an online Instagram web viewer
Voita vuoden lounaat tilaamalla Mastercard Debit -opiskelijakortti 💳 ➡️ 🍝
.
Mikäpä ilahduttaisi opiskelijaa enemmän kuin vuoden ilmaiset opiskelijalounaat! Nyt sulla on mahdollisuus voittaa vuoden huikein palkinto tilaamalla itsellesi Mastercard Debit -opiskelijakortti (0 €) 15.11. mennessä osoitteessa https://student.frank.fi
.
Arvomme yhdessä Fazer Food Servicesin kanssa kaikkien uusien Mastercard Debit -opiskelijakortin tilanneiden kesken VUODEN OPISKELIJALOUNAAT (arvo 468 e) !!
.
Palkinto toimitetaan voittajalle Fazer Food Servicesin prepaid-lahjakorttina, jota voi käyttää haluamassasi Fazerin opiskelijaravintolassa. Arvonta on suunnattu korkeakouluopiskelijoille. Arvonta suoritetaan 18.11. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
.
#opiskelijakortti #opiskelijalounas #kilpailu #fazerfoodservices #danskebank #opiskelijanlifehack
xSay2

Voita vuoden lounaat tilaamalla Mastercard Debit -opiskelijakortti 💳 ➡️ 🍝 . Mikäpä ilahduttaisi opiskelijaa enemmän kuin vuoden ilmaiset opiskelijalounaat! Nyt sulla on mahdollisuus voittaa vuoden huikein palkinto tilaamalla itsellesi Mastercard Debit -opiskelijakortti (0 €) 15.11. mennessä osoitteessa https://student.frank.fi . Arvomme yhdessä Fazer Food Servicesin kanssa kaikkien uusien Mastercard Debit -opiskelijakortin tilanneiden kesken VUODEN OPISKELIJALOUNAAT (arvo 468 e) !! . Palkinto toimitetaan voittajalle Fazer Food Servicesin prepaid-lahjakorttina, jota voi käyttää haluamassasi Fazerin opiskelijaravintolassa. Arvonta on suunnattu korkeakouluopiskelijoille. Arvonta suoritetaan 18.11. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. . #opiskelijakortti  #opiskelijalounas  #kilpailu  #fazerfoodservices  #danskebank  #opiskelijanlifehack 

2 Comments:

  1. lauralinkoneva

    pliis kai tän voi voittaa jos tilas reippaana jo heti koulun alkaessa ja sen isic-version? 💁🏼

  2. frankstudents

    @lauralinkoneva mahtava kuulla, että reippaana opiskelijakortti on tilattu jo hyvissä ajoin :) Valitettavasti tässä kisassa mukana ovat vain uudet korttitilaukset, mutta muita kisoja varmasti tulee mihin pääsee osallistumaan :)

40 Likes: