an online Instagram web viewer

#Ekzema medias

Photos

MINYAK BIDARA BERI KESAN CEPAT.👍👍
.
Alhamdulillah.. Semua dengan izin Allah.
.
wasap 0129176619 untuk dapatkan minyak bidara 😊
.
#erezeki #bidarasyifa #saka #gangguan #selangor #ruqyah #sihir #santau #youcanduit #jin #buatansendiri #bukuislamik #kulit #ajimaurabaru #ekzema #sunnah #sakitkepala #instafamous #sayajual #repost #bukuislami #kanser #bukuislam #bazaarpaknil #terapiinstagram #sifucilik #dukunsaka #rawatankulit #produkselamat #cikguseo
MINYAK BIDARA BERI KESAN CEPAT.👍👍 . Alhamdulillah.. Semua dengan izin Allah. . wasap 0129176619 untuk dapatkan minyak bidara 😊 . #erezeki  #bidarasyifa  #saka  #gangguan  #selangor  #ruqyah  #sihir  #santau  #youcanduit  #jin  #buatansendiri  #bukuislamik  #kulit  #ajimaurabaru  #ekzema  #sunnah  #sakitkepala  #instafamous  #sayajual  #repost  #bukuislami  #kanser  #bukuislam  #bazaarpaknil  #terapiinstagram  #sifucilik  #dukunsaka  #rawatankulit  #produkselamat  #cikguseo 
🌹IV Kids🌹
🌿Rawatan alternatif tanpa ubat
.
.
💖IV Kids💖
Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah.
.
Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana iv kids
.
❤️Lebih lembut
💜Lebih wangi
💙Kurang panas
💚Sama fungsi
💛Sama kelebihan
💕Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur.
.
.
✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka
✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa.
✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati.
✔IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat.
✔Sembur-sembur je, Insya Allah sembuh.
✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak.
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60193656895&text=Boleh+bagi+details+ivkids
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #assalammualaikum
🌹IV Kids🌹 🌿Rawatan alternatif tanpa ubat . . 💖IV Kids💖 Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah. . Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana iv kids . ❤️Lebih lembut 💜Lebih wangi 💙Kurang panas 💚Sama fungsi 💛Sama kelebihan 💕Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur. . . ✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka ✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa. ✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati. ✔IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat. ✔Sembur-sembur je, Insya Allah sembuh. ✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak. . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60193656895&text=Boleh+bagi+details+ivkids . #ivkids  #bayidemam  #bayibatuk  #bayiselsema  #bayikembung  #ruam  #gigitannyamuk  #demam  #batuk  #selsema  #tidurlena  #asma  #asthma  #lelah  #hidungsumbat  #kahak  #hingus  #hinguspekat  #ekzema  #eczema  #alahan  #alergik  #wheezing  #nafasberbunyi  #ulser  #pneumonia  #sakitTelinga  #tahitelinga  #assalammualaikum 
Assalamualaikum. Morning my dear follower. Have a great day

#mamadil
#mamadilkotabharu 
#susurizqi
#womenlove
#mamadillovers
#kulitkusam 
#jerawat
#jeragat
#ekzema
Morning uolsssss😘
.
Dah consume Susu Maaez ke belum darlingsss? Kalau belum, jangan lupa consume tau. Susu Maaez ni sangatt membantu kita dalam penjagaan kulit selain daripada belleza Collagen.
.

Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.

Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda.
.

Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan.
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. Yummyyy😍
.
🌹milk booster
🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain.
🌹awet muda
🌹mencantik dan melicinkan kulit
🌹mencerdaskan minda
🌹memberi tenaga
🌹mencerahkan kulit.
.

Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez?Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
Morning uolsssss😘 . Dah consume Susu Maaez ke belum darlingsss? Kalau belum, jangan lupa consume tau. Susu Maaez ni sangatt membantu kita dalam penjagaan kulit selain daripada belleza Collagen. . Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni. . Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda. . Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan. . Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. Yummyyy😍 . 🌹milk booster 🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain. 🌹awet muda 🌹mencantik dan melicinkan kulit 🌹mencerdaskan minda 🌹memberi tenaga 🌹mencerahkan kulit. . Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez?Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez #susuuntukkulitcantik #susurawatkulit #ekzema #kotadamansara #bangsar #bandarutama #ttdi #kelanajaya #sek14pj #subangperdana #subangairport #mutiaradamansara #midvalley #lrtkerinchi #klgateway #ppum #menaratm #bangsar #kekasihpaksarela #ajl32 #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #tiamosweetheart #pengantinmusimsalju #klikpengantinmusimsalju #susuviral2017 #susumaaezbysofieyabeauty 
To all of our customers and contest winners 😉
.
.
These parcels are out to meet their respective owners 😉
.
.
Hopefully the courier is efficient to deliver it by this week. Please be patient yeah 😃
#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #eczemababy #eczemasalve #handeczema #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #sheabutter #beautybalm #chestrub #batukselsema #strechmarks #pregnancy #kulitgatal #nochemicals #teamolehelona #organic #ttdi
To all of our customers and contest winners 😉 . . These parcels are out to meet their respective owners 😉 . . Hopefully the courier is efficient to deliver it by this week. Please be patient yeah 😃 #olehelona  #eczema  #ekzema  #eczemamalaysia  #ekzemamalaysia  #eczemababy  #eczemasalve  #handeczema  #madeinmalaysia  #naturalremedies  #naturalingredients  #olehelonatestimoni  #noparaben  #nosteroid  #gatal  #ruampanas  #sheabutter  #beautybalm  #chestrub  #batukselsema  #strechmarks  #pregnancy  #kulitgatal  #nochemicals  #teamolehelona  #organic  #ttdi 
Essential Oil Baby Blend *Happy* ini adalah blend berasaskan Essential Oil 100% bahan semulajadi. ✅ BEBAS KIMIA SINTETIK
✅ BEBAS ALKOHOL
✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU *Happy* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya selamat diterima sistem badan bayi. .
Kandungannya terdiri daripada *Lemon, Grapefruit, Orange, Lavender, Bergamot*. Kelebihannya:
✅ Membuat kanak-kanak aktif bermain
✅ Ideal untuk kanak-kanak yang suka bertengkar dan sentiasa mahukan perhatian
✅ Mengelakkan anak daripada tantrum
✅ Meningkatkan mood anak

4 *cara penggunaan* ➡ Dihidu terus dari botol.
➡ Diwapkan menggunakan mesin Diffuser. (5 titis EO / 70mL air)
➡ Dicairkan dengan Carrier Oil. (2 titis EO / 10mL Carrier Oil)
➡ Boleh dicampur dalam mandian, syampu. Letak sedikit CO. 📌 Untuk bayi seawal 2 minggu (dengan syarat lahir dalam keadaan normal, bebas penyakit).
📌 Untuk bayi *pramatang*, tunggu sehingga umur bayi 3 bulan.
📌 Bayi ada *jaundis*, guna selepas sembuh sepenuhnya.
📌 Tahan hingga 2 bulan ikut tahap penggunaan.

RM47 / 10mL

Postage : • RM8 Semenanjung Msia.
• RM12 Sabah/Sarawak.
Essential Oil Baby Blend *Happy* ini adalah blend berasaskan Essential Oil 100% bahan semulajadi. ✅ BEBAS KIMIA SINTETIK ✅ BEBAS ALKOHOL ✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD ✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU *Happy* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya selamat diterima sistem badan bayi. . Kandungannya terdiri daripada *Lemon, Grapefruit, Orange, Lavender, Bergamot*. Kelebihannya: ✅ Membuat kanak-kanak aktif bermain ✅ Ideal untuk kanak-kanak yang suka bertengkar dan sentiasa mahukan perhatian ✅ Mengelakkan anak daripada tantrum ✅ Meningkatkan mood anak 4 *cara penggunaan* ➡ Dihidu terus dari botol. ➡ Diwapkan menggunakan mesin Diffuser. (5 titis EO / 70mL air) ➡ Dicairkan dengan Carrier Oil. (2 titis EO / 10mL Carrier Oil) ➡ Boleh dicampur dalam mandian, syampu. Letak sedikit CO. 📌 Untuk bayi seawal 2 minggu (dengan syarat lahir dalam keadaan normal, bebas penyakit). 📌 Untuk bayi *pramatang*, tunggu sehingga umur bayi 3 bulan. 📌 Bayi ada *jaundis*, guna selepas sembuh sepenuhnya. 📌 Tahan hingga 2 bulan ikut tahap penggunaan. RM47 / 10mL Postage : • RM8 Semenanjung Msia. • RM12 Sabah/Sarawak.
Anak tantrum tu dah biasa
Tapi kalau tantrum tu menjadi2, mamanya yang penat.

Apa kata diffuse essential oil yang khas untuk baby seawal 2minggu-5 tahun 😊
Anak tantrum tu dah biasa Tapi kalau tantrum tu menjadi2, mamanya yang penat. Apa kata diffuse essential oil yang khas untuk baby seawal 2minggu-5 tahun 😊
#renoskin mempunyai beribu testimoni hasil pengguna mencuba berikhtiar dengan #medicserum. Walaubagaimanapun, medicserum bukan produk berasaskan testimoni semata mata.

Medicserum telah melalui proses kajian bagi memastikan kandungannya menepati kesesuaian kulit sensitif. Formulanya unik hasil graduan yang mempunyai pengalaman 7 tahun dalam kajian saintifik di universiti tempatan.

Testimoni adalah bukti produk kami memberi nilai tambah dalam kehidupan manusia. Tanpa testimoni, makluman produk berkualiti dan berkesan adalah hanya kata kata. Harap maklum. *kesan penggunaan adalah berbeza setiap individu.

#renoskin #medicserum #ekzema #ekzemamalaysia #rawatankulitsensitif
#renoskin  mempunyai beribu testimoni hasil pengguna mencuba berikhtiar dengan #medicserum . Walaubagaimanapun, medicserum bukan produk berasaskan testimoni semata mata. Medicserum telah melalui proses kajian bagi memastikan kandungannya menepati kesesuaian kulit sensitif. Formulanya unik hasil graduan yang mempunyai pengalaman 7 tahun dalam kajian saintifik di universiti tempatan. Testimoni adalah bukti produk kami memberi nilai tambah dalam kehidupan manusia. Tanpa testimoni, makluman produk berkualiti dan berkesan adalah hanya kata kata. Harap maklum. *kesan penggunaan adalah berbeza setiap individu. #renoskin  #medicserum  #ekzema  #ekzemamalaysia  #rawatankulitsensitif 
PUTIH 1 BADAN, BUKAN MUKA JE TAU!
.
"Betul ke belleza ni putihkan 1 badan sis? Bukan muka je ke? Selalu saya tngk org putih muka je, tangan hitam jgk"
.
Ha meh tengok feedback pengguna ni. Dia siap bg pic muka n tangan lagi. Memang perubahan warna muka and tangan ketara okay. .
.
.

Xpercaya? Mai cuba dulu baru tau hebat ke tak. Whatsapp efa +6012-9197944 utk dapatkan harga promosi.
.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus #visitmyigshop #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat
PUTIH 1 BADAN, BUKAN MUKA JE TAU! . "Betul ke belleza ni putihkan 1 badan sis? Bukan muka je ke? Selalu saya tngk org putih muka je, tangan hitam jgk" . Ha meh tengok feedback pengguna ni. Dia siap bg pic muka n tangan lagi. Memang perubahan warna muka and tangan ketara okay. . . . Xpercaya? Mai cuba dulu baru tau hebat ke tak. Whatsapp efa +6012-9197944 utk dapatkan harga promosi. . . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus  #visitmyigshop  #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat 
HERBAL BLEND... LOTION SERBAGUNA...
.
SESUAI UTK SEMUA.. Apa Yang bagus dengan HERBAL BLEND ni yea??
.
Bagus utk mereka yg ade masalah...
✔RUAM
✔PARUT
✔KULIT GATAL
✔LEMAK BERLEBIHAN
✔TUMIT PECAH
✔KULIT KERING ✔ECZEMA
✔GIGITAN NYAMUK
✔GATAL-GATAL
✔ALERGIC
✔PARUT
.
Berminat utk cuba?? Wassap 0193895811...
.
#herbalblendshaklee #gatal2 #herbalblend #ruam #alergi #ekzema #shakleetermurah #ShakleeEffect #kanak2riang #shakleetestimoni #shakleejb #ShakleeJohorBahru #skudai #shakleekl #shakleemutiararini  #shakleejohor #shakleebestprice #shakleehargaspecial #codjb #shakleehargastudent #shakleepromo #shakleehargapalingmurah #shakleedistributor #shakleeonline #codshakleeskudai  #shakleepalingmurah #codshakleejb #promosishaklee
HERBAL BLEND... LOTION SERBAGUNA... . SESUAI UTK SEMUA.. Apa Yang bagus dengan HERBAL BLEND ni yea?? . Bagus utk mereka yg ade masalah... ✔RUAM ✔PARUT ✔KULIT GATAL ✔LEMAK BERLEBIHAN ✔TUMIT PECAH ✔KULIT KERING ✔ECZEMA ✔GIGITAN NYAMUK ✔GATAL-GATAL ✔ALERGIC ✔PARUT . Berminat utk cuba?? Wassap 0193895811... . #herbalblendshaklee  #gatal2  #herbalblend  #ruam  #alergi  #ekzema  #shakleetermurah  #ShakleeEffect  #kanak2riang  #shakleetestimoni  #shakleejb  #ShakleeJohorBahru  #skudai  #shakleekl  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleebestprice  #shakleehargaspecial  #codjb  #shakleehargastudent  #shakleepromo  #shakleehargapalingmurah  #shakleedistributor  #shakleeonline  #codshakleeskudai  #shakleepalingmurah  #codshakleejb  #promosishaklee 
Good morning mommies! Hari ni jom buatkan si manja mommies puree avocado & banana ni. Nampak yummy sangat kan. Kedua-dua buah ni juga sangat berkhasiat untuk si manja.
.
Bahan-bahan:
- 1 biji pisang
- 1/2 biji avocado
- 150 ml susu
.
Kisarkan je kesemua bahan-bahan tadi.
.
Selamat mencuba!
.
.
Harga : 
Magic Jelly Baby = RM 70 // SGD 29 (Without postage)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬
MY: +60 16 436 9422 /
SG: +65 93848226.

#magicjellybaby #mjbaby #babies #babycare #babyskincare #skincare #igshop #sayajual #magicjellylovera #loveramagicjelly #eczema #dryskin #nappyrash #milkrash #rashes #insectbites #ruam #ruamlampin #ruamsusu #ekzema #kulitkering #kulitsensitif #produkbaby
Good morning mommies! Hari ni jom buatkan si manja mommies puree avocado & banana ni. Nampak yummy sangat kan. Kedua-dua buah ni juga sangat berkhasiat untuk si manja. . Bahan-bahan: - 1 biji pisang - 1/2 biji avocado - 150 ml susu . Kisarkan je kesemua bahan-bahan tadi. . Selamat mencuba! . . Harga : Magic Jelly Baby = RM 70 // SGD 29 (Without postage) . . 📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬ MY: +60 16 436 9422 / SG: +65 93848226. #magicjellybaby  #mjbaby  #babies  #babycare  #babyskincare  #skincare  #igshop  #sayajual  #magicjellylovera  #loveramagicjelly  #eczema  #dryskin  #nappyrash  #milkrash  #rashes  #insectbites  #ruam  #ruamlampin  #ruamsusu  #ekzema  #kulitkering  #kulitsensitif  #produkbaby 
IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥
.
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Whatsapp 011-35446408
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #terapiinstagram #ajimaura #ejendiperlukan
#ivmistteamkakUmi
IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥 . . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Whatsapp 011-35446408 . #ivkids  #bayidemam  #bayibatuk  #bayiselsema  #bayikembung  #ruam  #gigitannyamuk  #demam  #batuk  #selsema  #tidurlena  #asma  #asthma  #lelah  #hidungsumbat  #kahak  #hingus  #hinguspekat  #ekzema  #eczema  #terapiinstagram  #ajimaura  #ejendiperlukan  #ivmistteamkakUmi 
IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥
.
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Whatsapp 011-33042123
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #terapiinstagram #ajimaura #ejendiperlukan
IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥 . . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Whatsapp 011-33042123 . #ivkids  #bayidemam  #bayibatuk  #bayiselsema  #bayikembung  #ruam  #gigitannyamuk  #demam  #batuk  #selsema  #tidurlena  #asma  #asthma  #lelah  #hidungsumbat  #kahak  #hingus  #hinguspekat  #ekzema  #eczema  #terapiinstagram  #ajimaura  #ejendiperlukan 
Ibu mana yang tak sedih kan bila tengok keadaan anak macm ni. Hanya yang menanggung je tahu macam mana. Ibunya cuba ikhtiar dgn Susu Maaez, Alhamdulilah hanya beberapa sachets shaja,masalah gatal2 di kulit anaknya sembuh
.
Yang mana ada masalah kulit, cuba lah ikhtiar dgn Susu Maaez ni, in shaa Allah ada perubahan. Belum cuba belum tahu kan
.
Nak kulit cantik? Cepat whatsapp ke 017-229.0636
.
#teamlilyy #gemas #fattzura #mycoffeeprince #lafazkankalimahcintamu 
#teamtheladies
#teamlily
#psoriasis
#ekzema
#kulitgatalgatal
#kulitkasar
#kurap
#teamtheladiesz
#panau
#kulitcantik
#susumaaez
#SusuViral2017
#susumaaezkakelineyh
#bazarpaknil
#eczemababy
#eczemarelief
#malaysiaonlineshopping #susukambing #makanansunnah  #susukambingasli #ruambaby  #eczemamalaysia  #eczemaproblems
Ibu mana yang tak sedih kan bila tengok keadaan anak macm ni. Hanya yang menanggung je tahu macam mana. Ibunya cuba ikhtiar dgn Susu Maaez, Alhamdulilah hanya beberapa sachets shaja,masalah gatal2 di kulit anaknya sembuh . Yang mana ada masalah kulit, cuba lah ikhtiar dgn Susu Maaez ni, in shaa Allah ada perubahan. Belum cuba belum tahu kan . Nak kulit cantik? Cepat whatsapp ke 017-229.0636 . #teamlilyy  #gemas  #fattzura  #mycoffeeprince  #lafazkankalimahcintamu  #teamtheladies  #teamlily  #psoriasis  #ekzema  #kulitgatalgatal  #kulitkasar  #kurap  #teamtheladiesz  #panau  #kulitcantik  #susumaaez  #SusuViral2017  #susumaaezkakelineyh  #bazarpaknil  #eczemababy  #eczemarelief  #malaysiaonlineshopping  #susukambing  #makanansunnah  #susukambingasli  #ruambaby  #eczemamalaysia  #eczemaproblems 
Good morning sume! Hari ni nak share dengan korang 9 cara untuk buat puree baby.
.
Mesti mommies pun terliur tengok resepi puree yang menarik ni. Jom cuba buat untuk si manja.
.
Selamat mencuba!
.
.
.
#magicjellybaby #magicbaby #mjbaby #ekzema #ekzemababy #ruamsusu #ruambayi #ruamlampin #babyskincare #bayi #bayisehat #perlengkapanbayi #babycare #kulitkering #kulitsensitif #kulitbaby #kulitsehat #merawat #produkbaby #produkbayimalaysia
Setiap hari mesti kami dapat feedback Susu Maaez.kebanyakan semua feedback adalah positif! Bermacam masalah kulit yang dihadapi oleh customer, namun setelah consume Susu Maaez alhamdulillah perubahan demi perubahan akan nampak.
.

Cuba baca apa kata pengguna dalam gambar ni. Dah 3 box dia guna, alhamdulillah memang berkesan. Kalau tak berkesan tak kan lah dia nak repeat order, betul tak?
.

Korang ada masalah kulit jugak? Nak sis bantu selesaikan? Kalau nak meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 sekarang  promosi dah nak tamat ni. Harga lagi jimat, murah berbaloi-baloii.
.
#susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
Setiap hari mesti kami dapat feedback Susu Maaez.kebanyakan semua feedback adalah positif! Bermacam masalah kulit yang dihadapi oleh customer, namun setelah consume Susu Maaez alhamdulillah perubahan demi perubahan akan nampak. . Cuba baca apa kata pengguna dalam gambar ni. Dah 3 box dia guna, alhamdulillah memang berkesan. Kalau tak berkesan tak kan lah dia nak repeat order, betul tak? . Korang ada masalah kulit jugak? Nak sis bantu selesaikan? Kalau nak meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 sekarang promosi dah nak tamat ni. Harga lagi jimat, murah berbaloi-baloii. . #susumaaez #susuuntukkulitcantik #susurawatkulit #ekzema #kotadamansara #bangsar #bandarutama #ttdi #kelanajaya #sek14pj #subangperdana #subangairport #mutiaradamansara #midvalley #lrtkerinchi #klgateway #ppum #menaratm #bangsar #kekasihpaksarela #ajl32 #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #tiamosweetheart #pengantinmusimsalju #klikpengantinmusimsalju #susuviral2017 #susumaaezbysofieyabeauty 
Ramai tanya, ibu mengandung boleh minum Susu Maaez tak? Jawapan dia, sangat boleh! Kandungan dalam Susu Maaez ni 100% dari makanan sunnah seperti susu kambing, kurma, buah delima, madu dan lain-lain lagi. Jadi memang tersangat elok lah kan untuk ibu mengandung.
.

Cuba baca salah satu feedback dari pengguna Susu Maaez dalam gambar ni. Dia mengalami masalah ekzema ketika mengandung. Jadi dia decide untuk minum Susu Maaez untuk redakan masalah dia. Alhamdulillah memang berkesan.
.

Jadi ibu-ibu mengandung boleh minum ya Susu Maaez ni. Ibu menyusu pun boleh minum. In shaa Allah boleh memperbanyakkan lagi susu ibu.
.

Nak cuba Susu Maaez ni? Sekarang masih promosi kalau ibu-ibu nak tahu. Jadi boleh lah jimat dan borong banyak sikit. Hehehe. Whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
Ramai tanya, ibu mengandung boleh minum Susu Maaez tak? Jawapan dia, sangat boleh! Kandungan dalam Susu Maaez ni 100% dari makanan sunnah seperti susu kambing, kurma, buah delima, madu dan lain-lain lagi. Jadi memang tersangat elok lah kan untuk ibu mengandung. . Cuba baca salah satu feedback dari pengguna Susu Maaez dalam gambar ni. Dia mengalami masalah ekzema ketika mengandung. Jadi dia decide untuk minum Susu Maaez untuk redakan masalah dia. Alhamdulillah memang berkesan. . Jadi ibu-ibu mengandung boleh minum ya Susu Maaez ni. Ibu menyusu pun boleh minum. In shaa Allah boleh memperbanyakkan lagi susu ibu. . Nak cuba Susu Maaez ni? Sekarang masih promosi kalau ibu-ibu nak tahu. Jadi boleh lah jimat dan borong banyak sikit. Hehehe. Whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez #susuuntukkulitcantik #susurawatkulit #ekzema #kotadamansara #bangsar #bandarutama #ttdi #kelanajaya #sek14pj #subangperdana #subangairport #mutiaradamansara #midvalley #lrtkerinchi #klgateway #ppum #menaratm #bangsar #kekasihpaksarela #ajl32 #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #tiamosweetheart #pengantinmusimsalju #klikpengantinmusimsalju #susuviral2017 #susumaaezbysofieyabeauty 
Gud moninkkk...nmpk x chia seed tuu??nak tau x kebaiksn serisoap ni???he

Boleh risik2 sis k..
📲 0137164796
# serisoap#kulitcantik#ekzema#serigroup
Gud moninkkk...nmpk x chia seed tuu??nak tau x kebaiksn serisoap ni???he Boleh risik2 sis k.. 📲 0137164796 # serisoap#kulitcantik #ekzema #serigroup 
Good morning 😘
.
Nak tau tak #MagicJellyBaby ni diformulasikan khas untuk kulit baby tapi mj baby sangat sesuai untuk kanak-kanak juga tau.
.
Senang cerita dari newborn hingga lah ke golongan tua boleh gunakan mj baby. Ramai yang dah bertukar kepada mj baby untuk melembutkan, melegakan dan merawat macam-macam masalah kulit.
.
Korang tak nak ke kulit lembut macam baby?
.
.
Harga : 🌼 Magic Jelly Baby = RM 70 .
.
📱To Order
Whatsapp +6017-6183077 (syahira) atau klik link di profile

#magicjellybaby #mjbaby #babies #babycare #babyskincare #skincare #igshop #sayajual #magicjellylovera #loveramagicjelly #eczema #dryskin #nappyrash #milkrash #rashes #insectbites #ruam #ruamlampin #ruamsusu #ekzema #kulitkering #kulitsensitif #produkbabyt+
Good morning 😘 . Nak tau tak #MagicJellyBaby  ni diformulasikan khas untuk kulit baby tapi mj baby sangat sesuai untuk kanak-kanak juga tau. . Senang cerita dari newborn hingga lah ke golongan tua boleh gunakan mj baby. Ramai yang dah bertukar kepada mj baby untuk melembutkan, melegakan dan merawat macam-macam masalah kulit. . Korang tak nak ke kulit lembut macam baby? . . Harga : 🌼 Magic Jelly Baby = RM 70 . . 📱To Order Whatsapp +6017-6183077 (syahira) atau klik link di profile #magicjellybaby  #mjbaby  #babies  #babycare  #babyskincare  #skincare  #igshop  #sayajual  #magicjellylovera  #loveramagicjelly  #eczema  #dryskin  #nappyrash  #milkrash  #rashes  #insectbites  #ruam  #ruamlampin  #ruamsusu  #ekzema  #kulitkering  #kulitsensitif  #produkbabyt +
KONSISTEN AMALKAN DIANZ VITAMIN,SUNBURN & RESDUNG TERUK PULIH ! 😱

Nak cantik, sihat, bukannya makan sebotol terus cerah. Ikut penerimaan badan masing2.

Tengok abang ni, consume sampai 5 botol dianz vitamin barulah sunburn & resdung teruk dia pulih. 😍

Ni tak, baru cuba sebotol bila tak nampak kesan terus give up,tak nak teruskan consume 😖

Vitamin tu baru je nak serasi dgn badan awak,tapi awak dah stop consume. Alaa,jangan begitu saiyam2. Kena konsisten yerrr & air putih kena cukup taw. 3 liter sehari! 😘

Dah2, jom mula dari skrg consume dianz vitamin. In shaa Allah setel masalah sunburn uolls.

Whatsapp 0123959341

#Nuuraulabeauty #DealerDianz
#TeamAuraDianz #originaldianz #hisaphisapteruscantik #masammasammanis #masalahkulit #sunburn #jerawat #jeragat #ekzema #kulitkusam #sebijisehari #kulit #cantik #peloles #glowing #putih #selangor #selangor #perak #behrang #tanjungmalim #pahang #kualalumpur #malaysia #overseas
KONSISTEN AMALKAN DIANZ VITAMIN,SUNBURN & RESDUNG TERUK PULIH ! 😱 Nak cantik, sihat, bukannya makan sebotol terus cerah. Ikut penerimaan badan masing2. Tengok abang ni, consume sampai 5 botol dianz vitamin barulah sunburn & resdung teruk dia pulih. 😍 Ni tak, baru cuba sebotol bila tak nampak kesan terus give up,tak nak teruskan consume 😖 Vitamin tu baru je nak serasi dgn badan awak,tapi awak dah stop consume. Alaa,jangan begitu saiyam2. Kena konsisten yerrr & air putih kena cukup taw. 3 liter sehari! 😘 Dah2, jom mula dari skrg consume dianz vitamin. In shaa Allah setel masalah sunburn uolls. Whatsapp 0123959341 #Nuuraulabeauty  #DealerDianz  #TeamAuraDianz  #originaldianz  #hisaphisapteruscantik  #masammasammanis  #masalahkulit  #sunburn  #jerawat  #jeragat  #ekzema  #kulitkusam  #sebijisehari  #kulit  #cantik  #peloles  #glowing  #putih  #selangor  #selangor  #perak  #behrang  #tanjungmalim  #pahang  #kualalumpur  #malaysia  #overseas 
Sebotol je da nampak hasil?

Menyesal tak cuba dulu. Kononnye mahal tak mampu. Almaklum lah, student kan. Tapi da tak tahan nak tackle awek dengan muke macam ni, bermodalkan #limaplohhennget, dpt la beli sebotol, cuba. Alhamdulillah. berbaloi sangat.

Tergugat? Meh wassap pia laju2 sebelum sold out!

http://www.wasap.my/60172519411

#jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #tonataksekata  #antipenuaan #masalahjerawat #mukabreakout #carahilangkanjerawat
#hilangkanparut #hisap2jedahcantik #hilangkankulitkusam #ekzema #elrgik #gatal2 #parutchickenpox #demamcampak #sunburn
Sebotol je da nampak hasil? Menyesal tak cuba dulu. Kononnye mahal tak mampu. Almaklum lah, student kan. Tapi da tak tahan nak tackle awek dengan muke macam ni, bermodalkan #limaplohhennget , dpt la beli sebotol, cuba. Alhamdulillah. berbaloi sangat. Tergugat? Meh wassap pia laju2 sebelum sold out! http://www.wasap.my/60172519411 #jerawat  #jeragat  #parut  #kulitkusam  #tonataksekata  #antipenuaan  #masalahjerawat  #mukabreakout  #carahilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hisap2jedahcantik  #hilangkankulitkusam  #ekzema  #elrgik  #gatal2  #parutchickenpox  #demamcampak  #sunburn 
Nak tahu tk cara pakai bedak ruam bayi ni??? senang jer, uolls pernah pkai bedak sejuk tak?? Cara pakainya sebijik cm uolls pakai bedak sejuk,  senang jer kan.. kan ?

untuk keterangan selanjutnya, boleh terus wasap sis 👇👇 www.wasap.my/60194890302

#emaroyshopselangor
#ruambayipowderemaroyshop
#teameobemaroyshop
#ruam #ekzema #psoriasis #gatal #allergy #chickenpox #penyakitkulitemaroyshop - #regrannemaroyshop - #regrann
Sebelum tidur jgn lupa pakai dulu bedak tanah liat ruam bayi powder tu ok ! ! ! 
Nak tahu tk cara pakai bedak ruam bayi ni??? senang jer, uolls pernah pkai bedak sejuk tak?? Cara pakainya sebijik cm uolls pakai bedak sejuk,  senang jer kan.. kan ?

sapu tebal cikit pun takpe ye 😁

untuk keterangan selanjutnya, boleh terus wasap sis 👇👇 www.wasap.my/60194890302

#emaroyshop
#ruambayipowderemaroyshop
#teameobemaroyshop
#ruam #ekzema #psoriasis #gatal #allergy #chickenpox #penyakitkulitemaroyshop - #regrannemaroyshop - #regrann
Sebelum tidur jgn lupa pakai dulu bedak tanah liat ruam bayi powder tu ok ! ! ! Nak tahu tk cara pakai bedak ruam bayi ni??? senang jer, uolls pernah pkai bedak sejuk tak?? Cara pakainya sebijik cm uolls pakai bedak sejuk, senang jer kan.. kan ? sapu tebal cikit pun takpe ye 😁 untuk keterangan selanjutnya, boleh terus wasap sis 👇👇 www.wasap.my/60194890302 #emaroyshop  #ruambayipowderemaroyshop  #teameobemaroyshop  #ruam  #ekzema  #psoriasis  #gatal  #allergy  #chickenpox  #penyakitkulitemaroyshop  - #regrannemaroyshop  - #regrann 
Whatsapp 9483 3347
.
Beri yg terbaik utk anak2 bersama 
MEMOREEN MULTIVITAMIN BOOSTER
.
Anda dah pilih Supplemen Kesihatan & Minda utk anak2 anda?
.
APA KHASIAT MEMOREEN NI ?
=========================
.
Insyaallah Memoreen  MULTIVITAMIN  sgt lengkap khasiat nya utk bantu masalah pernafasan, resdung, alahan  dan bagus nya formulasi  MEMOREEN  juga lengkap dgn khasiat utk Otak Anak Cergas dan Kuatkan daya ingatan.
.
.
" SUPERFOOD MEMOREEN  MULTIVITAMIN BOOSTER "
Kaya dengan 2 herba terpilih Bacopa Moniera & Gingko bantu aktifkan sel-sel otak, beri sumber protein dan tingkatkan daya ingatan utk khasiat Otak yg Cergas.
.
Memoreen juga bantu tngkatkan antibodi dan immune sistem badan anak2 dgn khasiat lengkap Superfood dan MultiVitamin  yg natural dan terbaik.
.
===============================
.
MUJUR SANGAT ADA MEMOREEN....
90% Pengguna Memoreen Akui Keberkesanannya!
.
Untuk penggunaan Anak seawal setahun hingga 17 tahun..
.
Bantu anak anda dgn Memorren skrg.. =======================
Tempahan#MemoreenJuice dari satu2nya egen di Singapura!
.
✔✔Whatsapp 9483 3347 ✔✔Whatsapp 9483 3347
✔✔Whatsapp 9483 3347
.
#SuperFoodMEMOREENSG
#MemoreenJuiceSG #IqBooster #Resdung
#MemoreenBooster #AqwaaHerbsSG #KidsImmuneBooster #psle #ImmuneSistem #memoreenjuspilihanno1  #Selsema #ekzema #BEBASRESDUNG #MEMOREENJUS #brainfunction #produkminda #vitaminminda #supplementminda #makanansunnah #JOMSIHAT #hyperactive #resdungkronik #sinusinfection #sinusitis
#selsemabatuk  #vitaminanak #bersinpagi
Whatsapp 9483 3347 . Beri yg terbaik utk anak2 bersama MEMOREEN MULTIVITAMIN BOOSTER . Anda dah pilih Supplemen Kesihatan & Minda utk anak2 anda? . APA KHASIAT MEMOREEN NI ? ========================= . Insyaallah Memoreen MULTIVITAMIN sgt lengkap khasiat nya utk bantu masalah pernafasan, resdung, alahan dan bagus nya formulasi MEMOREEN juga lengkap dgn khasiat utk Otak Anak Cergas dan Kuatkan daya ingatan. . . " SUPERFOOD MEMOREEN MULTIVITAMIN BOOSTER " Kaya dengan 2 herba terpilih Bacopa Moniera & Gingko bantu aktifkan sel-sel otak, beri sumber protein dan tingkatkan daya ingatan utk khasiat Otak yg Cergas. . Memoreen juga bantu tngkatkan antibodi dan immune sistem badan anak2 dgn khasiat lengkap Superfood dan MultiVitamin yg natural dan terbaik. . =============================== . MUJUR SANGAT ADA MEMOREEN.... 90% Pengguna Memoreen Akui Keberkesanannya! . Untuk penggunaan Anak seawal setahun hingga 17 tahun.. . Bantu anak anda dgn Memorren skrg.. ======================= Tempahan#MemoreenJuice  dari satu2nya egen di Singapura! . ✔✔Whatsapp 9483 3347 ✔✔Whatsapp 9483 3347 ✔✔Whatsapp 9483 3347 . #SuperFoodMEMOREENSG  #MemoreenJuiceSG  #IqBooster  #Resdung  #MemoreenBooster  #AqwaaHerbsSG  #KidsImmuneBooster  #psle  #ImmuneSistem  #memoreenjuspilihanno1  #Selsema  #ekzema  #BEBASRESDUNG  #MEMOREENJUS  #brainfunction  #produkminda  #vitaminminda  #supplementminda  #makanansunnah  #JOMSIHAT  #hyperactive  #resdungkronik  #sinusinfection  #sinusitis  #selsemabatuk  #vitaminanak  #bersinpagi 
Mcmana Noraessential Boleh Hilangkan Bau mLMulut? Pertama Sebab Bau Dia Sendiri tu Wangi..Bau Bunga rose & Bau Honeydew..So Wangian dia Boleh Cover Bau yg xsedap tu.. Kedua Bahan2 Aktif Dalam tu Boleh Cegah Bakteria yg Menyebabkan Nafas Berbau, Contoh Kalau Ade Tonsil Kandungan Lemon tu Boleh hilangkan tonsil tu... So Spray Kerap Kerap Supaya Bau Mulut Hilang Terus!
Mcmana Noraessential Boleh Hilangkan Bau mLMulut? Pertama Sebab Bau Dia Sendiri tu Wangi..Bau Bunga rose & Bau Honeydew..So Wangian dia Boleh Cover Bau yg xsedap tu.. Kedua Bahan2 Aktif Dalam tu Boleh Cegah Bakteria yg Menyebabkan Nafas Berbau, Contoh Kalau Ade Tonsil Kandungan Lemon tu Boleh hilangkan tonsil tu... So Spray Kerap Kerap Supaya Bau Mulut Hilang Terus!
BELLEZA NEW EDITION 2X Ganda kesan daripada belleza yang lama. .
Buktinyaaa.. baru makan belleza semalam bangun pagi ni dah ada perubahan, kulit makin kurang berminyak. Terus fall in love dengan belleza. .

So u olls yang belum cuba memang rugi.. pelaburan yang tidak akan menyesal. 
Gebang aje?? meh scroll feedback kat bawah, beribu feedback positif yang dikongsi dari customer sendiri tau. .
Meh whatsapps sis eira segera +60182728408 special price dan gift menanti layanan vvip untuk anda😘
.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #bellezacollagenmurah #bellezaoriginal #susumaaezmurah #susuviral2017 #susumaaezoriginal
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #redvelvet#thrgegar #hotfm #erafm
BELLEZA NEW EDITION 2X Ganda kesan daripada belleza yang lama. . Buktinyaaa.. baru makan belleza semalam bangun pagi ni dah ada perubahan, kulit makin kurang berminyak. Terus fall in love dengan belleza. . So u olls yang belum cuba memang rugi.. pelaburan yang tidak akan menyesal. Gebang aje?? meh scroll feedback kat bawah, beribu feedback positif yang dikongsi dari customer sendiri tau. . Meh whatsapps sis eira segera +60182728408 special price dan gift menanti layanan vvip untuk anda😘 . . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #bellezacollagenmurah  #bellezaoriginal  #susumaaezmurah  #susuviral2017  #susumaaezoriginal  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #redvelvet #thrgegar  #hotfm  #erafm 
Ramai mommies yang jadikan #MagicJellyBaby sebagai everyday lotion untuk baby.
.
Tekstur mj baby yang seperti gel cepat meresap pada kulit dan tak melekit macam lotion yang lain. Baby pun rasa selesa je dan kulit baby yang kering pun dapat dirawat.
.
jom dapatkan satu #magicjellybaby untuk kesihatan kulit bayi anda😘
.
.
#magicjellybaby #magicbaby #mjbaby #ekzema #ekzemababy #ruamsusu #ruambayi #ruamlampin #babyskincare #bayi #bayisehat #perlengkapanbayi #babycare #kulitkering #kulitsensitif #kulitbaby #kulitsehat #merawat #produkbaby #produkbayimalaysia
Ramai mommies yang jadikan #MagicJellyBaby  sebagai everyday lotion untuk baby. . Tekstur mj baby yang seperti gel cepat meresap pada kulit dan tak melekit macam lotion yang lain. Baby pun rasa selesa je dan kulit baby yang kering pun dapat dirawat. . jom dapatkan satu #magicjellybaby  untuk kesihatan kulit bayi anda😘 . . #magicjellybaby  #magicbaby  #mjbaby  #ekzema  #ekzemababy  #ruamsusu  #ruambayi  #ruamlampin  #babyskincare  #bayi  #bayisehat  #perlengkapanbayi  #babycare  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitbaby  #kulitsehat  #merawat  #produkbaby  #produkbayimalaysia 
Membezakan tempat tidur siang dan malam amat penting sebab biasanya baby akan mendapat tidur yang lebih lena pada waktu malam.
.
Jika tempat tidur mereka sama, baby tak dapat membezakannya. Bertukar tempat tidur pada malam hari akan memberi isyarat bahawa waktu sudah bertukar.
.
.
Selamat malam!
.
.
#magicjellybaby #magicbaby #mjbaby #ekzema #ekzemababy #ruamsusu #ruambayi #ruamlampin #babyskincare #bayi #bayisehat #perlengkapanbayi #babycare #kulitkering #kulitsensitif #kulitbaby #kulitsehat #merawat #produkbaby #produkbayimalaysia
Membezakan tempat tidur siang dan malam amat penting sebab biasanya baby akan mendapat tidur yang lebih lena pada waktu malam. . Jika tempat tidur mereka sama, baby tak dapat membezakannya. Bertukar tempat tidur pada malam hari akan memberi isyarat bahawa waktu sudah bertukar. . . Selamat malam! . . #magicjellybaby  #magicbaby  #mjbaby  #ekzema  #ekzemababy  #ruamsusu  #ruambayi  #ruamlampin  #babyskincare  #bayi  #bayisehat  #perlengkapanbayi  #babycare  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitbaby  #kulitsehat  #merawat  #produkbaby  #produkbayimalaysia 
Salah makan sikit hidung mula lah gatal merenyam. Dah lama ada dah macam ni. Tapi sampai bila ?
.
.
Herba Hilang Gatal

Price : RM 29

Kuantiti : 20 Biji .
.
Postage : RM 7 semenanjung, RM 12 sabah sarawak
.
📱Untuk order whatsaap +6018-474 5177, +6012-337 0712 , +6019-280 4131
.
#resdung #resdungkronik #resdungmujarab #gatalhidung #gatalkulit #gatalmuka #jerawat  #jerawatbatu #jerawathilang  #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatparah  #jerawatgatal #jerawatmuka #jerawatkronik #hilangjerawat #sinus #sinuscure #jeragat #ekzema #sakitlutut #shaklee #ruam #kulithalus #petuacantik #ame2018 #meletop #johara
Salah makan sikit hidung mula lah gatal merenyam. Dah lama ada dah macam ni. Tapi sampai bila ? . . Herba Hilang Gatal Price : RM 29 Kuantiti : 20 Biji . . Postage : RM 7 semenanjung, RM 12 sabah sarawak . 📱Untuk order whatsaap +6018-474 5177, +6012-337 0712 , +6019-280 4131 . #resdung  #resdungkronik  #resdungmujarab  #gatalhidung  #gatalkulit  #gatalmuka  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #jerawatkecut  #jerawatbadan  #jerawatparah  #jerawatgatal  #jerawatmuka  #jerawatkronik  #hilangjerawat  #sinus  #sinuscure  #jeragat  #ekzema  #sakitlutut  #shaklee  #ruam  #kulithalus  #petuacantik  #ame2018  #meletop  #johara 
SANGAT MENAKJUBKAN😘😘
.
Penangan belleza+susu maaez+sabun camela.. Wow😍😍 habis semua dia pakay borong hanya 1sachet warna dah bertukar😅😅
.
Kalau habis 1set bayangkan... 😚😚
.
Tak sia2 adik nie shopping borong semua pakej lengkap. Memang terbaikla😘
.
Korang tak nak try ke macam adik nie? Rugi tau.. Nak cerah nak cantik berseri harusla jangan kedekut. Sebab pelaburan korang untuk produk2 ini sangat tidak akan mengecewakan tau. Trust me. 
Tak percaya?? Whatsapps +60182728408😘 
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #bellezacollagenmurah #bellezaoriginal #susumaaezmurah #susuviral2017 #susumaaezoriginal
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #redvelvet#thrgegar #hotfm #erafm
SANGAT MENAKJUBKAN😘😘 . Penangan belleza+susu maaez+sabun camela.. Wow😍😍 habis semua dia pakay borong hanya 1sachet warna dah bertukar😅😅 . Kalau habis 1set bayangkan... 😚😚 . Tak sia2 adik nie shopping borong semua pakej lengkap. Memang terbaikla😘 . Korang tak nak try ke macam adik nie? Rugi tau.. Nak cerah nak cantik berseri harusla jangan kedekut. Sebab pelaburan korang untuk produk2 ini sangat tidak akan mengecewakan tau. Trust me. Tak percaya?? Whatsapps +60182728408😘 #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #bellezacollagenmurah  #bellezaoriginal  #susumaaezmurah  #susuviral2017  #susumaaezoriginal  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #redvelvet #thrgegar  #hotfm  #erafm 
VITAMIN SHAKLEE TIADA SILICA GEL 🧡
. .
Perasan tak kalau beli vitamin dekat farmasi kadang2 ada silica gel dalam botol.
. .
Ia bertujuan untuk menyerap wap air atau kelembapan bagi mengelakkan pertumbuhan kulat
. .
Ia juga membantu vitamin untuk tahan lebih lama.
. .
Berlainan pula dengan vitamin Shaklee yang memang tiada Silica gel.
. .
Ini buktinya vitamin Shaklee  bersifat semulajadi ,selamat, tiada bahan perisa dan pengawet.
. .
Jadi korang pilih yang mana? 😊
. .

#shakleeseluruhmalaysia #herbalblendshaklee#shaklee#shakleepromo#omegaguardshaklee#shakleeshahalam#espshaklee#vitamincshaklee#sethamilshaklee#shakleeeffect#setgastrikshaklee#setpantangshaklee#herbalblendshaklee#ruam#ekzema#eczema#nosilicagel
VITAMIN SHAKLEE TIADA SILICA GEL 🧡 . . Perasan tak kalau beli vitamin dekat farmasi kadang2 ada silica gel dalam botol. . . Ia bertujuan untuk menyerap wap air atau kelembapan bagi mengelakkan pertumbuhan kulat . . Ia juga membantu vitamin untuk tahan lebih lama. . . Berlainan pula dengan vitamin Shaklee yang memang tiada Silica gel. . . Ini buktinya vitamin Shaklee bersifat semulajadi ,selamat, tiada bahan perisa dan pengawet. . . Jadi korang pilih yang mana? 😊 . . #shakleeseluruhmalaysia  #herbalblendshaklee #shaklee #shakleepromo #omegaguardshaklee #shakleeshahalam #espshaklee #vitamincshaklee #sethamilshaklee #shakleeeffect #setgastrikshaklee #setpantangshaklee #herbalblendshaklee #ruam #ekzema #eczema #nosilicagel 
VITAMIN SHAKLEE TIADA SILICA GEL 🧡
. .
Perasan tak kalau beli vitamin dekat farmasi kadang2 ada silica gel dalam botol.
. .
Ia bertujuan untuk menyerap wap air atau kelembapan bagi mengelakkan pertumbuhan kulat
. .
Ia juga membantu vitamin untuk tahan lebih lama.
. .
Berlainan pula dengan vitamin Shaklee yang memang tiada Silica gel.
. .
Ini buktinya vitamin Shaklee  bersifat semulajadi ,selamat, tiada bahan perisa dan pengawet.
. .
Jadi korang pilih yang mana? 😊
. .

#shakleeseluruhmalaysia #herbalblendshaklee#shaklee#shakleepromo#omegaguardshaklee#shakleeshahalam#espshaklee#vitamincshaklee#sethamilshaklee#shakleeeffect#setgastrikshaklee#setpantangshaklee#herbalblendshaklee#ruam#ekzema#eczema#nosilicagel
VITAMIN SHAKLEE TIADA SILICA GEL 🧡 . . Perasan tak kalau beli vitamin dekat farmasi kadang2 ada silica gel dalam botol. . . Ia bertujuan untuk menyerap wap air atau kelembapan bagi mengelakkan pertumbuhan kulat . . Ia juga membantu vitamin untuk tahan lebih lama. . . Berlainan pula dengan vitamin Shaklee yang memang tiada Silica gel. . . Ini buktinya vitamin Shaklee bersifat semulajadi ,selamat, tiada bahan perisa dan pengawet. . . Jadi korang pilih yang mana? 😊 . . #shakleeseluruhmalaysia  #herbalblendshaklee #shaklee #shakleepromo #omegaguardshaklee #shakleeshahalam #espshaklee #vitamincshaklee #sethamilshaklee #shakleeeffect #setgastrikshaklee #setpantangshaklee #herbalblendshaklee #ruam #ekzema #eczema #nosilicagel 
IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Ulser lidah sembuh lepas sapu IV Kids
.
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+ivkids
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga
.
Set Combo
Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍
Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍
Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍
Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍
Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍
Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍
IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝 Ulser lidah sembuh lepas sapu IV Kids . . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+ivkids . #ivkids  #bayidemam  #bayibatuk  #bayiselsema  #bayikembung  #ruam  #gigitannyamuk  #demam  #batuk  #selsema  #tidurlena  #asma  #asthma  #lelah  #hidungsumbat  #kahak  #hingus  #hinguspekat  #ekzema  #eczema  #alahan  #alergik  #wheezing  #nafasberbunyi  #ulser  #pneumonia  #sakitTelinga  #tahitelinga  . Set Combo Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍 Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍 Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍 Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍 Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍 Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍
Susu Maaez sangat membantu dalam penjagaan kulit selain BELLEZA Collagen. Kulit akan lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan susu ini.
.
.

Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema sangat-sangat digalakkan minum susu ni. Selain tu, kandungan makanan sunnah dalam susu ni sangat bagus untuk minda.
.
.
Ibu-ibu yang menyusu dan hamil juga digalakkan minum susu ni. Bagus untuk menambahkan susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat alahan.
.
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, kismis, delima dan makanan sunnah. Sedap sangat. Tak hamis, rasa lemak manis. Yummy😍😍 .
.
.
Kelebihan Susu Maaez :
❤Milk booster
❤Sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain.
❤Mencantikkan dan melicinkan kulit.
❤Memberikan tenaga.
❤Mencerahkan kulit.
❤Mencerdaskan minda.
.
Nak kulit cantik dan sihat meh consume susu maaez.Whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
Susu Maaez sangat membantu dalam penjagaan kulit selain BELLEZA Collagen. Kulit akan lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan susu ini. . . Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema sangat-sangat digalakkan minum susu ni. Selain tu, kandungan makanan sunnah dalam susu ni sangat bagus untuk minda. . . Ibu-ibu yang menyusu dan hamil juga digalakkan minum susu ni. Bagus untuk menambahkan susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat alahan. . . Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, kismis, delima dan makanan sunnah. Sedap sangat. Tak hamis, rasa lemak manis. Yummy😍😍 . . . Kelebihan Susu Maaez : ❤Milk booster ❤Sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain. ❤Mencantikkan dan melicinkan kulit. ❤Memberikan tenaga. ❤Mencerahkan kulit. ❤Mencerdaskan minda. . Nak kulit cantik dan sihat meh consume susu maaez.Whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez #susuuntukkulitcantik #susurawatkulit #ekzema #kotadamansara #bangsar #bandarutama #ttdi #kelanajaya #sek14pj #subangperdana #subangairport #mutiaradamansara #midvalley #lrtkerinchi #klgateway #ppum #menaratm #bangsar #kekasihpaksarela #ajl32 #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #tiamosweetheart #pengantinmusimsalju #klikpengantinmusimsalju #susuviral2017 #susumaaezbysofieyabeauty 
PENAWAR UNTUK PENYAKIT KULIT SEPERTI EKZEMA, RUAM BAYI, PSORIASIS, GATAL-GATAL, PANAU DAN KAYAP.

DARI TANAH KITA DIJADIKAN DAN DARI TANAH JUGA SEGALA PENAWAR TERCIPTA

Rawat masalah Ruam di kulit bayi dan di tubuh anda dengan cara Warisan Nabi S.A.W. iaitu menggunakan Tanah Liat 100% Asli yang telah digabungkan dengan Air Galian Semulajadi.

Terbukti sangat berkesan, malah mampu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit kulit seperti Ekzema, Psoriasis, Gatal-gatal dan Banyak Lagi… 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Tahukah anda kebanyakan produk yang mengandungi steroid memang berkesan tetapi ada yang memberi kesan sehingga menipiskan kulit bayi. Jika ada pilihan yang lebih baik dan lebih selamat bersumberkan alam semulajadi, kenapa kita tak cuba kan? 🔴Bedak Asmak dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
🔴Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
🔴Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lemah & Jimat, walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
🔴Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.

#AsmakbyMhamsb #BedakAsmak #Ekzema #Ruam #Psoriasis #Kayap #Kurap #GatalGatal #BedakSejuk #Jerawat #Jeragat #MasalahKulit
PENAWAR UNTUK PENYAKIT KULIT SEPERTI EKZEMA, RUAM BAYI, PSORIASIS, GATAL-GATAL, PANAU DAN KAYAP. DARI TANAH KITA DIJADIKAN DAN DARI TANAH JUGA SEGALA PENAWAR TERCIPTA Rawat masalah Ruam di kulit bayi dan di tubuh anda dengan cara Warisan Nabi S.A.W. iaitu menggunakan Tanah Liat 100% Asli yang telah digabungkan dengan Air Galian Semulajadi. Terbukti sangat berkesan, malah mampu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit kulit seperti Ekzema, Psoriasis, Gatal-gatal dan Banyak Lagi… 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Tahukah anda kebanyakan produk yang mengandungi steroid memang berkesan tetapi ada yang memberi kesan sehingga menipiskan kulit bayi. Jika ada pilihan yang lebih baik dan lebih selamat bersumberkan alam semulajadi, kenapa kita tak cuba kan? 🔴Bedak Asmak dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi. 🔴Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit. 🔴Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lemah & Jimat, walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan. 🔴Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya. #AsmakbyMhamsb  #BedakAsmak  #Ekzema  #Ruam  #Psoriasis  #Kayap  #Kurap  #GatalGatal  #BedakSejuk  #Jerawat  #Jeragat  #MasalahKulit 
KALAU TAK BERKESAN, TAKDELAH RIBUAN TESTIMONIALS DI @Lovera.Testimonials .
.
🌸
Sejak tahun 2014, Lovera sudah berjaya membantu ramai wanita & lelaki yang mempunyai masalah jerawat daripada kronik hingga jerawat biasa. .
🌸
Ribuan pengguna juga sudah berjaya dapatkan kulit licin, flAwless dengan sihat tanpa kimia merbahaya seperti mercury & hydroquione. .
🌸
Lihat @lovera.testimonials untuk bukti yg sahih
.
🌸
Malah ramai yang kulit rosak salah guna produk berpaling kepada Lovera untuk mengembalikan kulit mereka yang ranap di makan bahan kimia kepada keadaan kulit yang asal. .
🌸

Mereka sekarang sudah berjaya rawat kulit dan sudah serik hendak memakai produk lain selain Lovera. .
.
🌸
Lihat @lovera.testimonials untuk case-case kulit yang salah guna produk. .
.
🌸
Lovera adalah pilihan yang bijak & tepat untuk penjagaan kulit anda!
.
.
#masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #upm #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering  #santaijim #TeamFarahLovera
#magicjellylovera
#magicjelly #authorizedlovera #terapinstagram #utm #uitm #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka
KALAU TAK BERKESAN, TAKDELAH RIBUAN TESTIMONIALS DI @Lovera.Testimonials . . 🌸 Sejak tahun 2014, Lovera sudah berjaya membantu ramai wanita & lelaki yang mempunyai masalah jerawat daripada kronik hingga jerawat biasa. . 🌸 Ribuan pengguna juga sudah berjaya dapatkan kulit licin, flAwless dengan sihat tanpa kimia merbahaya seperti mercury & hydroquione. . 🌸 Lihat @lovera.testimonials untuk bukti yg sahih . 🌸 Malah ramai yang kulit rosak salah guna produk berpaling kepada Lovera untuk mengembalikan kulit mereka yang ranap di makan bahan kimia kepada keadaan kulit yang asal. . 🌸 Mereka sekarang sudah berjaya rawat kulit dan sudah serik hendak memakai produk lain selain Lovera. . . 🌸 Lihat @lovera.testimonials untuk case-case kulit yang salah guna produk. . . 🌸 Lovera adalah pilihan yang bijak & tepat untuk penjagaan kulit anda! . . #masalahjerawat  #parut  #hilangkanparut  #parutpudar  #paruthilang  #upm  #rawatsunburn  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatpasir  #jeragat  #ekzema  #masalahkulit  #bibirkering   #santaijim  #TeamFarahLovera  #magicjellylovera  #magicjelly  #authorizedlovera  #terapinstagram  #utm  #uitm  #loveramelaka  #magicjellymelaka  #codmelaka 
Sireh Premium, FEFET mengandungi :
🌱 Sireh
🌱 Manjakani
🌱 Kacip Fatimah
🌱 Aloe Vera Extract
🌱 Akar Serapat
🌱 Vitamin C dan E
🌱 Pueraria Mirifica ❤❤ Special Ingrediant
.
.
❤👇Uniknya Sireh Premium FEFET ini berbanding pencuci wanita yang lain adalah kelebihan 7 dalam 1 iaitu : .
.
🌿 PENCUCI MISS V - penjagaan miss v
.
. 🌿 BREAST MASKER - pueraria mirifica yang boleh menegangkan payudara dan mengembalikan keanjalan kulit
.
.
🌿 MASKER MUKA - pueraria mirifica & sireh mampu menjadikan kulit awet muda
.
. 🌿 MENYEMBUHKAN luka-luka & lecur
.
.
🌿 SHAMPOO (Rawatan Kulit Kepala) - untuk masalah kulit kepala (kelemumur, gugur)
.
.
🌿 MENGHILANG BAU BADAN
.
.
🌿 GEL PENCUKUR bulu
.
.
*Harga Jualan Fefet*

