are energised amidst chanting of vedic hymns and mantras pertaining to the properties of each main ingredient and its effect over our mind, body & soul. . . . . #Termeric  #Sandalwood  #NaturalSoap  #Heal  #BaseChakra  #Pamper  #Vedic  #Hymns  #Mantras  #Chakra  #Mind  #Body  #Soul  #Divine  #Cleanse  #Soaps  #Soap  #SkinCare  #BathEssentials  #Aroma  #Power  #Relax  #NaturalScent  #NaturalSoap  #Handmade  #HandCrafted  #HomeMade  #EssentialOils  #MagicIngredients  #Purify 
Despu茅s del 茅xito de la encuesta de la semana pasada... 隆aqu铆 ten茅is la receta del * WOK DE SHIITAKE FIT *! Esperamos que la degust茅is muchos y nos etiquet茅is en vuestras fabulosas versiones. Feliz finde!!!
路
Ingredientes (para 2 personas):
- 200 gr de shiitake.
- 30 gambas peladas.
- 1 calabac铆n.
- 1 zanahoria.
- 1/2 pimiento rojo.
- 10 ramitos de br贸coli.
- 2 cucharadas de aceite de oiva virgen extra.
- 1 pizca de pimienta.
- 1 pizca de ajo en polvo.
- 1 cucharada de tabasco (1/2 si no os gusta muy picante).
- 2 cucharadas de salsa de soja.
- 3 cucharadas de tomate frito reducido en sal y sin az煤cares a帽adidos.
路
Preparaci贸n:
- Cortamos las verduras y el shiitake en juliana.
- Calentamos el wok con una cucharada de aceite a fuego medio.
- A帽adimos todas las verduras (a excepci贸n del calabac铆n) y el shiitke.
- Pasados 10 minutos, agregamos el calabac铆n, las gambas, la otra cucharada de aceite de oliva, la pimienta y el ajo.
- A continuaci贸n, vertemos la mezcla de tabasco, salsa de soja y tomate frito, y removemos.
- Pasados 10 minutos m谩s y con un par de palillos sobre la mesa, estamos listos para cenar.
路
* La salsa de soja que hemos utilizado para la elaboraci贸n de este plato es de #kikkoman, ya que contiene mejores valores nutricionales que otras marcas: 0gr grasas, 3'2gr hidratos, 0'6gr az煤cares, 10gr prote铆nas y 16'9 gr de sal. Si, tiene bastante sal, pero la salsa de soja baja en sodio por el simple hecho de contener algo menos de sal triplica hidratos y az煤cares para compensar el sabor, 隆qu茅 no nos tomen el pelo! A veces, es mejor tomar el producto "original" al light, bajo en sal, etc.
路
路
路
#fitlifemeals #fitness #fitnessspain #fitnesscouple #fit #fitspain #fitcouple #comidaasiatica #asianfood #cenafit #fitdinner #asiaenlamesa #shiitake #ingredientesmagicos #magicingredients #parachuparselosdedos #buscando #abs #conconciencia #behealthy #eatinggreen #eatingclean #feelinggood
Despu茅s del 茅xito de la encuesta de la semana pasada... 隆aqu铆 ten茅is la receta del * WOK DE SHIITAKE FIT *! Esperamos que la degust茅is muchos y nos etiquet茅is en vuestras fabulosas versiones. Feliz finde!!! 路 Ingredientes (para 2 personas): - 200 gr de shiitake. - 30 gambas peladas. - 1 calabac铆n. - 1 zanahoria. - 1/2 pimiento rojo. - 10 ramitos de br贸coli. - 2 cucharadas de aceite de oiva virgen extra. - 1 pizca de pimienta. - 1 pizca de ajo en polvo. - 1 cucharada de tabasco (1/2 si no os gusta muy picante). - 2 cucharadas de salsa de soja. - 3 cucharadas de tomate frito reducido en sal y sin az煤cares a帽adidos. 路 Preparaci贸n: - Cortamos las verduras y el shiitake en juliana. - Calentamos el wok con una cucharada de aceite a fuego medio. - A帽adimos todas las verduras (a excepci贸n del calabac铆n) y el shiitke. - Pasados 10 minutos, agregamos el calabac铆n, las gambas, la otra cucharada de aceite de oliva, la pimienta y el ajo. - A continuaci贸n, vertemos la mezcla de tabasco, salsa de soja y tomate frito, y removemos. - Pasados 10 minutos m谩s y con un par de palillos sobre la mesa, estamos listos para cenar. 路 * La salsa de soja que hemos utilizado para la elaboraci贸n de este plato es de #kikkoman , ya que contiene mejores valores nutricionales que otras marcas: 0gr grasas, 3'2gr hidratos, 0'6gr az煤cares, 10gr prote铆nas y 16'9 gr de sal. Si, tiene bastante sal, pero la salsa de soja baja en sodio por el simple hecho de contener algo menos de sal triplica hidratos y az煤cares para compensar el sabor, 隆qu茅 no nos tomen el pelo! A veces, es mejor tomar el producto "original" al light, bajo en sal, etc. 路 路 路 #fitlifemeals  #fitness  #fitnessspain  #fitnesscouple  #fit  #fitspain  #fitcouple  #comidaasiatica  #asianfood  #cenafit  #fitdinner  #asiaenlamesa  #shiitake  #ingredientesmagicos  #magicingredients  #parachuparselosdedos  #buscando  #abs  #conconciencia  #behealthy  #eatinggreen  #eatingclean  #feelinggood 
馃尫
馃尫
MUA Fyfy @rougefyfy uses #serrose as a moisturizer for prepping her makeup. Her face look more radiant 馃槏
馃尫
馃尫
MUA Rougefyfy menggunakan #serrose sebagai pelembab untuk "prep" kan muka sebelum makeup supaya kelihatan lebih berseri 馃槝

TOKYO ORGANI Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural馃尮
Made In JAPAN

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#makeupprep
馃尫 馃尫 MUA Fyfy @rougefyfy uses #serrose  as a moisturizer for prepping her makeup. Her face look more radiant 馃槏 馃尫 馃尫 MUA Rougefyfy menggunakan #serrose  sebagai pelembab untuk "prep" kan muka sebelum makeup supaya kelihatan lebih berseri 馃槝 TOKYO ORGANI Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尮 Made In JAPAN #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #makeupprep 
Trying to find a way to use up all those out-of-date groceries knocking about your kitchen cupboard? Then try this fun recipe for Miss M鈥檚 鈥淕reen Pudding Surprise鈥.
... January is such a bleak month and these long, dark afternoons are killer. The girls are either bickering or egging each other on and driving me insane with their craziness. Easy solution: turn on the TV. Except that when the TV goes off their brains struggle to switch back on and a whole lot of moaning and weirdness follows - it鈥檚 like they just can鈥檛 transition back into reality. So my TV ban came back in place today and the girls just couldn鈥檛 think of anything to do. Everything I suggested was met with 鈥淏ORING鈥 and big moans of 鈥淎AAAAARGH鈥 But finally when I suggested potion-making I drew some interest. 
I realise the girls hate these gloomy afternoons as much as I do - in fact I鈥檒l admit I also find them very BORING. I need to wake up and realise I鈥檓 the grown up and I can influence our afternoons with fun, creative activities. I used to be good at thinking up fun stuff. Perhaps it鈥檚 the mess that scared me off. But surely it鈥檚 better than TV gawking and moody brain-dead children? 
Anyway, Green Pudding Surprise anyone?
馃嵉
#boredchildren #boring #longafternoons #longdarkwinter #winterafternoon #indoors #stuckindoors #indoorfun #potionmaking #potion #kidsinthkitchen #saynototv #tvban #letthembelittle #outofdate #expired #pastitssellbydate #sellbydate #usingupscraps #usingupgroceries #magicingredients #yesitswinterandshesonlywearingherpants
Trying to find a way to use up all those out-of-date groceries knocking about your kitchen cupboard? Then try this fun recipe for Miss M鈥檚 鈥淕reen Pudding Surprise鈥. ... January is such a bleak month and these long, dark afternoons are killer. The girls are either bickering or egging each other on and driving me insane with their craziness. Easy solution: turn on the TV. Except that when the TV goes off their brains struggle to switch back on and a whole lot of moaning and weirdness follows - it鈥檚 like they just can鈥檛 transition back into reality. So my TV ban came back in place today and the girls just couldn鈥檛 think of anything to do. Everything I suggested was met with 鈥淏ORING鈥 and big moans of 鈥淎AAAAARGH鈥 But finally when I suggested potion-making I drew some interest. I realise the girls hate these gloomy afternoons as much as I do - in fact I鈥檒l admit I also find them very BORING. I need to wake up and realise I鈥檓 the grown up and I can influence our afternoons with fun, creative activities. I used to be good at thinking up fun stuff. Perhaps it鈥檚 the mess that scared me off. But surely it鈥檚 better than TV gawking and moody brain-dead children? Anyway, Green Pudding Surprise anyone? 馃嵉 #boredchildren  #boring  #longafternoons  #longdarkwinter  #winterafternoon  #indoors  #stuckindoors  #indoorfun  #potionmaking  #potion  #kidsinthkitchen  #saynototv  #tvban  #letthembelittle  #outofdate  #expired  #pastitssellbydate  #sellbydate  #usingupscraps  #usingupgroceries  #magicingredients  #yesitswinterandshesonlywearingherpants 
TESTIMONIAL
馃尫
"I call it 'magic water'.." said our ambassador.
.
.
If you have a breakout face like MUA Anne Nita, DON'T WORRY! Our #serrose may help. We do not guarantee fastchanged, but we guarantee SAFE!!馃槝
.
.
Sekiranya anda mempunyai masalah kulit yang teruk seperti MUA Anne Nita, JANGAN RISAU! 
#serrose boleh membantu. Tapi kami tidak menjanjikan perubahan yang cepat, tapi kami memberi jaminan perubahan yang SELAMAT!!馃槝
.

TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#testimoni
#testimonial
#kmetestimoni
TESTIMONIAL 馃尫 "I call it 'magic water'.." said our ambassador. . . If you have a breakout face like MUA Anne Nita, DON'T WORRY! Our #serrose  may help. We do not guarantee fastchanged, but we guarantee SAFE!!馃槝 . . Sekiranya anda mempunyai masalah kulit yang teruk seperti MUA Anne Nita, JANGAN RISAU! #serrose  boleh membantu. Tapi kami tidak menjanjikan perubahan yang cepat, tapi kami memberi jaminan perubahan yang SELAMAT!!馃槝 . TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #testimoni  #testimonial  #kmetestimoni 
CERTIFICATION
馃尫
Ingredients in TOKYO ORGANIC Rose Serum are certified organic by international bodies!!
.
.
TOKYO ORGANIC Rise Serum X Anne Nita
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#certification
CERTIFICATION 馃尫 Ingredients in TOKYO ORGANIC Rose Serum are certified organic by international bodies!! . . TOKYO ORGANIC Rise Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #certification 
MAIN BENEFITS
馃尫
馃尫
TOKYO ORGANIC Rose Serum is a R&D product in Japan, where production of #serrose uses natural & organic ingredients. .
It can be one of the great benefit in LONG TERM EFFECTS!! #kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
MAIN BENEFITS 馃尫 馃尫 TOKYO ORGANIC Rose Serum is a R&D product in Japan, where production of #serrose  uses natural & organic ingredients. . It can be one of the great benefit in LONG TERM EFFECTS!! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
#Repost @luckyjohnny 銉汇兓銉
Floating spice jar 馃懆馃徎鈥嶐煃矦happinesscuisine #floating #chefsofinstagram #homechef #magicingredients #selfie #superpower #tgifridays #fridaynighteats #fridaynight
Floating spice jar馃懆馃徎鈥嶐煃矦happinesscuisine What are you going to cook tonight? #floating #chefsofinstagram #homechef #magicingredients #selfie #superpower #tgif #tgifridays #fridaynighteats #fridaynight #fridayeats #makethingsfloat #floating
馃尮
"Kulit muka saya beransur pulih lepas menggunakan #serrose", kata duta kepada produk TOKYO ORGANIK Rose Serum setelah menggunakannya.
.
Katanya lagi, "Sayangilah kulit muka kita, biar lambat tapi terjaga". TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#annenita
馃尮 "Kulit muka saya beransur pulih lepas menggunakan #serrose ", kata duta kepada produk TOKYO ORGANIK Rose Serum setelah menggunakannya. . Katanya lagi, "Sayangilah kulit muka kita, biar lambat tapi terjaga". TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #annenita 
馃尫
"The result of serum use is remarkable, my skin is getting better", said our embassador MUA Anne Nita, at her first trial on TOKYO ORGANIC Rose Serum #serrose 馃馃 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita

Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#annenita
馃尫 "The result of serum use is remarkable, my skin is getting better", said our embassador MUA Anne Nita, at her first trial on TOKYO ORGANIC Rose Serum #serrose  馃馃 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #annenita 
馃尮
TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita yg semestinya 100% menggunakan bahan natural & organik, made in japan serta tidak mengandungi bauan serta pewarna tiruan dan juga free from paraben. .
Cik Mas amat suka dgn bauan kesegaran ros seperti mencium bunga ros real gitchew 馃

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita yg semestinya 100% menggunakan bahan natural & organik, made in japan serta tidak mengandungi bauan serta pewarna tiruan dan juga free from paraben. . Cik Mas amat suka dgn bauan kesegaran ros seperti mencium bunga ros real gitchew 馃 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
Pihak syarikat TOKYO ORGANIC yang berpengkalan di Saitama, Jepun telah melantik MUA Anne Nita sebagai duta bagi serum ros ini. .
TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita

Advance Natural 馃尮

MADE IN JAPAN with Japanese Technology
@tokyoorganicmalaysia

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#ambassador 
#dutaproduk
馃尮 Pihak syarikat TOKYO ORGANIC yang berpengkalan di Saitama, Jepun telah melantik MUA Anne Nita sebagai duta bagi serum ros ini. . TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advance Natural 馃尮 MADE IN JAPAN with Japanese Technology @tokyoorganicmalaysia #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #ambassador  #dutaproduk 
馃尮
Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi.

Advance Natural 馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi. Advance Natural 馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi.

Advance Natural 馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi. Advance Natural 馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi.

Advance Natural 馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi. Advance Natural 馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi.

Advance Natural 馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi. Advance Natural 馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi.

Advance Natural 馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi. Advance Natural 馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尮
Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi.

Advance Natural 馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尮 Memperkenalkan produk kedua dalam rangkaian TOKYO ORGANIK iaitu TOKYO ORGANIK Rose Serum X Anne Nita. Made in Japan dengan menggunakan teknologi Jepun yang tinggi. Advance Natural 馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
Hello!!!
馃尫
馃尫
Meet our ambassadors! For the second product in the TOKYO ORGANIC series #serrose, we have been collaborating with makeup artist, Anne Nita.
馃尫

TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural 馃尮
MADE IN JAPAN with Japanese Quality

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#ambassadors
#annenitaserrose
Hello!!! 馃尫 馃尫 Meet our ambassadors! For the second product in the TOKYO ORGANIC series #serrose , we have been collaborating with makeup artist, Anne Nita. 馃尫 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural 馃尮 MADE IN JAPAN with Japanese Quality #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #ambassadors  #annenitaserrose 
Repost from @tokyoorganicmalaysia @TopRankRepost #TopRankRepost Ever wonder how much we put 'toxic' chemical whenever we put our skincare/makeup on?
馃尫
馃尫
Introducing our first ever NATURAL & ORGANIC Serum with 5 organic certified ingredients, freshly crafted with high technology in Japan.
馃尫
馃尫
TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural
MADE IN JAPAN with Japanese Quality

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#serrose
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#magicingredients
Repost from @tokyoorganicmalaysia @TopRankRepost #TopRankRepost  Ever wonder how much we put 'toxic' chemical whenever we put our skincare/makeup on? 馃尫 馃尫 Introducing our first ever NATURAL & ORGANIC Serum with 5 organic certified ingredients, freshly crafted with high technology in Japan. 馃尫 馃尫 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural MADE IN JAPAN with Japanese Quality #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #serrose  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #magicingredients 
As what we guarantee you, our price is the MOST COMPETITIVE price ever for this high quality NATURAL & ORGANIC, made in Japan serum.
馃尫
馃尫
The introduction price is ONLY RM79.00 (save RM10) and this is for LIMITED TIME ONLY!!!
馃尫
Hurry grab it now before it is back to the normal price ladies, RM89.00
馃尫
馃尫
TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural馃尮

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#serrose
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#advancednatural
#magicingredients
As what we guarantee you, our price is the MOST COMPETITIVE price ever for this high quality NATURAL & ORGANIC, made in Japan serum. 馃尫 馃尫 The introduction price is ONLY RM79.00 (save RM10) and this is for LIMITED TIME ONLY!!! 馃尫 Hurry grab it now before it is back to the normal price ladies, RM89.00 馃尫 馃尫 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural馃尮 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #serrose  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #advancednatural  #magicingredients 
Ever wonder how much we put 'toxic' chemical whenever we put our skincare/makeup on?
馃尫
馃尫
Introducing our first ever NATURAL & ORGANIC Serum with 5 organic certified ingredients, freshly crafted with high technology in Japan.
馃尫
馃尫
TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural
MADE IN JAPAN with Japanese Quality

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#serrose
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#magicingredients
Ever wonder how much we put 'toxic' chemical whenever we put our skincare/makeup on? 馃尫 馃尫 Introducing our first ever NATURAL & ORGANIC Serum with 5 organic certified ingredients, freshly crafted with high technology in Japan. 馃尫 馃尫 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural MADE IN JAPAN with Japanese Quality #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #serrose  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #magicingredients 
馃尫THE MAIN INGREDIENTS .
.
The ten(10) main ingredients in TOKYO ORGANIC ROSE SERUM #serrose are able to cure the problem of your skin. When viewed & studied this ingredients we already know how high the qualities are contained in #serrose.
-
-
10 bahan utama dalam #serrose ini mampu menyelesaikan masalah kulit wajah anda. Jika dilihat & dikaji bahan-bahan tersebut kita sudah tahu betapa tingginya khasiat yang terkandung di dalam #serrose 馃

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
馃尫THE MAIN INGREDIENTS . . The ten(10) main ingredients in TOKYO ORGANIC ROSE SERUM #serrose  are able to cure the problem of your skin. When viewed & studied this ingredients we already know how high the qualities are contained in #serrose . - - 10 bahan utama dalam #serrose  ini mampu menyelesaikan masalah kulit wajah anda. Jika dilihat & dikaji bahan-bahan tersebut kita sudah tahu betapa tingginya khasiat yang terkandung di dalam #serrose  馃 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
馃尫
馃尫
Who doesn't know Jojoba? It's so famous for its benefits. It contains a lot of beneficial nutrients & vitamins that are vital for healthy skin such as anti-inflamatory, natural emolient & anti-bacteria.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#jojoba
#antiinflamatory
#antibacteria
馃尫 馃尫 Who doesn't know Jojoba? It's so famous for its benefits. It contains a lot of beneficial nutrients & vitamins that are vital for healthy skin such as anti-inflamatory, natural emolient & anti-bacteria. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #jojoba  #antiinflamatory  #antibacteria 
馃尫
馃尫
Who doesn't know Jojoba? It's so famous for its benefits. It contains a lot of beneficial nutrients & vitamins that are vital for healthy skin such as anti-inflamatory, natural emolient & anti-bacteria.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#jojoba
#antiinflamatory
#antibacteria
馃尫 馃尫 Who doesn't know Jojoba? It's so famous for its benefits. It contains a lot of beneficial nutrients & vitamins that are vital for healthy skin such as anti-inflamatory, natural emolient & anti-bacteria. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #jojoba  #antiinflamatory  #antibacteria 
DID YOU KNOW?
馃尫
馃尫
Once upon a time, whales was hunting to get its sperm for cosmetics & pharmaceutical purposes. After jojoba found, it is not only a life saver for human skin, it's also a saver for the whales!馃槬 #kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#jojoba
#whales
DID YOU KNOW? 馃尫 馃尫 Once upon a time, whales was hunting to get its sperm for cosmetics & pharmaceutical purposes. After jojoba found, it is not only a life saver for human skin, it's also a saver for the whales!馃槬 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #jojoba  #whales 
馃尫
馃尫
We always hear about this so famous ingredients & it's really works like magic!
.
No wonder it's craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin like protects the skin from UV ray, reducing pigmentation & uneven skin tone.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#alphaarbutin
#bearberry
馃尫 馃尫 We always hear about this so famous ingredients & it's really works like magic! . No wonder it's craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin like protects the skin from UV ray, reducing pigmentation & uneven skin tone. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #alphaarbutin  #bearberry 
馃尫
馃尫
We always hear about this so famous ingredients & it's really works like magic!
.
No wonder it's craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin like protects the skin from UV ray, reducing pigmentation & uneven skin tone.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#alphaarbutin
#bearberry
馃尫 馃尫 We always hear about this so famous ingredients & it's really works like magic! . No wonder it's craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin like protects the skin from UV ray, reducing pigmentation & uneven skin tone. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #alphaarbutin  #bearberry 
DID YOU KNOW?
馃尫
馃尫
The Alpha Arbutin is derived from the bearberry leaves used for centuries as medicine.
.
Now I know why the plant name is Bearberry - because it's bear favorite berry!馃槅 #kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#alphaarbutin
#antiseptics
#antioxidants
#glowingskin
#bearberry
