an online Instagram web viewer
Den andre och tredje advent kommer vi att hålla bageriet öppet 8:00-16:00! Det kommer finns bland annat julbröd, gotlandslimpa, saffransbullar och pepparkakor. Vi tänkte även ha lite adventsfika och hoppas att så många som möjligt vill samlas och fika tillsammans. Från klockan 13:00-16:00 kommer det finnas ett "fika-paket" för 60kr där det ingår: kaffe/saft, saffransbulle, pepparkaka + två hemliga kakor. Det man inte orkar äta upp på plats får man självklart med sig i en liten kakpåse 🙈 vi bjuder även alla som handlar på en kopp glögg!
Nybakat bröd och frallor finns såklart direkt på morgonen. Bullarna skall jag som vanligt försöka få färdigt till klockan 10:00!

Hoppas vi ses på söndag 🤗
/Bosre bagarn ❣️
xSay2

Den andre och tredje advent kommer vi att hålla bageriet öppet 8:00-16:00! Det kommer finns bland annat julbröd, gotlandslimpa, saffransbullar och pepparkakor. Vi tänkte även ha lite adventsfika och hoppas att så många som möjligt vill samlas och fika tillsammans. Från klockan 13:00-16:00 kommer det finnas ett "fika-paket" för 60kr där det ingår: kaffe/saft, saffransbulle, pepparkaka + två hemliga kakor. Det man inte orkar äta upp på plats får man självklart med sig i en liten kakpåse 🙈 vi bjuder även alla som handlar på en kopp glögg! Nybakat bröd och frallor finns såklart direkt på morgonen. Bullarna skall jag som vanligt försöka få färdigt till klockan 10:00! Hoppas vi ses på söndag 🤗 /Bosre bagarn ❣️

6 Comments:

 1. alindstrom91

  😍😍😍

 2. thorencarita

  Men så mysigt!

 3. kurtmarie

  Härligt👍

 4. fie1963

  👍😀

 5. bosrekirre

  Så mysigt 🎄☃️❄️❤️

 6. bellansbetraktelser

  Åh, mysigt! Tömde frysen på sista Aprikosbrödet igår, så tajmingen är briljant! 👌🍞💛

171 Likes (last 100 likes only):