Semenanjung
RM 25,  postage RM 8

Sabah/Sarawak
RM 30, postage RM 12
.
.
#fefet#pencuciwanita
#femininewash
#intimatecleanser
#pencucimissv
#missvketat
#keputihan
#wanitahamil
#breastmasker
#jerawat
#buasir
#ekzema
#jsd
#celebrityfemininescrubwash
#manjasireh
#marissfemininewash
#jamuratumalaya
#beevenomvirginwash
#skinstoriesmalaysia
#basahansirehgold
#fareeda
#blouselabuhmurah
#pencuciwanitamurah
#vcsannona
#palazo#jubah#blouse#shawlmurah
#kakijalan#kakitravel
Sireh Premium, FEFET mengandungi : 🌱 Sireh 🌱 Manjakani 🌱 Kacip Fatimah 🌱 Aloe Vera Extract 🌱 Akar Serapat 🌱 Vitamin C dan E 🌱 Pueraria Mirifica ❤❤ Special Ingrediant . . ❤👇Uniknya Sireh Premium FEFET ini berbanding pencuci wanita yang lain adalah kelebihan 7 dalam 1 iaitu : . . 🌿 PENCUCI MISS V - penjagaan miss v . . 🌿 BREAST MASKER - pueraria mirifica yang boleh menegangkan payudara dan mengembalikan keanjalan kulit . . 🌿 MASKER MUKA - pueraria mirifica & sireh mampu menjadikan kulit awet muda . . 🌿 MENYEMBUHKAN luka-luka & lecur . . 🌿 SHAMPOO (Rawatan Kulit Kepala) - untuk masalah kulit kepala (kelemumur, gugur) . . 🌿 MENGHILANG BAU BADAN . . 🌿 GEL PENCUKUR bulu . . *Harga Jualan Fefet* Semenanjung RM 25, postage RM 8 Sabah/Sarawak RM 30, postage RM 12 . . #fefet #pencuciwanita  #femininewash  #intimatecleanser  #pencucimissv  #missvketat  #keputihan  #wanitahamil  #breastmasker  #jerawat  #buasir  #ekzema  #jsd  #celebrityfemininescrubwash  #manjasireh  #marissfemininewash  #jamuratumalaya  #beevenomvirginwash  #skinstoriesmalaysia  #basahansirehgold  #fareeda  #blouselabuhmurah  #pencuciwanitamurah  #vcsannona  #palazo #jubah #blouse #shawlmurah  #kakijalan #kakitravel 
KAKAK DAH PAKAI… REKOMEN KAT ADIK PULA… 
Lagi feedback positif drpd customer kami. Kami sgt terharu kerana dpt membantu mengatasi masalah rambut anda.
.
.
“ Saya mengalami masalah rambut kering, kelemumur dan gatal-gatal kulit kepala dah agak lama. Rasa rimas sgt, dan sgt2 tak selesa lebih-lebih lg sbb pakai tudung 8 -10 jam sehari bila everyday pergi kerja.”
.
“Kakak sy perasan masalah rambut sy, dia yg tegur sy dan suruh sy cuba Tonik Bayam NG. Dia pun ada masalah rambut mcm saya dan dia dah lama pakai Tonik Bayam. Dia kata rambut dia dah kurang gugur, kelemumur pun dah takde.”
.
“Jadi, saya pun ambil keputusan utk cuba Tonik Bayam. Mula-mula sy Cuma guna tonik kakak sy. Bila dah guna, baru dpt rasa kelebihannya. Ada byk sgt perubahan. Rambut makin lembap. Tak kering sgt dah. Kelemumur pun dah kurang. Kepala jd selesa sgt. Dah tak gatal2.”
.
“Akhirnya, sy pun beli Tonik Bayam sy sendiri. Alhamdulillah, sy pakai secara konsisten. Maslah rambut sy dah berkurangan. Terima kasih NG” -Nura Fatin Daud, 23, Operator
.
.
Anda menghadapi masalah yg sama? Komen ‘YA’ dan pihak kami akan cuba utk membantu anda sedaya upaya kami.

Cik Shima
0192668244

Jom sihat dengan
#tonikbayam
 #nurulgoldvegeoilhair
 #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut
#rawatanrambutgugur #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang  #rambutjarang #masalahkulitkepala  #sayajualmurah #rambutmenggerbang #moodrepublik #terapiinstagram 
#NG  #rambut #rambutbotak#rambutgugur#rawatanrambut#thisisdarulaman #bayam  #ajimaura#ekzema
KAKAK DAH PAKAI… REKOMEN KAT ADIK PULA… Lagi feedback positif drpd customer kami. Kami sgt terharu kerana dpt membantu mengatasi masalah rambut anda. . . “ Saya mengalami masalah rambut kering, kelemumur dan gatal-gatal kulit kepala dah agak lama. Rasa rimas sgt, dan sgt2 tak selesa lebih-lebih lg sbb pakai tudung 8 -10 jam sehari bila everyday pergi kerja.” . “Kakak sy perasan masalah rambut sy, dia yg tegur sy dan suruh sy cuba Tonik Bayam NG. Dia pun ada masalah rambut mcm saya dan dia dah lama pakai Tonik Bayam. Dia kata rambut dia dah kurang gugur, kelemumur pun dah takde.” . “Jadi, saya pun ambil keputusan utk cuba Tonik Bayam. Mula-mula sy Cuma guna tonik kakak sy. Bila dah guna, baru dpt rasa kelebihannya. Ada byk sgt perubahan. Rambut makin lembap. Tak kering sgt dah. Kelemumur pun dah kurang. Kepala jd selesa sgt. Dah tak gatal2.” . “Akhirnya, sy pun beli Tonik Bayam sy sendiri. Alhamdulillah, sy pakai secara konsisten. Maslah rambut sy dah berkurangan. Terima kasih NG” -Nura Fatin Daud, 23, Operator . . Anda menghadapi masalah yg sama? Komen ‘YA’ dan pihak kami akan cuba utk membantu anda sedaya upaya kami. Cik Shima 0192668244 Jom sihat dengan #tonikbayam  #nurulgoldvegeoilhair  #rambuthitam  #rambutlembut  #rambutlebat  #vitaminrambut  #serumrambut  #rawatanrambutgugur  #rambutgugur  #rambutbermasalah  #bazaarpaknil  #tonikrambut  #ibudananak  #kelemumur  #rambutbercabang  #rambutjarang  #masalahkulitkepala  #sayajualmurah  #rambutmenggerbang  #moodrepublik  #terapiinstagram  #NG  #rambut  #rambutbotak #rambutgugur #rawatanrambut #thisisdarulaman  #bayam  #ajimaura #ekzema 
💥 PROMOSI NUTRIFERON KEMBALI LAGI 💥 .

Kerap jatuh sakit? Nutriferon kan ade! Jom kita tgk kelebihan si nutriferon nihh. .
🌼mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
🌼melawan kanser & tumor
🌼mengurangkan stress & keletihan
🌼mencegah daripada virus & flu
🌼membantu masalah PMS
🌼mempertingkatkan menopaus
🌼mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B & C
🌼melambatkan penuaan
🌼membantu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kimoterapi
🌼menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria

UNTUK SIAPA NUTRIFERON NI YER. . -mereka yang kerap demam
-mereka yang suka travel / outstation
-ibu menyusu yang anaknya kerap demam @ demam berpanjangan

Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. .

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#nutriferonshakleemurah#shakleeklang#espshaklee#vitamincshaklee#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleekl#shakleeampang#vitamincshaklee#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleemurah#shakleekl#shakleehargaahli#nutriferonshaklee#ostematrixshaklee#shakleeklang#shakleeputrajaya#kayap#ekzema#shakleecheras
💥 PROMOSI NUTRIFERON KEMBALI LAGI 💥 . Kerap jatuh sakit? Nutriferon kan ade! Jom kita tgk kelebihan si nutriferon nihh. . 🌼mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari 🌼melawan kanser & tumor 🌼mengurangkan stress & keletihan 🌼mencegah daripada virus & flu 🌼membantu masalah PMS 🌼mempertingkatkan menopaus 🌼mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B & C 🌼melambatkan penuaan 🌼membantu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kimoterapi 🌼menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria UNTUK SIAPA NUTRIFERON NI YER. . -mereka yang kerap demam -mereka yang suka travel / outstation -ibu menyusu yang anaknya kerap demam @ demam berpanjangan Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. . #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleesabah #shakleesarawak #nutriferonshakleemurah #shakleeklang #espshaklee #vitamincshaklee #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleeperlis #shakleepenang #shakleeperak #shakleepahang #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #shakleeampang #vitamincshaklee #shakleehargaahli #shakleehargastudent #shakleemurah #shakleekl #shakleehargaahli #nutriferonshaklee #ostematrixshaklee #shakleeklang #shakleeputrajaya #kayap #ekzema #shakleecheras 
[DNGN LOTION & CREAM TAK HILANG, TAPI BILA SAPU MEDIC SERUM, HILANG DALAM 2 -3 HARI SAHAJA]
.
✔KULIT E kzema
✔KULIT P soriasis
✔KULIT K ering
✔PARUT H itam
✔KULIT G ataL
.
Sengsara Sangat Pedih Gatal Gatal KuLit????
.
Pakai krim famasi, sembuhnya kejap je patu timbul balik. Dah la ada kimia dan ste.roid. Tak boleh guna jangka- lama.
.
Pi cucuk pon gatal hilang datang semula. MahaL pulak tuh.
.
"Dulu, asyik gatal je tak tahan sungguh. Kat ofis kat rumah, aduh, tergaru garu. Mujur ada kenalan suggest #renoskin #medicserum, sekarang, gatal gatal dah lega. Pedih pun hilang." Farida.Terengganu.
“Ruam,,,Dngn Lotion & Cream Tak Hilang, Tapi Bila Sapu Medic Serum, Hilang Dalam 2 -3 Hari Sahaja” .... (Founder Hic)
.
Paling best lagi, sapu je macam losyen. Mudah sangat. Semulajadi pulak tu. Memang selamat. .
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal medicserum? .
Klik je link ni, terus sampai wasap.😊
.
http://chatwasap.com/mohdliez

http://chatwasap.com/mohdliez
.
Tolong SHARE dan TAG nama KAWAN2, SAUDARA MARA ANDA mungkin ada yang memerlukan bantuan utk selesaikan MASALAH kulit MEREKA di luar sana, Jom SHARE dan bantu kawan2 anda.