DID YOU KNOW? 馃尫 馃尫 The Alpha Arbutin is derived from the bearberry leaves used for centuries as medicine. . Now I know why the plant name is Bearberry - because it's bear favorite berry!馃槅 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #alphaarbutin  #antiseptics  #antioxidants  #glowingskin  #bearberry 
馃尫
馃尫
Apart from having such a beautiful name, Rosemary poses many benefits for healthy & glowing skin! .
It has antioxidants, antiseptics & vitamins that are essential for flawless skin.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#rosemarry
#antiseptics
#antioxidants
#glowingskin
馃尫 馃尫 Apart from having such a beautiful name, Rosemary poses many benefits for healthy & glowing skin! . It has antioxidants, antiseptics & vitamins that are essential for flawless skin. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #rosemarry  #antiseptics  #antioxidants  #glowingskin 
馃尫
馃尫
Apart from having such a beautiful name, Rosemary poses many benefits for healthy & glowing skin! .
It has antioxidants, antiseptics & vitamins that are essential for flawless skin.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#rosemarry
#antiseptics
#antioxidants
#glowingskin
馃尫 馃尫 Apart from having such a beautiful name, Rosemary poses many benefits for healthy & glowing skin! . It has antioxidants, antiseptics & vitamins that are essential for flawless skin. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #rosemarry  #antiseptics  #antioxidants  #glowingskin 
DID YOU KNOW?
馃尫
馃尫
During the English tudor era, Rosemary is symbolized s a loyalty and the bride will be given a Rosemary as one of the traditions.
.
But I guess because the name is Rose-Marry, that's why it was given during the wedding ceremony. Oh well, just my thought. But seems valid right? 馃馃 #kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#rosemary
#weddingtradition
#loyalty
DID YOU KNOW? 馃尫 馃尫 During the English tudor era, Rosemary is symbolized s a loyalty and the bride will be given a Rosemary as one of the traditions. . But I guess because the name is Rose-Marry, that's why it was given during the wedding ceremony. Oh well, just my thought. But seems valid right? 馃馃 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #rosemary  #weddingtradition  #loyalty 
馃尫
馃尫
Yarrow is also one of the herbs that can be skin's BEST FRIEND! Because it contains a lot of benefits for healthy skin such as repairing skin cells, antiseptics & anti-inflammatory.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#yarrow
#antiseptics
#antiinflammatory
馃尫 馃尫 Yarrow is also one of the herbs that can be skin's BEST FRIEND! Because it contains a lot of benefits for healthy skin such as repairing skin cells, antiseptics & anti-inflammatory. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #yarrow  #antiseptics  #antiinflammatory 
馃尫
馃尫
Yarrow is also one of the herbs that can be skin's BEST FRIEND! Because it contains a lot of benefits for healthy skin such as repairing skin cells, antiseptics & anti-inflammatory.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#yarrow
#antiseptics
#antiinflammatory
馃尫 馃尫 Yarrow is also one of the herbs that can be skin's BEST FRIEND! Because it contains a lot of benefits for healthy skin such as repairing skin cells, antiseptics & anti-inflammatory. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #yarrow  #antiseptics  #antiinflammatory 
DID YOU KNOW?
馃尫
馃尫
In the west, Yarrow is known as 'carpenter's weed' because Yarrow is often used as an alternative to stop bleeding.
.
I hope it won't be banned like cannabis or else the carpenters will be very sad. 馃槀馃槀 #kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#yarrow
DID YOU KNOW? 馃尫 馃尫 In the west, Yarrow is known as 'carpenter's weed' because Yarrow is often used as an alternative to stop bleeding. . I hope it won't be banned like cannabis or else the carpenters will be very sad. 馃槀馃槀 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #yarrow 
馃尫
馃尫
Apart from being a good spice in the kitchen, Thyme also contains list of handful benefits for the skin such as caryophyllene & camphene that can kill germ & bacteria.

Your skin going to thank you for feeding it with Thyme!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#thyme
馃尫 馃尫 Apart from being a good spice in the kitchen, Thyme also contains list of handful benefits for the skin such as caryophyllene & camphene that can kill germ & bacteria. Your skin going to thank you for feeding it with Thyme! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #thyme 
馃尫
馃尫
Apart from being a good spice in the kitchen, Thyme also contains list of handful benefits for the skin such as caryophyllene & camphene that can kill germ & bacteria.

Your skin going to thank you for feeding it with Thyme!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#thyme
馃尫 馃尫 Apart from being a good spice in the kitchen, Thyme also contains list of handful benefits for the skin such as caryophyllene & camphene that can kill germ & bacteria. Your skin going to thank you for feeding it with Thyme! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #thyme 
HYALURONIC ACIDS
馃尫
馃尫
I don't think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn't it? Because this ingredients is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#hyaluronicacids
HYALURONIC ACIDS 馃尫 馃尫 I don't think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn't it? Because this ingredients is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #hyaluronicacids 
馃尫
馃尫
I don't think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn't it? Because this ingredients is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#hyaluronicacids
馃尫 馃尫 I don't think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn't it? Because this ingredients is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #hyaluronicacids 
馃尫
馃尫
Chamomile is a very good herbs to be used daily in our daily skincare regime.
.
It also has 'natural bleach' property where if uses daily can whiten the skin naturally!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#chamomile
#herbs
馃尫 馃尫 Chamomile is a very good herbs to be used daily in our daily skincare regime. . It also has 'natural bleach' property where if uses daily can whiten the skin naturally! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #chamomile  #herbs 
馃尫
馃尫
Chamomile is a very good herbs to be used daily in our daily skincare regime.
.
It also has 'natural bleach' property where if uses daily can whiten the skin naturally!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#chamomile
#herbs
馃尫 馃尫 Chamomile is a very good herbs to be used daily in our daily skincare regime. . It also has 'natural bleach' property where if uses daily can whiten the skin naturally! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #chamomile  #herbs 
馃尫
馃尫
Lavender is one of the very good herbs that has been using since long time ago. Lavender show anti-oxidants, anti-septic properties that has many benefits on human skin.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#lavender
#antioxidants
#antiseptic
#magicingredients
馃尫 馃尫 Lavender is one of the very good herbs that has been using since long time ago. Lavender show anti-oxidants, anti-septic properties that has many benefits on human skin. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #lavender  #antioxidants  #antiseptic  #magicingredients 
馃尫
馃尫
Lavender is one of the very good herbs that has been using since long time ago. Lavender show anti-oxidants, anti-septic properties that has many benefits on human skin.

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#lavender
#antioxidants
#antiseptic
#magicingredients
馃尫 馃尫 Lavender is one of the very good herbs that has been using since long time ago. Lavender show anti-oxidants, anti-septic properties that has many benefits on human skin. #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #lavender  #antioxidants  #antiseptic  #magicingredients 
ROSE HIPS
馃尫
馃尫
馃尫
馃尫
Rose hips has many benefits that your skin going to love you whenever you put it on. It's known to have many essential vitamins & acts as powerful natural antioxidants!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#antioxidants
#royals
#celebrities
ROSE HIPS 馃尫 馃尫 馃尫 馃尫 Rose hips has many benefits that your skin going to love you whenever you put it on. It's known to have many essential vitamins & acts as powerful natural antioxidants! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #antioxidants  #royals  #celebrities 
馃尫
馃尫
Rose hips has many benefits that your skin going to love you whenever you put it on. It's known to have many essential vitamins & acts as powerful natural antioxidants!

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#antioxidants
馃尫 馃尫 Rose hips has many benefits that your skin going to love you whenever you put it on. It's known to have many essential vitamins & acts as powerful natural antioxidants! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #antioxidants 
Not exactly a snow angel but pawsitively full of grace ... just like the morning sunrise and a soulful conversation with a bestie. I love you @amymwachler keep up the good work 鉂o笍馃槝
#magicingredients #friends #connection #openheart #nature #play #aussiesofinstagram
Reflecting on the Magic Ingredients of my life 鈥 near the top of the list for sure is time outside in Nature everyday.
Inspired by the blog written by my beloved friend, rockstar coach, and all-around epic soul sister @epiclifeshelli
yourepiclife.com/the-magic-ingredients/ 
#magicingredients #love #connection #nature #family #friends #laughter #spirit #creativity #realfood #rest #hydration #appreciation #gratitude #fun #introspection #contribution #openheart 鉂わ笍馃崈馃檹馃徏鈽锔忦煃擆煉ю煒嗮煉
Reflecting on the Magic Ingredients of my life 鈥 near the top of the list for sure is time outside in Nature everyday. Inspired by the blog written by my beloved friend, rockstar coach, and all-around epic soul sister @epiclifeshelli yourepiclife.com/the-magic-ingredients/ #magicingredients  #love  #connection  #nature  #family  #friends  #laughter  #spirit  #creativity  #realfood  #rest  #hydration  #appreciation  #gratitude  #fun  #introspection  #contribution  #openheart  鉂わ笍馃崈馃檹馃徏鈽锔忦煃擆煉ю煒嗮煉
馃槦 gonna miss you!
#friends #magicingredients 
#home
#madewithlove&butter