Jangan lupa tau klik terus link ini untuk sembang sembang pasal masalah anda👉

http://chatwasap.com/mohdliez
.
http://chatwasap.com/mohdliez
.
SY tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!!
.
.
Nak tengok beribu testimoni? Google je renoskin. 😉
#renoskin #medicserum #ekzema #penawarkulitsensitif
[DNGN LOTION & CREAM TAK HILANG, TAPI BILA SAPU MEDIC SERUM, HILANG DALAM 2 -3 HARI SAHAJA] . ✔KULIT E kzema ✔KULIT P soriasis ✔KULIT K ering ✔PARUT H itam ✔KULIT G ataL . Sengsara Sangat Pedih Gatal Gatal KuLit???? . Pakai krim famasi, sembuhnya kejap je patu timbul balik. Dah la ada kimia dan ste.roid. Tak boleh guna jangka- lama. . Pi cucuk pon gatal hilang datang semula. MahaL pulak tuh. . "Dulu, asyik gatal je tak tahan sungguh. Kat ofis kat rumah, aduh, tergaru garu. Mujur ada kenalan suggest #renoskin  #medicserum , sekarang, gatal gatal dah lega. Pedih pun hilang." Farida.Terengganu. “Ruam,,,Dngn Lotion & Cream Tak Hilang, Tapi Bila Sapu Medic Serum, Hilang Dalam 2 -3 Hari Sahaja” .... (Founder Hic) . Paling best lagi, sapu je macam losyen. Mudah sangat. Semulajadi pulak tu. Memang selamat. . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal medicserum? . Klik je link ni, terus sampai wasap.😊 . http://chatwasap.com/mohdliez http://chatwasap.com/mohdliez . Tolong SHARE dan TAG nama KAWAN2, SAUDARA MARA ANDA mungkin ada yang memerlukan bantuan utk selesaikan MASALAH kulit MEREKA di luar sana, Jom SHARE dan bantu kawan2 anda. Jangan lupa tau klik terus link ini untuk sembang sembang pasal masalah anda👉 http://chatwasap.com/mohdliez . http://chatwasap.com/mohdliez . SY tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! . . Nak tengok beribu testimoni? Google je renoskin. 😉 #renoskin  #medicserum  #ekzema  #penawarkulitsensitif 
.
.
Thank you my dear customer! .
.
.
Bionic face cream tinggal 2 je lagi.. heliocare gel oil free only one stock left! .
.
.
So kalau tak jumpe lagi sunscreen idaman boleh book gel oil free yang laku keras mcm pisang goreng panas ni ye. .
.
.
Going to restock them soon but dunno when. So better grab yours fast! .
.
.
Btw, siapa nak free gift? 🤔 Nnt i upload apa free gift tu ya. .
.
.
Stay tuned! .
.
.
. . Thank you my dear customer! . . . Bionic face cream tinggal 2 je lagi.. heliocare gel oil free only one stock left! . . . So kalau tak jumpe lagi sunscreen idaman boleh book gel oil free yang laku keras mcm pisang goreng panas ni ye. . . . Going to restock them soon but dunno when. So better grab yours fast! . . . Btw, siapa nak free gift? 🤔 Nnt i upload apa free gift tu ya. . . . Stay tuned! . . .
*Good Night* - blend berasaskan Essential Oil 100% bahan semulajadi. ✅ BEBAS KIMIA SINTETIK
✅ BEBAS ALKOHOL
✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU *Good Night* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya selamat diterima sistem badan bayi. .
Kandungannya terdiri daripada *, Tea Tree, Patchouli, Citronella, Ylang-ylang, Lavender, Frankincense*.
.

Kelebihannya:
✅ Membantu imunisasi bayi
✅ Mencantikkan kulit
✅ Mengelakkan gigitan nyamuk
✅ Anti serangga dan anti bakteria
✅ Memberi kelenaan tidur
✅ Aroma bunga mengharumkan
.

4 *cara penggunaan* :
➡ Dihidu terus dari botol.
➡ Diwapkan menggunakan mesin Diffuser. (5 titis EO / 70mL air)
➡ Dicairkan dengan Carrier Oil. (2 titis EO / 10mL Carrier Oil)
➡ Boleh dicampur dalam mandian, syampu. Letak sedikit CO. 📌 Untuk bayi seawal 2 minggu (dengan syarat lahir dalam keadaan normal, bebas penyakit).
📌 Untuk bayi *pramatang*, tunggu sehingga umur bayi 3 bulan.
📌 Bayi ada *jaundis*, guna selepas sembuh sepenuhnya.
📌 Tahan hingga 2 bulan ikut tahap penggunaan.

RM58 / 10mL

Postage : • RM8 Semenanjung Msia.
• RM12 Sabah/Sarawak.
*Good Night* - blend berasaskan Essential Oil 100% bahan semulajadi. ✅ BEBAS KIMIA SINTETIK ✅ BEBAS ALKOHOL ✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD ✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU *Good Night* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya selamat diterima sistem badan bayi. . Kandungannya terdiri daripada *, Tea Tree, Patchouli, Citronella, Ylang-ylang, Lavender, Frankincense*. . Kelebihannya: ✅ Membantu imunisasi bayi ✅ Mencantikkan kulit ✅ Mengelakkan gigitan nyamuk ✅ Anti serangga dan anti bakteria ✅ Memberi kelenaan tidur ✅ Aroma bunga mengharumkan . 4 *cara penggunaan* : ➡ Dihidu terus dari botol. ➡ Diwapkan menggunakan mesin Diffuser. (5 titis EO / 70mL air) ➡ Dicairkan dengan Carrier Oil. (2 titis EO / 10mL Carrier Oil) ➡ Boleh dicampur dalam mandian, syampu. Letak sedikit CO. 📌 Untuk bayi seawal 2 minggu (dengan syarat lahir dalam keadaan normal, bebas penyakit). 📌 Untuk bayi *pramatang*, tunggu sehingga umur bayi 3 bulan. 📌 Bayi ada *jaundis*, guna selepas sembuh sepenuhnya. 📌 Tahan hingga 2 bulan ikut tahap penggunaan. RM58 / 10mL Postage : • RM8 Semenanjung Msia. • RM12 Sabah/Sarawak.
Anak uols lena tidur tak?
Kalau tak, bolehla try diffuse EO Blend Good Night.

Banyak testimoni yang bagitau baby seawal 2minggu - 5 tahun boleh tidur lena uols 😴
Anak uols lena tidur tak? Kalau tak, bolehla try diffuse EO Blend Good Night. Banyak testimoni yang bagitau baby seawal 2minggu - 5 tahun boleh tidur lena uols 😴
Handmade Eczema Soaps are now ON SALE ! 😱
--------------------------
4 soaps in a set:
1. Indian Borage
2. Camellia Aloe Vera
3. Milk Cocoon
4. Neem Candle Bush
.
.
You can have it all with just RM55 ! 😍
.
.
From RM20 per bar...now you will save RM25...😉
.
.
Purchase it now before it is too late 😎
www.olehelonamalaysia.com
#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #eczemababy #eczemasalve #handeczema #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #sheabutter #beautybalm #chestrub #batukselsema #strechmarks #pregnancy #kulitgatal #nochemicals #teamolehelona #organic #ttdi
Handmade Eczema Soaps are now ON SALE ! 😱 -------------------------- 4 soaps in a set: 1. Indian Borage 2. Camellia Aloe Vera 3. Milk Cocoon 4. Neem Candle Bush . . You can have it all with just RM55 ! 😍 . . From RM20 per bar...now you will save RM25...😉 . . Purchase it now before it is too late 😎 www.olehelonamalaysia.com #olehelona  #eczema  #ekzema  #eczemamalaysia  #ekzemamalaysia  #eczemababy  #eczemasalve  #handeczema  #madeinmalaysia  #naturalremedies  #naturalingredients  #olehelonatestimoni  #noparaben  #nosteroid  #gatal  #ruampanas  #sheabutter  #beautybalm  #chestrub  #batukselsema  #strechmarks  #pregnancy  #kulitgatal  #nochemicals  #teamolehelona  #organic  #ttdi 
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG

BERKESAN & MUJARAB
✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC)
✅100% HERBA TRADISIONAL
✅100% BUATAN MALAYSIA

Digunakan Secara Tradisional:-
✅RESDUNG
✅SELSEMA
✅GATAL2 PADA MATA
✅GATAL2 PADA TELINGA
✅GATAL2 PADA MUKA
✅NAFAS BERBAU
✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL

1 botol RM28
2 botol RM50
3 botol RM75
4 botol RM96

HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD
Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda)
PosLaju (+RM7)

Boleh whatsapp nombor yang tertera
Kalau nak direct link, ada di bio 😊
013 6971 832 Ayu

Follow ig shop kami
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop

#sinus #ubatresdung #kapsulresdung #resdung #selsema #gatalgatal #ubatresdunggali #bherbakapsulresdunggali #bherbaresdung #bherbaresdunggali #gatal #alergi #alergipeluh #kurap #kulatair #kudis #ekzema  #ekzima #penyakitkulit #kulitgatal #kulitalergi #ruam #panau #kulitmerah #kulitbintikbintik #kulitberkuping #alergipeluh #gatalcelahpeha
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG BERKESAN & MUJARAB ✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC) ✅100% HERBA TRADISIONAL ✅100% BUATAN MALAYSIA Digunakan Secara Tradisional:- ✅RESDUNG ✅SELSEMA ✅GATAL2 PADA MATA ✅GATAL2 PADA TELINGA ✅GATAL2 PADA MUKA ✅NAFAS BERBAU ✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL 1 botol RM28 2 botol RM50 3 botol RM75 4 botol RM96 HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda) PosLaju (+RM7) Boleh whatsapp nombor yang tertera Kalau nak direct link, ada di bio 😊 013 6971 832 Ayu Follow ig shop kami @thersibs.igshop @thersibs.igshop @thersibs.igshop #sinus  #ubatresdung  #kapsulresdung  #resdung  #selsema  #gatalgatal  #ubatresdunggali  #bherbakapsulresdunggali  #bherbaresdung  #bherbaresdunggali  #gatal  #alergi  #alergipeluh  #kurap  #kulatair  #kudis  #ekzema  #ekzima  #penyakitkulit  #kulitgatal  #kulitalergi  #ruam  #panau  #kulitmerah  #kulitbintikbintik  #kulitberkuping  #alergipeluh  #gatalcelahpeha 
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG

BERKESAN & MUJARAB
✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC)
✅100% HERBA TRADISIONAL
✅100% BUATAN MALAYSIA

Digunakan Secara Tradisional:-
✅RESDUNG
✅SELSEMA
✅GATAL2 PADA MATA
✅GATAL2 PADA TELINGA
✅GATAL2 PADA MUKA
✅NAFAS BERBAU
✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL

1 botol RM28
2 botol RM50
3 botol RM75
4 botol RM96

HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD
Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda)
PosLaju (+RM7)

Boleh whatsapp nombor yang tertera
Kalau nak direct link, ada di bio 😊
013 6971 832 Ayu

Follow ig shop kami
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop

#sinus #ubatresdung #kapsulresdung #resdung #selsema #gatalgatal #ubatresdunggali #bherbakapsulresdunggali #bherbaresdung #bherbaresdunggali #gatal #alergi #alergipeluh #kurap #kulatair #kudis #ekzema  #ekzima #penyakitkulit #kulitgatal #kulitalergi #ruam #panau #kulitmerah #kulitbintikbintik #kulitberkuping #alergipeluh #gatalcelahpeha
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG BERKESAN & MUJARAB ✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC) ✅100% HERBA TRADISIONAL ✅100% BUATAN MALAYSIA Digunakan Secara Tradisional:- ✅RESDUNG ✅SELSEMA ✅GATAL2 PADA MATA ✅GATAL2 PADA TELINGA ✅GATAL2 PADA MUKA ✅NAFAS BERBAU ✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL 1 botol RM28 2 botol RM50 3 botol RM75 4 botol RM96 HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda) PosLaju (+RM7) Boleh whatsapp nombor yang tertera Kalau nak direct link, ada di bio 😊 013 6971 832 Ayu Follow ig shop kami @thersibs.igshop @thersibs.igshop @thersibs.igshop #sinus  #ubatresdung  #kapsulresdung  #resdung  #selsema  #gatalgatal  #ubatresdunggali  #bherbakapsulresdunggali  #bherbaresdung  #bherbaresdunggali  #gatal  #alergi  #alergipeluh  #kurap  #kulatair  #kudis  #ekzema  #ekzima  #penyakitkulit  #kulitgatal  #kulitalergi  #ruam  #panau  #kulitmerah  #kulitbintikbintik  #kulitberkuping  #alergipeluh  #gatalcelahpeha 
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG

BERKESAN & MUJARAB
✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC)
✅100% HERBA TRADISIONAL
✅100% BUATAN MALAYSIA

Digunakan Secara Tradisional:-
✅RESDUNG
✅SELSEMA
✅GATAL2 PADA MATA
✅GATAL2 PADA TELINGA
✅GATAL2 PADA MUKA
✅NAFAS BERBAU
✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL

1 botol RM28
2 botol RM50
3 botol RM75
4 botol RM96

HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD
Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda)
PosLaju (+RM7)

Boleh whatsapp nombor yang tertera
Kalau nak direct link, ada di bio 😊
013 6971 832 Ayu

Follow ig shop kami
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop

#sinus #ubatresdung #kapsulresdung #resdung #selsema #gatalgatal #ubatresdunggali #bherbakapsulresdunggali #bherbaresdung #bherbaresdunggali #gatal #alergi #alergipeluh #kurap #kulatair #kudis #ekzema  #ekzima #penyakitkulit #kulitgatal #kulitalergi #ruam #panau #kulitmerah #kulitbintikbintik #kulitberkuping #alergipeluh #gatalcelahpeha
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG BERKESAN & MUJARAB ✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC) ✅100% HERBA TRADISIONAL ✅100% BUATAN MALAYSIA Digunakan Secara Tradisional:- ✅RESDUNG ✅SELSEMA ✅GATAL2 PADA MATA ✅GATAL2 PADA TELINGA ✅GATAL2 PADA MUKA ✅NAFAS BERBAU ✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL 1 botol RM28 2 botol RM50 3 botol RM75 4 botol RM96 HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda) PosLaju (+RM7) Boleh whatsapp nombor yang tertera Kalau nak direct link, ada di bio 😊 013 6971 832 Ayu Follow ig shop kami @thersibs.igshop @thersibs.igshop @thersibs.igshop #sinus  #ubatresdung  #kapsulresdung  #resdung  #selsema  #gatalgatal  #ubatresdunggali  #bherbakapsulresdunggali  #bherbaresdung  #bherbaresdunggali  #gatal  #alergi  #alergipeluh  #kurap  #kulatair  #kudis  #ekzema  #ekzima  #penyakitkulit  #kulitgatal  #kulitalergi  #ruam  #panau  #kulitmerah  #kulitbintikbintik  #kulitberkuping  #alergipeluh  #gatalcelahpeha 
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG

BERKESAN & MUJARAB
✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC)
✅100% HERBA TRADISIONAL
✅100% BUATAN MALAYSIA

Digunakan Secara Tradisional:-
✅RESDUNG
✅SELSEMA
✅GATAL2 PADA MATA
✅GATAL2 PADA TELINGA
✅GATAL2 PADA MUKA
✅NAFAS BERBAU
✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL

1 botol RM28
2 botol RM50
3 botol RM75
4 botol RM96

HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD
Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda)
PosLaju (+RM7)

Boleh whatsapp nombor yang tertera
Kalau nak direct link, ada di bio 😊
013 6971 832 Ayu

Follow ig shop kami
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop
@thersibs.igshop

#sinus #ubatresdung #kapsulresdung #resdung #selsema #gatalgatal #ubatresdunggali #bherbakapsulresdunggali #bherbaresdung #bherbaresdunggali #gatal #alergi #alergipeluh #kurap #kulatair #kudis #ekzema  #ekzima #penyakitkulit #kulitgatal #kulitalergi #ruam #panau #kulitmerah #kulitbintikbintik #kulitberkuping #alergipeluh #gatalcelahpeha
😨 Lagi BANYAK lagi MURAH!!! B-HERBA GALI KAPSUL RESDUNG BERKESAN & MUJARAB ✅ADA KELULUSAN KKM (MAL17085028TC) ✅100% HERBA TRADISIONAL ✅100% BUATAN MALAYSIA Digunakan Secara Tradisional:- ✅RESDUNG ✅SELSEMA ✅GATAL2 PADA MATA ✅GATAL2 PADA TELINGA ✅GATAL2 PADA MUKA ✅NAFAS BERBAU ✅KAKI DAN TANGAN GATAL-GATAL 1 botol RM28 2 botol RM50 3 botol RM75 4 botol RM96 HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS/COD Cod (Caj bergantung kepada kawasan anda) PosLaju (+RM7) Boleh whatsapp nombor yang tertera Kalau nak direct link, ada di bio 😊 013 6971 832 Ayu Follow ig shop kami @thersibs.igshop @thersibs.igshop @thersibs.igshop #sinus  #ubatresdung  #kapsulresdung  #resdung  #selsema  #gatalgatal  #ubatresdunggali  #bherbakapsulresdunggali  #bherbaresdung  #bherbaresdunggali  #gatal  #alergi  #alergipeluh  #kurap  #kulatair  #kudis  #ekzema  #ekzima  #penyakitkulit  #kulitgatal  #kulitalergi  #ruam  #panau  #kulitmerah  #kulitbintikbintik  #kulitberkuping  #alergipeluh  #gatalcelahpeha 
Ramai mommies yang nak pakai juga #MagicJellyBaby ni sebab tempting sangat. Boleh ke orang dewasa pakai mj baby? Mesti lah boleh.
.
Mj baby bukan hanya untuk baby je tau. Mj baby diformulasi khas untuk kulit baby yang halus so kalau mommies nak pakai mj baby pun tersangat lah boleh. Dah lah multipurpose lepas tu boleh guna untuk seisi keluarga pulak tu. Jimat sangat kan?
.
Jom tag mommies lain yang perlukan produk multipurpose macam ni.
.
.
Harga : 
Magic Jelly Baby = RM 70 // SGD 29 (Without postage)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬
MY: +60 16 436 9422 /
SG: +65 93848226.

#magicjellybaby #mjbaby #babies #babycare #babyskincare #skincare #igshop #sayajual #magicjellylovera #loveramagicjelly #eczema #dryskin #nappyrash #milkrash #rashes #insectbites #ruam #ruamlampin #ruamsusu #ekzema #kulitkering #kulitsensitif #produkbaby
Ramai mommies yang nak pakai juga #MagicJellyBaby  ni sebab tempting sangat. Boleh ke orang dewasa pakai mj baby? Mesti lah boleh. . Mj baby bukan hanya untuk baby je tau. Mj baby diformulasi khas untuk kulit baby yang halus so kalau mommies nak pakai mj baby pun tersangat lah boleh. Dah lah multipurpose lepas tu boleh guna untuk seisi keluarga pulak tu. Jimat sangat kan? . Jom tag mommies lain yang perlukan produk multipurpose macam ni. . . Harga : Magic Jelly Baby = RM 70 // SGD 29 (Without postage) . . 📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬ MY: +60 16 436 9422 / SG: +65 93848226. #magicjellybaby  #mjbaby  #babies  #babycare  #babyskincare  #skincare  #igshop  #sayajual  #magicjellylovera  #loveramagicjelly  #eczema  #dryskin  #nappyrash  #milkrash  #rashes  #insectbites  #ruam  #ruamlampin  #ruamsusu  #ekzema  #kulitkering  #kulitsensitif  #produkbaby 
Nafas bau rose🌹🌹
Rare tak?
.
Biasa bau jamban haha
Tapi still yakin bercakap😎😎
.
Kawan kat sebelah asyik 
pusing hidung ke arah lain😏😏
.
Haha..sape pernah kena?
Nah, spray saja NORAEssential
ni 2,3 sembur🌹🌹
.
Pastu kau nak bercakap 
jarak 1 inci pun,
sepanjang hari sekalipun, 
cakaplah sampai habis air liur
Hehehe😝😝
.
📲 011 2335 5719
.
💰 Rm85/30 ml
.

Tahan sehingga 3 bulan
Nafas bau rose🌹🌹 Rare tak? . Biasa bau jamban haha Tapi still yakin bercakap😎😎 . Kawan kat sebelah asyik pusing hidung ke arah lain😏😏 . Haha..sape pernah kena? Nah, spray saja NORAEssential ni 2,3 sembur🌹🌹 . Pastu kau nak bercakap jarak 1 inci pun, sepanjang hari sekalipun, cakaplah sampai habis air liur Hehehe😝😝 . 📲 011 2335 5719 . 💰 Rm85/30 ml . Tahan sehingga 3 bulan
Wangi dan berpuas hati dengan perfume mulut Nora Essential
.
.
NORAESSENTIAL

Fungsi :
👉 Menghasilkan nafas seharum bunga ros.
👉 Membunuh bakteria penyebab bau mulut.
👉 Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.

Kelebihan :
👉 Diekstrak daripada 100% pati bunga mawar.
👉 30 ml tahan sehingga 3 bulan penggunaan.
👉 Dihasilkan dalam bentuk botol semburan untuk memudahkan dibawa ke mana mana sahaja dan pada bila bila masa sahaja.
👉 Diformulasi tanpa alkohol dan bahan kimia.
.
.
💐Bilakah Masa Yang Sesuai Untuk Menggunakan Perfume Mulut NORAESSENTIAL?
.
.
🌹 Bertemu dengan rakan
🌹 Meeting dengan client
🌹 Berinteraksi dengan pelajar @ staff
🌹 Selepas makan
🌹 Selepas memberus gigi
🌹 Semasa bersama pasangan
🌹 Ketika dalam perjalanan
🌹 Sebelum tidur untuk merawat masalah halitosis & ulser
🌹 Pada bila bila masa diperlukan
.
NAFAS ANDA HARUM & SEGAR SEPANJANG HARI

Harga :
RM 85 
Pembelian 📲 011 2335 5719
Wangi dan berpuas hati dengan perfume mulut Nora Essential . . NORAESSENTIAL Fungsi : 👉 Menghasilkan nafas seharum bunga ros. 👉 Membunuh bakteria penyebab bau mulut. 👉 Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan. Kelebihan : 👉 Diekstrak daripada 100% pati bunga mawar. 👉 30 ml tahan sehingga 3 bulan penggunaan. 👉 Dihasilkan dalam bentuk botol semburan untuk memudahkan dibawa ke mana mana sahaja dan pada bila bila masa sahaja. 👉 Diformulasi tanpa alkohol dan bahan kimia. . . 💐Bilakah Masa Yang Sesuai Untuk Menggunakan Perfume Mulut NORAESSENTIAL? . . 🌹 Bertemu dengan rakan 🌹 Meeting dengan client 🌹 Berinteraksi dengan pelajar @ staff 🌹 Selepas makan 🌹 Selepas memberus gigi 🌹 Semasa bersama pasangan 🌹 Ketika dalam perjalanan 🌹 Sebelum tidur untuk merawat masalah halitosis & ulser 🌹 Pada bila bila masa diperlukan . NAFAS ANDA HARUM & SEGAR SEPANJANG HARI Harga : RM 85 Pembelian 📲 011 2335 5719